TEST af Lego Star Wars 20 års Jubilæumsudgaver – Testfamilien
TEST af magnetbøger fra Ciha.dk

TEST af Lego Star Wars 20 års Jubilæumsudgaver

Fem af vores familier har testet Lego Star Wars, fra deres 20 års jubilæumsudgaver. 

”Vores tester Alex på 39 år, har sammen med Bertram på 9 år, testet LEGO æsker fra Lego Star Wars, mere præcist Clone Scout Walker – 20th Anniversary Edition og Anakin’s Podracer – 20th Anniversary Edition.”

Alex fortæller: ”Så skal der mande hygges. Vi elsker at få disse æsker ind ad døren, for så betyder det rendyrket mandehørm hvor pigerne bare ikke kan være med. Der er blevet bygget, fløjet, affyret mm, med de vildeste hjemmelavede lydeffekter. Godt vi var alene hjemme da legen var på det højeste.Udover Clone Scout Walkeren, indeholder æsken også 3 minifigurer; en Wookiee Warrior, en Darth Vader minifigur og en Kashyyyk Trooper.

Anakin’s Podracer er en nyfortolkning af den model, der blev udgivet i 1999. Modellen har store motorer, udfoldelige flaps, plads til minifiguren af den unge Anakin i cockpittet og et legehåndtag, så børn og barnlige sjæle kan udspille endeløse racerløb fra Star Wars”.Det var ret nemt, at samle disse æsker, det tog ikke lang tid med de meget udførlige byggevejledninger, der altid medfølger når man køber produkter fra LEGO.

Når man først har åbnet æskerne, så er det altså svært at løsrive sig igen – det er det fantastiske ved LEGO, det fanger bare altid. Begge æsker har mange fine detajler og er super gennemført. Og selvom man inden testen ikke var de store Star Wars fans, så er det bare svært ikke at lade sig rive med i universet.Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD, og DÅRLIG.

Vores vurdering af LEGO Lego Star Wars, mere præcist Clone Scout Walker – 20th Anniversary Edition og Anakin’s Podracer – 20th Anniversary Edition.” bliver følgende:

Lege/nytteværdi: MEGET GOD – Rigtig god underholdning for hele familien og LEGO findes jo til alle aldre.

Holdbarhed: MEGET GOD – holdbarheden kan man ikke sætte en finger på, det kan holde fra generation til generation.

Pris: MEGET GOD – Æskerne er begge fundet til 200 kr hvilket er en helt fair pris for så mange timers leg der er i dem.

Kvalitet: MEGET GOD – kvaliteten er som altid i top, med et LEGO produkt i hånden.


Vores tester Linda har sammen med hendes mand Jan og deres søn Magne testet Lego Star Wars Klonspejderganger – 20-års jubilæumsudgave. (Lego æske nummer 75261)Linda fortæller:
“I anledningen af LEGO Star Wars 20 års jubilæum har Lego opdateret versionen af Lego Star Wars nummer 7250 fra 2005.

Æsken indeholder 250 dele og der medfølger som altid en udførlig byggevejledning.

I starten af byggevejledningen er der en lille fortælling samt billeder af den gamle version samt den nye. Man bliver guidet igennem byggevejledning step by step så man til sidst har bygget en klonspejderganger, en dværgedderkoppedroide og en skyttegrassektion.

 Der medfølger tre Lego Star Wars figurer; Kashyyyk soldaten, Wookie krigeren og en bonusfigur af Darth Vader som er en virkelighedstro kopi af den originale fogur fra 1999 samt en Lego figur af en kampdroide samt fremvisningspodie med Lego Star Wars 20 års jubilæumsstempel.Den seje klonspejderganger er ca. 14 høj, 14 cm lang og 8 cm bred. Den har et drejeligt kanontårn hvor der er plads til en lego figur. Dværgedderkoppedroiden er ca. 8 cm høj, 7 cm lang og 7 cm bred. Både klonspejdergangeren og dværgedderkoppedroiden har justerbare ben, bevægelig antenne og knopskyder.

Dette Lego Star Wars sæt henvender sig både til store og små LEGO elskere og der er virkelig mulighed for en masse leg fyldt med action.Vi har derudover også testet Lego Star Wars Anakins podracer – 20-års jubilæumsudgave. (Lego æske nummer 75258)I 1999 udgav Lego en lignende model (nummer: 7131) og nu 20 år efter har de nyfortolket udgaven i en jubilæumsudgave.

Æsken indeholder 279 dele og der medfølger som altid en byggevejledning.

Step for step får man vist hvilke dele man skal bruge samt hvordan de skal sættes sammen og vupti så ender man med det færdige resultat.

Vi elsker LEGO herhjemme og især min mand samt vores søn.

De kan få timer til at gå med at bygge Lego og Star Wars syntes de begge er mega sejt.Den seje podracer er ca. 10 cm højt, 35 cm langt og ca. 12 cm bredt. Den har store motorer og udfoldelige flaps. Der er et åbent cockpit hvor der er plads til en lego figur. Nede under podraceren er der et smart håndtag så man har rigtig godt fat når man leger med den.Der medfølger 3 Lego Star Wars figurer; Anakin Skywalker, Padmé Amidala og jubilæums figuren Luke Skywalker.

Den nye figur Luke Skywalker er en virkelighedstro kopi af den originale figur fra 1999 og på den er der et 20 års jubilæumslogo.

De fleste kender Star Wars og derfor er denne æske oplagt til både små og store LEGO elskere.I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Lego findes til alle aldre og alle køn.

Holdbarhed: MEGET GOD – Lego er yderst holdbart og bliver det beskidt fordi man feks. Leger i mudder med det kan det nemt skylles under hanen eller vaskes i vaskemaskinen. (i et stykke stof med lynlås så klodserne ikke ødelægger maskinen)

Pris: MEGET GODDenne æske koster 250kr (set på tilbud hos klodskassen.dk til 199.95kr).

Kvalitet: MEGET GOD – Kvaliteten er som altid mega god.


Mie fortæller:
“Kenneth og Nohr har testet 4 æsker med Lego Star Wars.”

Der var stor glæde hos både far og søn, da de modtog deres nye LEGO STAR WARS.De modtog:

Clone Scout Walker – 75261

Anakin’s Podracer – 75258

TIE – Jager angreb – 75237

X-Wing stjernejager – 75235

Alle æskerne er en del af STAR WARS 20 års jubilæum og i alle byggevejledningerne er der små historier og fortællinger om tidligere udgaver af LEGO Star Wars.

Det er blevet en far og søn ting de har sammen, at hygge sig med at samle Lego. Der er nogle udførlige byggevejledninger med, så Nohr sagtens kan være med til, at finde de små klodser og hjælpe med at samle dem. Der er alligevel op til 250 stykker lego i nogle af æskerne, så det er med at holde tungen lige i munden, når de skal samles.

Nohr er jo kun 4 år, så han kender ikke rigtig til Star Wars. Derfor var det meget sjovt for Kenneth, at kunne lære ham lidt om Star Wars imens de samlede det.

Han viste ham små klip på Ipaden af de forskellige figurer, da Nohr var nysgerrig på, hvad Wookie og Darth Vader var for nogle figurer. Der gik total drengerøv i den og der er blevet leget Star Wars krig til den store guldmedalje herhjemme. Æskerne er en del af 20 års jubilæum imellem Lego og Star Wars. De har lavet nogle super fine og virkelighedstro udgaver af de forskellige karakterer.

Der er mange timers leg i de her æsker både for små og store. Måske især de fleste voksne får et flashback til deres egen barndom.I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Lego kan bruges af alle aldre og er et fantastisk værktøj til at udfordre børns kreativitet.

Holdbarhed/Kvalitet: MEGET GOD –  Lego = kvalitet. Det holder og kan bruges i generationer.

Pris: MEGET GOD – de forskellige æsker koster fra omkring 149 til 249 kr.


Jan fortæller:
“Jeg har været så heldig at få lov til at teste 2 LEGO Star Wars æsker, 20 års jubilæums udgave.”
Æskerne er nemme at gå til, men det er lidt mere kompliceret da det indeholder LEGO tecnicdele, så selvom der står 6+ og 7+ er de også spændende at samle for voksne.

Jeg er ikke en stor Star Wars fan, men alligevel dukker der mange minder om Star Wars film fra ens barndom/ungdom op, når man samler æskerne og det har været fedt at få denne mulighed. 

Det er æsker som er reproduceret/opdateret fra henholdvis 1999 og 2005. 

I samlevejledningen er der vist hvordan de så ud dengang og hvordan de ser ud nu.

Til fansene er der inden i samlevejledningen vist et billede af hvilken film, figuren er med i. 

Der er en  jubilæums figur fra den første Star Wars film med i hver æske. 

Der er mange fede detaljer i begge æsker og legoet har mange bevægelige dele, som gør det ekstra fedt og livagtigt.

Aske på 3,5 år, syntes altså det var meget sejt at Farmand skulle teste seje LEGO æsker og derfor har han faktisk leget meget med de Star Wars LEGO.

Der findes flere end disse 2 jubilæums æsker i samme serie, som jeg jo selvfølgelig også er nødt til at eje nu, så samlingen kan blive fuldført.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi:  GOD – lige i dette tilfælde er der ikke så meget nytteværdi. Men hvis man er stor Star Wars fan, så er jeg bestemt sikker på der har en høj værdi. 

Holdbarhed/kvalitet: MEGET GOD – Selvom der er mange små dele, så de kvaliteten som den skal være. 

Pris: GODÆskerne koster 249 kr. Pr. Æske. En rigtig fin pris, hvor man får meget værdig for pengene.


Mie afslutter:

Herhjemme har Magnus og far også modtaget de to jubilæumsæsker fra LEGO star wars, som er lavet i anledningen af et et 20 års jubilæum imellem Lego og Star Wars.

Vi har modtaget følgende to æsker:: Clone Scout Walker – 75261 og Anakin’s Podracer – 75258

Det var en rigtig god størrelse på æskerne, da de kunne samles forholdvist hurtigt. Og Magnus kunne også samle det meste uden hjælp.

Brugsanvisningen er nem at følge og Magnus genkendte hurtigt figurerne fra Starwars. Han synes især at lys sværene var seje og så er skydevåben jo næsten altid et hit iblandt drenge.

Det tog kun nogle få timer, så var begge æsker samlet. Det er jubilæummodeller og måske i virkeligheden mest velegnet til pynt på hylden. Men de små figurer indbyder også til leg og diverse kæmpe med skydere og lyssvær.

To af figurerne kommer endda på særlige udstillingsfødder, så man rigtig kan markere jubilæummet.

Magnus synes helt klart, at denne skyder og det store fly var de to sejeste ting i æskerne.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytte/legeværdi:  GOD – Er ideel for Star wars elskere. Der er ikke super meget legeværdi i netop disse æsker, da de nok mest er tiltænkt som udstilling, når de først er samlet. Men selve samledelen kan man hygge sig meget med. 

Holdbarhed/kvalitet: MEGET GOD – Der er aldrig en finger at sætte på kvaliteten af LEGO. 

Pris: GODVejl. pris er 249 kr. Er set på tilbud. En god gave ide også til voksne Starwars elskere. 


 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af magnetbøger fra Ciha.dk