TEST af LEGO Friends – Heartlake supermarked, Mias hestetrailer og Andreas poolparty – Testfamilien
Test af Lego DUPLO Submarine

TEST af LEGO Friends – Heartlake supermarked, Mias hestetrailer og Andreas poolparty

5 af vores testfamilier har testet LEGO Friends.Vores tester Smilla på 7 år, har testet LEGO Friends legesættet 41371 Mias Hestetrailer.”

Rikke fortæller:
”Smilla er altså lidt af en hestepige, uden at få lov til det af hendes mor. Hun elsker heste og ridning og hun ELSKER LEGO. Derfor blev denne æske virkelig godt modtaget, da den kom ind af døren.”

Smilla har hygget sig meget med at bygge æsken, men hun har i stor grad også hygget sig med at lege med den. Det indbyder til rollelege om, hvordan det er at eje en hest. Hestetrailerlegetøjet har en hængslende bagsmæk, som hesten kan gå op ad. Godt at LEGO er i så god kvalitet, for den hest har allerede travet mange gange ind og ud af den hestetrailer.Smilla har helt uden hjælp samlet det hele. Og selvom hun er en pige med krudt i måsen, så kan LEGO altså noget her. Det kan få hende til, at samle sig om en leg i længere tid af gangen og jeg bliver altså altid så imponeret. LEGO Friends er bare så fint i alle farverne og indbyder straks til leg, når man åbner for æskerne.Selvom Smilla sagtens selv kan sidde og lege med LEGO’et, så er det bare en hyggelig måde at være sammen som familie på. Det at sidde over en LEGO æske og hyggesnakke om stort og småt, imens at LEGO æskerne stille og roligt tager form.Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD, og DÅRLIG.

Vores vurdering af LEGO Friends legesættet 41371 Mias Hestetrailer bliver følgende:

Lege/nytteværdi: MEGET GOD – En dejlig hyggestund for hele familien.

Holdbarhed: MEGET GOD – Lego holder jo bare til alt og kan holde fra generation til generation.

Pris: MEGET GOD. Æsken er fundet på nettet til 169 kr, hvilket er en meget flot pris syntes jeg.

Kvalitet: MEGET GOD – jeg har endnu aldrig oplevet, at LEGO er gået i stykker selvom det er blevet leget med igen og igen.


Trine fortæller:
“Karla på 4 år har testet LEGO Friends 41362 Heartlake Supermarked.

Hun har efterhånden en del LEGO Friends og det er tydeligt, at interessen for at lege med det stiger. Hun elsker at lege rollelege, så et supermarked med en masse små detaljer er helt perfekt.

Hun skulle have en del hjælp med at læse manualen, men hun er helt med på hvordan de skal sidde og kan også afkode billedet på pakken. Det hjælper 2. og 3. gang hun legede med det, der satte hun det lidt mere på slump, hvilket ikke gør noget.Lillebror på 2 år har faktisk også leget en del med det. Det er en lidt anden leg, men han var meget begejstret for al legemaden i pakken, hvor Karla var mere fokuseret på processen i at handle i et supermarked.Sættet er meget autentisk og indeholder rigtig mange fine detaljer og især de små diske i butikken, indkøbsvognen og de små stykker legemad er virkelig fedt lavet. Det samme er butiksfacaden og kassen, man betaler ved. Sættet har givet anledning til nogle gode snakke og Karla har brugt sine andre figurer fra LEGO Friends til at lege rollelege med. Der bliver man så glad som forældre.Det tog lidt tid at samle det og det kneb lidt med koncentrationen første gang. Lillebror ødelægger ofte hendes lege, så hun er startet forfra et par gange, hvilket bestemt ikke gør noget. Der er en del poser med, godt nok nummereret, men der skal sidde en kyndig voksen ved siden af. Jeg synes dog at alderen er ret svarende og at hun var godt med.I dette tilfælde bliver vurderingen følgende:

Lege/nytteværdi: MEGET GOD – Det er svært at finde noget modargument. LEGO generelt er lærerigt, underholdende og super hyggeligt.

Holdbarhed:/kvalitet MEGET GOD – LEGO holder generation efter generation. Der manglede et par bitte små dimser, men det er kun fordi, at de er så små, at det bliver væk.

Pris: MEGET GOD –  Sættet koster 249,- og jeg synes virkelig, at man får meget for pengene. Det tager lidt tid at bygge det og efterhånden, når man har en del LEGO Friends, så kan det indgå i alle lege/setups.


Christine fortæller:
“Josephine på 6 år har modtaget en fin æske LEGO Friends, denne gang er det Mias hestetrailer nr. 41371

Josephine har en del LEGO Friends i forvejen og jo mere man har, jo sjovere en leg kan man også finde på – det syntes Josephine i hvert fald.

Josephines samling af LEGO Friends er efterhånden ret så stor! Hun er den pige der ikke skiller det ad igen, når det først er samlet og alt hendes LEGO er derfor opbevaret samlet på værelset.

Mias Hestetrailer kunne Josephine nemt selv samle, hun behøvede overhovedet ikke hjælp. Det tog hende heller ikke lang tid, at få samlet hele æsken.

Det eneste hun faktisk behøvede hjælp til, var at skille noget ad, hvis hun havde sat det forkert sammen – det er svært at få fra hinanden igen. Ellers klarede hun denne “lille” pakke til UG med kryds og slange!
I dette tilfælde bliver vurderingen følgende:

Lege/nytteværdi: MEGET GOD – LEGO er god hjernegymnastik. Jeg ville ønske mine børn selv valgte LEGO lidt mere til istedet for diverse ipads, playstation mm.

Holdbarhed:/kvalitet MEGET GOD – Vi har aldrig oplevet at noget LEGO er gået i stykker, heller ikke dette.

Pris: GOD Denne æske koster 270,-, men det er jo altid sjovere jo mere LEGO man har 🙂


Regitze fortæller:
“Vi har igen været så heldige at teste to kasser fra LEGO. Børnene er vilde for at pakke dem ud, så snart vi modtager dem og vil i gang med at samle/lege med det samme.”
Alberte var lynhurtig til at få samlet Andrea’s Poolparty og noget af det, hun virkelig morede sig over i kassen, var, at der var en flamingo med som badedyr – som hun jo godt ved har været et kæmpe hit på nettet og de steder, vi har været på ferier. Vi har netop været på Cypern og derfor syntes hun, denne kasse var ekstra sej. Der er en fjedrene vippe, som figurerne kan hoppe fra, der er en knap, man kan dreje, så man kan få dem til at surfe blot for at nævne nogle af de fede ting, denne kasse indeholder. Kassen indeholder ikke så meget som f.eks. husene, men Alberte gav faktisk udtryk for at lige netop Andrea’s Poolparty indeholdte alle de ting, der skulle til for at have det sjovt, når man legede.

Aldersgruppen for Andrea’s Poolparty er 6+ år.

Jeg må igen rose designet og den måde LEGO bare altid udvikler sig på. F.eks. flamingoen og en ananas som ”badedyr, som jo har været et stort hit verden over, har de fået produceret til denne kasse. Det er genialt.

Vurderingen bliver:

Nytteværdi: MEGET GOD. Når jeg ser på, hvor meget vores børn leger med de ting de modtager og generelt har af LEGO, så synes jeg, det har en kæmpe nytteværdi. De leger stort set med det hver dag og når der er venner på besøg hos Alberte, er det noget af det, der bliver fundet frem først.

Holdbarhed: MEGET GOD. Alle der kender til LEGO ved, at det nærmest holder evigt. Selvom LEGO Friends tingene er små dele, så synes jeg stadig, at det er et robust stykke legetøj, der kan tåle at blive tabt og blive skilt ad igen og igen.

PRIS: GOD. 449,-  For Andrea’s Poolparty. Jeg synes, det er en fair pris, når man ser på, hvad man får og hvor mange timers leg, de kasser byder på.

Kvalitet:MEGET GOD. Som med alt andet LEGO er kvaliteten altid i top. Jeg synes, de udvikler hele tiden og jeg er faktisk imponeret over, at kvaliteten altid følger med.


Karina afslutter:
“Jeg har sammen med min datter Amanda på 8,5 år testet LEGO Friends. Vi har fået lov til at teste den æske der hedder 41374. Andreas poolparty.”

Der findes ikke et mere oplagt tidspunkt at modtage sådan en fin æske, som emmer af sommerstemning på en varm og dejlig sommerdag!
Æsken henvender sig fra 6+ og derfor noget Amanda ret nemt og hurtigt kunne samle. Men hun er jo også efterhånden ret rutineret, i at samle æsker med LEGO Friends. 

En mega fed pool blev samlet på rekordtid og så blev der ellers leget på livet løs, af både Amanda men også af lillesøster Ella, som lige er fyldt 6 år. 

Poolen er meget detaljeret og indeholder en mega fed rutchebane, juice-bar, Dj-pult, akvarie, toilet, vippe og meget andet.
Den fedeste og sejeste detalje er, den søde flamingo og Ananas som badedyr. Præcis det der er oppe i tiden lige nu og noget Amanda kan genkende fra musikvideoer og de sociale medier. 

Mine piger elsker at lege med LEGO Friends og denne æske er ingen undtagelse, den lægger op til en hel masse rolleleg.

Æsken indeholder 468 dele incl. 2 figurer. 

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – LEGO Friends er en super genial opfindelse. Jeg er vild med at det både kan bygges og leges med. Og at det ikke fylder alverden, når det er pakket sammen.

Holdbarhed/kvalitet: MEGET GOD – Lavet af god kvalitet og går ikke sådan lige i stykker. 

Pris: GODÆsken koster 449 kr. Men der er til mange times leg, så derfor en rigtig fair pris. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Test af Lego DUPLO Submarine