TEST af silikone-ler fra SILLY DOH (MED TESTERE PÅ 2 ÅR) – Testfamilien
TEST af pl-ug - teltsæt fra ANDEMORS VERDEN

TEST af silikone-ler fra SILLY DOH (MED TESTERE PÅ 2 ÅR)

Flere af vores testfamilier har sammen med deres børn testet Silly Doh.

Silly Doh modellervoks tørrer aldrig ud, er giftfrit, farverne blandes ikke, det er lugtfrit, det sviner ikke og kan bages til faste kreationer i ovn. Egentlig er det bedst egnet fra 3 år og opefter. Men vi har testet med børn i alle aldre. Helt op til 10 år. Vores anmeldelser bliver delt af flere omgange inddelt efter alder. Første anmeldelse er med de allermindste.

Annika fortæller:

“Liam på 2 år og jeg har været i gang med at teste den nye silikonebaserede og giftfrie modellervoks fra Silly Doh. Jeg kendte ikke til det før vi gik i gang med at teste og jeg er kun blevet positivt overrasket!

Silly Doh tørrer ikke ud, hvilket er et kæmpe plus når man har en 2-årig som gemmer det alle steder i huset, og bliver det lidt beskidt, så er det igen klar til leg, efter en tur under vandhanen.

Der er til timevis af leg og kun fantasien sætter grænser! Man får et super fint underlag med, hvor man samtidig kan finde inspiration og vejledning til en række forskellige figurer.

Silly Doh kan gøres permanent ved at bage det i ovnen, hvilket er super smart så børnene bagefter kan lege med det uden at det mister formen.

Flade figurer klæber til andre glatte flader og kan bruges som vindues pynt.

I starten kan modellervoksen være hård men efter at man får det varmet lidt op mellem hænderne så bliver det lækkert og nemt at arbejde med. Jeg vil mene at det egner sig bedst til de lidt større børn, da de har en lidt bedre finmotorik og kan lave mange fine figurer, hvor de små børn kan have lidt svært ved at forme modellervoksen til noget som ligner noget.

Alle vores test og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Lege/Nytteværdi: GOD – Silly Doh samler familien og man kan lave alverdens forskellige kreationer.

Holdbarhed: MEGET GOD – Det er magisk modellervoks som kan bruge igen og igen, uden at det tørrer ud. Og så kan det bages i ovnen så det forbliver det man har lavet, for altid.

Pris: MIDDEL – Priserne på startpakkerne synes jeg er fine. Efterfølgende kan man købe 50 g. Silly Doh til 35 kr. som jeg synes ligger en smule til den høje side. Dog får alle 25% på deres første bestilling inde på hjemmesiden.

Kvalitet: GOD – Vi er rigtig glade for vores Silly Doh og det eneste minus jeg kan finde, er at det hurtigt tiltrækker støv og andet som kommer flyvende i luften. Men efter en tur under vandhanen er det heldigvis klar til leg igen.

Joy fortsætter:

“Min 2-årige datter og jeg har den sidste måned testet Silly Doh, som er silikonebaseret modellervoks, som kan varmes i ovnen, hvorefter det bliver hårdt.

Vi modtog en kasse med mange forskellige farver, udstikkere, armbånd, halskæder, nøgleringe og knive. Der findes andre redskaber, til forskellige aldre. Det hele så så lækkert ud, og det var lige til at gå til. Da vi pakkede selve modellervoksen ud var det hverken fedtet, klistret eller lugtede. Allerede der var jeg glad, som mor til en 2-året.

Da Viva kun er 2 blev det ikke til meget kreativt fra hendes side, men hun nød at sidde og lege med det og lavede flere ‘kager’. Jeg til gengæld, der elsker at være kreativ og sidde og nørkle, fik lavet en masse fine figurer til hende, som hun så efter bagning (kun 10 min i ovnen) kunne lege med.

Sillydoh er lækkert i kvaliteten, og fuldstændig giftfrit. Det er nemt at ælte, og lave lige de figurer man har lyst til. Er man lige så uopfindsom som jeg, er der en guide med i æsken, med masser af ideer til figurer, og også hvordan disse laves helt fra bunden af, det er altså smart.

Alt hvad der hører med i æsken ud over modellervoksen, altså armbånd, halskæder, nøgleringe osv, kan alle sammen gå med i ovnen, så man kan dekorere det ligeså tosset man vil, og komme det hele i ovnen og få fine smykker/nøgleringe enten til sig selv eller som gave.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: GOD – perfekt til de kreative 

Holdbarhed: MEGET GOD – tørrer ikke ud, revner ikke, kan bages igen og igen og vaskes 

Pris: MEGET GOD – alle pengene værd

Kvalitet: MEGET GOD – giftfrit, lugtfrit, vaskbart, klæber ikke osv osv osv, alt det en mor gerne vil høre. 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af pl-ug - teltsæt fra ANDEMORS VERDEN