TEST af Najell WRAP – Testfamilien
TEST af BAKOBA konstruktionslegetøj inkl deres nyhed byggebasen

TEST af Najell WRAP

Vores tester Rikke har sammen med datteren Vilje testet en Najell WRAP.
Rikke fortæller:
“Vilje er nr. 2 barn herhjemme, og jeg har egentlig altid troet at baby vikler ikke var noget for mig. Men da jeg fik muligheden for at teste en vikle fra Najell skulle det have et skud.
Jeg kan rigtig godt lide tanken om at have min lille pige helt tæt på, og samtidig at have begge hænder fri, men jeg er virkelig dårlig til at finde hoved og hale i en af de typiske vikler og var helt ærlig bange for at gøre det forkert, så jeg tabte hende.

Jeg blev meget positiv overrasket da jeg modtog min Najell wrap, for det var ikke ”bare” et langt stykke stof, men nærmest en bluse jeg bare skulle trække over hovedet. Det var ret overskueligt, når man er helt ny i vikler-verdenen. Og så følte jeg at der var masser af støtte i den for både Vilje og jeg
Vilje og mit første forsøg med vikleren var lidt blandet. For det første var det en varm sommer dag, og for det andet var jeg ikke helt oven på et kejsersnit. Men jeg kunne virkelig godt se pointen med vikleren, så vi lagde den på hylden et par uger, for så at prøvede så igen.
Denne gang gik det meget bedre. Vilje faldt i søvn i løbet af 10 min. og jeg fik både lagt vasketøj sammen og ryddet op i hele huset. Optur!
Efterfølgende har vikleren været min tro følgesvend. Den fylder intet, og er nem lige at tage med i barnevognen, og den har ”reddet” mig i flere situationer hvor vi har været på farten.
Alle vores tests og anmeldelser på www.testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.
I dette tilfælde bliver vurderingen:
Lege/Nytteværdi: MEGET GOD – Den har en fantastisk nytteværdi og er virkelig en stor hjælp i hverdagen.
Holdbarhed: MEGET GOD – Vikleren er lavet i et lækkert og slidstærkt materiale, som kan vaskes i vaskemaskinen.
Pris: MEGET GODPrisen er 599 for vikleren, hvilket jeg bestemt synes den er værd.
Kvalitet: MEGET GOD – Kvaliteten er meget fin til prisen!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af BAKOBA konstruktionslegetøj inkl deres nyhed byggebasen