TEST af WOW-PARK – Testfamilien
TEST af silikone-ler fra SILLY DOH (MED TESTERE PÅ 2 ÅR)

TEST af WOW-PARK

Karina har testet Wow-park i Skjern. En anderledes forlystelsespark i skoven.

Karina fortæller: 

“Jeg har sammen med min mand og vores 3 børn på 3, 6 og 8,5 år testet Wow-park, som ligger i Skjern. Jeg havde faktisk aldrig hørt om parken, så derfor var jeg inde og undersøge lidt på deres hjemmeside, inden vi tog den lange køretur på 1,5 time. Hjemmesiden er rigtig fin, der står mange gode informationer, som kan være vigtig viden inden man besøger parken. 

Det er en rigtig god ide, at tage noget godt fodtøj på, som sidder godt på fødderne. Det er  muligt at medbringe sin egen mad/drikke og et tæppe. Der er også mulighed for at grille, da bålet er tændt op hele dagen. 

Jeg havde med vilje ikke fortalt mine børn hvor vi skulle hen, da det skulle være en overraskelse for dem. Wow-parken ligger et godt stykke uden for Skjern, på en gård, med tilhørende skov. 

Wow-park er en anderledes  lege forlystelsespark, hvor man rigtig får brugt kroppen, uden larm og elektronik. Jeg lagde specielt meget mærke til at alle var sammen og havde nærvær med børnene og familien. 

Der var ingen som sad med deres tablet eller telefoner. 

Det eneste tidspunkt jeg selv havde min telefon fremme var, da jeg skulle tage billeder. 

Wow-parken har mange forskellige muligheder for leg, både for de helt små børn, men også for de store børn. 

Vi var der i 5,5 time, men tiden fløj virkelig bare afsted. Vi kunne godt have brugt meget længere tid i parken, havde vi boet tættere på, havde vi helt sikkert købt sæsonkort dertil.

Der er forskellige klatrebaner højt oppe i træerne, hvor mine børn virkelig fik lov til at udfordre sig selv, både ved at gå hele vejen op igennem “hængebroerne” og hele vejen ned af rutschebanerne. De var faktisk meget mere modige end jeg lige troede, også Aske på 3 år. 

En anden ting der også fangede især mine 2 store børn, var nettene/trampolinen højt oppe imellem træerne, hvor der kan spilles med bold. 

Vi fik rigtig lang tid til at gå med at komme igennem den store labyrint, hvor man skulle finde alle 9 numre. 

Labyrinten var meget gennemført, og fedt at der både er udkigpost og træer, sten og vandpytter så man har en bedre mulighed for at finde rundt inde i labyrinten. 

En anden sjov ting vi fandt midt i parken, er tunneler som er gravet under jorden, en ting mine børn brugte lang tid på at kravle og udforske, dog syntes de at der var meget mørkt og kunne godt have brugt en lommelygte.

Vi fandt også en stor indhegning med søde små og store geder, her fik vi også ret lang tid til at gå med at nusse og give gederne græs. 

Rundt i skoven er der også forskellige forhindringer, gynger, svævebaner og meget andet. Jeg tror faktisk slet ikke vi nåede hele vejen rundt. 

Wow-park har en rigtig hyggelig cafe, med lækkert og velsmagende mad og drikke fra Søbogaard, til fornuftige priser. Vi valgte allesammen at bestille pizza, selvom der var mange mennesker, kom maden forholdsvis hurtigt. Og maden fik vi lov at nyde i den hyggelige stald. 

Hele wow-park er super gennemført, alt er lavet af træ og naturmaterialer, ikke noget fancy, men helt som det skal være for at få en afslappet atmosfære. 

Der er også mulighed for både at lave snobrød og popcorn over bål. En hyggelig aktivitet, som mine børn elsker.  Den eneste ulempe var bare at de havde svært ved at vente til popcornene var færdige. 

Super venligt personale, som betyder rigtig meget for at få den fulde oplevelse af en rigtig god dag. 

Er man på disse kanter, så skal man helt sikkert planlægge en dag i wow-park. 

Vi kommer igen og vi glæder os rigtig meget til at der åbner en wow-park i Billund i 2020. 

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier:

Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – En rigtig god måde at være sammen på som famile. Masser af nærvær og man får brugt kroppen. 

Holdbarhed/kvalitet: MEGET GOD – Parken er perfekt sikker, der er ikke en finger at sætte på noget. 

Pris: MEGET GOD – En dagsbilletterne koster mellem 105-150 kr. Det syntes jeg er billigt, da man kan få en hel dag til at gå der. 

1 kommentar

  • Christina V.

    Fantastisk anmeldelse af WOW-Park! Jeg har ikke hørt om parken før, men jeg kan rigtig godt lide konceptet: en forlystelsespark uden alt elektronik. Heller ikke karusseller og rutsjebaner, bare aktiviteter i naturen. Det kan jeg godt lide. Og så er prisen jo kanon!
    Selvom vi ikke bor på de kanter, så skal vi da helt klart have kigger nærmere på den park 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af silikone-ler fra SILLY DOH (MED TESTERE PÅ 2 ÅR)