ANMELDELSE af Cirkusland – Testfamilien
TEST af Babyjogger, City Tour 2 (modellerne slate og jet)

ANMELDELSE af Cirkusland

To af vores testfamilier, Katharina og Heidi har testet en tur i Cirkusland i Slagelse, sammen med deres fire børn.

Cirkusland har åbent hen over sommeren og i ferier – næste gang i efterårsferien fra d. 12/10-20/10-2019.

Katharina og Heidi fortæller:

“Ingen af os havde været i Cirkusland før, så vi var spændte på hvilken oplevelse vi ville få. Vi var afsted med vores børn Sofia 2 år, Matti 2,5 år, Isabella 5 år og Luca på 8 år. Cirkusland er Cirkus Arenas hovedbase og vinterkvarter som er beliggende i Slagelse.

Prisen for entré er 129,- pr. person og børn under 90 cm er gratis. Når entréen er betalt er der fri adgang til alle forlystelser, cirkusforestillinger, shows mm.

Vi blev taget imod af den sødeste dame i skranken der fortalte om dagen program, gav et kort/tidsplan til Cirkuslandet og bød velkommen til nogle gode timer. En rigtig fin indgang byder velkommen ind på pladsen efter du har betalt.

Når man kommer ind ser det ved første øjenkast ikke ud af særlig meget. Men den opfattelse blev hurtigt ændret. Da vi ankom var vejret ikke så godt, så jeg var bange for at mange af aktiviteterne foregik udenfor, men vi blev positivt overrasket over der var masser af aktiviteter indendørs.

Vi ankom lige i tide til pirat-søløve show kl. 11.30 og blev taget imod af farlige pirater og smukke piratinder som stod og sang.

Børnene synes det var mega spændende og lidt farligt med det de optrådte med hver især. Især søløve showet var et kæmpe hit. Piraterne viste farlige tricks og publikum blev også inddraget i showets sang.

Efter showet gik vi i hallen hvor man kan spise mad og som er fyldt med en masse gratis forlystelser/aktiviteter, såsom karuseller, guldmine hvor man kunne grave efter guld, rodeotyr, sminkebod og et tog i midten som børnene prøvede mindst 20 gange. Det var til stor underholdning for den rare mand som stod for forlystelsen, at se især Sofia og Matti stille sig i kø igen og igen. Børnene var helt vilde og vi mødre synes det var så fedt at man har betalt indgang og så kan børnene prøve alt det de ville.

Der var et fint udvalg af mad til fornuftige priser og imens vi spiste var der kl. 12.45 Mr. Tik Tak og Madam Bettys børneshow på den lille scene i hallen.

Man må gerne selv medbringe frokost, men det må kun spises udenfor ved de opsatte borde.

Under frokosten havde de med optog gennem hallen reklameret med Cirkus Landino forestillingen kl 13.30. Ud fra udklædning osv. virkede det som en lidt fjollet forestilling der ikke fremstod særlig cirkus agtig. Men det var virkelig godt, sjovt og underholdende. Der var de obligatoriske akrobatiske indslag, sjove klovne indslag og de fineste indslag med heste og andre dyr, samt et malershow hvor to fra publikum blev hevet op og skulle gøre som maleren sagde. Det var til stor underholdning for os alle. Derudover var der en masse dyr børnene kunne klappe og som var med i diverse forestillinger. Heste/ponyer, geder, lamaer, zebra’er og kameler.

Bagefter gik Heidi og Matti ind til hestene i staldende som husede omkring 60 heste/ponyer som de klappede og kyssede. Der er ikke som sådan opsyn i staldende, så man er selvfølgelig selv ansvarlig for omgangen med dyrene.

Imens hoppede Sofia, Luca og Isabella på de to hoppeborge. De legede forskellige rollelege og var ikke til at hive ud derfra igen. I mellemtiden var vejret klaret op og det var dejlig solskin. Vi nød at ae de søde ponyer, gynge i piratskibet, så gederne og kørte på mooncars.

Børnene havde en fantastisk hyggelig dag med mange gode oplevelser, og mødrene havde tid til at snakke og nyde synet af vores skønne børn.

Derudover byder en dag i Cirkusland på artistskole for børnene hvor de kan lære akrobatiske ting, køre på ethjulet cykler og hvad der ellers hører til i et cirkus, som vi desværre ikke nåede at prøve, men det skal vi helt sikkert næste gang.

Der er om eftermiddagen igen søløve show og der er også ponyridning.

Vi havde alt i alt en rigtig god dag alle seks og vi skal helt bestemt tilbage til Cirkusland. Cirkusland er en god mellemting for børn med lidt aldersforskel, da der aktiviteter, forlystelser og show for alle aldre og alle fire børn hyggede sig fra de kom til vi gik, da Cirkusland lukkede.

Cirkusland har åbent i vinterferien, sommerferien og her i efterårsferien er Cirkusland igen åbent fra d. 12 oktober til d. 20 oktober fra kl. 10-16.

Helt klart et besøg værd.

Alle vores tests og anmeldelser på www.testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

Nytteværdi : MEGET GOD – god og sjov oplevelse for børnene, som de kan huske længe.

Nytteværdi: MEGET GOD –  helt klart en oplevelse som alle børn vil elske og også de voksne.

Pris:  GOD – prisen er 129 kr. pr. person og under 90 cm gratis og kommer man fire personer er der familierabat. Normalt synes vi børn skal være billigere end voksne. Men med alle de ting der er at opleve og prøve er det alle pengene værd.

Kvalitet: Lige fra vi ankom til vi gik var der god service fra personale og forlystelserne var også i god kvalitet. Derudover mødte vi Bubber i køen ved caféen som underholdte børnene imens og det var så sødt, at han tog sig tid til det. At mødrene så måske synes det var ’mest stort’ at sludre med Bubber, ja det taler vi ikke højt om.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Babyjogger, City Tour 2 (modellerne slate og jet)