TEST af El-løbehjul fra GOFAST.dk – Testfamilien
TEST af Magsmarters fra Pixojet.dk

TEST af El-løbehjul fra GOFAST.dk

Vores mandelige testere Marck og Anders har haft fornøjelsen, hver især af, at teste et el-løbehjul fra Gofast.dk

Anders beretter:
“Jeg har fået æren af at teste dette fede el-løbehjul fra Gofast.dk – Løbehjulet ankom med posten i en stor pakke, og det eneste jeg faktisk skulle gøre, var at eftermontere 4 skruer, og så var alt klar.

Jeg skulle naturligvis lige give batteriet en grundig opladning, men jeg kunne sagtens prøve det først uden.

Løbehjulet er super nemt at håndtere, også når du er ude at køre. Jeg har taget løbehjulet på arbejde de seneste par dage tidligt om morgenen, for der er nemlig et kraftigt lys foran og bagpå. Baglyset blinker endda, når man bremser med bremsen.

Løbehjulet kan køre op til 20 km på et opladet batteri og det har kunne ladet sig gøre for mig at få løbehjulet op at køre 17-18 km/t.

Jeg har været på både asfalt, fliser, grus og en lille smule græs – Og løbehjulet har for mit vedkommende kørt upåklageligt på alle underlag. Det er ikke beregnet til at køre i vandpytter eller regn, men det kan godt klare at køre hvis vejen er lidt våd. Derudover er det super nemt at slå sammen.

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen af Gofast.dk’s el-løbehjul følgende:

Nytteværdi: MEGET GOD – jeg har uden tvivl gavn af det når jeg bor et sted med meget trafik. Det er lettere at komme rundt end i bil.

Holdbarhed: MEGET GOD – Det er et godt og stabilt løbehjul, der kan holde til flere slags underlag.

Pris: GOD – Syntes prisen er rimelig. Det koster 2.995 kr.

Kvalitet: GOD – Kvaliteten af løbehjulet er helt ok, jeg vil naturligvis ønske at det kunne holde til at køre i regnvejr, men det må man jo tage med. Ellers er alle andre funktionaliteter helt i orden.


Marck fortæller:
“En af de sjovere tests jeg har haft glæde af.

 

Jeg elsker gadgets og lige den her har jeg set frem til, endelig kan jeg afprøve mit eget løbehjul uden at skulle betale i dyre domme til de løbehjulsselskaber vi har i indre KBH”

Det kommer stort set samlet;
Kun 4 skruer skulle fastgøre styret (alt medfulgte) og så var du “good to go”. Jeg glædede mig vildt til at prøve første tur.

Der er 2 funktioner hvor man kan tilpasse fart: 1 gear maks 13-14 km/t og 2 gear 19 km/t. Har endnu ikke ramt de maks 20 endnu, men tror heller ikke det digitale speedometer er 100% nøjagtigt.

Der er indbygget fart pilot, så når gas håndtaget har været nede i et par sekund siger løbehjulet et bip og derefter holder det farten konstant indtil man bremser, så slår den fra igen. Det er altså smart.

Opladningen er nem og kan klare 20 km på en ladning. Der er lys både for/bag på løbehjulet og når man bremser blinker bremselyset.
Løbehjulet tåler ikke til at køre i regn eller gennem vandpytter (men hvem gider også at køre på løbehjul i regnvejr?). Det er ellers et super fedt design og nemt at klappe sammen og tage med i bus/tog.

Det er helt sikkert et lille transportmiddel jeg vil benytte til mit studie i fremtiden.

I dette tilfælde bliver vurderingen af Gofast.dk’s el-løbehjul følgende:

Nytteværdi: MEGET GOD – Jeg er sikker på, at jeg kommer til at bruge det flittigt rundt omkring og til studiet.

Holdbarhed: GOD – Det eneste minus er at det ikke tåler vand i større mængder, men hvem gider også tøffe rundt i regnvejr?

Pris: MIDDEL – Jeg syntes 3.000 kr er mange penge, men nu ser jeg også en del anderledes på min økonomi eftersom jeg er på SU.

Kvalitet: GOD – Kvaliteten af løbehjulet virker solid, har kun haft det en lille måned, så ved endnu ikke hvor medtaget det bliver når jeg virkelig får presset det maks. Det er lavet i gode materialer, så kvalitet og pris hænger som altid sammen.


 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Magsmarters fra Pixojet.dk