TEST af Kids Zoo børnevitaminer – Testfamilien
TEST af HÖVDINGS AIRBAG til cyklister

TEST af Kids Zoo børnevitaminer

10 af vores testfamilier har sammen med deres børn testet Kids Zoo vitaminer.

Nadja fortæller:
“Kids Zoo er ethvert barns drømmevitaminer! Vi kendte allerede deres fiskeolie, som Buster får dagligt, da han er en værre kræsenpind og skal have lidt ekstra vitaminer for at være dækket ind.

De smager vitterligt som vingummier (ja, jeg har også smagt dem – flere gange!) og er fri for konserveringsmidler, gluten, æg, mælk og kunstige sødestoffer. De har udelukkende naturlige smags- og farvestoffer fra frugt og grøntsager og er i øvrigt også veganske og uden gelatine undtagen to af slagsene, som så er lavet på oksegelatine. Drengene ELSKER dem, og jeg tror vitterligt ikke, man kan finde et barn, det ikke vil kunne lide dem, så er dit barn ikke normalt vild med vitaminer, ved du, hvad du skal ud at have fat i nu. Eneste ulempe er, at det hurtigt kan løbe op, hvis man har flere børn, der skal have dem. Fiskeolien fortsætter vi dog uanset hvad 100 % sikkert med, for der findes vist ikke en lækrere måde at indtage fiskeolie på. De får en varm anbefaling herfra!”
Anders fortsætter:
“Vi har fået æren af at teste Kids Zoo vitaminer, herunder specifikt Omega3 og Kalkvitaminer.
Noget af det vi sætter allermest pris på er, at børnene er så vilde med vitaminerne, at hvis far og mor glemmer dem, så husker de selv på at få dem. Der har aldrig været en eneste kamp om at tage vitaminerne, så herfra er det virkelig en succes oplevelse. Vi voksne ville i den grad ønske at der også fandtes vingummi vitaminer dengang vi var børn – og vi kan da heller ikke komme udenom, at vi selv har smagt dem.. et par gange!

Kids Zoo vitaminer får de varmeste anbefalinger herfra, også selvom det ikke nødvendigvis er helt billigt – så er det jo vigtigt, at børnene får deres vitaminer
Linda beretter:
“Vi har sammen med Testfamilien testet Omega3 og kalkvitaminer fra Kids zoo Vitaminer.
Og aldrig har det været så nemt, at få børnene til at spise deres vitaminer! Små lækre bamser, smækfyldt med gode vitaminer og ingen konserveringsmidler eller kunstige sødestoffer.
Ja, det skal altså ikke være nogen hemmelighed at jeg som mor er ret så begejstret over at det ikke er en kamp at skulle servere vitaminer, men at børnene tværtimod selv husker på det. Og de smager altså virkelig godt – jeg har selvfølgelig selv testet dem, uden børnene så det!

Nogen vil måske mene, at prisen er lidt høj. Men jeg betaler gerne for god kvalitet – og god smag. Vi fortsætter helt sikkert med Kids Zoo vitaminer, som varmt kan anbefales til andre børnefamilier.”

Louise fortæller:
“Benedikte på 3 år har nu test Kids Zoo vitaminerne i 4 uger. De har været et stort hit, og hun har selv trofast husket dem hver eneste aften efter maden. Jeg var lidt skeptisk i forhold til at blande “slik” og vitaminer. Både i forhold til om, Benedikte ville kunne skelne mellem rigtige vingummi-bamser (som vi kun får en gang imellem) og vitaminerne, som man selvfølgelig ikke skal have flere af, end den anbefalede mængde. Der er heldigvis børne-sikring på lågene, så hun ikke selv kan åbne bøtterne, og det har været overraskende nemt at forklare hende, at det er vitaminer, som vi bare er heldige smager ekstra lækkert!”
Annika beretter:
“Liam har igennem de sidste 4 uger, testet kalk- og omega3 vitaminer fra Kids Zoo.
I starten var jeg en smule nervøs over at skulle give ham vitaminer som både smager og ligner “fredags slik” men han forstod hurtigt at man kun måtte få én af hver om dagen, så der har ingen problemer været. Vitaminerne er vegansk og har ingen kunstig sødestoffer eller konserveringsmidler tilsat.

Liam er VILD med dem, og kommer trofast hver morgen når han er klar til vuggestue, og husker mig på at han altså skal have dem.
Prismæssigt ligger de, i den høje ende af skalaen, men vil man undgå en kamp med børnene om at de skal have deres vitaminer så skal man helt sikkert investerer i Kids Zoo, for så ryger de ned uden problemer!”
Mette fortæller:
“Bjørk og Selma 3 år har været så heldige, at få lov til at teste de lækre tyggevitaminer fra Kids Zoo. Vitaminerne er en kæmpe succes hos pigerne, de bryder sig ikke om almindelige vitaminpiller, med Kids Zoo tyggevitaminer glider de nemt ned og begge piger efterspørger vitamin “vingummierne” som noget af det første om morgen.

Vi har specifikt testet Kalk og D3- vitamin og Omega-3 fiskeolie. Kalk og D3 er små lyserøde og gule bamser som veganske, lavet af frugtfibre. Vi har tidligere prøvet Kalk og D3-vitamin, her var bamserne hårde og svære at tygge. Men Kids Zoo har udviklet på konsistensen, som gør at de nu er lækre bløde og nemme at tygge, ligesom alle deres andre varianter af børne tyggevitaminer. Omega-3 er små fisk i gul/røde nuancer.

Fælles for alle Kids Zoo tyggevitaminer er at de er lavet af naturlige smags- og farvestoffer udvidet fra frugt og grøntsager. De er fri for konserveringsmidler, gluten, æg, mælk og kunstige sødemidler.
Kids zoo Kalk og D3-vitamin og Omega-3 fiskeolie får de bedste anmeldelser herfra og er et super nemt og godt supplement til børns daglige kost.”


Sandra fortsætter:
“Marcus på 5 år og Kastanie på 3 år har i den seneste måneds tid, haft fornøjelsen af at teste kalk+D3 samt omega-3 fiskeolie vitaminer fra Kids Zoo – og det har sandelig været en fornøjelse.
Vi har flere gange forsøgt med andre typer vitaminer til børn, men har ikke haft held med at finde nogle børnene syntes om. Det må dog siges at være tilfælde med disse. Vitaminerne er formet som små, lækre vingummi-dyr og glider derfor meget nemt ned. Vitaminerne indeholder udelukkende naturlige smags- og farvestoffer i form af frugter og grøntsager, hvilket er et kæmpe plus i mine øjne.

Herhjemme kom der dog hurtig en yndlings variant i begge bøtter – nemlig de røde og lyserøde. Begge børn synes de gule og orange smager lidt sure/bitre og gik derfor efter de andre først. Hvis mine børn derfor skulle komme med et ønske, var det at der var flere af de røde/lyserøde i bøtterne!

Minuset ved vitaminerne er prisen. Kalk+D3 vitaminerne indeholder 60 stk. pr. bøtte og der skal spises 3 om dagen – Altså er der kun til 20 dage. Herhjemme skulle 2 børn have, altså røg der en bøtte på kun 10 dage. Omega-3 fiskeolien skal der spises 2 stk. hver dag, så der holder bøtten naturligvis det længere.”

Marck fortæller:
“Jeg har haft fornøjelsen at tests kids zoo vitaminer og kosttilskud med kalk, d3 vitaminer og omega 3 fiskeolie til Karla på 5 år og Albert på 3 år. De er et kæmpe hit og og det først de får om morgenen, hvem ville som barn ikke blive vækket med “vingummi bamser”?

De er blevet meget nemme at vække om morgenen når man siger at få er der slik til morgenmad. De dejlige er at man ikke skal føle man skal presse en tyggetablet ned i halsen på dem, nu ryger de ned uden brok. Det eneste er at de lyserøde er børnenes favorit så, det bliver lidt svært at få de gule ned ligeså let, men igen så er det jo slik. Priser er måske lige i den høje ende, men for lidt ekstra penge kan man få vitaminer ned i ungerne uden problemer, en af hverdagens gøremål er hermed gjort meget nemmere.”
Maria fortæller:
“Olivia og Nova har sammen med testfamilien testet Omega3 og kalkvitaminer fra Kids zoo Vitaminer.
Vitaminerpiller som ligner og smager som vingummi. Det har derfor aldrig været nemmere at få vitaminer i pigerne som ellers normalt hader deres vitaminpiller, og det gjorde dem bestemt intet, hvis vi glemte dem. Dette kan vi godt glemme nu, de elsker dem og hvis ikke vi husker dem, skal de da nok selv huske os på dem.

Vitaminpillerne er fyldt med gode vitaminer og ingen konserveringsmidler eller kunstige sødestoffer.
Prisen er i den lidt høje ende. Men hvis det betyder, at mine børn spiser deres vitaminer uden bøvl, så ofrer jeg gerne de penge.”
Cebrina afslutter:
“Emma og Freja har den seneste tid testet vitaminer og kosttilskud fra Kids Zoo vitaminer. Det vil sige Emma har testet, for Freja kunne ikke lide dem og vil hellere have sine vanlige vitaminer. Emma er til gengæld meget glad for skiftet af vitaminer, men hvilken 5 årig vil ikke elske vingummier før morgenmad hver dag? De smager virkelig godt, og ja jeg har smagt dem.. mere end én gang!

Det eneste jeg har at sætte på dem er at de er liiiidt i den dyre ende, men sat op imod kvalitet og smag så syns jeg det er rigtig fint. Kids zoo får den største anbefaling her fra, også selvom det kun er halvdelen af børnebeatanden der kan lide dem.”

Prisen for et glas er 129,50 kr. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af HÖVDINGS AIRBAG til cyklister