TEST af BonBon Land og Pyjamashelte show – Testfamilien
TEST af Kids Zoo børnevitaminer

TEST af BonBon Land og Pyjamashelte show

Flere af vores testfamilier har været på besøg i BonBon Land – prøvet forlystelser og set Pujamashelte show.

Sandra fortæller:

“Vores familie, bestående af mor, far, Marcus på 5 år, Kastanie på 3 år og Caroline på 9 måneder, har haft fornøjelsen af en dag i BonBon land, hvor der blev prøvet forlystelser til den helt store guldmedalje, set Pyjamashelte show, spist is, gravet guld, taget kørekort og meget, meget mere.

Hjemmefra smurte vi madpakker og pakkede bilen, så vi kunne være i parken når de åbnede kl. 10. Vi var alle meget spændte – børn som voksne. Jeg selv har ikke været der i 17 år og resten af familien havde aldrig været der, så vi vidste ikke helt hvad vi skulle forvente os.

Da vi ankom var der allerede mange biler på parkeringspladsen og vi gruede lidt for at der ville være sort af mennesker, nu skolernes sommerferie var godt i gang og vi var der en søndag. Vi gik dog lige igennem indgangen uden at stå i kø og der var kom ind, var der slet ikke så mange som frygtet.

Både min mand og jeg havde lidt et førstehånds indtryk af at det virkede lidt slidt og ikke var så stort, men jeg skal love for at det blev vendt. Vi startede med at gå en tur rundt i parken for at danne os et overblik over hvilke forlystelser der var, og hvad vi ville prøve. Det var meget større end forventet og der var rigtig gode sti-systemer, mange små legepladser til børnene, lækre bord/bænke områder, masser af toiletter (der vel og mærke var meget pæne og rene), en masse små butikker med mad/drikke, souvenirs osv. og forlystelser for alle aldre.

Vi startede med ”Hundeprutten”, som også endte med at være en af børnenes favoritter. En rutsjebane for de lidt mindre, men med masser af fart. Dette var også en af de forlystelser med mest kø. Den gik dog heldigvis hurtigt og ved parkens resterende forlystelser stod vi nærmest ikke i kø. ”Rejen” og ”Viktor Vandorm” blev prøvet til stor begejstring og Kastanie og jeg tog også en tur i Vandrotten, som var lidt vild og kildede rigtig meget i maven.

Far, Kasper tog en tur alene i Vildsvinet, som han beskriver som en af de fedeste forlystelser han længe har prøvet. Derefter nåede vi hen til den berygtede ”Svend Svingarm”. DEN havde jeg selv glædet mig helt vildt til. Jeg elsker adrenalin og fart og der var ingen tvivl om at den skulle prøves, selvom jeg lige blev lidt stille da vi nærmede os den og så hvor vild den egentlig var i virkeligheden. Manden der passede den, jokede med at det jo ”bare” var en stor gynge og den måtte jeg opleve og han fik mig overbevist og jeg satte mig pænt i sædet. Hold da op en tur! Uden tvivl den vildeste og ikke mindst sjoveste forlystelse jeg nogensinde har prøvet. Den kildede så meget i maven, den gav det vildeste sus og jeg fik virkelig af mærke jeg lever – Jeg tror også jeg kunne høres i hele BonBon Land J Den SKAL man unde sig selv at prøve hvis man kommer dertil. Jeg manglede bare en at holde i hånden, men det er jo minusset ved at være alene afsted som børnefamilie, så må man jo skiftes til at prøve.

Lille Caroline på 9 måneder skulle ikke snydes og selvom hun stor nød at kigge på os andre fra barnevognen, fik hun tur (på skødet af mig) i den lille ”Sprutten” og hele familien tog også en tur i ”Søløven” – En super hyggelig sejltur igennem forskellige verdensdele. Så hyggelig forlystelse for store og små.

Kastanie blev malet som en fin enhjørning i ansigtet og vi spiste vores medbragte madpakker på en af de mange bænke i grønne, rolige omgivelser.

I Cowboyland gravede børnene efter små stykker guld, som de efterfølgende fik vekslet til en flot guldmedalje (mod betaling på 20 kr.) Det gik særligt, Marcus virkelig meget op i.

Timerne fløj afsted og klokken nærmede sig 14.00 hvor Pyjamasheltene optrådte med et rigtig festligt show, fuld af underholdning og gode sange. Et show der virkelig formåede at få børnene med og der blev lavet fagter, danset osv. Det var altså bare virkelig en god oplevelse syntes børnene og efterfølgende var der Meet’ N greet til de tålmodige der ville stå i kø. Kastanie mistede hurtigt tålmodigheden men Marcus fik han store ønske om et billede med Geggo opfyldt og han var ikke til at skyde igennem.

Til info kan showet kan opleves på ”Børnescenen” hver dag kl. 14 og kl. 16, frem til 11. august.

Vi sluttede dagen af med ”Leo-Farterne” og de fik hver et fint kørekort og gik virkelig meget op i at der skulle køres pænt, for at de kunne bestå prøven. Dette var helt sikkert også en af deres favoritter. Da vi havde været der i 6 timer, var alle mand trætte og vi besluttede os for at vende hjemad, selvom der faktisk var flere ting vi ikke havde nået, men det må blive næste gang – For sådan en bliver der helt sikkert, meget snart!

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG. 

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Det er virkelig den fedeste forlystespark jeg har været i, i Danmark og jeg kan varmt anbefale den til alle børnefamilier. Der er så mange sjove forlystelser for både de helt små og også de forlystelsessyge voksne. Parken er stor og der er godt med luft og plads, også selvom man skulle komme en dag hvor der er mange mennesker.

Holdbarhed: Gode minder holder for evigt.

Pris: GOD – Entrébilletten koster i højsæsonen mellem 239 kr. og 259 kr. (Købe man online, kan der sparres penge) og børn under 90 cm. er gratis. Det er virkelig alle pengene værd. Man kan nemt få en hel dag til at gå og det er en skøn fornemmelse, at når først entréen er betalt skal man ikke betale yderligere for forlystelserne. Generelt er prisniveauet på is, mad, drikke og ting man kan købe derinde, yderst fornuftigt og man kan jo, som os, medbringe madpakker og spare lidt på den konto.

Kvalitet: MEGET GOD – Der var ikke en finger at sætte på forlystelserne eller forholdende i parken. Alt spillede og personalet var meget serviceminded. Vi kommer helt sikkert snart igen.


Nina fortsætter:

Vi er vilde med BonBon Land herhjemme og i år var ingen undtagelse!
Det gjorde bestemt ikke noget, at vores årlige tur blev piftet op med Augusts yndlingshelte – Pyjamasheltene! Han var SÅ spændt på at se dem live og sad helt genert under deres show, virkelig en dejlig oplevelse!
Selvom vi kom midt i uge 29 og bestemt ikke var de eneste med den ide, var der god plads, minimal kø ved forlystelserne og overskud hos det søde personale. Jeg var helt på halen over medarbejderen, som stod i “Dragen”. Han var SÅ smilende, glad og gav highfives til alle børnene – dét er altså god stil! Også i Cowboy Grillen blev vi mødt af to søde, unge fyre, som holdt hovederne koldt på trods af de mange sultne børnefamilier, som skulle ekspederes!
Vi fik prøvet en masse forlystelser, men desværre manglede August lige 3 cm, for at nå de gyldne 120 cm, så han kunne prøve mange af tingene selv. Det må blive næste år!
Nicolai fik vanen tro, prøvet Svend Svingarm! Den er altså lige fed hver gang og det er så sjovt at se, hvordan den deler gæsterne. Der er de ellevilde og dem som SLET ikke begriber hvorfor man hopper ombord, på sådan en tur.
Vi nød en hel dag i parken, men Mollies dag toppede altså da den store måge stillede op til kram – den var hun HELT med på!
Vi glæder os allerede til næste år!

Anna fortæller:

Da vi blev inviteret i Bonbonland gennem Testfamilien, tror jeg det var mig der glædede sig mest – For jeg havde ikke været der siden jeg selv var lille.

Alle de “gamle” forlystelser var der stadig, samt et hav af nye, sjove og vilde forlystelser.

Det fede ved Bonbonland er at, man betaler blot for at komme ind og så er der ellers fri leg hele dagen og man kan prøve sin ynglings forlystelse igen og igen og igen.

Der var både forlystelser til store og små og selv Alfred på 16 mdr. Kunne være med på nogen af dem. For de rigtig modige kan man vove sig op i Svend svingarm, en KÆMPE gyngearm om man vil. Som svinger højt op samtidig med den drejer rundt. Frederik var über modig, og vovede sig op trods sin højdeskræk. Han syntes den var sjov i starten, men da den kom helt op i fart og højde, syntes han at, den var knap så sjov. Men er man til det vilde – er ‘Svend Svingarm’ et besøg værd.

Hver dag kl. 14 og 16 er der sjov med pyjamas heltene, kendt fra TV hvor man efterfølgende kan få lov at møde, kramme og få taget billeder med superheltene.

Et super fint show, med massere af musik og hvor børnene bliver inviteret til at være en del af showet.  At få lov at møde, sin ynglings superhelt, glemmer Carla nok ikke lige med det samme, Oline fik ihvertfald en laaaaaang krammer.

Vi havde en skideskæg søndag, for DER ER “skide skægt i Bonbonland”.


Annika fortæller:

Det er mange år siden jeg sidst har været i Bonbonland og første gang at Liam skulle afsted, så det var med stor glædelse for os alle, at skulle tilbringe en dag i den fantastiske forlystelsespark.

Allerede ved indgangen blev vi mødt af kæmpe figurer som parken til dels også er kendt for, hvilket gav en fornemmelse af at træde ind i en anden verden med sjov og spas.

Parken har forlystelser til alle aldre, om man er til den vilde rutsjebane eller til en hyggelig sejltur i de store ænder på søen. Udover forlystelser og legepladser, så er der også en fin vandlegeplads som alle børn har stor glæde af, når vejret tillader det.

Alt personale i parken er virkelig serviceminded og man bliver alle vegne mødt med et smil, god tur eller i må ha’ en dejlig dag.

Her i sommerperioden har man 2 gange dagligt mulighed for at opleve det fantastiske pyjamasheltene show og bagefter meet and great med figurene.

Jeg har kun positivt at sige om showet – pyjamsheltene og deres ven leverede et kanon show som kunne nydes af børn i alle aldre og såmænd også de voksne. Jeg selv som mor blev fuldstændigt revet med ag stemningen og var næsten klar til at se samme show, senere på dagen, fordi det var så godt!

Vi vil helt klar anbefale Bonbonbland til andre og vi kommer snart igen, til endnu en hyggelig dag.


Heidi afslutter:

“Da vi blev inviteret i Bonbon Land kunne jeg da ikke sige nej. Jeg er kommet der meget som barn, har en masse gode minder derfra, som jeg også vil have mine børn får

Jeg tog min søn Matti på 2,5 år, min søn Luca på 7 år samt min lillebror med”

På trods af sommerferie og godt vejr, og okay kø, kom vi hurtigt ind uden særlig meget ventetid. De har to slags indgange, dem der har købt billetter på forhånd og dem der betaler på dagen. Køber man online har man mulighed for at spare en del penge kontra hvad det koster i indgangen. Det var et venligt personale der bød en velkommen og vi fik udleveret kort over parken.

Derudover tilbyder Bonbon land fantastisk service i form af vejr-billet. Det betyder hvis man krydser boksen af ved bestilling, og vejret er dårligt, kan man komme en anden dag, inden for de næste 7 dage.

Hvis man ønsker at komme tilbage dagen efter, kan man det kvit og frit, ved at få udleveret i billet ved ankomst der bliver stemplet til dagen efter.

Jeg havde på forhånd tjekket op på hjemmefra hvilke forlystelser drengene, kunne prøve. Derfor havde jeg blandt andet også taget min lillebror med, da der var forlystelser Luca ikke skulle prøve alene, men jeg af gode grunde ikke kunne prøve med ham, hvis jeg var alene afsted.

Personalet var så søde og venlige i alle forlystelser og de var gode til at måle alle børn, så ingen ved et uheld kom med, hvis ikke de levede op til højde kravet.

Især var jeg vild med den ældre mand der bestyrede Albatrossen, efter hver forlystelsestur, tog han sig tid til at give alle børn en High-five. Det er altså overskud.

Desværre troede jeg at Matti efterhånden havde rundet de 90 cm og jeg troede derfor han kunne prøve det meste. Det var han desværre ikke, så det betød lidt ventetid for ham. Men han synes det var mindst lige så sjovt at se på som at prøve forlystelser.

Bonbon land byder på et bredt udvalg af forlystelser, ligefra små stille forlystelser, forlystelser med vand, 3D briller og super vilde forlystelser som Svend Svingarm. Bonbon landhavde udfordret mig, men det blev et stort nej tak. Jeg havde mere lyst til at græde end grine når jeg kiggede på den. På trods af at der var okay mange besøgende, ventede vi ikke særlig længe i kø.

Der er et okay udvalg af madsteder i parken. Vi endte med at spise på Junglerestauranten, en buffet restaurant beliggende ved Cobratårnet og Cowboytown. Maden var faktisk okay og til en fin pris. 129 kr for voksne, 80 kr for børn 89-140 cm og under 89 cm er det gratis. Der var sørget for mad der falder både børn og voksne i smag.

Efter frokosten skulle vi se Pyjamasheltene show. Hele sommeren optræder de 2 gange dagligt og der er meet n’ greet med heltene bagefter. Et show med sang og dans og hvor de virkelig fik børnene med og for den sags skyld forældrene. Et virkelig stort hit hos børnene.

Vi sluttede selvfølgelig turen af med nogle store is, for man kan selvfølgelig ikke være i forlystelsespark uden at spise is og andre lækkerier.

En ting jeg synes der mangler er de nostalgiske minder om Bonbon land. At man lavede sin egen slikkepind i slikkepindehuset og den kæmpe store bland-selv slik butik, man altid blandede den største slikpose i.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi : Meget god – En oplevelse man ikke glemmer, både børn og voksne

Holdbarhed: Meget god – mindet vil vi huske længe

Pris: Middel/God – køber du i god tid spare du penge. Men er man en familie løber det hurtigt op og skal du som voksen ikke prøve noget, er indgangen hurtig dyr.

Kvalitet: God – der er mange nyere forlystelser og der er noget for alle aldre i parken og det gør det til en tur der er værd at tage.


 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Kids Zoo børnevitaminer