TEST af SubBook Foto APP – Testfamilien
TEST af Dilling Underwear til mænd, kvinder og børn

TEST af SubBook Foto APP

To af vores testere har lavet fotobøger igennem den smarte app “SubBook“.

Cebrina fortæller:
“Jeg har siden vi blev gift i maj ‘19 været på jagt efter det perfekte sted at bestille en bog med billeder fra vores bryllup. Jeg har tidligere oprettet bøger to steder, men er endt med ikke at bestille, da jeg simpelthen var så ked af at de beskar billederne, for at de passede ind i en collage.
SubBook virker kun igennem deres app til telefon, så jeg hentede appen, helt gratis og så var jeg ligesom i gang. Man kan benytte billeder direkte fra din telefon, Facebook, Dropbox og Instagram.
Jeg bestilte to bøger. Én med minder fra vores bryllup og en med sommerferieminder.
Via appen tilgår du mappen med billeder, markerer de ønskede billeder og vupti så er de smidt ind i en bog.
Prisen for en fotobog er rigtig fin synes jeg. Bogen kommer i en softcover i A5-format, og man starter med en pris på 129 kr. for 32 sider. Herefter koster det 5 kr. pr. ekstra side op til 200 sider.
Når man starter på en bog er det muligt at vælge imellem 32 forskellige designs og farver til omslaget. Vi har valgt et helt enkelt design for begge bøger, da jeg ønsker en masse fotobøger og derfor gerne vil have det strømlinet lidt.
Jeg synes de har lidt lang leveringstid, og da jeg bestilte to bøger med én dags mellemrum får jeg, selvfølgelig to leveringstidspunkter, men med én hel uges forskel. Dog får jeg faktisk begge bøger leveret efter den sidste dato. Miljømæssigt synes jeg sådan set det er super fint, at de fanger det er samme leveringsadresse der er bestilt til, og de derfor sparer en gang indpakning og transport.
Resultatet er virkelig smukt og helt klart ventetiden værd. Farverne er knivskarpe og billederne fremstår flotte, både de som er fra professionel fotograf og dem som er fra telefonen. Og det bliver simpelthen ikke lettere at få trykt minder, når man kan bestille i løbet af ingen tid, f.eks. i bilen på vej hjem fra ferie når man alligevel bare skal slå tiden ihjel.
Der er ingen tvivl om at SubBook fremadrettet bliver min faste fotobogs-pusher.
Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Jeg synes det er vigtigt, at vi kan tage minder frem og se på dem i fysisk form og ikke kun digitalt. Nu kan vores børn også altid kigge bøgerne igennem.

Holdbarhed: MEGET GOD – Det er en bog i god kvalitet så jeg forventer den har en lang levetid.

Pris: GOD – Basis prisen er 129kr for 32 sider og herefter 5kr. pr. side op til 200 sider.

Kvalitet: MEGET GOD – Kvaliteten er fremragende og farverne er skarpe.


Louise fortæller:
“Nemt, Hurtigt og imponerende fin service”

Det er ingen hemmelighed at jeg ELSKER at tage billeder. Det viser mit kamera tydeligt for der står 74.000
billeder på min iphone og ja i læste rigtigt!!

Så da jeg modtog udfordringen om at teste denne app tænkte jeg at jeg er den helt rette med hele mit album på mobilen.

Hvad er SubBook så? Jo ser i det er en skide smart app hvor du kan lave fotobøger. Også tænker mange igen ”jamen dem findes der jo mange af af sådan nogle apps.” og det er ganske sandt. Men hold op hvor har jeg bøvlet mange gange med disse apps fordi det er bøvlet og den driller med mobil billeder og alm billeder. Lige Netop SubBook er så nemt at selv min datter på 10 kan finde ud af det. Eller min søn på 4 for den sags skyld.

Som set her går du ind og vælger de billeder du skal have i album og kan selv rykke rundt på hvor henne i bogen den billedet skal være placeret.

På Appen kan man selv vælge forside hvor der er en 42 designomslag at farver at vælge imellem

Jeg synes det er ganske overskueligt og lige til. Når du laver disse albums så er det ikke et krav at du laver den med det samme.

Det smarte er du løbende kan bygge på med billeder med tiden.

Når du er færdig med dit album og modtager det så vil det album automatisk ligge i ens app og du vil altid kunne genbestille bogen, hvis hunden spiser den eller ungerne spilder på den eller bedsteforældrene skal have et kopi 🙂

Vi modtog vores bøger og det er super kvalitet. Alle mine billeder af fra mobilen af og det står knivskarpt i bogen.

Min samlede vurdering af fotobøgerne fra appen:

Nytteværdi: GOD – Hvis man har 74.000 billeder som jeg så er der ingen tvivl om der ligger nogle dejlige minder iblandt – Sådan nogle er så vigtige at have som man altid kan se tilbage på. Uanset hvilken begivenhed det er. Jeg burde lave flere mindebøger af disse også som en back up hvis nu det elektroniske skulle faile!

Holdbarhed: GOD – Det virker til at det holder som en fotobog kan holde til. Jeg har absolut intet at sætteen finder på der. Bogen er af softcover.

Pris/ Kvalitet: MEGET GOD – Jeg synes jo pris og kvalitet hænger sammen og det vil jeg altid mene i alle mine test jeg laver. Det er møg lækker kvalitet og overraskende så synes jeg prisen er super fin når man tænker over det hele bare er lige til.
Foto bog ligger fra 129 kr,- i Softcover for 32 sider efterfølgende kan man tilkøbe ekstra sider til 5 kr hvor den kan indeholde helt op til 200 sider.

Derudover kan man ren faktisk sendt dem direkte til gave til venner og familie.
Jeg kan kun give mine bedste anbefalinger dertil. ***** herfra.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Dilling Underwear til mænd, kvinder og børn