TEST AF ZENZ FRISØRSALON – ANNA DAVIDS TIP TIL AT HOLDE “AMME-HÅRET” SUNDT – Testfamilien
TEST AF COLGATE MED FOKUS PÅ NYHEDEN “COLGATE KIDS, 6-9 ÅR”

TEST AF ZENZ FRISØRSALON – ANNA DAVIDS TIP TIL AT HOLDE “AMME-HÅRET” SUNDT

Nybagte mor til to og sangerinde Anna David har indgået et samarbejde med Zenz om at teste og afprøve en stor del af deres produktsortiment og besøge nogle af deres saloner.

Denne gang besøgte hun den økologiske frisørsalon på Guldbergsgade i København.

Anna fortæller:

“Det var mit andet besøg hos dygtige Nanna. Og jeg glædede mig virkelig. Som jeg fortalte sidste gang, ​så er der ingen skadelige dampe hos ZENZ (så det er helt trygt for min baby at være i salonen og de anvender udelukkende produkter, som er 100% uden risiko for vores sundhed).

De fleste kvinder, der er mødre har oplevet en del frustration over deres hår i forbindelse med amning. Jeg selv var virkelig ramt da jeg fik min datter for 8 år siden. Jeg tabte simpelthen så meget hår (har altid haft naturligt meget hår) men endte med at sætte extentions i, da det blev så tyndt. Denne gang (efter jeg har født min søn (6 måneder) er jeg utrolig heldig, da jeg allerede hele to gange allerede har besøgt den økologiske frisørsalon Zenz i København.

Mit hår bliver simpelthen plejet og passet på. For JA, jeg taber meget hår i forbindelse med amning. Men at komme i kløerne på Nanna fra Zenz gør underværker.

Hun nusser om mit hår, som var det hendes eget. Hun stimulerer hovedbunden ved en virkelig god massage og forkæler håret med en fantastisk kur. Udover det giver hun gode råd til hvordan jeg plejer det bedst derhjemme. Jeg kan kun anbefale andre at bestille deres næste frisør-tid hos Zenz.

God pleje af håret, gode råd, lækker kaffe og fodbad OG så er det hele jo økologisk.

Min konklusion bliver: “besøget hos Zenz var igen en super god oplevelse. Hun er så god Nanna og hun har helt styr på samtlige produkter og giver gode inputs til hvordan man kan blande Zenz produkter på kryds og tværs. Jeg fik lavet et par striber, ikke mange, da farven stadig holdt super godt fra sidste gang. fik en lækker kur og klippet spidser. Og mit hår ikke kun ser sundt og plejet ud – det føles også sådan.”

Historien bag:

​​Anne-Sophie Skjødt Villumsen er kvinden bag det grønne frisørkoncept og produktserien ZENZ Organic Products.

​​Under sin læretid som frisør, udviklede hun allergi over for traditionelle kemiske hårprodukter.

For at kunne fortsætte inden for frisørfaget og samtidig hjælpe andre med samme udfordring, åbnede hun i 1999 sin første ZENZ salon med fokus på sundhed, bæredygtighed og økologi.

I 2010 lancerede ZENZ sine første Svanemærkede og professionelle pleje produkter. Det er siden blevet til en komplet serie under navnet ZENZ Organic Products. Seriens produkter er baseret på naturlige og økologisk certificerede ingredienser af høj kvalitet, der skånsomt plejer og styrker hår og hud.

Behandlingen: Striber, kur og klipning af spidser.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST AF COLGATE MED FOKUS PÅ NYHEDEN “COLGATE KIDS, 6-9 ÅR”