Test af Lego DUPLO Submarine – Testfamilien
Test af SCO 24” pigecykel - klar til skolestart

Test af Lego DUPLO Submarine

4 af vores testfamilier har testet LEGO DUPLO.

Louise fortæller:
“Benedikte på 3 år har testet den fine Submarine – ubådseventyr fra LEGO DUPLO.

Benedikte har efterhånden en del LEGO DUPLO og elsker at lege med det på kryds og tværs af de forskellige “temaer”. Derfor var der store smil, da hun så, at det var LEGO DUPLO vi skulle teste.

Det nye “ubådseventyr” faldt i særlig god jord, da den var oplagt som underholdning i badekarret.Kassen indeholder bl.a.: en ubåd, en hval, der kan flyde på vandet, en lille fisk og to dykkere med svømmefødder, dykkermasker og undervandskamera. Pakkens indhold har en rigtig fin mængde, som gør det let og overskueligt for børnene helt ned til 3-års alderen, at samle sættet selv.Som med alt andet LEGO lægger det selvfølgelig også op til at børnene bruger deres egen fantasi, så selvfølgelig skulle den seje ubåd straks afprøves i badekarret sammen med dykkerne, hvalen og fisken.Figurerne er så veludførte og detaljerede med både svømmefødder og dykkermaske.

Benedikte havde stor fornøjelse med at lade de to dykkere dykke ned under vandet og finde fisken. Dykkerne kan også sidde inde i ubåden og dykke ned under vandet i den.Hele denne “undervands-verden” er stadig meget ny og ukendt for Benedikte, så dette sæt LEGO DUPLO har virkelig lagt op til mange gode snakke om alt det der findes under vandet, og hvordan vi mennesker kan komme ned og se nærmere på det.Vi har sat ord på alle de forskellige dele, der var i pakken og snakket meget om, hvad det forskellige udstyr gør, når man dykker under vandet.Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratings, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Legeværdi: MEGET GOD – Dette sæt er fra 2 år+ og passer perfekt til Benediktes alder lige nu. LEGO DUPLO er et kæmpe hit og altid en vinder-leg, som hun kan få utrolig lang tid til at gå med. Vi elsker de forskellige temaer, som både er spændende og lærerige på samme tid.

Holdbarhed og kvalitet: MEGET GOD – LEGO DUPLO kan både leges med i vand og på land. Dette sæt er ret oplagt til en tur i badekarret, men vi har også leget med det sammen med det andet LEGO DUPLO Benedikte havde i forvejen, hvor det jo nemt kan indgå sammen med de andre temaer.

Pris: MEGET GOD – pakken som Benedikte har testet koster 169 kr. Vi synes generelt prisen er rigtig fornuftig på LEGO – både fordi det findes i så mange forskellige pakker i forskellige størrelser og prisklasser, og fordi det er legetøj, der bare aldrig går af mode eller kan slides op.


Trine fortæller:
“Alfred på 2 år har testet Submarine – ubådseventyr fra LEGO DUPLO. Et fint sæt med både en dykker, en ubåd og en hval samt tilbehør.”Han var meget begejstret allerede da han så pakken. Det er gode farver og der er genkendelige ting i pakken, såsom fisk, hvaler og havplanter/tang. Han vidste udemærket hvad en u-båd er, og han flåede pakken op.Der var ikke så mange dele i pakken, hvilket er rigtig godt, når de ikke er ældre. Han kunne selv samle det meste og vi måtte lige hjælpe til med at lave bunden korrekt.Til Alfreds store fornøjelse, så har ubåden været med både i badebassin og i badekar. Vi havde dykkermanden med på ferie på Mallorca, fordi Duplo er genialt at have med overalt og fordi, at det var sjovt, at det var en dykker-figur.Der sidder en propel på selve ubåden, som gør den levende og han havde en fest med at fylde den med vand (og en masse andre Duplomænd og dyr) og lege med det i badekarret. Han har lært hvad en dykkermaske er, svømmefødder og tang (adrr, siger han om tang)I dette tilfælde bliver vurderingen:

Legeværdi: MEGET GOD – Sættet er fra 2 år og opefter. Han kunne selv sætte det hele sammen, men skulle naturligvis have hjælp til selve konstruktionen. LEGO er genialt på alle tider af døgnet og han brugte flere timer på det- sammen med andre sæt. Han har haft det med i badebassin og endda på stranden.

Holdbarhed og kvalitet: MEGET GOD – som altid, så er det næsten umuligt at ødelægge en DUPLO- klods. De får nogle tæv, og de bliver ikke engang ridset.

Pris: MEGET GODpakken koster 169 kr. Det er vel egentlig meget fair, når man tænker på, at det kan gå i arv i generationer og ikke kan ødelægges eller slides op.


Rikke fortæller:
“Vi har haft fornøjelsen af teste LEGO Duplo og da Bufas er vild med skibe tænkte jeg at det nok skulle blive et hit!

Det kommer fint adskilt i forskellige poser så det er nemt at overskue for børnene, herhjemme bruger vi det bl.a til at styrke fin motorikken for selvom det er mega nemt at samle så er det stadig en fin lille udfordring for dem. Vi har ikke før set de fine små dykkerfødder og maske der følger med, men det er genialt for at de får den rigtige dykker fornemmelse når de leger. Jeg gav ham det med i bad og det havde han så meget sjov ud af, bl.a. kommer der små bobler op af den gule fisk når man putter den under vand 🙂 Selve klodserne danner hvad der ligner indholdet i et akvarie, så man kan sagtens skabe et eventyrligt lille Aqua univers.
 
LEGO Duplo lever absolut op til den velkendte gode kvalitet, der er smæk på farverne, det er mega nemt at samle og man kan viderebygge med det Duplo man har i forvejen. Herhjemme samler det hele familien til leg 🙂
I dette tilfælde bliver vurderingen:
Nytteværdi: MEGET GOD – Børn skal ha’ legetøj!
Holdbarhed: MEGET GOD – Duplo kan bruges i årevis og kan holde til nærmest alt 🙂
Pris: GOD – Jeg synes prisen er overskuelig! Sættet koster 180,-
Kvalitet: MEGET GOD – De lever igen op til deres altid høje kvalitet.

Regitze afslutter:
“August har testet LEGO Duplo Submarine og selvom jeg godt kan mærke, at han efterhånden bevæger sig op i noget andet end LEGO Duplo og meget gerne vil være med til at lege med Albertes, så synes jeg, han har leget meget med tingene i Submarine og leget meget med ubåden og fiskene, som han også har haft med i bad et par gange. Han syntes, det var så fedt at fiskene lavede bobler, når de kom under vand. Der er som altid en rigtig fin manual med til, hvordan man kan sætte tingene sammen. Vi prøvede faktisk denne gang, at han selv skulle samle det på den måde, han havde lyst til og ikke hvordan vi som voksne ville sætte det sammen og det kom der faktisk meget godt ud af.

Jeg synes, det er fantastisk, hvordan LEGO bare får fantasien frem hos børn, når de sidder og leger.

Aldersgruppen for Submarine kassen er 2+ år.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD. Når jeg ser på, hvor meget vores børn leger med de ting de modtager og generelt har af LEGO, så synes jeg, det har en kæmpe nytteværdi. De leger stort set med det hver dag og når der er venner på besøg hos Alberte, er det noget af det, der bliver fundet frem først.

Holdbarhed: MEGET GOD. Alle der kender til LEGO ved, at det nærmest holder evigt. Det er et robust stykke legetøj, der kan tåle at blive tabt og blive skilt ad igen og igen.

PRIS: GOD. 179,- for Submarine. Jeg synes, det er en fair pris, når man ser på, hvad man får og hvor mange timers leg, de kasser byder på.

Kvalitet:MEGET GOD. Som med alt andet LEGO er kvaliteten altid i top. Jeg synes, de udvikler hele tiden og jeg er faktisk imponeret over, at kvaliteten altid følger med.


 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Test af SCO 24” pigecykel - klar til skolestart