TEST af Kragerup Go High + Go Bounce samt overnatning i Shelterby – Testfamilien
TEST af BonBon Land og Pyjamashelte show

TEST af Kragerup Go High + Go Bounce samt overnatning i Shelterby

Mie har sammen med familien besøgt Go High Klatrepark ved Kragerup Gods på Vestsjælland. Udover Go High er der faktisk rigtig mange andre muligheder på stedet, som er bygget i tilknytning til Kragerup Gods. Mie og familien prøvede også det helt nye Go Bounce samt overnattede i den super hyggelige Shelterby. Derudover kan man også leje kanoer og spille fodboldgolf og meget mere.

Mie fortæller:

“Det var en meget spændt familie der tog afsted imod Kragerup Gods. Godset i sig selv er super hyggeligt og indbydende og man kan komme ind og se i de flotte stuer, som er åben for offentligheden. Der er også en super lækker Wellness afdeling med pool, spa og sauna. ”

Formålet med vores tur var primært at prøve Go High samt at overnatte i Shelter byen, som faktisk består af 6 shelters i en lille Shelterby i tilknytning til Go High banerne.

Go High

Kragerup Go High er Danmarks første klatrepark og en af Sjællands mest udfordrende. Go High består af en ca. 6 km lang klatrepark beliggende i trætoppene. Klatreparken har 8 klatrebaner med varierende sværhedsgrader og sammenlagt 3.500 meter svævebane, hvoraf den længste er på 408 m.

Det startede med at vi alle fik en grundig instruktion i hvordan vi skulle bruge udstyret og hvilke baner vi skulle starte med.

Man skal være 7 år og 110 cm for at måtte prøve, så Magnus kunne godt være med. Først skulle han lige samle sig mod til, men da han først kom op – så var han ikke til at hive ned igen. Han kunne ikke prøve alle banerne, da nogle kræver at man er 9 eller 10 år og måler 140 cm., så dem tog Thomas og Anna alene.

Det var VIRKELIG sjovt og timerne fløj afsted. Vi var alle enige om, at vi snart skulle afsted igen.

Frokost

Vi valgte at spise burgere på stedet, som vi selv grillede. For kun 65 kr. pr. person, var der alt hvad man skulle bruge til den lækreste grill-selv burger – man kunne endda vælge imellem Okse, Kylling eller Veganer burger.

Maden var super fin og til den pris, så orker vi ikke selv at slæbe madpakker med, selvom man selvfølgelig sagtens kan vælge at gøre det.

Go Bounce

Man skal være 7 år for at prøve Go High, men har man lidt mindre børn, kan man også prøve Kragetrup Go Bounce som er for børn fra 4 år og op efter. Banerne har mange niveauer og hænger sammen på kryds og tværs, op & ned. Kragerup Go Bounce giver dig mulighed for at hoppe rundt i den store labyrint af net.

Magnus synes at det var ret sjovt at hoppe rundt. Anna var lidt for stor til det. Jeg synes selv, at det var ret vildt at gå så højt oppe i blandt trætoppene.

Shelter by

Vi har før prøvet at sove i Shelter én gang. Det var mega hyggeligt, dog lidt koldt om natten. Denne gang var det SLET ikke koldt. Der er redt op med madrasser, soveposer, tæpper og håndklæder og der er morgenmad på godset næste dag. Så man skal ikke tænke på noget som helst. Virkelig dejligt ikke at skulle slæbe – og det er heller ikke alle der ejer et liggeunderlag og en sovepose.

Vi havde bestilt, så vi også kunne riste skumfiduser og spise mariekiks. Det var lige prikken over iét for hyggen. Kan man snakke om luksusshelters, så er disse altså det. Der er indbyttet stikkontakt, så man kan lade mobilen og derudover der er et myggenet man kan slå ned foran.

Det er en oplevelse alle bør give sig selv. Selvom det kan være et lidt hårdt underlag, så sover ungerne bare som sten. Men det er virkelig skønt at vågne op til dette.

Priser

Kombi billet (Go High + Go Bounce)

Mandag- søndag:

Børn 7-9: 190 DKK

Unge 10-13: 345 DKK

Voksne 14+: 475 DKK

Ønsker man kun at prøve Go High er priserne

Mandag- lørdag (søndag):

Børn 7-9: 120 DKK (95 DKK)

Unge 10-13: 220 DKK (195 DKK)

Voksne 14+: 300 DKK (275 DKK)

Og for Go Bounce

Børn 4-9: 95 DKK

Unge 10-13: 150 DKK

Voksne 14+: 200 DKK

I skolernes sommerferie kan man altså også overnatte i shelter, også selvom man ikke er en gruppe på 10 personer.

  • 350,- pr voksen
  • inkl madras
  • Sovepose
  • Adgang til bad
  • Morgenbuffet på Hovedbygningen

Vores vurdering for den samlede oplevelse bliver 5 ud af 5 stjerner. Vi kan helt klart anbefale det. Det er en god måde at være sammen som familie på og det giver nogle oplevelser i gemmebogen, som vi altid vil kigge tilbage på og snakke om.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af BonBon Land og Pyjamashelte show