Kragerup Gods – de smukkeste omgivelser samt wellness – Testfamilien
Frokost på Kragerup Gods - samt fornemt besøg af Birgitte Dinesen

Kragerup Gods – de smukkeste omgivelser samt wellness

Indeholder reklame, da vi var inviteret i anledningen af vores 5 års fødselsdag <3

Kragerup Gods er en perle omgivet af den smukkeste natur og med et hav af muligheder.

Ida fortæller:

“Lørdag blev tilbragt i smukke omgivelser på Kragerup gods.

Vi blev budt velkommen med bobler og fik dernæst serveret den lækreste menu i de fineste lokaler med udsigt over godsets have – læs om frokostoplevelsen her.

Birgitte Dinesen, som ejer stedet var forbi og fortælle om Kragerups historie. Jeg vil være lige som hende når jeg bliver stor – sikke en skøn personlighed, lang tid siden jeg har grint på den måde. Hende kunne jeg have hørt på længe.

Efter frokosten gik vi på opdagelse i godsets fine have, der var masser af smukke spots hvor der blev poseret og samlet minder til fotoalbummet. 

Vi var også forbi Go Bounce, som er en tunnel af trampolin lignede gange oppe i trætoppene, wow, sikke en oplevelse, jeg grinte så meget at jeg nær havde tisset i bukserne. For mit vedkommende var det første møde “live” med den skønne online familie, og Go Bounche var en perfekt måde at blive rystet sammen på.

Man var omringet af guldrammer, store møbler, diverse krummelure, spa i kælderen og super sødt og professionelt personale. Det er bestemt ikke sidste gang at jeg har været til fest på Kragerup Gods”

Bianca fortæller:

“Da vi ankom til Kragerup Gods kunne man allerede i gårdspladsen mærke den magiske stemning der er på stedet.

Udenomsarealerne er idylliske. Der er fantastisk smukt og det ligger helt uforstyrret. Inde på godset er der kræset for alle detaljerne. Der er pyntet med friske blomster og man fornemmer med det samme, at det er et sted med sin helt egen historie.

Når man bevæger sig rundt på gangene hænger der store flotte malerier som hver især fortæller deres egen historie. Stedet er meget smukt og det er også meget spændende hvis man interesserer sig for kulturarv og man er ikke i tvivl om at der er indrettet med kvalitets interiør. Kragerup Gods får den største anbefaling herfra.”

Louise fortæller:

Når man som jeg lever et liv med fysiske udfordringer, er noget af det bedste at komme til et sted hvor der er aktiviteter for alle. Så da vi skulle på et ophold på Kragerup Gods og der blev annonceret, at der på Godset var et lille wellness, var jeg allerede solgt til stedet.

De havde den hyggeligste lille spa afdeling, som indbød til afslapning, ro og selvforkælelse. Spaområdet bar præg af ro og historie – historien om et Gods som har mange år på bagen og som i dag rummer de aktiviter der er efterspørgsmål på.

Væggene stod rå, der var lidt puds fra de gamle mursten i hjørnerne, fine blomster pyntede og den lille pool indbød til afslapning. Jeg havde området for mig selv, og nød stilheden, duften af klor og ikke mindst, forestillingerne om hvad der igennem årernes løb har været oplevet i netop disse lokaler.


Udover en lille pool, kunne man nyde en tur i boblebadet inden man tog et varmt bad i et af de to små omklædningsrum. En ting jeg straks lagde mærke til i det lille omklædningsrum var de fine detaljer. En fin lille træbænk og lækre produkter fra Ilse Jacobsen. At man vælger at stille lære produkter til rådighed for sine gæster, betyder for mig, at jeg nyder oplevelsen mere og føler mig mere forkælet. Efter halvanden times alenetid i spaområdet hvor jeg nød tiden med et blad og en ansigtsmaske, var jeg mere end klar til en aften med kolde øl og tyske toner. Tak for en dejlig oplevelse.”

Mie afslutter:

“Naturen på Kragerup indbyder bare til at man går op opdagelse.

Kragerup Gods har meget fokus på bæredygtighed og gør en ekstra indsats for at beskytte miljøet. De er selvforsynende med el, vand og varme.

Kragerup Gods bruger meget energi, derfor har de en hel række bæredygtige foranstaltninger, der skal sikre, at de selv producerer og leverer den nødvendige energi til Godset. De er certificeret med Green Key som er et internationalt miljømærke til turistvirksomheder, som gør en ekstra indsats for miljøet.

Kragerup har 6 stk. 3 megawatt vindmøller, som forsyner halvdelen af Kalundborg Kommunes boliger med strøm. Herudover kommer al varme på Godset fra deres eget halmfyr og vandet har de selv i undergrunden.

Selv ved midnat er der smukt.”

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Frokost på Kragerup Gods - samt fornemt besøg af Birgitte Dinesen