Frokost på Kragerup Gods – samt fornemt besøg af Birgitte Dinesen – Testfamilien
Testfamilien.dk fejrer 5 års fødselsdag på Kragerup Gods

Frokost på Kragerup Gods – samt fornemt besøg af Birgitte Dinesen

Indeholder reklame, da vi var inviteret i anledningen af vores 5 års fødselsdag <3

I forbindelse med vores fødselsdag fik vi lov til at nyde en lækker 2 retters frokost på det smukke gods. Efterfulgt af en flot overraskelseslagkage.

Menuen bestod af:

Tigerrejer og græskarsuppe

Oskemedaljon med grønt og stegte kartofter samt pebersauce

Nina fortæller:

“Vi startede dagen ud med frokost!

Her var der ikke tale om et snoldet stykke smørrebrød eller noget – nej, vi fik mad! Rigtig god mad!

Vi lagde ud med (verdens bedste) græskarsuppe med tigerrejer og selvom der var flere der enten ikke var til græskarsuppe, eller rejer blev det spist op. Rub og stub! For det smagte så vanvittig godt! Anretningen var indbydende og blev toppet af tjenerne, som hældte den flotte suppe op, udenom rejerne. Helt gennemført!

Videre til hovedretten! Her fik vi det møreste stykke kød fra Kragerup Gods’ eget kvæg. Hertil var der lækre kartofler, garniture og sauce. Anretningen var fin, delikat og enkel. Men der var rigeligt! For ved siden af den enkle anretning, kom der kartofler og mere sauce! Dét vakte stor glæde hos de fleste!

Efter hovedretten kiggede Godsejer Birgitte Dinesen forbi. Vi var blevet “varslet” hendes besøg og man kunne nemt frygte et langt, tørt foredrag om godsets historie – men vi blev blæst bagover! Birgitte er et livstykke og sjældent har der siddet så mange voksne, med åben mund, ømme lattermuskler og ønsket om at hun skulle fortælle mere! Både om hende, godset og alt det, som de dyrker, producerer og skaber! Hun rev os alle ned af stolen med hendes fantastiske historier, humor, hendes smittende humør og gå-på-mod! Vi var VILDE med hende og man får kun endnu mere lyst til støtte Kragerup Gods, efter at have mødt hende.

Sikke en oplevelse! Vi sluttede frokosten af med en lækker lagkage til ære for Testfamiliens 5 års fødselsdag! Vi var alle mætte, glade og klar til årets fest!”

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Testfamilien.dk fejrer 5 års fødselsdag på Kragerup Gods