TEST af DAYDOSE Active og Immune – Testfamilien
TEST af DAYDOSE ESSENTIAL til mænd eller kvinder

TEST af DAYDOSE Active og Immune

Flere af vores testfamilier har testet DayDose Active og Immune.

Der er også testet DayDose Essential til både mænd eller kvinder samt Travel versionen – den test kan læses særskilt HER.


Vores tester Annika har testet vitaminpillerne ”Active” fra DayDose.

Annika fortæller:

“DayDose er et super smart koncept hvor du får leveret doserede pakker, som indeholder lige præcis alle de anbefalede og vigtige vitaminer, næringstoffer og mineraler som du har behov for.

Når du bestiller fra DayDose kan du vælge at få det på abonnement hvor du hver anden måned får leveret 2 gange vitaminpiller til 28 dage som er fordelt i 4 æsker som hver er markeret med alle ugens dage.

Der er ingen bindingsperiode og du kan frit opsige det hvis du ikke længere ønsker det.


Jeg er kæmpe fan af at jeg ikke selv skal i gang med at dosere alle de vitaminpiller og kosttilskud som jeg skal have, og samtidig er det også super nemt at holde styr på at man rent faktisk husker at tage sine vitaminer hver dag.

DayDose findes i 5 forskellige varianter: DayDose Imune, DayDose Essential Female, DayDose Essential Male, DayDose Active og DayDose Travel, så du kan vælge lige præcis den pakke som passer bedst til dig og din hverdag.

Efterår og vinter er altid en hård tid for mig hvor jeg ofte er træt konstant og jeg føler aldrig at jeg bliver udhvilet, så jeg har været meget spændt på at se om vitaminerne kunne hjælpe mig til at få mere energi i hverdagen.

Jeg er blevet positivt overrasket og allerede efter et par uger begyndte jeg at mærke en væsentlig forbedring på mit energiniveau og jeg fik mere overskud til at komme igennem dagen.

Jeg vil helt klart forsætte med at bruge DayDose, og kan kun anbefale det til dem som vil forøge sit energiniveau og samtidig have en super nem løsning hvor det bare handler om at åbne en boks og sluge pillerne til et glas vand, uden man selv skal have besvær med at dossere.

Alle vores test og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Kroppen er det vigtigste vi har så det er vigtigt at vi passer på den, og sørger for at vi får alle de vitaminer som den har behov for.

Holdbarhed: MEGET GOD – DayDose er en investering i din krop, som hjælper til at du altid er frisk.

Pris: GOD – Den første måned får du 50% rabat og derefter betaler du 149 kr. pr måned. Jeg synes at det ligger i den høje ende, men i forhold til at de kommer dosseret og klar til brug synes jeg at det er okay.

Kvalitet: MEGET GOD


Mie har også testet Active udgaven af vitaminerne fra DayDose.

Mie fortæller:

“Jeg er virkelig dårlig til at få husket at tage mine vitaminer – selvom jeg ved hvor godt det er for mig. Så da jeg fik muligheden for at teste DayDose, så var jeg hurtigt klar på den opgave.

Der findes flere forskellige varianter og da jeg får trænet ret meget for tiden, så valgte jeg den udgave der hedder Active, som skulle:

  • Bidrage til at mindske træthed og udmattelse (B2, B3, B5, B6, B9, B12 og jern)
  • Bidrage til at opretholde sunde led og muskler (Gurkemeje)
  • Bidrage til kroppens vitalitet (Ginseng)

Og det er vel noget vi alle kan bruge til noget.

Doseringen af vitaminer i DayDose opfylder mindst 100% af den anbefalede indtagelse – i nogle tilfælde op til 200-400%. De færreste får en så varieret kost i dagligdagen, at det dækker alle behov for vitaminer og mineraler. Derfor er DayDose er et godt supplement til en sund livsstil og kost.

Det er vigtigt at man finder en god rytme til hvornår man vil tage pillerne for at huske det. For mig fungerer det bedst til aftensmaden. Så det er blevet en fast del af min aftenrutine.

Jeg synes sagtens at jeg kan mærke en forskel efter at jeg i de sidste 3-4 måneder har taget vitaminer regelmæssigt – så det vil jeg klart fortsætte med. Førhen havde jeg også vitaminer i huset, men skulle åbne 3-4 glas for at få de rigtige vitaminer. Nu skal jeg blot fjerne plastikken til den ugedag der passer. Det kunne ikke være nemmere.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Hvem er ikke interesseret i at gøre noget godt for sin krop. For mig har vitaminer en meget høj nytteværdi.

Holdbarhed/kvalitet: MEGET GOD – Det smarte ved konceptet er, at du får tilsendt vitaminer til to måneder af gangen. Derfor bliver de aldrig for gamle, hvis du husker at få dem taget. Derudover løber du aldrig tør. Kvaliteten er god – det virker i hverttilfælde på mig.

Pris: GOD – Prisen synes jeg er rimelig.

Som ny kunde sparer du 50% i de 2 første måneder og betaler kun 74,50 kr. pr måned for DayDose kosttilskud. Din mindstepris er 149 kr. for 2 måneder. Efterfølgende betaler du 298 kr. hver 2 måned og får automatisk tilsendt din DayDose-pakke med posten. Kan købes HER – der er ingen binding.


Heidi fortæller:

“Jeg har været så heldig, at få lov at teste vitaminpiller fra DayDose over en længere periode. DayDoses koncept går ud på at du får vitaminpiller tilpasset dig. De kommer i 5 varianter essential kvinde, essential mand, travle, immune og active

For mig var det vigtigt at mit daglige vitaminbehov blev afdækket, samt at det var med til at give mig energi.

Mit valg faldt derfor på active, da det gav mest mening for mig. Da de blandt andet er med til at mindske træthed og udmattelse.
Som mor der har været i søvnunderskud i 8 år og som generelt lider af jernmangel, gav det rigtig god mening for mig.

Sammensætningen består af 2 kosttilskud vitamintabletter samt 1 kapsel med omega 3 fedtsyre.

Den daglige dosis indeholder blandt andet 13 vitaminer, 10 mineraler, ekstra c, ekstra d, calcium m.v. Alt sammen med til at bidrage til en stabil og sund krop.

Prisen er 149 kr. pr. måned og når man tilmelder sig får man to måneder for én måneds pris. Der følger en æske/hylster med som man ligger pillebakken ned i.

Det smarte ved DayDoses koncept er at pillerne på forhånd er inddelt i dage i rette dosis og med dage på hver enkelt “låge” du åbner. Du slipper derfor for at have en masse forskellige glas stående. Personligt er jeg rigtig dårlig til at huske mine vitaminpiller men med DayDose, er det nemmere at huske, også fordi de er nemme at have med på farten, ferien m.v.

Jeg har nu brugt DayDose i godt og vel 3 måneder og jeg kan klart mærke en forskel. Jeg har mere energi, mindre træthed, min krop føles “stærkere” og jeg mærker også en markant forskel på min negle. Jeg har altid haft bløde negle jeg kunne bukke helt ned. De er blevet hårdere og stærkere. Generelt mærker jeg en bedre krop. Om det også skyldes generelt mere overskud i hverdagen og pga. personlige gode omstændigheder oveni er selvfølgelig svært at sige. Men jeg tænker uden tvivl at den rigtige vitaminsammensætning har en stor del af skylden for den markante ændring.

Hvis jeg skal komme med noget negativt, så synes jeg pillerne lugter grimt og er lidt store at sluge. Men altså vitaminpiller lugter generelt ikke særlig indbydende og så er jeg elendig til at sluge piller og der skal ikke meget til før jeg synes piller er for store.
Så min vurdering af størrelsen kan være svær at bruge til noget.

Jeg vil klart anbefale alle at bruge DayDose, det er nemt, billigt, du får den rette mængde vitaminer og mineraler og der er ingen undskyldning for at glemme når de er inddelt på forhånd og der er dage på.

Min vurdering bliver:

Nytteværdi: GOD – at jeg får en stærkere og sundere krop, er dækket ind som jeg skal og at jeg er mindre træt og derfor har mere overskud til mine børn.

Holdbarhed: GOD – der er til en måned af gangen og sørger man for kontinuerligt at tage pillerne er holdbarheden af virkningen, selvfølgelig også vedholdende.

Pris: GOD – Prisen er 149 kr pr. måned. Det synes jeg er en god pris. Du får flere vitaminer med i prisen og vitaminer er generelt dyre hvis det skal være af en ordentlig kvalitet. Derudover er det nemt og inddelt og det betaler jeg gerne lidt ekstra for.

Kvalitet: GOD – det er svært at svare på. Jeg har ikke forstand på hvad god kvalitet på vitamin piller er. Men i forhold til virkningen synes jeg kvaliteten er god og indpakningen er indbydende og nem at åbne.


Anna fortæller:

“Jeg er en hat til at huske mine vitaminpiller, så derfor er det da klart, at DayDose skulle testes.

Både Frederik og jeg var faktisk så heldige at få lov.

Fordi Frederik er den sløjsede type, skulle han selvfølgelig have pakken ‘IMMUNE’ og fordi jeg er den aktive type, bestilte jeg pakken ‘ACTIVE’.

Du får sendt en kasse, som indeholder et komplet kosttilskud, med vitaminer og mineraler til 2×28 dage.

Der er 3 piller til hver dag – i en indpakningen som ikke er til at tage fejl af.

Daydose IMMUNE :

Pakken med 25 vitaminer, mineraler, omega 3 mm.

Denne pakke er god til dig, hvor kroppen trænger til et ekstra boost i hverdagen, når det bliver koldt, med for lidt søvn osv.

Der er 3 piller i pakken:

  • En vitaminpille
  • En pille med massere af mineraler
  • En omega-3 pille ( fiskeolie )

Frederik har nu testet denne pakke i 4 måneder og han kan klart mærke en forbedring på hans krop. Som både virker mere i overskud og ikke så hurtigt bliver ramt af sløjhed og sygdom. Samt han ikke går og er så træt.

Daydose ACTIVE:

Hjælper med at mindske træthed og udmattelse.  Gurkemejen hjælper med at opretholde sunde led og muskler. Og ginsengen bidrager til kroppens vitalitet.

Der 3 piller i pakken:

  • En vitaminpille
  • En pille med massere af minerale
  • En omega-3 pille ( fiskeolie )

Jeg kan også klart mærke en forbedring af min krops energi. Jeg er ikke nær så træt om morgen, når vækkeuret ringer og pga. min hårde styrketræning 3-4 gange om ugen, mine muskler føles mere afslappede og mine led har ingen smerter. Som de nogle gange før godt kunne.

Det med at få vitaminpiller på abonnement, er simpelthen så smart. Da man ikke skal tænke over “Hvad har jeg brug for”, købe et hav af forkellige pilleglas osv. Her bliver de sendt direkte i din post kasse, og der er det i pakken som du og din krop har brug for.
 
Der er forskellige pakker du kan vælge imellem, så det er bare med at finde ud af hvad din krop har brug for. Vi skal klart forsætte vores abbonnement hos DayDose, da de virkelig har gjort en forskel hos os.
 

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Alle har brug for deres vitaminer og mineraler – så hvorfor ikke gøre det nemt for en selv at huske det.

Holdbarhed:  MEGET GOD – Holdbarheden er der ikke så meget at skrive om, da man aldrig vil opbygge et lager af piller, som skrider over holdbarheds datoen. Når man kun får til de dage man har behov for.

Pris: GOD – vejl. pris er 149,- pr. mdr. og ved din første bestilling får du en måned gratis. En god pris (syntes vi) – netop fordi man ikke overkøber en masse. Man måske glemmer at spise.

Kvalitet: MEGET GOD – Hos os, har de virket og derfor må kvaliteten være meget god. Pillerne er til den lidt store side, men har ikke været et problem her.


Mette afslutter:

“Jeg har testet varianten Immune fra Daydose vitaminer.

DayDose Immune er et komplet kosttilskud med 13 vitaminer og 10 mineraler, samt Q10, 1 omega-3 kapsel og indeholder desuden grøn the, ginsing og echinacea . Som giver kroppen et ekstra boost til dit immune system.

DayDose findes i 5 komplete vitamin udgaver, så man kan vælge lige præcis den variant som passer til ens behov. Jeg glædede mig rigtig meget til at teste Daydose kosttilskud. Jeg har aldrig været god til at huske vitaminpiller, men med alle de fordele der er ved DayDose kosttilskud var min motivation i top. Jeg har især glædet mig især til at se, om de ekstra vitaminer kunne hjælpe på min træthed og haltende immunforsvar.

DayDose er virkelig smart indrettet, kosttilskuddet er doseret på forhånd med to vitaminpiller og 1 fiskeoliekapsel i hvert rum fordelt på ugens syv dage. Man modtager en hardboks til sine Daydose vitaminer ,som man genbruger igen og igen, man skifter  indholdet hver uge. Man kan få DayDose på abonnement, hvor man får tilsendt sine vitaminer for 2 mdr ad gangen, leveret direkte til ens hoveddør. Det er virkelig rart, at man ikke skal stå med et hav af forskellige pilleglas og indpakninger om morgen. Og endnu bedre er, at der står ugedage på indpakningen, så man nemt og hurtigt kan danne sig et overblik, om man har husket sine vitaminer den pågældende dag. DayDose er som designet til mig, som har hukommelse som en guldfisk. Jeg har virkelig fået optimeret mit indtag af kosttilskud efter jeg er begyndt på DayDose.

Jeg valgte immune vitaminerne, da jeg har et ret udfordret immunforsvar og ofte bliver syg af virus. Så ønskede af booste immunforsvaret inden jeg gik efterår og vinter i møde. DayDose har virkelig haft god effekt på min krop, jeg har fået mere energi og har mindre ondt i mine led. Er ikke løbet ind i de små forkølelser som jeg normalt får. Jeg er overbevist om, at det er mit daglige indtag af vitaminer, som har optimeret og styrket mit haltende immunforsvar.

Er dog lidt ked af lugten og smagen af DayDose, især fiskeoliekapslen har en ubehagelig lugt. Kapslen på omega-3 virker lidt tynd og bliver hurtigt opløst og kan godt give lidt kvalme og opstød med smag af fiskeolie. hvis man er lidt sart ligesom jeg.  Men der er så mange gode fordele ved DayDose, at man sagtens kan se igennem fingre med lugt og smag de få minutter det varer.”

Min vurdering bliver:

Nytteværdi: MEGET GOD at få øget energi og en krop som er bedre i balance, er her tale om en meget høj nytteværdi. Hvem ønsker ikke et bedre immunforsvar og større overskud, DayDose er et godt supplement i ens hverdag.

Holdbarhed/kvalitet:  GOD. Der er tale om en god kvalitet kosttilskud.

Pris: GOD:  Prisen er 149 kr for 4 uger, synes prisen er ganske god, man kan hurtigt komme til at betale meget mere, hvis man selv skal ud og skaffe så mange forskellige kosttilskud.


Mettes mand Michael har testet Active udgaven

DayDose Active henvender sig til personer med en aktiv hverdag, som har øget behov for ekstra energi.

Active kosttilskuddet har en unik sammensætning af 13 vitaminer og 10 mineraler, samt ekstrakt af gurkemeje, ginsing, Q10 og en fiskeolie kapsel. Michael er til daglig meget aktiv som pædagog, han dyrker en del funktionel fitness og har to små børn. Så det er sjældent muligt for at slappe af i løbet af dagen. Han håbede DayDose Active kunne optimere hans energi niveau i dagligdagen og ikke mærke uro i kroppen under søvn pga af hans høje trænings niveau.

DayDose er virkelig smart indrettet der står ugedage på emballagen og vitaminerne er doseret på forhånd. Men sin første levering af DayDose medfølger en praktisk hardboks til opbevaring af ugens kosttilskud, nemt og praktisk, lige til at tage med på farten. Man kan få DayDose på abonnement, hvor man får tilsendt sine vitaminer for 2 mdr ad gangen, leveret direkte til ens hoveddør.

Michael har altid haft nemt ved at huske hans vitaminer, men synes det er en kæmpe luksus at ikke skulle stå og åbne 5 forskellige bøtter hver morgen. Det er nemt og hurtigt at få taget sine vitaminer.

Efter 8 ugers test af DayDose active, misser han Daydose i en uge, da han ikke har opdaget vi havde fået en ny levering. Han tog i den periode sine gamle vitaminer. Han oplevede virkelig et dalende energi niveau i den periode, hvor han ikke indtog DayDose. Så sammensætningen af Active vitaminerne må siges, at optimere og fylde ens energi depoter, hvilket kom som en kæmpe overraskelse for ham.

Vurderingen bliver:

Nytteværdi: MEGET GOD at få øget energi og en krop som er bedre i balance, er her tale om en meget høj nytteværdi. Hvem ønsker ikke et større overskud, og et energiboost i ens hverdag.

Holdbarhed/kvalitet: GOD. Der er tale om et godt kvalitets kosttilskud.

Pris: GOD:  Prisen er 149 kr for 4 uger, synes prisen er ganske god, man kan hurtigt komme til at betale meget mere, hvis man selv skal ud og skaffe så mange forskellige kosttilskud.


 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af DAYDOSE ESSENTIAL til mænd eller kvinder