ER DIN FAMILIE VORES NYE TESTFAMILIE FOR 2020? – Testfamilien
TEST af trælegetøj fra CIHA af mærket Studio Circus (Stabletårn, sanseklodser og musik instrumenter)

ER DIN FAMILIE VORES NYE TESTFAMILIE FOR 2020?

Vi får hver dag rigtig mange henvendelser på hvornår vi søger efter nye testfamilier – og nu kan vi endelig svare, at det gør vi NU. Om præcis 3 uger – nemlig tirsdag d. 31. december 2019 vælger vi de nye testfamilier til år 2020 og ansøgningsperioden starter NU!

Vi vil gerne have både mandlige og kvindelige testere og i alle aldre. Der er ingen krav til særlige familiesammensætninger.

HVORDAN SØGER MAN SÅ?

Vi kan virkelig godt lide at vores testfamilier er kreative og elsker at teste og komme med deres vurderinger. Du kan søge ved at skrive en kommentar til dette opslag her på bloggen der indeholder en beskrivelse af din familiesammensætning og hvilket produkt du pt. ELSKER at bruge ELLER hvilket produkt der har SKUFFET dig.

Ex: “I skal vælge vores familie, som består af mor __ år, far __ år, datter _ år, søn _ år og en hund”. Vores yndlingsprodukt for tiden er: ____________________ eller vi har været skuffede over ________________”. På Instagram er mit profilnavn: __________”

Upload et billede eller en collage med #blivtestfamilie2020 på Instagram (det er også tilladt at søge i story – blot HUSK at tag @testfamilien.dk og @mammarose) og vær kreative i teksten til hvorfor vi skal vælge netop jeres familie til holdet i 2020. ALLE kan blive testere – det er IKKE er spørgsmål om antal følgere. Vi vælger i blandt kommentarerne her på Bloggen og ser jeres billeder på Instagram. Så det er vigtigt, at I både smider en kommentar her og bruger #blivtestfamilie2020 på et billede på Instagram. Det er et krav, at man har en åben Instagramprofil for at kunne blive tester, da det er en del af vores formidlingskanal. Det er IKKE et krav at man har børn – vi har også testfamilier uden børn.

Vi glæder os til at høre fra jer.

Husk at man også kan følge testfamiliens testpanel på Instagram og anmode om medlemsskab på Facebook hvis man blot ønsker at byde ind på gæstetests i ny og næ.

Og så selvfølgelig husk at følg Testfamilien.dk på FacebookInstagram og Blog.

Hvad vil det egentlig sige at være testfamilie? Det kan du læse om her.

Magnus og Anna glæder sig til at byde jer velkommen i familien. Magnus var sammen med sin søster Anna og sin mor og far den allerførste testfamilie – mød Mie – stifteren af Testfamilien.dk på Instagram-profilen Mammarose. 

258 kommentarer

 • Louise Mia

  I skal da vælge vores skønne familie, som består af mor, Louise på snart 28 år, far Kristian 30 år, vores søn Mateo på 3 år og vores hund, Bailey på 5 år. Herhjemme elsker vi Nemlig.com og homemate til at hjælpe med indkøb og nem aftensmad. Mor elsker at lave mad, når tiden er til det. Drømmen i 2020 er for mor (mig) at åbne eget firma, elsker at tage billeder og bruger meget tid på sociale medier. Far er bunkertraider og elsker god mad og Mateo går i børnehave. Vi bor i et hus i lyngby, som vi købte i 2018. Mateo elsker at lege i skoven, i haven, med Lego og dinosaur. Vi bruger meget Lupilu (fra Lidl) da det er godt og billigt! Og så elsker vi at rejse. Især til Spanien.
  Instagram er mit profilnavn: louisemias”

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har grublet over denne ansøgning LÆNGE og nu sidder jeg her nytårsaften kl. 21.30 og kæmper med at få skrevet den rette ansøgning.
  Jeg skriver og skriver og skriver og sletter og sletter og sletter.
  Så nu pakker jeg det ikke ind mere – ærlig snak: Vi er en familie på 4.
  Michael – far på 37 år, mig på 35 år og så har vi Lasse på 9 år og Niklas på 4 år. (vi har også kat, fisk og hamster)
  Jeg døjer med social angst (den type hvor jeg ikke føler mig god nok), Michael med ADD, Lasse har kæmpe selvværdsudfordringer grundet svær mobning i skolen og Niklas fylder og styrer familien grundet autisme, ADHD og retarderingsdiagnose.
  Vi har mistet venskaber, familie, det sociale liv og mange andre ting.
  Men noget vi aldrig har mistet er lysten til livet! Kærligheden til hinanden! Og vi står ved hinanden i medgang og modgang.
  Michael er VVS- og energispecialist og elsker at nørde med teknik og alt hvad der er hardware mæssigt.
  Han har for sjov lavet en hjemmeside hvor han har testet en danfoss eco 2 radiatortermostat, hvor han har lavet en rigtig lækker beskrivelse af den.
  Den har op til 400 besøgende i måneden, og han får rigtig positiv feedback på denne test.
  Jeg er uddannet socialrådgiver, men er pt. Hjemmegående pga. Niklas og min angst. Jeg har derudover min lille selvstændige virksomhed: Fotograf Janie Ryberg, hvor jeg på min facebookside har over 1000 likes.
  Jeg tager billeder af alt der bevæger sig indenfor familie genren og jeg elsker det!
  Lasse er et barn der bruger mange timer foran computeren hvor han spiller fortnite, minecraft og mange flere spil. Sidder og snakker med sine venner i sit headset.
  Han ved også hvad der er lækkert i forhold til udstyr, og har netop fået et umtimativt lækkert tastatur (steelseries apex 7) i julegave, som kan alt muligt med lyset (flere farver og farver bevæger sig)
  Niklas er familiens legebarn og han elsker LEGO, han elsker værktøj, han elsker biler – han elsker alt legetøj.
  Det skal leges med og det indgår i den særinteresse han har for tiden.
  F.eks. er særinteressen lige nu Minecraft, og derfor indgår alt som en del i den leg.
  Vi er generelt en familie der er nysgerrige på nye ting, og vi synes det er fantastisk at udforske nye ting og undersøge mulighederne.
  Vi har hver vores forcer og spiller derfor hinanden gode i det.
  Det kan være alt fra en racerbane til hjemmelavede gavemærker til under juletræet.
  Og det kan jeg fortælle om – jeg købte dagen før juleaften en racerbane i julegave til Lasse (Anki Overdrive).
  Ultimativ fed beskrivelse af en racerbane med racerbiler med ”kunstig intelligens” og hvor man kan køre bilen via sin telefon, opgradere og købe ting til bilen osv.
  Vi søgte sågar på google efter teste for at se om det var noget vi ville blive skuffede over.
  Umiddelbart var det bare det fedeste ever.
  Men sikke da en omgang skuffelse.
  Bilerne kan køre et løb og skal derefter lade i 8-10 minutter.
  Nogen gange kører de ikke og dør derfor for strøm.
  Det endte med at være en julegave der bragte det største smil og som blev den største frustration.
  Et sjovt lille produkt som var sjov at teste var mine hjemmelavede gavemærker, som ses på min instagram.
  Niklas har brug for visuel struktur, og en af de største udfordringer med julen har været at han mener at alle gaver er hans!
  Derfor valgte jeg at printe gavemærker ud og sætte på gaverne med vores billeder på.
  Dermed kunne han se hvem der var til hvem og vupti – så var der ro og forudsigelighed.
  Et ”produkt” jeg valte at dele om i en autisme gruppe og på instagram, og som er blevet taget godt imod og som jeg har fået mange positive reaktioner på.
  Hvis i har brug for en beskrivelse af et mere fysisk produkt, så har vi for nylig købt en google nest mini – hvilket er en lille højttaler du har i dit hjem og så kan du sige ”hey google – hvad er klokken” Eller spil det musik – og så gør den det.
  Den er så fantastisk og vi er mega glade for den!
  Vi har fået den koblet på philips hue lamperne vi har i hjemmet, så hvis Lasse har glemt at slukke lyset på værelset – så kan vi bede den om det.
  Den kan også styre hvad vi vil se på youtube og netflix – vi skal blot sige det til den.
  Det er et produkt jeg er meget imponeret over.
  Den har lidt fejl – men ikke noget jeg ikke kan leve med.
  Noget jeg er yderst imponeret over ved testfamilien er det fællesskab i har. Og det vil vi meget gerne være en del af.
  Vi håber, at vi med denne ansøgning kan komme i betragtning ! 😊
  På instagram hedder jeg janieryberg – min mand hedder michaelryberg
  Beklager den lange smøre – men jeg vil virkelig det her så meget ! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lena Andersen

  I skal da vælge vores familie 😁 vores familie består af Christian på knap 3 år (d. 5/1), Alexander på 5,5 år, Mor Lena på 35 år og Far Anders på 36 år. Vi bor i eget hus i Esbjerg og der kommer til at ske en masse i 2020 for os. Yngstemanden begynder i børnehave, vores store dreng starter i skole og jeg bliver forhåbentlig raskmeldt (stress) og finder arbejde 🤞🏼❤️
  Vores yndlingsprodukter er klart Lego, men også legetøj med Pyjamasheltene og Paw Partrol.
  Vi er blevet skuffede over Transformers, det har i hvert fald vist sig mere besværligt end brugbart for vores store dreng 🤔
  Vi vil rigtigt gerne blive en del af den store og dejlige testfamilie og krydser hvad krydses kan 🤞🏼❤️🍀🙏🏼
  Rigtigt godt Nytår 🎇🎆

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja maida Vindt

  Jeg bor i et rækkehus tæt ved byen Middelfart; i en lille by der hedder Skrillinge. Der er en stor legeplads og masser af plads, at løbe på. Jeg har hørt, at nogle børn har en far – det har jeg ikke, istedet er jeg så heldig at have en Mami. Vi er en familie på 3. Mig; Nora Maida på 15 måneder, min mor; Maja på 23 år og så min Mami; Marianne på 24 år. Jeg er helt vild med “Frost” og Gurli Gris. Jeg ejer både tøj og legetøj med Olaf og Elsa, men fedeste er dog min lille bil, med melodier fra “Frozen”, som jeg skal skubbe afsted med mine ben. Det bedste jeg ved er, at lege i mit køkken fra Mamamemo. Jeg gad SÅ godt være en del af jeres testfamilie – jeg lover at smile på de billeder der bliver taget af mig. Oveni er det jo bare en kæmpe bonus, at jeg vil kunne afprøve nye produkter, hvilket er noget af det jeg elsker, lige så meget som jeg elsker at lege med mig legetøj og mormors madlavning. Det kunne ikke være bedre jo!
  Jeg må vist også hellere fortælle lidt om mine tossede forældre. Min mor nyder at kreere børnetøj på hendes symaskine, mens min mami er lidt af en sportsnørd. Fodbold skulle vist være det ypperste, men jeg synes nu dans er sjovere. Som familie nyder vi naturen, lige så meget som hjemmeaftner under dynen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marlene Larsen

  Forresten har min mor en instagramprofil, hvor hun ligger MANGE billeder op af mig og af vores hverdag. hun hedder: marlenekaemsgaard

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marlene Larsen

  Hej Testfamilie
  Jeg vil lige præsentere min familie, jeg hedder Agnes, jeg er en lille pige på snart 6 mdr. Min mor hedder Marlene hun er 27 år. Min far hedder Daniel han bliver snart 33 år, men det snakker vi ikke så meget om herhjemme 😉

  Begge mine forældre er fysioterapeuter, så jeg slipper ikke udenom min nakketræning, men det er også rigtig fint, for jeg bliver så god til at rulle rundt!

  Min storebror har rigtig meget hår og har også 4 ben, han hedder Manfred og er rigtig sød, nogengange får jeg et lille møs af ham. Han er 2,5 år.

  Min familie er den Perfekte testfamilie, for siden jeg kom til verden har jeg testet dem hver dag og de klare det bare rigtig godt!!
  Jeg selv tester også en masse ting, alt fra det nye tøj min mor køber til mig, til alt det legetøj jeg har fået af familie og venner.
  Min mor er også gået igang med at teste grød og mos, det skal jeg godt nok lige vænne mig til.
  Det bedste hjemme hos os er min Sleepbag som jeg fik til min barnedåb af farmor, jeg sover så godt i den og den holder mig dejlig varm, selvom det er rigtig koldt udenfor!

  Jeg håber at i vil vælge min familie, som en af jeres nye testfamilier i 2020, det ville bare være fedt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Liv Pedersen

  Wow, hvor ville det være fedt hvis vores lille familie blev en del af testfamilien. Vi består af mor (Liv) på 31 år, far (Stig) på 32 år, Aura på 3,9 år og Hector på næsten 4 måneder. I øjeblikket elsker vi vores Basson Milan kombivogn, som vi går en masse gode ture med. Aura elsker alt sit nye playmobil hun har fået i julegave og Hector elsker hans Legetæppe hvor han øver sig i at gribe fat på hans legetøj. Ellers elsker vi som familie at rejse, og er næsten lige kommet hjem fra en tur til Gran Canaria med mormor og morfar.
  Vi håber virkelig at I vil overveje, at lade os blive en del af jeres fantastiske univers 😊
  (instagram: livmarquardpedersen)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Sofie Elholm

  Hej skønne Mie og resten af testfamilien ♥️

  Endelig er der mulighed for at vi kan søge.
  Vi er en skøn familie bosat på Lolland, som består af far på 21, mor på 26, Ea på 2 år samt vores hund og kat.

  Vi ønsker at blive en del af jeres familie, da det ser spændende ud- og har været et fælles ønske fra os af at være en del af jer, siden vi benyttede jeres Anmeldelser og anbefalinger siden vi blev gravide.

  Vi er sjove, kærlige og spontane – og elsker at dele oplevelser og skønne billeder på vores fælles Instagram: Far_og_mor_til_ea

  Vi går op i sundhed, helse, oplevelser, miljø, trivsel mm.

  Vi håber at komme i betragtning, vi kunne klart være et friskt pust 🤞

  Mvh
  Anne Sofie, Jess og Ea

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natascha

  Heey ❤ i skal da vælge min familie fra Randers som består af mor på 29, Sirius på næsten 7 og hans lillesøster Aurora på 4 og lillebror Lucius på 2. Min instagram med vores liv er messymomto3. Vi roder, vi er glade, vi er hjemmegående, vi hjemmeskoler, vi elsker at bage, at være kreativ og vi elsker aller mest naturen. Vores favorit produkter har vi en del af, hvem elsker ikke lego og play doh? Det gør vi i hvert fald, og hvem vil ikke elske noget der kan underholde 3 børn i forskellige aldersgrupper i timer? Andre favoritter er de uundværlige slynger og bæreseler, vores basson baby højstol som kan hæves og sænkes i højden så uanset hvad de ældste laver kan den lille sidde med i sin egen gode stol, alle vores krea dimser som vi har en helt papkasse af og gummistøvler 😂🌧 i den anden ende har vi en dårlig blender der gudskelov er udskiftet, en limpistol som vi brænder alle sammen hele tiden brænder os på og badelegetøj med huller i så det mugner og er ubrugeligt og sundhedsskadeligt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lotte christensen

  STOP, HOLD! ….. vi er lige her 😄
  I leder efter os. Vi er vel nok helt almindelig leverpostejs familie, i virkeligheden?
  Vi består af far, mor og to unger. Anders 33år, Lotte 29år, Gry 3år og Ester på 3mdr. Vi er jo nok en helt ordinary kernefamile, men på vores egen måde 🙌🏻
  Jeg (mor) elsker alt det kreative og hiver Gry med ind i det univers at udfolde hendes kreativitet, far derimod er oftest den som skal lege vildt, fyre krudt af (bogstaveligt talt, i disse dage) med hende. Og er samtidig en enormt dygtig handyman.
  Lille Ester kom til verden for snart 4 mdr siden, det har givet nogle meget spændene blikke på livet, intet gik nemlig som forventet og vi har først nu fået fodfæste igen. Vores nyeste overraskelse er at vi først denne gang er blevet præsenteret for slyngevuggen, som redder arme, ryg og en ulykkelig refluks-baby HVERGANG 🙌🏻 …
  Rundt regnet er vi nok en familie som kan favne bredt og vil elske at teste ting af, som både kan bestå af leg, kreativitet, vildskab og produkter til hjemmet. Med en snart 4 årige, en baby og to nysgerrige voksne er vi i hvert fald et godt bud synes vi

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina

  I skal helt klart have os med på holdet! Vi er en familie på 3 snart 4, som består af mor Carina på 32 år, far Anders på 37 år, Theodor på 1 snart 2 år (5/1) og så baby i maven, som flytter ud af hulen til maj 2020. Samtidig har vi også en firbenet lille ven også kaldet Bobby, som er vores lille chihuahua.
  Som førstegangs mor har jeg ikke kunne leve uden mine vikler og bæreselen fra Najell. Vi har været meget skuffede over holdbarheden på Design Letters børne spisestel, som jo er produceret til børn, men som ikke tåler slag eller tab på gulvet, hvilket ikke giver mening i vores øjne.

  Med de ord vil jeg gribe om min familie, skyde årets nytårsfoto med favoritten – mit spejlrefleks kamera – og ønske jer alle et fantastisk nytår 🙂
  Og så håber jeg, at vi udover over en lille ny kan bringe en masse nye ind i vores familie som Testfamilie.
  (Instagram: @carina_caroline)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne B. Schalech

  Stop stop stop – I er nødt til at kigge her! 🙂 Vi er jeres nye testfamilie. Vi er en stor familie med 2 voksne og 6 børn. Vi (Far – Frank og mor – Anne) har sammen 4 børn – Malthe på 10, Mikkel på 7, Naya på 6 og Frida på 2 år. Derudover har Frank 2 piger på 17 og 19 – Julie og Sarah, som er her hver anden weekend/uge. Vi bor i en lille by (Vester Nebel) lige uden for Kolding. Vi har i en lang periode testet produkter for Buzzador – lige fra forskellige madvarer til skrabere og streamingtjenester. Der har været både positive og knap så gode oplevelser iblandt. Det er dog vigtigt for os, at vi giver feedbacken så ærlig og konstruktiv som muligt. Produkter der hitter for drengene pt er konstruktionslegetøj og elektronik. Naya elsker at fordybe sig i puslespil eller Mandala malebøger. Frida er VILD med alt med Gurli Gris – om det så er puslespil, bamser, bøger eller spil. Produkter der aldrig rigtigt har hittet hos os er dukker, biler og bagemaskiner. 🙂 Vi er en meget alsidig familie – vi har børn i alle aldre og med mange forskellige interesser. Vil vi ELSKE at være en del af testfamilien og vil se frem til at teste en masse produkter for jer i fremtiden. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Memet /babasverden

  Hej Mammarosa og Testfamilien.

  Vi er en familie på 3 fra Aarhus, og vi ønsker at være en del af familien hos jer i testfamilien.
  Familien består af:
  – BabaMemet 32, skolelærer underviser i blandt andet matematik og samfundsfag.
  Og interessere sig for musik, kultur, børneudvikling og mad.

  – Storesøster-Amina, 6, startede i skole i aug. Og elsker at være kreativ og fordybe sig med små projekter.

  -Lillebror-Emin, 3, som går i børnehave og en dreng fuld af energi.

  Vi søger ind til testfamilien fordi vi også vil være med i kampen om at forbrugerne køber et gennemtestetprodukt og en får helt almindelig og ærlig families syn på hvordan, hvorfor og ikke mindst hvilke produkter der er de ska vælge.

  Det sidste produkt som vi er meget begejstret for er “Osmo” som er et interaktivt værktøj til ipad der udfordre børns læring.

  Et andet produkt vi har værer knap så begejstret for har været halloweenkostumer købt online.

  På instagram har jeg babaMemet mit eget lille hjørne hvor det primære fokus er på;
  – Børnslæring
  – Børneaktiviteter
  – FAR-Perspektivet
  – Og det at være dansker med brune øjne.

  Jeg startede mit instagram eventyr i Aug. 2019, og knap halvt år efter idag har jeg fået rigtig godt fat i mine følgere, samt etableret rigtig gode online relationer…

  Jeg vil slutte af med at ønske dig og hele din testfamilie et godt lykkebringende nytår.

  Med venlig hilsen
  Memet
  Ig: Babasverden

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Ladekarl

  Kære Testfamilien,
  Vi lægger også et lod i puljen og håber på at blive en del af jeres familie.
  Vores familie består af mor og far, Maria (31) og Jonas (31), samt de to rødder Lauge (2 år og 10 måneder) og Hjalte (1 år og 7 måneder). Maria arbejder som sygeplejerske og Jonas som indkøber.
  Vi bor i Aarhus i et lille hus, som vi selv har renoveret over de sidste tre år. Vi går meget op i finish og gode funktioner, og vi synes selv, vi har fået udnyttet hver cm2 i vores 100 kvm “store” hus.
  Med to drenge med 14 måneders aldersforskel keder vi os aldrig. Hverdagen skal fungere og planlægges, så der er mest mulig tid til hygge og leg. Vores seneste tiltag på at lette hverdagen var måltidskasser fra Årstiderne. Det var lækkert med planlagt og varieret madplan, men det fungerede ikke, fordi vi alligevel endte med at bruge lang tid på at lave mad 😅
  Vi er kærlige, ærlige og åbentsindede, og vi er sikre på, at vi vil kunne bidrage godt til testfamilien 😊
  På Instagram er mors brugernavn marialadekarl.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Ladekarl

  Kære Testfamilien,
  Vi lægger også et lod i puljen og håber på at blive en del af jeres familie.
  Vores familie består af mor og far, Maria (31) og Jonas (31), samt de to rødder Lauge (2 år og 10 måneder) og Hjalte (1 år og 7 måneder). Maria arbejder som sygeplejerske og Jonas som indkøber.
  Vi bor i Aarhus i et hus, som vi selv har renoveret over de sidste tre år. Vi går meget op i finish og gode funktioner, og vi synes selv, vi har fået udnyttet hver cm2 i vores 100 kvm “store” hus.
  Med to drenge med 14 måneders aldersforskel keder vi os aldrig. Hverdagen skal fungere og planlægges, så der er mest mulig tid til hygge og leg. Vores seneste tiltag på at lette hverdagen var måltidskasser fra Årstiderne. Det var lækkert med planlagt og varieret madplan, men det fungerede ikke, fordi vi alligevel endte med at bruge lang tid på at lave mad 😅
  Vi er kærlige, ærlige og åbentsindede, og vi er sikre på, at vi vil kunne bidrage godt til testfamilien 😊
  På Instagram er mors brugernavn marialadekarl.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne B Schalech

  Vi er helt sikkert jeres nye testfamilie i 2020! Vi er en stor familie med far (Frank) og Mor (Anne). Sammen har vi 4 børn – Malthe på 10, Mikkel på 7, Naya på 6 og Frida på 2. Derudover har Frank to tøser på 17 og 19 – Julie og Sarah. Vi bor i en lille by (Vester Nebel) lige uden for Kolding. Vi har i en lang periode testet produkter for Buzzador. Det er super sjovt at prøve de forskellige ting om det så har været mad, legetøj eller streamingtjenester. Det har både været positive og knap så gode oplevelser med de forskellige produkter. Det har dog altid været vigtigt for os at formidle tilbagemeldingen på ærlig vis. Lige nu er malthes og mikkels yndlings produkter konstruktions legetøj Og elektronik. Naya er vild med at fordybe sig i puslespil og tegninger. Frida er vild med alt hvad der indeholder gurli gris – om det er puslespil, bamser eller spil. Produkter der aldrig rigtigt har hittet hos os er fx dukker, biler eller bagemaskiner. Vi er en enormt alsidig familie – har børn i alle aldre og med mange forskellige interesser. Vi vil super gerne teste masser af produkter for jer i fremtiden 🙂

  Instagram: anneschalech

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Zabrina

  Kære testfamilie.

  Vores familie består af far Christoffer 30, mor Zabrina 31, Clarah 9 og Huxi 6.
  Clarah er familiens krea overhoved, hun ser muligheder i ALT og der er intet der bliver smidt ud. Hun har sågar bedt om at få alle 6 chokolade julekalender når de er spist og jeg er slet ikke i tvivl om at der bliver fundet på noget sjovt. Udover det er hun en pige med god fantasi der er glad for at færdes ude og helst blive godt beskidt. Selvom hun er fyldt 9 år så bliver der stadig leget og Barbie dukker er et kæmpe hit lige pt.
  Huxi er en dreng med stort D og er super aktiv. Alt hvad der kan bygges baner af eller bygges op i højden er bare fedt, og kreativitet på det punkt vil ingen ende tage. Han er også meget glad for elektronik, han navigere både iPad, Xbox og computer langt bedre end jeg, han er meget logisk tænkende og finder nemt rundt i og ud af det uden den store hjælp. Er der noget der kan gøre ham glad er det en æske Lego, både at samle og lege med det efter, det er noget far og søn elsker at lave samme.
  Christoffer er en kæmpe computernørd, det er ikke fra fremmede Huxi har det med elektronikken. Der bliver glædeligt brugt timer på diverse computerspil. Men lige så stor en com nørd han er, lige så stor fiske nørd er han. Der bliver brugt mange timer på at gøre fiskegrejet klar og så tager han på fisketur i de tidlige morgen timer. Derudover er han en mand der går op i sig selv, så jeg kan altid få ham med på en ansigtsmaske eller er fodbad.
  Zabrina. Jeg elsker at være kreativ, helst med garn eller udklip. Når jeg står i et køkken slapper jeg af og jeg elsker at lave mad og bage, min køkken maskine står aldrig stille. Noget af det bedste jeg ved er at have gang i projekter med min familie, næste projekt er et hjemme bygget Barbiehus til Clarah.

  Vi har prøvet neocubes efter vi læste testen og det siges at de er faldet i børnes smag, dem er er der blevet leget med længe.

  IG: Zabrinahc

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina Maibohm

  Jeg Christina og mor med stort M på 34 år vil VILDT gerne være en del af jeres testfamilien, hvilket også er årsagen til, at jeg bliver ved med at søge gang på gang… Jeg er mor til Viktor, som bliver 4 år nu d. 2. januar. Vi bor sammen med min mand og Viktors far Jonas på 31 år. Vi har dannet par i 10 år. Sammen som familie har vi vores hund Marley, som er labrador/retriever på snart 9 år. Vi bor i Frejlev (hører under Aalborg SV), hvilket betyder, at vi har by og butikker til den ene side og marker og landliv til den anden side og vi ELSKER de to kontraster. Jeg elsker som mor at teste produkter til vores hjem og pleje til mig selv. Jonas er tømrer og elsker at teste alt lige fra værktøj til IT-produkter, som er hans fritidsinteresse. Viktor er en dreng med rigtig meget fart over feltet og elsker alt lige fra biler, Lego, Plus Plus, ipad spil, fodbold samt håndbold. Vi elsker som familie at være ude, for Viktors vedkommende gerne med cykel, hvor vi snart skal igang uden pedaler. Derudover elsker vi tre at have spilleaftener sammen, se en god film og koble af. Jeg elsker at lave mad til familien og indrette vores hjem, hvilket også gør, at vi elsker at invitere familie og venner til en aften med god mad og et godt glas vin.
  Jeg går op i, at jeg med tidligere samarbejder har præsenteret produkter flot på min side, men vægter ligeledes højt, at det ikke skal være en glansbillede-profil, men en profil der viser et virkeligt billede, som jeg mener flere vil kunne realitere til.
  Jeg hååber sådan, at min familie og jeg snart er heldige, at blive en del af jeres skønne familie.
  Tjek min profil @missmaibohm.
  De bedste hilsner fra Christina Maibohm.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte Riis Hansen

  NATURlig familie på 5 med krudt i rumpetten melder sig til Testfamiliens tjeneste!

  Vores familie består af Jeff (43), Ditte (39), Olivia (13) samt tvillingerne Pelle og Magnus (11).
  Vi vil elske at åbne vores univers for testfamilien i 2020 og give jer et indblik i vores hverdag, som er fyldt med gamerdrenge, dansepiger og håndboldkampe. Men vi er SÅ meget mere end det.. vi elsker at lege, den årlige skiferie, naturen omkring os og så er vi ikke bange for at lave fejl – vi griner af dem bagefter!!
  Familien mest foretrukne produkt er pt. Olivias nye bog med kageopskrifter. Med et kobberbryllup lige om hjørnet, en konfirmation til foråret og moderens opgradering til version 4.0 til sommer, så skal der bages et utal af smagsprøver. Kagebordet skal nemlig være “home-made-by-Olivia”.

  Tag os med på jeres rejse, så tager vi jer med på vores!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise Pedersen

  Vores familie består af mor 34 datter Kaya 12 og søn Magne 8 år.
  Mor og datter elsker hud og hår produkter. Særligt Kaya er vild med at teste og afprøve produkter til teenage hud. Hun deler gerne erfaringer på forskellige medier. Kaya er kreativ, tegner og maler samt spiller guitar og bas.
  Mor er også glad for hud produkter pt. Også planter og indretning er et hit.
  Magne er vild med spil, både brætspil og Playstation. Han er glad for at afprøve nye spil og gaming udstyr. Fjernstyret biler og udeleg er toppen.
  Hele familien er glad for udeliv og camping.
  Vi vil rigtig gerne været med i test familien sammen med jer.
  Instagram: Lise.bina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Morten

  Vores familie består af mor Katrine på 32 år, far Morten på 33 år, Viola på snart 9 år, Magne på 7 år og Alfie på 1½ år samt 2 katte.

  Vi kunne super godt tænke os at være en del af Testfamilien. Vi har vidt forskellige interesser og spænder jo efterhånden over nogle aldersgrupper. Derfor er der ikke mange ting som ikke på en eller anden måde kan have interesse for os.
  Vi er kreative (nogle af os), vi kan li’ at være i naturen (nogle af os), vi kan li’ at spille brætspil, PC, Playstation, iPad’s og den slags (nogle af os). Vi elsker film og musik ,koncerter, museer (nogle af os), teknologi, retromøbler, rustik pynt og ikke mindst legetøj.
  Magne og far kan bruge timevis på LEGO og lign. som skal bygges og samles, Alfie elsker bøger og bamser og Viola og mor er super kreative og der er også begyndt at være en interesse for make-up og mode hos Viola.

  Som nævnt ovenfor er LEGO en klar favorit hos Magne, det er så vildt hvor gennemført det er og hvordan der kan bruges mange timer på at følge manualerne, blot for at det stille og roligt bliver skilt ad. Men her kommer Magne’s kreative side igang og klodserne bliver hurtigt omdannet til nye seje biler, robotter, soldater, huse mv. Det er skønt at følge med i.

  Grundet Viola’s kreative side, har vi efterhånden også være rigtig mange tuscher igennem. Ingen tuscher tåler hård håndtering, men der er bestemt forskel i kvaliteten af tuscherne og her kan må jeg fremhæve Design Twin Marker’s!

  Til Alfie har der fra start været et mærke bamse som har holdt og det er hans to Jellycat kaninbamser. De er med overalt, hver dag, hele dagen og de holder bare, Efter masser at ture i vaskemaskinen, hiven og flåen, træden på, hoppen på, sparken til, krammeri, kysseri mv. så holder de bare og drengen elsker dem!

  En sidste ting som bør fremhæves, er at mor og unger specielt altid har været glade for Birkenstock-sandaler om sommeren. Det er mors “go-to” mærke når det drejer sig om sommer-fodtøj. De er pæne og holder også til lidt af hvert.

  Vi håber på at høre fra Jer! 🙂

  Vh. Viola, Magne, Alfie, Katrine og Morten (Instagram kvist.outdoors)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Jeg vil da gerne smide et lod i puljen. Min familie består af mor, Katrine, 26 år og min søn Elliot Vergilius, som netop er blevet 4 år. Vi tog beslutning om i sommers at flytte til Falster og bo sammen med mine forældre i er generationshus. Dette fungerer super godt for os. Så vi er også bedstemor, Inge, på 59 og bedstefar, Mogens, på 63 år.
  Jeg personligt er meget glad for ecooking, som jeg anskaffede mig for godt to måneder siden. Jeg har brugt det hver dag og kan tydelig mærke og se forskel på min hud. Et produkt der virkelig har skuffet er min søns løbecykel fra Rebel Kidz, dækkene punkterede konstant og sadlen kunne ikke spændes ordenligt.
  Både bedstemor og jeg elsker at være i køkkenet og bage og lave mad. Vi har netop anskaffet os en ny ovn/komfur fra Voss samt en emhætte fra Silverline, som virkelig lever op til forventningerne. Aldrig har det været nemmere at gøre rent efter julemaden. Dog er vaskemaskinen fra whirpool, ikke noget at råbe hurra for, ligegyldig hvilket program man vasker på, bliver tingene ikke rene, selvom den heder powerclean.

  Vi håber, at være heldige at blive valgt til at blive en del af testfamilien 2020.

  Instagram katrine_thelle

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vicky

  Vores lille familie består af mor på 29, far på 34 og datter på 6 (med sine helt egne meninger om tingene) og en lille kat Mille…
  Vi elsker at bruge vores tid sammen og prøve nye spændende ting og komme ud og opleve Danmark.. Det fedeste lige pt er datterens tegne projekter (mor her er ret så begejstret) og det værste vi har prøvet her i 2019 var glitter tatovering sæt (som datteren sagde… “MOR! Er du klar over hvor MEGA røv dårligt det her… Det gør sku da MEGA ondt at få af igen) 🤣
  Vi synes vi skulle vælges, da vi er en familie der siger tingene lige ud af posen, men som heller ikke er bleg for af springer ud i noget nyt.
  Instagram: Wichmann1990

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vicky

  Vores lille familie består af mor på 29, far på 34 og datter på 6 (med sine helt egne meninger om tingene) og en lille kat Mille…
  Vi elsker at bruge vores tid sammen og prøve nye spændende ting og komme ud og opleve Danmark.. Det fedeste lige pt er datterens tegne projekter (mor her er ret så begejstret) og det værste vi har prøvet her i 2019 var glitter tatovering sæt (som datteren sagde… “MOR! Er du klar over hvor MEGA røv dårligt det her… Det gør sku da MEGA ondt at få af igen) 🤣
  Vi synes vi skulle vælges, da vi er en familie der siger tingene lige ud af posen, men som heller ikke er bleg for af springer ud i noget nyt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Flemming vind

  Vil da lige smide mit lod i puljen her ved udgangen af 2019. Vores familie består af Datteren Dina på snart 7 år (januar), mor Carina på 36år og far Flemming på 41år. Desuden har vi også en kanin Milleogen lille killing Lulu.
  Vi bor i Lem i Vestjylland hvor vi nyder naturen og livet omkring skolen hvor datteren går i 0.
  Det bedste produkt er nemt. En city elite jogger som blev brugt som klapvogn i starten og nu til løb med datteren hvis vi skal på en længere tur.
  Værste produkt kunne være diverse cdafspillere hvor det er svært at finde noget der holder til hverdagen.
  Fremtiden byder på flere udendørs aktiviteter og vi håber at kunne komme i betragtning
  Min Instagram er ikke benyttet så meget men det kan 2020 sagtens ændre. Navnet er flemmingvind

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabina

  Vores lille familie består af mor Sabina, far/Daddy Elton, Storesøster Niah på 3 og Lillesøster Kenza på 8 mdr.
  Vi elsker at tilbringe tid sammen og elsker at opleve ting sammen. Vi har nydt december som står i familiens tegn:)! Udover det elsker jeg at bruge tid på Instagram Hvor min profil viser mine børn, deres tøj og mit dans og bare generalt hvordan vores hverdag er :)! Er en meget ærlig person og det bærer min profil også præg af:)!
  Håber i vil tage et kig på vores profil, vi ville elske at være en del af testfamilen :)!
  Instagram : sabinaslsp

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej testfamilien!
  I skal vælge vores familie, fordi vi er en smule skøre og tossede med alt fra kreative aktiviteter til mere stillesiddende. Vi elsker også at tage på tur ud i det blå om det er til stranden, skoven, cirkus, zoo you name it 😊 Vores familie består af far Søren 36, som arbejder med IT, mor Jane 37, som er pædagog (pt sygemeldt), Bastian på 10, Alma på 5 år og vores kat Simba. Vi bor i hus i Østjylland. Lige pt elsker mor at hækle, sy, små gør det selv projekter, som laver blogindlæg om. Alma har arvet nogle af morens gener, så hun elsker også at være kreativ. Ellers er hun ret stor fan af LOL surprises. De er pt et hit herhjemme. Far og søn ligner nok hinanden. De elsker begge at spille computer eller PS. Bastian spiller gerne sammen vennerne fx Roblox, Minecraft. Vi hygger os også gerne med et brætspil fx myretuen, Uno, vildkatten, Nummer Ninja. Vi håber at få en plads i jeres familie ♥️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarina

  Her består min lille familie af mor på 29, og min lille flødebolle Conrad på 3 måneder 😊 jeg er ret begejstret for vores nomi højstol, Conrad er nemlig en rigtig selskabspapegøje, og mes stolen er det bare nemmere at have ham med i køkkenet og ved bordet osv 😄👌 vi vil elske at være en del af testfamilien.. på Instagram hedder jeg sarinabusch

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Herhjemme er vi Mor Maria på 41 år og søn Nicolas på 6 år. Vi bor i Ringsted og der kan til tider godt være meget fart på. Nicolas går til fodbold og spejder og jeg træner i min fritid. Noget af det som der er meget elsket herhjemme (af Nicolas) er Lego og minekraft og det at være ude i naturen – så jeg får testet holdbarhed på diverse støvle- og tøjmærker helt af sig selv. Jeg elsker at bruge tid på at lave mad, når jeg har mulighed for det, elsker også at bage, kan bare ikke tåle det. 😉
  Mit instagram navn er maloujorgensen1978

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene-koch

  Vi er en lille familie bestående af mor på 32 år, far på 34 år, Nicoline på 3 år og en lille sommerbaby på vej👩🏼👨🏼👧🏼👶🏼
  Vi vil ELSKE at blive en del af testfamilen, så vi kan udvide vores horisont og lave endnu flere ting sammen som familie.
  For tiden leger vi rigtig meget med LEGO dulpo, dukker og i legekøkkenet. Ellers hygger vi også gerne med fiskespillet, perler eller maling.
  Vores datter her krudt i bagen og det betyder også, at vi bruger utrolig meget tid ude. Vi elsker at tage en tur på legepladsen, i skoven, køre en tur på cykel eller i elbilen.
  Vi som forældre har begge travlt, jeg er netop nyuddannet og har fået fast job hvor jeg er udlært, min mand er politibetjent hvilken til tider er krævende når man også er en familie. Derfor prioriterer vi altid hinanden når ikke arbejdet kalder, vi sætter stor pris på, at samle på gode minder og oplevelser sammen som familie🙌🏻🤩♥️

  Instagram Malene-Koch

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hov kig lige her😊
  Vores dejlige familie består af: mor Louise 35år, far Tommy 36år, Magnus 6år og Daniel 4år. Vi er en familie der priotere samværd rigtig højt, og vi elsker at eksperimentere med nye ting og er nysgerrige. Vi elsker at skabe et univers hvor jeg og fantasi får plads. Vores to meget aktive drenge kan fordybe sig i lang tid og skabe en verden af alt legetøj på værelset- på en gang 😆 det er både kreative, bygge og især dinosaur der bli’r brugt tid på. Mor Louise kan godt lide diverse skønheds produkter, fitness og bolig trends og far tommy alt hvad der kan bruges benzin til😆 vi ville elsker at blive en del af test familien 2020 og vi er klar til at teste i vores nye hus.
  Min insta: louisekjaer84

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Vi er en familie på seks plus en hund. Jeg hedder Sofie og er 34 år, gift med Lars på 40 år. Sammen har vi fire børn – to drenge og to piger. Vores ældste søn er knap 10 år, datter på 7 år, søn på 2 år og datter der fylder 1 år den 2. januar. Pt hitter brætspil hjemme ved os. Vi er især vilde med HINT, som spilles sammen med vores to ældste børn. Ved de to yngste bruger vi tid på at lege med Gurli Gris legetøj og puslespil

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Lomholt Kliver

  Vi er en lille familie bestående af 3. Far Kasper på 30 år, mor Louise på 28 år og vores lille datter Esther på 1 år. Vi er vilde med udenlandsrejser, storbyferie, udeliv, gåture, legepladser og alt hvad der ellers høre til hos en små travl børnefamilie. Igennem det første år som familie har vi googlet, prøvet og indkøbt et hav af baby/børneting. Vi har to produkter som vi absolut synes er et must have for kommende forældre: 1. Leander puslepuden – genial ved uheld. 2: Sleep Carrier fra Najell – intet mindre end fantastisk og utrolig brugbar i mange situationer. Et produkt der har skuffet os er Sebras puslebord. Til sammenligning med sengen synes vi, at puslebordet er i en helt anden og noget dårligere kvalitet, desværre. Jeg kan findes på Instagram under: @louiselomholt_

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Diana

  Hjemme hos os er vi mor Diana, 34 år, far Kenneth, 35 år, Isabella på 5 år og lillebror Adrian på 2 1/2 år. Vores ynglingsprodukter ( Isabellas ) for tiden er helt klar de populære L.O.L dukker og alt det tilbehør man kan få til dem samt dukker der både kan tisse og græde 🙈😂 og selvfølgelig Frozen 😍 Adrian har smidt sin kærlighed over BRIO og elsker det simpelthen, især togene der selv kan køre👌🏼 Når det ikke er BRIO der frister, så er det spiderman – alt fra sengetøj, plakater, legetøj og til bamser🙈 og Lego, hvilket farmand også er glad for.
  Mor & far elsker kaffe, så der er flyttet en ny nespresso maskine ind 🤩
  Vi elsker at prøve nye ting og opleve en masse. Vi kan godt lide at være kreative, hygge med en god film eller et spil eller være fjollede 🤪 vi håber på at blive en del af testfamilien 🤞🏼 Det er noget fantastisk du har fået startet op👐🏼
  Instagram : diana_boegh

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Vores familie består af mor og far på hhv. 27 og 28 år, Albert på 4 og Vilja på 15 mdr., vores franske bulldog Vega og de tre hønsepiger i haven, som forsyner os med en million flere æg end vi kan spise 🐣 Vores yndlingsprodukt for tiden er Alberts nye sorteper spil, som vi spiller igen og igen og igen – vi øver os nemlig lidt i at huske, at man godt kan have det sjovt, selvom man ikke altid vinder 😁 Vilja er vild med bøger med flapper og lyde 🤩 vi har været skuffede over “Min meget store sansebog”, der slet ikke indeholdt så mange flapper og teksturer som forventet. Til gengæld er den stor, farvestrålende og hårdfør, og det kan jo også noget 😁👏🏻

  I skal vælge os, fordi mor og Vilja går hjemme et år endnu og har masser af tid og lyst til at hverdagsteste ting og sager, der kan stimulere et hjemmebarn. Albert er hjemme på deltid og elsker alt lige fra krea og spil til rolle- og tumlelege 👏🏻

  På ig hedder jeg @pernilletausoe 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Schneekloth

  Vi ville være meget beæret over at blive en del af jeres fantastiske familie. Vi elsker at følge med i jeres spændende tests og på Instagram. Vi er en familie på 3, bestående af mig selv Maria på 36 år, Henrik på 38 år & vores datter Aya på 5 år. Vi elsker at være sammen og lave ting sammen, vi er meget kreative sammen og elsker at hygge sammen om spil og kreative sager. Aya er en glad og sprudlende pige som elsker sin dans og hendes venner, hun skal starte i skole til april. Vi er særligt glade for schleich i øjeblikket, som har været det store julegave ønske i år. Håber vi kan få lov at prøve at være en del af jeres fantastiske team. Min Instagram: @mariaschneekloth

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Schneekloth

  Vi ville være meget beæret over at blive en del af jeres fantastiske familie. Vi elsker at følge med i jeres spændende tests og på Instagram. Vi er en familie på 3, bestående af mig selv Maria på 36 år, Henrik på 38 år & vores datter Aya på 5 år. Vi elsker at være sammen og lave ting sammen, vi er meget kreative sammen og elsker at hygge sammen om spil og kreative sager. Aya er en glad og sprudlende pige som elsker sin dans og hendes venner, hun skal starte i skole til april. Vi er særligt glade for schleich i øjeblikket, som har været det store julegave ønske i år. Håber vi kan få lov at prøve at være en del af jeres fantastiske team.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  Vi er en familie med mor Pia 28 år, Far Martin 28 år, datter Alba 10 måneder, papsøn Tino 13 år og kat Frida. Vi bor i Sønderjylland og elsker landet. Vi er meget stor fan af kreativ leg og storebror elsker sit løbehjul. Vi håber vores sammenbragte familie lyder spændende og vi ville elske at være en del af jeres store familie ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Herhjemme er der ingen børn, endnu – der går lige et par år, da min uddannelse lige skal gennemføres først.👫👪 Så indtil nu er vi bare min kæreste på 27 og jeg på snart 23 år. I den skønne juletid der netop er overstået, har jeg elsket alle Søstrene Grenes juleting, da jeg elsker gaveindpakning og at gøre julegaverne personlige. Derudover elsker vi (nok mest jeg😜) at lave lækker mad og eksperimentere i køknet. En god spilleaften med venner og familie kan bestemt også noget!🎲🎮🎳
  Mit Instagram navn er: @kathrinefahlmann

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Hej kære Testfamilie

  Her på falderebet,tillader vi os lige at sende en oprigtige håbefuld ansøgning afsted til jer.

  Vi er en familie på 5 bosat i lille Vojens i det sønderjyske.
  Vi består af Alexander på 11 år der lige nu har en stor passion for gaming.
  Malthe på 9 år der ånder og lever for fodbold. Lillebror Villads på 3 år der lige nu satser på at sætte kulør på hverdagen. Hvem ved måske om et par 100 år er den nye picasso. Så der far Torben på 39 år der værdsætter at være aktiv blandandet med løb. Og mig mor Lene 33 år der har en passion for at tage billeder.

  Vi kan med garanti love at når vi tester ting bliver det gennemtestet. Det er ikke altid ting har overlevet i drengens testning 😔 vi er også ærlig om vores syn på diverse produkter. Da vi som forbruger selv synes det er træls at blive taget ved næsen. F.eks er vi noget skuffet over hh’simonsen weetbrush som vi ellers havde hørt så meget godt om. Her har den desværre bare skuffet. Til gengæld har vi fået fat i en nordic bio brush som er en drøm også til tykt og filtret hår.

  Vi er at finde på @lenejak_ inde på instagram

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katja Hermansen

  Vælg os 🙋🏼‍♀️

  Vi er en familie bestående af barndomskæresterne Casper og Katja på 29 år. Vi smutter begge ind i de voksnes rækker næste år, hvor vi runder 30 😧

  Foruden mor og far, består vores familie af Josefine på 7 år, Felix på 4,5 år og nyeste skud på stammen, (og ifølge Casper også sidste skud 🙄) Vita fra marts 2019..

  Vi er bosat i en lille 3 værelses lejlighed på 65m2 på Amager, men leder med lys og lygte efter vores drømmebolig uden for København.

  Vi (læs; mor) er pt utroligt begejstrede for vores julegave, en håndstøvsuger fra Bosch .. den er simpelthen vidunderlig, og er et must med et barn på 9-10 måneder, der lærer at spise selv 😅
  Vi havde inden da, en af samme slags fra Nilfisk, som virkelig skuffede.
  Men nu går vi ind i det nye år, med et rent hjem 👏🏻 Det er jo helt fantastisk, i et hjem med 3 børn

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja Maida Vindt

  #blivtestfamilie2020, det må være vores nytårsforsæt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai

  Vi ønsker at være en del af testfamilien, vores familie stammer fra vietnam og består af far 25 år udannet som design og business med speciale i entrepreneur. Mor som er i gang med en finans bachelor men går også op i mode og indretning. Og slutteligt baby karrueche på knap 6 måneder.
  Mit all time fav product må være biooil (generelt alle olier) da det både kan bruges til huden og madlavning mega praktisk! Og absolut skuffende produkt ever er alle mascara da jeg efterhånden har prøvet allr slags og ingen kan holde mine asiatiske vipper oppe eller kan få dem til at se buede ud har prøvet alle mascara og metoder (også vandfaste og varme min øjenvippebukker inden brug: if you know it, you know the struggle)

  På Instagram er mit profilnavn: babykarrueche eller maiwheen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne

  Hej vi vil rigtig gerne være med på holdet 🙂
  Vi er en familie på fem, bestående af far Teis 32, som er tømre. Mor Sanne 31 som er pædagogisk assistent. Lionel på 5 og Oliver på 3 år som går i børnehave og vores mindste, Pelle på 1 år som er startet i vuggestue.
  Vi er klar på at teste alle mand 🙂
  Vi er ret glade for vores google home som vi har i flere rum.
  Og pt knap så glade for en lampe og walkie talkie til de små, som skratter for meget……
  Vi håber at høre fra jer 🙂
  Mvh Sanne og familie. @sannedp på IG

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Sørensen

  Vores familie består af Mor Camilla på 29, far Kenneth på 42, storebror Lucas på 5 og lillesøster på 2 og selvfølgelig vores dejlige familiehund Gaby på 6år. Min datters ynglingsprodukt lige pt er Frost og min søns er Nintendo Switch. Vi ville beæret over og blive en del af jeres familie. Så vi krydser alt hvad der kan krydses. Min Instagram profil hedder: camilla_lts

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Ankerstjerne

  Kære Testfamilien.

  Jeg, mor/bonusmor, Camilla på 28 år, ligger i skrivende stund og nyder at mindste pigen, Elva på 3 måneder, sover sin første lur, at de to store, Johannes på snart 9 år og Rose-Marie på 4,5 år er hjemme hos deres mor og at Far, Mads på 38 år er på arbejde 😅🙈
  Den ro, har ikke været eksisterende siden vi alle fik juleferie d. 20. December og tænkte at det var en perfekt anledning til at smide et lod i posen til at blive en del af testfamilien 2020 🤞🏻

  Vi er pt. rigtig glade for newborn indsatsen til vores Stokke stol. Vi havde til at starte med købt den gamle model brugt, som på ingen måde fungerede for os. Lille pigen ville på ingen måde sidde i den, så vi valgte at skrifte den ud med den nye model, hvilket var den bedste beslutning. Hun er så glad for at sidde og ligge i den og det gør at vi en gang imellem kan have hænderne frie i køkkenet eller når vi eksempelvis spiser aftensmad 😄👌🏻
  Vi bor i øvrigt i Randers i en villalejlighed. Drømmen er at finde noget større og første skridt på vejen er at sætte vores nuværende hjem til salg som det første i 2020.
  Vi vil elske at blive en del af testfamilien og vi krydser fingre for at komme i betragtning til jeres skønne hold af dejlige familier ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Kære Testfamilien.

  Jeg ligger i skrivende stund og nyder at mindste pigen, Elva på 3 måneder, sover sin første lur, at de to store, Johannes på snart 9 år og Rose-Marie på 4,5 år er hjemme hos deres mor og at Far, Mads på 38 år er på arbejde 😅🙈
  Den ro, har ikke været eksisterende siden vi alle fik juleferie d. 20. December.
  Vi er pt. rigtig glade for newborn indsatsen til vores Stokke stol. Vi havde til at starte med købt den gamle model brugt, som på ingen måde fungerede for os. Lille pigen ville på ingen måde sidde i den, så vi valgte at skrifte den ud med den nye model, hvilket var den bedste beslutning. Hun er så glad for at sidde og ligge i den og det gør at vi en gang imellem kan have hænderne frie i køkkenet eller når vi eksempelvis spiser aftensmad 😄👌🏻
  Vi bor i øvrigt i Randers i en villalejlighed. Drømmen er at finde noget større og første skridt på vejen er at sætte vores nuværende hjem til salg som det første i 2020.
  Vi vil elske at blive en del af testfamilien og vi krydser fingre for at komme i betragtning til jeres skønne hold af dejlige familier ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde Lykke Kirk

  Her er mine rettelser:

  Ønsker alle et godt og lykkebringende nytår, og en plads til mig og min familie på testfamiliens hold 2020.🌟
  Vi er Familie Lykke som er bosat i en lille by lige uden for Holstebro (et område som jeg kan se mangler på jeres kort ved testfamilien😉). Vores familie består af mor Mathilde på 30 år, far Anders på 30 år, storebror Magnus på 6 år og tvillingerne Sebastian og Bertram på 3 år.
  I vores familie elsker vi projekter, mor med den kreativ sans og far svinger hammeren. Drengene nyder at deltage. De klipper, klister og maler gerne. 🛠
  Mor nyder at svinge sin nye ledningsfri Dyson støvsuger og glæder sig til at skulle lave flødeboller ud fra sin nye kagebog.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tiffanie Overgaard

  Kære Testfamilie.

  Et lod blandt mange
  bar man ej kommer til skamme
  jeg ønsker nemlig blot,
  at gøre tingene godt
  Og bli’ en del af Jer
  Med prøv af lidt af hver.

  Endnu engang er tiden til at vælge nye familier til Jeres fantastiske testpanel.
  Min familie og jeg ligger et lod i puljen og håber at være heldige.
  Vi er en lille familie fra Falster bestående af far Lasse, 34 år (@lasse.overgaard), mor Tiffanie, 32 år (@tiffanie.overgaard), Felix 5 år og Mynthe 3 år.
  Vi er en familie med fart over feltet, hvor både job som skolelærer, selvstændig med eget træningshus (@latiff_dk) og børnenes fritidsinteresser (svømning, fodbold og dans) er på kalenderen. Der er stadig tid til at prøve nye spændende
  Produkter – for et par måneder siden blev jeg introduceret til ecooking og deres produkter, og er virkelig blevet glad for deres produkter. Især deres Peel maske efterfulgt af fugemasken efterlader huden blød som en baby numse 😉
  Glædelig bagjul og godt nytår

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tinne

  Vores lille familie består af : Mor, Tinne – 33 årig kok på barsel. Far, Thomas – 40 årig maskinmester. Elliot – næsten 3 årig tornado, med både krudt i måsen og eftertænksomme/følsomme øjeblikke. Lili – næsten 8 måneder lille tut, med godt humør og et smil der smitter ❤️ Vi bor i et små renoveret 70’er hus i Hinnerup, nord for Aarhus som løbende bliver forbedret, til foråret står haven forhåbentligt for skud ! Vi elsker crossfit, udeliv, rejser, madlavning og familieliv. Vi eksperimenterer en masse med surdejsbrød/ fermentering/ og andre hjemlige sysler. Julegaver til ungerne bestod bl.a. i år af magformers og legeskum, hvilket er et kæmpe hit hos ungerne ! Mor Og far er vilde med varerne fra @rigtigmad.dk og deres drikkedunke fra sistema der sparer os fra en masse købte plastikflasker. Vi er skuffede over bleerne fra anglemark, der har en træls lugt af tis, selv
  Når se ikke er brugte ☹️ I skal vælge os fordi vi er en helt almindelig små kedelig dansk familie, der jonglerer med livet som gode forældre, god kæreste, god ven/veninde og for lidt timer i døgnet til altid at bære det hele. Vi øver os i en lidt grønnere hverdag, men med stor plads til forbedring 🍀 Instagram @tinhvi

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maiken Louise Thirup Dahl

  Selvfølgelig skal i vælge min lille familie. Vi er det man vil kalde en rigtig bonderøvs familie, 🚜 Familien består af mor Maiken på 27 år.far Mads på 28 år søn Malthe på 2 år, søn Magnus på 3 måneder og vores lille hund fie på 9 år. Lige pt elsker vi vores cybex Balios S kompivogn som er fantastisk nem og let at have med overalt. Mit navn på intragram er maikenthirupdahl

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Halløj! Min familie og jeg kunne helt vildt godt tænke os at udvide vores lille familien, ved at blive en del af jeres store skønne familie. Vores medlemmer som vi kan bidrage med herhjemme fra består af: mor Mia på 25 år (pædagok’ studerende), far Michael på 26 (Brugs-uddeler), førstefødte Andrea på 3 år (børnehavebarn) og lillesøster Ellie på lige knap 1 år (vuggestuebarn). 🙂
  Vi (hovedsageligt undertegnede) har fulgt med længe hos jer og størstedelen, af familiemedlemmerne. Jeg elsker at det er så dejlig troværdigt, nøje udvalgt og vidt forskellige produkter – altså så der er noget for enhver smag. 😊
  Personligt har jeg for lidt tid siden insisteret i et Canon kamera og lad mig bare sige, at jeg synes mærket er godt og jo et ‘man kender’ men lige denne model og jeg, vi var simpelthen ikke meant to be. Jeg droppede derfor den fiske idé og skyder forsat billeder til min IG med min nye IPhone 11 pro max – den fungerer tilgengæld rigtig godt sammen med min tålmodighed 😅 Jeg er nemlig rigtig glad for at tage billeder af mine darlings herhjemme, god mad, lidt ‘indkøb’ til store og små og generelt ‘bare’ hverdagsting.
  Sammen kan vi rigtig godt lide at lave alt og ingenting. Vi går ofte en tur sammen alle fire, enten i skoven eller igennem gågaden. Besøge familiemedlemmer og sådan ❤️
  Jeg har f.eks. indenfor de sidste ca 6 mdr afprøvet en vippeserum fra Xlash – og jeg må indrømme, jeg tænkte næsten det var for godt til at være sandt (og hvis det var tilfældet var jeg selvfølgelig ikke bleg for at fortælle det) men det var det altså ikke! Den har simpelthen givet mine vipper et helt nyt liv – vi snakker både længe og tykkelse 😀👍🏼
  Ellers er vi nok bare lidt skøre herhjemme, og vi har det godt. Rigtig godt, men altså – en drøn god start på 2020, ville klart være at blive en del af JER ❤️ Fingers crossed…

  Min Instagram hedder ‘miakaus’.

  En masse (spændte) hilsner herfra, og rigtig glædelig (bag)jul og godt nytår 🎅🏻✨

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura Jensen

  Vi er en familie på 4, bestående af far Jonas på 29, mig selv på 28, Josefine på 3 år og sidst ankommende Alma på 3 måneder. Vi er en familie som kan lide af være kreative og gør det selv. Vi ville synes det ville være spændende at blive en del af testfamilie , da vi oftest selv er dem som opsøger anbefalinger inden køb, og nu ønsker at prøve at sidde i modsatte vogn. Der er vigtig for os købere at der findes test, og det vil vi gerne bedrage til! På Instagram hedder jeg laurarjensen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura Jensen

  Vi består af en familie på 4, hvor far Jonas er 29, jeg selv 28, Josefine på 3 år og sidst ankommet Alma på 3 mdr! Vi er en familie som elsker at være kreative og gøre det selv. For os er det at blive testfamilie interessant fordi vi ikke er god nok til at kaste os ud i at købe og afprøve nye ting, uden vi selv er blevet anbefalet det. Det kunne derfor være sjovt at der pludselig vil være os som afprøver og giver anbefalinger 🙂
  På instagram hedder jeg laaura91

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Hejsa!
  I skal 120% vælge os! Vi består af skøre far på 33, fornuftige mor på 27 og tumling på 1,5 år! Vi håber snart på endnu et medlem, men det må tiden om.! Vi elsker at rejse og hoppe med på fars skøre ideer (8 ud af 10 gange). Vi er åbne og ærlige. Muligvis lidt kræsne også. Pt er vi vild et lille the sæt fra Tiger til vores pige! Også er jeg nok mest skuffet over done by deer’s hagesmækker til mad 😪 (øv)
  Vi hedder på Instagram @mortensander_ og @camillahagner ! Tak!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Jensen

  I skal vælge vores familie, som består af mor, Line på 30 år, far, Christoffer på 30 år, og søn, Max på 14 måneder.
  Pt er vi rigtig glade for den Robotstøvsuger jeg, mor, har fået i julegave. Den bliver sådan et godt match, til når vi flytter fra lejlighed til hus her i januar/februar. Vi kan godt lide at være ude, men inde hygge kan bestemt også noget. Vi går op i fotoudstyr, crossfit og forhindringsløb (når tiden er til det), krea ting, men mest af alt familie-tid..På Instagram er mit profilnavn: Line.sdj

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina Kersing

  I skal vælge vores familie som består af far Jens, mor Christina, vores datter på 1 år Annabelle og vores hund Toby på 2 år. Vi er for tiden super tossede med Lego både duplo og Lego til de lidt større (voksne) ellers er brio gåvognen også i god brug for tiden 😊

  Vi vil elske at teste for jer og blive en del af jeres lille familie.
  Mor har en Instagram som hedder Frukersing 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina Ivø Michelsen

  Kære testfamilien
  Har igennem et par år fuldt med, både her og hos en del af de forskellige testere og sikke et fantastisk arbejde I gør.
  Vores skønne, skøre, sjove og helt alm. leverpostejs-hamsterhjul familie vil derfor gerne smide os selv i puljen, da vi godt kan lide at inspirere andre og selv blive inspireret af forskellige produkter man ikke vidste man fik brug for, hehe.

  Vores familie består af far Jackie på 35 år, kørestrømsmontør, mor Kristina på 30 år, pædagog, fars datter Luna på 8 år (bor hos sin mor), vores fælles drenge Bertram på 3 år og William på 7 uger.
  Der er masser af energi hos ungerne men når der skal slappes lidt af, så er Bertram ret vild med stort set alt i Paw patrol, der er mange gode timers leg i det. De voksne derimod, vores ynglings produkt er nok vores nye dyson v11..!! Wow! Tænk man bliver mere glad for en støvsuger en smykker i julegave.. haha..
  Mit Instagram navn er; kristina_ivo
  Vi X fingre for, at vi får lov at blive en del af testfamilien 2020! Godt nytår!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine Brandt

  Vores familie består af far Morten på 37, mor Stine på 32, Melanie på næsten 7, Vincent på 3,5 og Alberte på næsten 2.. ❤️ Lige fortiden er vi meget begejstret for børnenes madkasser fra yumbox.. de er så smarte og rumlige. Og det sparer en del tid bare at putte tingene i de små rum fremfor at skylle pakke det hele ind hver for sig og i et utal af små bøtter😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina Malm

  Jeg synes I skal vælge min familie som består af mor, 30 år, far, 35 år, datter, 7 år, søn, 3,5 år og lille babypige på 6 måneder. Vi er en familie med fart over feltet og det er sjældent vi keder os. I adventsgave har den mindste fået et misioo boldbassin og det har bragt stor glæde – muligvis mest til de to store børn. Det blev hurtigt indviet med vild leg, hvor der blev hoppet fra stigen på den halvhøje seng. Baby Rebecca har også været i, og det var en stor sanseoplevelse, med alle de bolde i forskellige farver. Vi er sikre på at det bassin vil give mange timers leg, og oprydning, herhjemme 😀 Vi vil elske at være en del af jeres testfamilie.
  Mit navn på Instagram er @mamajemuca.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Nielsen

  Har kendt Karina, divaenogdesmaa igennem mange år – har altid været imponeret og nysgerrig over de ting hun har inspireret med 🤩 vi er en aktiv familie både i skolen, fritiden til diverse sport og i lokalsamfundet, familie og venner. Ville elske at være en del af testfamilien og blive udfordret på nogle andre områder end man selv lige regnede med 🤭🤩😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susan

  Kære Testfamilien,
  Min familie og jeg vil rigtig gerne søge om at blive, tester for 2020. Vi er en stor familie på 6, vi er mor og far på 35, Benedikte på 10, Valdemar på 8, Sofia på knap 4 og Dagmar på 5 måneder. Der ud over har vi rigtig mange høns, hvor vi sælger æggene i vores gårdbutik. Vi har også en dejlig hund Sofus.
  Vi er en kreativ og aktiv familie, som elsker at gøre ting i fællesskab. Men hver især har vi også mange forskellige fritidsinteresser.
  Vi har stor og meget erfaring at gøre brug af, + vi har børn der breder sig over aldre:)
  Vi er pt, rigtig glad for Elizabeth Arden- Eight hour cream, den er så god til de sprækkede vinter læber.
  Instagram:susanbrochnerriel
  Rigtig god jul
  Mvh Familien Riel

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susan

  Kære testfamilien,
  Jeg og min familie kunne rigtig godt tænke os at blive en del af testfamilien 2020.
  Vi er en stor familie på 6, far og mor samt Benedikte på 10 år, Valdemar på 8 år, Sofia på knap 4 og Dagmar på 5 md.
  Vi er en kreativ og aktiv familie, med flere forskellige interesser. Der ud over har vi rigtig mange høns, hvor vi sælger æg i vores gårdbutik. Samt vores dejlige hund Sofus.
  Vi er lige for tiden utrolig glad for vores Elisabeth Arden eight hour cream, som er virkelig godt til Sprækkede læberne på de kølige dage.
  Vi håber at hører fra jer.
  God jul og godt nytår
  Fra familien Riel ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vi har i gennem længere tid fulgt med i hvad Testfamilien er, og syntes det kunne blive dejligt og spændende at blive en del af familien 😉
  Min familie består af mig selv, mor Julie på 24, far Kasper på 30, min bonusdatter Silke på 6, vores nyfødte dreng Viktor på nu 2 mdr. og sidst men ikke mindst vores hund Arnold på 3 år.
  Er vi så heldige at blive en del af familien, ville vi elske at fortælle andre, vores meninger om produkterne. Alt fra legetøj, børnetøj, beautyprodukter, hundeaccessories, indretning og interiør til diverse produkter. Men vi er selvfølgelig åbne overfor alle nye og spændende produkter 😉
  Lige nu holder vi herhjemme, specielt meget af bæreselen fra Ergobaby, da det er en god måde at have Viktor med rundt på 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hejsa testfamilie
  Vi er en skøn lille solomor familie, bestående af mor Nadia (36), storesøster Zoe(5) og lillesøster Haley (3), desuden også 🐶Coco og 🐰🐰Sky og Chase.
  Vi bor i vores lille rækkehus i Roskilde. Vi elsker at lave ting sammen, både hjemme og ude. Vi elsker kreative aktiviteter og dukker.
  Zoe er en da de sjældne danskere, som har en sygdom som den eneste i verden, dette lever vi med, og gør vores bedste for at Zoe og resten af familien lever med hendes sygdom handicap bedst muligt.
  Vi ville elske at teste alt fra kreative ting, til legetøj, oplevelser og udstyr. Som mor til to, prøver man en del, også ting som man aldrig for brug for, som en vådserviet opvarmer. 🙈Jeps, det købte jeg, da nogen sagde at det var bedst for de små med varme vådservietter.
  Vi håber meget at blive en del af jeres fantastiske familie, da vi elsker at følge med hos jer og synes at vi kan give vores besyv på en masse gode ting også.
  Vi glæder os til at høre fra jer.
  Rigtig glædelig jul og godt nytår.
  Instagram profil er nadiawitt
  Knus Zoe, Haley og Nadia

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hejsa testfamilie
  Vi er en skøn lille solomor familie, bestående af mor Nadia (36), storesøster Zoe(5) og lillesøster Haley (3), desuden også 🐶Coco og 🐰🐰Sky og Chase.
  Vi bor i vores lille rækkehus i Roskilde. Vi elsker at lave ting sammen, både hjemme og ude. Vi elsker kreative aktiviteter og dukker.
  Zoe er en da de sjældne danskere, som har en sygdom som den eneste i verden, dette lever vi med, og gør vores bedste for at Zoe og resten af familien lever med hendes sygdom handicap bedst muligt.
  Vi ville elske at teste alt fra kreative ting, til legetøj, oplevelser og udstyr. Som mor til to, prøver man en del, også ting som man aldrig for brug for, som en vådserviet opvarmer. 🙈Jeps, det købte jeg, da nogen sagde at det var bedst for de små med varme vådservietter.
  Vi håber meget at blive en del af jeres fantastiske familie, da vi elsker at følge med hos jer og synes at vi kan give vores besyv på en masse gode ting også.
  Vi glæder os til at høre fra jer.
  Rigtig glædelig jul og godt nytår.
  Knus Zoe, Haley og Nadia

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Hej,
  Jeg har længe fulgt med i hvad Testfamilien egentlig er, og synes det kunne være super spændende at prøve og blive en del af jeres “team”.
  Min familie består af mig selv (mor) på 25, far på 25, døtrene på 3,5 og 1,5 år og vores hund på 7 år.
  Hvis vi skulle være så heldige, at blive udvalgt, ville vi elske at give vores ærlige mening om alt fra beautyproduktet, legetøj, børnetøj, hundeaccessories, indretning og interiør til diverse produkter til bryllup, da vi skal giftes til oktober. Men er selvfølgelig også åbne for andre kategorier☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabrina Heinsvig

  Vi ville elske og blive en ske af testfamilien. Vores familie består af far på 28 (snart 29) mor på 28, Viktor på 3 og tvillingerne som er 8 uger gamle. Vi ville elske og teste en masse forskellige ting. Vores store dreng elsker modellervoks og ting man kan bygge med 😍 derudover er jeg ekstremt glad for vores vikle til vores tvillinger så jeg altid kan have den ene på mig hvis de er urolige. Mit navn på instagram er sabrinaheinsvig

  Vi krydser fingre for og blive en del af noget spændene 🤞🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Har lige skrevet en lang og fin ansøgning her i kommentarfeltet og sendt den. Men kan ikke se den nu efter jeg trykkede send?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kære testfamilien ♥️♥️

  Så prøver vi lykken igen.
  Ville elske at blive en del af jeres seje team.
  Herhjemme består familien af mor Camilla på 27 år. Jeg er pt jobsøgende efter endt barsel. Jeg elsker at være kreativ og at tage billeder og bruger en del tid på min Instagram: By_camillarasmussen hvor jeg poster opslag onkring vores lille familie, hverdagsting og op og nedture. Jeg laver indimellem samarbejder med forskellige firmaer og elsker at teste nye produkter af og fortælle mine følgere om min ærlige mening. Synes det er så vigtigt at være ærlig når man er “influencer” så ens følgere altid ved at de kan regne med en.
  Så har vi far Josva på 30 år, som vi ikke bor sammen med længere. Han arbejder som truckfører i en lagerhal. Vi har et rigtig godt samarbejde omkring børnene og vi sætter en stor ære i, stadig at være en familie på trods af, at far og mor ikke længere er kærester. Sammen har vi vores tre små piger, Elaya på 5 år, Malia på 3 år og Freya på 15 måneder. De bor fast hos mig og far besøger dem så ofte han kan. Vi bor i Thisted Nordjylland .
  For tiden er vi rigtig glade for motorisk legetøj især til Freya og Elaya, da de begge er bløde børn og har lidt udfordringer i forhold til motorikken. Og ellers er vi også rigtig glade for de kreative ting som vi modtog fra panduro. Især når vejret ikke er til at lege ude i, så elsker vi at samles onkring de kreative projekter. Vi er også rigtig glade for modellervoks fra play-doh. Kvaliteten er i top og vi får en masse kreative timer til at gå. ♥️
  Og så er begge piger kæmpe frozen fans, så de har fået en masse nyt i julegaver, som vi glæder os til at prøve af. Et produkt som både jeg selv og børnene blev meget skuffede over, var de her kravle dukker fra Føtex. Husker ikke engang navnet. Men mine piger ønskede dem helt vildt, så de fik en hver, men dukken sagde lige to ord og så var det ovre. Det var en rigtig skuffende oplevelse for pigerne.
  Det var lidt om os ☺️
  Vi krydser fingre for en plads på holdet.
  Ellers rigtig god jul til alle jer i testfamilien.

  Kærlig hilsen Camilla ♥️🎄

  (By_camillarasmussen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Terkelsen

  Vi vil så gerne være med (igen)🙈. Vores familie består af mor Mette, 32 år, storebror Viktor på (næsten) 13 år og lillesøster Vigga på 2,5 år. Samt mors kæreste Anders og hans datter på 9 år, de fylder dog ikke så meget på min IG endnu, men måske det kommer. Derover har vores hunkat Malte også en stor plads i vores hjerter. Vores yndlingsprodukt for tiden er bobles der styrker Viggas motorik eller rumlii vanterne som vi testede sidste år. Jeg har været skuffer over hvor lidt plads der var i min første pusletaske fra CamCam så den måtte opgraderes til en fra Manostiles. På Instagram er mit profilnavn mette_terkelsen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Legehuset - privat pasningsordning v/ Sara

  Jeg har til dagligt glæden af de fire dejligste charme-bøffer i min relativt nye pasningsordning, som åbnede i august ‘19. Vi ville elske at blive en del af holdet og krydser fingre for, at I kan bruge verdens bedste super testere i form af 4 stk. 1 årige! Derudover har jeg en datter på snart 4 år og en bonussøn på 7 år, som helt sikkert også vil være behjælpelige med de mange tests 👏🏼
  Jeg har fulgt med i testfamilien siden begyndelsen, og er selv en af dem, som har anskaffet mig nogle af de produkter som er blevet testet af den skønne testfamilie ⭐️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Skærbæk

  Vi har længe ønsket at blive en del af testfamilien.dk, men uden held desværre.
  Vores familie består af Louise på 26 år, som arbejder som sygeplejerske, Thomas på 27 år som arbejder som politibetjent. Vi er indenfor det seneste år blevet husejere og fået den skønneste lille Bichon havanais hund ved navn Luka. Til februar 2020 udvider vi familien med en lille søn. Vi vil elske at blive en del af testfamilien.dk og give vores ærlige anmeldelser af de produkter i har. Vi er åbne overfor testning af diverse produktkategorier, men vi vil elske at få muligheden for at afprøve ting til baby, hund eller hjemmet, da det er det der fylder mest for os i tiden 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Gøtke Glud

  Hej Mie og Testfamilien.
  Vi er en familie på tre, som rigtig gerne vil være en del af testfamilien. Den mindste “Gutten” på lige knap 1,5år går i vuggestue, mor (Katrine) på 27 er uddannet pædagog og arbejder i børnehave, og far (Nicolai) på 29 er ingeniør.

  Vi har ofte en travl hverdag, bestående af vuggestue, arbejde, gymnastik og de daglige gøremål. I hverdagen består vores transportmiddel af cykler. Vi er utrolig glade for vores Yepp Maxi cykelstol, som nemt kan skiftes mellem cyklerne. Vi er også glade for vores North 13,5 Rapider cykelanhænger, men er desværre ret skuffede over kvaliteten…

  Vi elsker alle naturen, og er ikke blege for en tur i skoven eller ved vandet. At opleve nye steder synes vi også er super fedt, og her er vi særligt glade for vores Bergans Lilletind Barnebærestol.

  “Gutten” elsker alt der kan stables og sættes sammen. Særligt glad er han for sine stabelkopper fra IKEA, puslespil og så er vi vidst alle sammen ret så glade for LEGO. Vi elsker også at være kreative, og “Guttens” favoritter er her rørperler på piberensere, modellervoks og at tegne.

  Vi er hverken bange for at sige vores mening eller for at prøve nye ting. Måske ting, der kan gøre en travl hverdag nemmere.

  Vi håber rigtig meget at høre fra jer!

  Mange glade hilsner fra den lille familie 🎄

  Instagram: @alpehue

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tredje gang er lykkens gang, hvis det passer så må det være vores tur til at blive en del af testfamilien.
  Vi er Far D på 35 år, Mor Maria på 37 år ( 40 års krisen er begyndt at ramme), Bertram på 5 (meget snart 6 år), og Oscar på 3,5 år.
  Her i familien er fokus lige pt på skolestart næste år i maj. Oscar med epilepsi “træner” jeg altid med, vi leger mange motoriske, sproglige og sansemæssige lege.
  Far d knokler med arb og skole, og jeg selv arb med events.
  Jeg har flere ambassadør samarbejder på Instagram, men vil meget gerne tage mit insta-microinfluencer game to next level. Jeg vil meget gerne være en del af et stærkt fællesskab, som jeg kan se at testfamilien er.
  Jeg har haft flere små opgaver for forskellige firmaer hvor vi har skulle teste produkter, poste billeder og skrive anmeldelser. Jeg er ikke den eneste der synes det er sjovt, mine børn er helt med på den og synes det er sjovt, at de må bestemme noget af det jeg skriver i anmeldelserne.
  Vi er meget sociale og elsker at deltage i arrangementer og møde andre ligesindede at lege med.
  Hvis I vælger os, får I billeder og stemning fra nuet og fra hverdagen. Der er intet perfekt over vores hjem, lyssætning eller vinklen på billedet, men vi skriver ærligt i en humoristisk tone. Vi går op i nærvær, leg, læring, motorik og at være fjollede og gøre det der føles rigtigt og godt.
  Vi vil skide gerne være med.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Krag Lybæk

  Er det mon os der mangler i testpanelet? Vores familie består af mor Anne (32 år), far Anders (31 år) og Anton (2 år til marts).
  Vi er en familie, som elsker at lave ting sammen. Går bl.a. til svømning og gymnastik og elsker det. Vi bruger rigtig meget af vores tid udendørs, hvor vi gerne er i haven eller nyder naturen omkring os. Vi elsker at gå ture og har vores City Elite klapvogn fra Babyjogger med hver gang. Det er imponerende, hvor nem den er at have med og den klarer alt slags terræn. Vi bor i en lille 60’er villa, som vi har totalrenoveret stort set selv. Anne, som er arkitekt, har stået for planlægningen og indretningen af huset. Anders, som er maskiningeniør, har heldigvis hænderne skruet rigtigt på og har sørget for planerne/drømmene blev udført.
  Vi er lige blevet færdige med en nybygget garage/værksted, så til sommer gælder det haven, som skal have den helt store tur.
  Mor Anne elsker at være kreativ både inde og i haven og så elsker hun at bage. Far Anders går en masse på jagt og håber på snart at kunne anskaffe sig en jagthund. Ud over det, så løber han rigtig meget, gerne 3-4 gange om ugen.
  Anton er en dreng med krudt i r***n, der er altid gang i ham. Han nyder at hjælpe til med det huslige, at tegne og være ude og lege.
  Anne er nok den, der deler mest på sin Instagram @kragkrag men Anders vil også gerne være med på @anderslybaek
  Håber det er en familie, som vores I mangler.
  Rigtig god jul til jer alle.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe Simonsen

  Nu’ det jul igen og nu’ det jul igen og julen varer lige til påske – eller måske hele 2020 hvis man vandt den gave at være en del af jeres skønne testfamilie. 🤞🏼
  Vores familie består af mor Signe på 29 år. Jeg er pædagog. Min store passion er hækling, og jeg kan Bl.a findes på Instagram under navnet @shs.baby.design. Desuden prøver jeg også at få tid til min sport som pt består af løb i det fri og poledance i Vanløse.
  Min private Instagram er @hererjeg90.
  Mit nyeste produkt, jeg er spændt på at se om virker, er et vippe serum fra M2 BEAUTÉ.
  Jeg er gift med Christian på 32 år, som er kok.
  Christians nyeste produkt er en julegave, så det kan jeg ikke afsløre endnu – tænk hvis han læste med 😝
  Hans Instagram er @foodgoofy. Han smider ikke et billede ind på profilen, men tests vil sagtens kunne blive delt her fra også. Han er lige pt. en del af Cateringlandsholdet, hvor han tryller lækre retter frem, som skal repræsentere Danmark til OL i 2020. Tør jeg sige, hans store passion er mad? 🤔🎉 Og måske vores søn har arvet hans tegne egenskaber her fra, for det er han sørme også god til! Desuden har han altid haft stor interesse indenfor golf, men for nylig har han taget kampen op med crossfit i stedet 🙂
  Sammen har vi tre af de lækreste børn, man kunne forestille sig (hvis vi altså selv skal sige det 🤩)
  Der er Jonathan på 7 år, som elsker alt ved fodbold, og generelt at bevæge sig og opleve nye ting. Men han er også kanon dygtig til at tegne og holde koncentrationen, når vi går i krea-mode. Han har en fest ved at gå i skole og vi bliver imponeret herhjemme hver gang han pludselig kan noget nyt.
  Jonathans nyeste produkt er nogle figurer fra Schleich – han har altid leget meget med dem, og han er god til at samle sine søstre i lege med de figurer.
  Så har vi Kaya på knap 4 år, som (ligesom alle andre piger) er skudt i Elsa/Anna og ponyer 🙂 Hun går til gymnastik og har krudt i måsen, så hun sidder meget sjældent stille. Medmindre vi sætter os sammen og hiver krea redskaberne frem ☺️ Fokus holdes ikke så længe, men hvad pokker – det kommer jo nok en dag, måske 😅
  Kayas nyeste produkt er også en julegave, men hun har nærstuderet mor den seneste tid, når der bliver lagt make up og ordnet hår, så vi har fundet et fint sæt der indeholde lidt af det hele fra Melissa og Doug. Forhåbentlig tager hun godt i mod det.
  Rosinen i pølseenden – underligt udtryk ikke? 🤔 Thea er 1 år og går i vuggestue. Hendes store passion lige nu er mor og far og at gå. Hun øver og øver og øver 💪🏼 Foruden det har hun altid været helt vild med bøger, lys/lyd legetøj og noget man kan pille ved og undersøge på alle leder og kanter.
  Theas nye produkt er nye bleer – desværre skiftede Aldi design og vi oplevede at hun blev våd på ydersiden af bleen meget hurtigt 🙁 Så nu prøver vi med Grøn balance fra Meny.
  Som I forhåbentlig kan læse ud af den meget lange smøre, så er vi meget stolte af vores tre børn! Og vi vil elske at dele flere oplevelser sammen med dem ved at være en del af jeres familie også.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Vi vil gerne være jeres nye testfamilie, selvom vi måske ikke er det oplagte valg. Vi har nenlig valgt, at vi ikke viser vores lille tulles ansigt på de sociale medier. Men derud over fortæller vi gerne om vores hverdag og oplevelser. Vores familie består af far Sønderjyde på 30, mor Anne på 33, lillepigen på snart 2 og forhåbentlig en lillebror/søster på et tidspunkt.
  Vi bruger moderne stofbleer og har der igennem erfaring med nogle måske knap så traditionelle produkter.
  Lige pt er alt med Minnie mouse et hit herhjemme. Vi er lidt skuffede over vores barnevogn fra Naturekind, som har vist sig at have nogle ting, der er ret ærgerlige i praksis.
  På instagram kan vi følges på annepahl 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  I skal i år vælge min søn og jeg som testfamilie❤️ Jeg er folkeskolelærer, 40 år, elsker tatoveringer, indretning, rejser og min søn Louie. Louie er 1,5 år og donorbarn. Han elsker sit legekøkken, Schleich dyr, biler og at være udenfor. Vi besøger ofte min bror og hans to piger (3 og 6 år) som Louie elsker at lege med. Vi er pt mest begejstret for Mamamemos træ legemad som Louie fliggt bruger. Mest skuffet har vi været for lamazes babylegetøj som Louie på intet tidspunkt gad lege med😬 På instagram hedder vi @sillle

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine Stein Panduro

  Der var engang en Kvinde der inderligt ønskede en mand. Hendes veninde opfordrede hende til at tage til spinning med nogle kammerater. Pludselig der på cyklen sad en skøn mand, og indenfor et halvt år, var de flyttet sammen. Nu efter 5 år og en dejlig søn, er kærligheden større end noget andet.
  Vi vil elske at være testfamilie hos jer. Vi består af far Ulrik på 41 år, mor Trine på 36 år, og Frederik på 9 mdr. 😊 Vi er en golffamilie, som elsker at komme ud i naturen, at rejse, opleve og prøve nu ting. Lige nu er vi mega fan af sleepbag til barnevognen. Det har bare givet vores søn en god søvn i barnevognen. Derudover Baby Einstein til leg med sanserne til vores søn. På instragram er mit navn: Pandurot🙏🏼😊
  Vi krydser fingre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine Stein Panduro

  Der var engang en Kvinde der inderligt ønskede en mand. Hendes veninde opfordrede hende til at tage til spinning med nogle kammerater. Pludselig der på cyklen sad en skøn mand, og indenfor et halvt år, var de flyttet sammen. Nu efter 5 år og en dejlig søn, er kærligheden større end noget andet.
  Vi vil elske at være testfamilie hos jer. Vi består af far Ulrik på 41 år, mor Trine på 36 år, og Frederik på 9 mdr. 😊 Vi er en golffamilie, som elsker at komme ud i naturen, at rejse, opleve og prøve nu ting. Lige nu er vi mega fan af sleepbag til barnevognen. Det har bare givet vores søn en god søvn i barnevognen. Derudover Baby Einstein til leg med sanserne til vores søn.
  Vi krydser fingre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sascha

  Hej med jer 🤗
  Vores familie består af far Haydar på 36, mor Sascha på 29, Selma på 4 og Adam på to måneder.
  Jeg er utrolig glad for min stræk Vikel jeg har købt fra Boba til mig og min søn Adam, til trods for at jeg var ret skeptisk omkring en vikleord må jeg altså trække tilbage for hold nu op hvor den gør godt for mig og min familie, hverdagen bliver pludselig lidt nemmere at have hænderne frie når Selma er hentet, til madlavning og at jeg stadig kan være der for min datter på fire, når det så er sagt så nyder han at ligge tæt til mig så han tager sig nogle gode lure i den.
  En anden ting jeg lige er nødtil at hylde er Nemlig.com, for ca. tre måneder siden da jeg var højgravid måtte jeg sætte mig ned med min kæreste og aftale hvordan i alverden vi skal få det hele til at hænge sammen når nu vi bliver en mere i hytten, der kom nemlig ind i billedet og det har gjort hverdagen herhjemme mega meget nemmere ikke at skulle tænke på at handle ind. Med to børn og en kæreste som er selvstændig der kommer hjem kl 18 og kan sætte sig direkte til bords er jeg lykkelig for nemlig og mine kreative madplaner 😇

  ✨ Jeg hedder saschadelasson på Instagram ✨

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Ørsted

  Vi er klar til at være med i jeres “familie”! <3

  Vi er Noah på snart 7 mdr, far Nicklas på 25 og mor Line på 25. Vi er lige flyttet i ny lejlighed og bruger ligenu tiden på at falde til med en baby der nu kan kravle og er overalt! Far arbejder hos Carglass, Noah driller mor i dagstimerne og mor arbejder med sociale medier og negletekniker.

  Vores yndlings produkt ligenu er Bobles i alle afskygninger. Noah viser allerede nu tegn på at have krudt i 'ryven' og elsker at tumle rundt med, på, over og under alle deres finurlige dyr.
  Min Instagram hedder – Lineenggrobdk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Vi er kernefamilie bestående af mor, far og to børn. Vi har de to skønne drenge Birk og Sebastian.
  De elsker begge lego og har gjort det i mange år så de er begge ferme bygmestre i selvsamme.
  Min instagram er heidi.nicoline17

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina henvig

  Vi smider et lod i puljen om at blive testfamilie 🤩 vi er mor tina 35År far Christian 40 år Tim på 10 år Lea på 7 år Jim på 15 måneder og Joe på 1 måned vi er jeres nye testfamilie da vi er mange mennesker i forskellig aldre og er drøn gode til at prøve nye ting 🤩 for tiden er nogle af vores ynglings produkter til de to små kraes baby bad og salve de store børn elsker at prøve nye tusser og andre kreative ting og PlayStation spil blir spillet på livet løs vi er klar som testere i alle kategorier 🤩

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er da os I mangler som testfamilie. En lille familie bestående af mor Anne (32), far Anders (31) og vores krudtugle Anton (1,5), som bor i hus i Aalborg.
  Både mor og far elsker udelivet og er gerne ude i alt slags vejr. Heldigvis er Anton vild med at være med ude. Vi går mange ture og elsker vores City Elite fra Babyjogger, som kører perfekt gennem stort set alt terræn. Vi har den altid med, hvis Anton får behov for, at hvile de små ben på vores ture. Anders går en del på jagt og løber desuden min. 3-4 gange om ugen, så han er mere ude end inde.
  Vi bor i et hus fra 60’erne, som vi (mest Anders) har totalrenoveret gennem de sidste 2 år. Anders har hænderne skruet godt på og kan/vil lave det meste selv. Anne er den kreative og Anders er den der udfører de, til tider, mange ideer. Til foråret gælder det vores have, som skal have den helt store tur. Vi glæder os til at komme i gang med projektet og har allerede et hav af ideer.
  Når vi er inde elsker vi at bage, lave gymnastikbaner, tegne, lave Lego og ellers bare hygge som familie.
  På Instagram hedder Anne @kragkrag og Anders @anderslybaek
  Håber I vil vælge os. Glædelig jul til alle.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nana Palm

  Jeg og min familie ville elske at blive en del af jeres koncept og blive test familie hos jer.
  Vi er en lille familie på 3. Vores skønne datter Miabelle på 20 måneder, farmand Daniel på 32 og jeg ‘mor’ Nana på 29 år. Vi er en familie som går meget op at være sammen og det kreative.
  Daniel har lige være top knæ for en uge siden, så vi går en spændende tid i møde med en masse bryllups planlægning.
  Herhjemme har Miabelle fået KÆMPE interesse for legekøkken, så vi er begejstret for Mamamemos træ legetøj, og er også glade for Alvilda bøger, især med Gurli gris.
  Mit Instagram navn er: nanapalm

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Bach

  Vi står klar som jeres nye testfamilie! Vi er en lille familie på far Thomas på 32, mor Maria på 26, lille Frida på knap 6 mdr (født 190619) og vores dejlige hund Huxi. Far er selvstændig bygningsmaler og mor er studerende med en drøm om at arbejde med små børn. Pt er vi mest begejstret for Evomove Nomi højstolen som tillader vores datter at være med i køkkenet og ved spisebordet.
  Mit profilnavn på instagram er frubach93.
  Vi krydser fingre for at vi bliver valgt 🙂
  og til slut vil jeg gerne beklage de mange kommentarer, men den poster kun halvdelen af det jeg rent faktisk har skrevet….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Bach

  Vi står klar som jeres nye testfamilie! Vi er en lille familie på far Thomas på 32, mor Maria på 26, lille Frida på knap 6 mdr (født 190619) og vores dejlige hund Huxi. Far er selvstændig bygningsmaler og mor er studerende med en drøm om at arbejde med små børn.
  Pt er vi mest begejstret for evomove Nomi højstolen som tillader vores datter at være med i køkkenet og ved spisebordet

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Bach

  Vi står klar som jeres nye testfamilie! Vi er en lille familie på far Thomas på 32, mor Maria på 26, lille Frida på knap 6 mdr (født 190619) og vores dejlige hund Huxi. Far er selvstændig bygningsmaler og mor er studerende med en drøm om at arbejde med små børn.
  Pt er vi mest begejstret for evomove Nomi højstolen som tillader vores datter at være med i køkkenet og ved spisebordet

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Bach

  Vi står klar som jeres nye testfamilie! Vi er en lille familie på far Thomas på 32, mor Maria på 26, lille Frida på knap 6 mdr (født 190619) og vores dejlige hund Huxi

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Bach

  Vi står klar som jeres nye testfamilie! Vi er en lille familie på far Thomas på 32, mor Maria på 26, lille Frida på knap 6 mdr (født 190619) og vores dejlige hund Huxi. Far er selvstændig bygningsmaler og mor er studerende med en drøm om at arbejde med små børn

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Kruse Pedersen

  Vi er en familie på 3, snart 4.
  Vores familie består af mor Pernille (31 år), far Martin (30 år), storebror Laurits (2,5 år) og så har lillebror meldt sin ankomst til februar. Derudover har vi katten Bella og et akvarie med fisk.
  Vi er en familie som virkelig nyder årstidernes skiften. Om vinteren nyder vi indendørs-sysler som syning, puslespil, tv-hygge, brætspil og kagebagbing. Når foråret melder sin ankomst kribler der i fingrene for at komme ud og begynde på alle projekterne i haven. I 2020 skal vi have opført et hønsehus med dertilhørende hønsegård af genbrugstræ og udvidet med køkkenhaven med højbede.
  Lige pt. er sønnens favorit legetøj puslespil, brandbiler og sit trætog fra Skovalfen.
  Mor er glad for sin symaskine og far hygger med sin 3D-printer.
  Vi er nysgerrige på nye tendenser, men samtidig også virkelig glade for det kendte. Teknik og elektronik er i højsæde hos både far og søn. Mor er laaaangt mere lavpraktisk. 😆
  I kan følge med på IG hos “FruKrusePedersen”.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina Lindhardt Lynn-Pedersen

  Består af mor, Nina 34 år, far, Martin 37 år, og vores søn Xander, på 1,5 år, og en bluerussian kat, Felix. Vi bor alle sammen i Skagen, og jeg kunne da godt tænke mig at trække skuffen ud, og få toppen af Danmark placeret i Testfamilien. Vi er det man i dag kalder en LAT familie = Living apart together, som fungerer bedst for os. Vi lever delvist vegansk. Far er all in, men jeg lever, og har gjort i mange år, som jeg føler min krop byder ind med, deraf har jeg heller ikke noget yndlingsprodukt, da min interesse for ting ændrer sig over tid. Derfor synes jeg Testfamilien lyder interessant og fulgt med fra sidelinjen over længe tid. Jeg kunne godt se os, som en funny cause it’s true-ish del af en familie.
  Til det lidt mere alvorlige er det heller ikke selve det, at teste noget der fangede min interesse i starten, men fordi I viser et fællesskab som jeg savner, specielt efter at være blevet mor.
  Og jeg ville blive glad for, at være en del af noget større, og tanken om, at jeg ikke er alene.
  Udover det, så er konceptet spændende, og ja, det det skubber til en side, som jeg jeg gerne vil lære bedre at kende. På Instagram er mit profilnavn: _nlindhardt_, og består af natur, oplevelser, mad, familie, og min lille brumbasse, selvfølgelig. Og så arbejder jeg på at kunne bruge min platform som et spejl til at, det er okay at alting ikke er perfekt . Krydser fingre for, at I finder os ^_^

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Frost

  Vi ville da elsker at være en del af testfamilien!
  Vores familie består af to børn(piger). Celina på snart 5 år, og Amilia på snart halvandet! Og farmand Kenneth på snart 28, som arbejder på MHI Vestas. Og mor Rikke på 25, der arbejder i Netto(er dog uddannet bager) og Vores kat Frosty og hund Nani.
  Vi er en familie der elsker at kommer ud og se dyr(knuthenborg, zoo osv)
  Og jeg mor Rikke, er en viklene og langtids ammende mor.

  Vi elsker Mamamemo trælegetøj her hjemme!
  Eller generelt bare alt trælegetøj.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara Gerding

  Her hos os består familien af far, Jesper på 35 år – mor, Sara på 31 år – samt vores to banditter Tristan på 7 år og Liam 4 år (og ja de er sgu nogle små banditter, som kan give os grå hår, min frisør har selv gjort mig opmærksom på det 😝 men vi ville ikke være foruden de test som vores to drenge sætter os på næsten dagligt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Testfamilien.dk

  I skal vælge vores lille, nystiftede familie, der består af Wilfred (7 mdr), mor Line på 28 og far Thomas på 31.
  Vi flyttede ind i vores skønne, nybyggede hus for godt et år siden, og har brugt tiden på at bygge rede – men det meste af tiden er gået med at rende rundt efter vores lille krudtugle, som allerede nu kravler rundt og raserer alt (og alle) 😂
  Vi bruger alle vores penge på ting og sager til W, og sidst er vi ganske begejstrede for hagesmæk-dragten fra Mikkline, som er perfekt, når der skal læres at spise rigtig mad.
  Ellers fandt vi hurtigt ud af, at slyngevuggen og diverse vikler ikke rigtig var et hit hos vores lille kolik-baby 😁
  Men i hvert fald er vi mere end klar på at være prøveklude – vi har i forvejen prøvet en masse for at “fjerne” W’s kolik – selvom vi selvfølgelig måtte give op hver gang 😂
  Min IG-profil er @thomasmobergdk og blog er http://www.thomasmoberg.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natascha

  I skal vælge vores familie, som er lidt usædvanlig. Vi består af mor, Natascha 32 år, far Rune på 32 år, bonusmor Fie 25 år, datter Sofie på 2 år, bonussøn Marcus på 3 år, Søn Lucas på 5 år. Vi bor alle sammen i Horsens. Vi er nogle hverdags livsnydere. En af vores absolutte ynglings produkter er vores Quooker. Den er fantastisk! Jeg ville ikke kunne forestille mig en hverdag uden. Jeg kan ikke umiddelbart komme i tanke om et produkt der har skuffet fælt, manden i huset er super god til at researche ting og søger gerne anmeldelser med testfamilien og tænk, jeg tror det sparer os for en del 😊 På Instagram er mit profilnavn: nataschacentio
  Alt i alt er vi en godt sammenrystet regnbuefamilie-ish og det ville være virkelig fantastisk at få lov at være en del af testfamilien 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara Jørgensen

  Vores familie består af mor (Sara) 24 år, Ditlev 4 år, Nova 2 år og vores kat Aya.

  Til daglig studere jeg som social- og sundhedshjælper, Ditlev går i børnehave og Nova vuggestue. Da jeg ikke er ejer af et kørekort, er vi afhængige af vores cykler, – eller offentlig transport ved længere ture. Vi er bosat i Næstved, men tæt på skønne naturomgivelser og ikke langt fra Gavnø Slot.

  Da vores ressourcer er små, og hverdag ofte bare er hverdag, vil redskaber/hjælpemidler eller produkter der kunne gøre vores hverdag nemmere, samtidig med at kunne skabe mere tid og overskud i hverdagen til flere aktiviteter sammen som familie, vil falde i stor interesse hos os.

  Vi elsker familieoplevelser/ture, indendørsaktiviteter i form af udfoldelse motorisk og kognitivt, indretning, madlavning, bagning, natur og kreativitet.
  Da vi oprindeligt kommer fra landet, er landbrug desuden til stor begejstring for Ditlev, som elsker alt hvad der har med store maskiner at gøre.

  Pt er vores yndlings”produkt”, LEGO, stort som småt. Der bliver hver dag brugt masser af timer på udfoldelse og kreativitet med legoet herhjemme.

  Vi håber at vi vil få muligheden at være en del af testfamilien og vi sammen med er andre vil få æren og muligheden for at teste nye spændende ting.

  Mvh. Sara, Ditlev, Nova og Aya ❤️
  Instagram: smi_joergensen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara Jørgensen

  Vores familie består af mor (Sara) 24 år, Ditlev 4 år, Nova 2 år og vores kat Aya.

  Til daglig studere jeg som social- og sundhedshjælper, Ditlev går i børnehave og Nova vuggestue. Da jeg ikke er ejer af et kørekort, er vi afhængige af vores cykler, – eller offentlig transport ved længere ture. Vi er bosat i Næstved, men tæt på skønne naturomgivelser og ikke langt fra Gavnø Slot.

  Da vores ressourcer er små, og hverdag ofte bare er hverdag, vil redskaber/hjælpemidler eller produkter der kunne gøre vores hverdag nemmere, samtidig med at kunne skabe mere tid og overskud i hverdagen til flere aktiviteter sammen som familie, vil falde i stor interesse hos os.

  Vi elsker familieoplevelser/ture, indendørsaktiviteter i form af udfoldelse motorisk og kognitivt, indretning, madlavning, bagning, natur og kreativitet.
  Da vi oprindeligt kommer fra landet, er landbrug desuden til stor begejstring for Ditlev, som elsker alt hvad der har med store maskiner at gøre.

  Pt er vores yndlings”produkt”, LEGO, stort som småt. Der bliver hver dag brugt masser af timer på udfoldelse og kreativitet med legoet herhjemme.

  Vi håber at vi vil få muligheden at være en del af testfamilien og vi sammen med er andre vil få æren og muligheden for at teste nye spændende ting.

  Mvh. Sara, Ditlev, Nova og Aya ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine Abildgaard

  Hey i skal da vælge vores familie som jeres nye testfamilie 2020 😍🤩 Vores familie består af Far Steffen på 33 somre, far er selvstændig tømrer og elsker at prøve nyt værktøj af ❤️ Mor, Stine på 31 vintre, mor arbejder som Salgsassistent i tøjbutik og elsker mode og alt hvad der har med tekstil og boligindretning at gøre. Emma, på 5 vintre, som elsker at tegne, lave smykker, og perleplader. Hun vil elske at teste alt det hvor man kan være kreativ. Og som rosinen i pølseenden har vi Amanda på 1,5 år, Amanda blev født med menigit og lider derfor af høretab på det ene øre, hun vil derfor elske at teste en masse ting af der kan stimulere hørelsen og alle hendes sanser 🤩 Og hov så må vi da ikke glemme katten Frostie og vores to kaniner Edith og Luna som helt sikkert ikke er bleg for en lille godbid i ny og næ! Vores ynglingting herhjemme lige nu er klart perleplade hygge, vi har lavet vores eget julepynt til juletræet og det er kun fantasien der sætter grænser ❤️🎄 Glædelig jul til jer alle.

  @denperfekteuperfekte på instagram

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine Abildgaard

  Hey i skal da vælge vores familie som jeres nye testfamilie 2020 😍🤩 Vores familie består af Far Steffen på 33 somre, far er selvstændig tømrer og elsker at prøve nyt værktøj af ❤️ Mor, Stine på 31 vintre, mor arbejder som Salgsassistent i tøjbutik og elsker mode og alt hvad der har med tekstil og boligindretning at gøre. Emma, på 5 vintre, som elsker at tegne, lave smykker, og perleplader. Hun vil elske at teste alt det hvor man kan være kreativ. Og som rosinen i pølseenden har vi Amanda på 1,5 år, Amanda blev født med menigit og lider derfor af høretab på det ene øre, hun vil derfor elske at teste en masse ting af der kan stimulere hørelsen og alle hendes sanser 🤩 Og hov så må vi da ikke glemme katten Frostie og vores to kaniner Edith og Luna som helt sikkert ikke er bleg for en lille godbid i ny og næ! Vores ynglingting herhjemme lige nu er klart perleplade hygge, vi har lavet vores eget julepynt til juletræet og det er kun fantasien der sætter grænser ❤️🎄 Glædelig jul til jer alle

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Bach

  Vi står klar som jeres nye testfamilie! Vi er en lille familie på far Thomas på 32, mor Maria på 26, lille Frida på knap 6 mdr (født 190619) og vores dejlige hund Huxi

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • I skal vælge min lille familie.
  Her hjemme er vi min mand og jeg på 61 og 58 år. Vi er meget aktive og elsker at prøve nye ting.
  Min mand er aktiv cykelrytter og jeg arbejder med tøj. Vi bor i et lækkert hus har sommerhus og rejser 2-3 gange om året.
  Min store passion er boligindretning og skønhedspleje. Desuden har kosten stor betydning for os.
  Vi har 2 døtre 2 svigersønner og 5 børnebørn.
  Lige nu tester jeg produkter fra Sanzi Beauty og AiiA Care og er meget begejstret.
  Vi spænder bredt og vil med stor fornøjelse teste alt indenfor mad, bolig, sport, skønhed/pleje, rejser mm.
  Mvh Helle @helleolander

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • I skal vælge min lille familie.
  Her hjemme er vi min mand og jeg på 61 og 58 år. Vi er meget aktive og elsker at prøve nye ting.
  Min mand er aktiv cykelrytter og jeg arbejder med tøj. Vi bor i et lækkert hus har sommerhus og rejser 2-3 gange om året.
  Min store passion er boligindretning og skønhedspleje. Desuden har kosten stor betydning for os.
  Vi har 2 døtre 2 svigersønner og 5 børnebørn.
  Lige nu tester jeg produkter fra Sanzi Beauty og AiiA Care og er meget begejstret.
  Vi spænder bredt og vil med stor fornøjelse teste alt indenfor mad, bolig, sport, skønhed/pleje, rejser mm.
  Mvh Helle

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nickie sølver

  Hallooooo…. ja dig.. DIG! Ja, så har jeg din opmærksomhed.

  Min familie og mig, vi vil rigtig gerne være en del af testfamilien.
  Vi er Mor Nickie på 30 år. Far Ivan på 33 år. Storebror Castiel 3 år. Lillebror Raphael på 1,5 år.
  Vi elsker at være udenfor, så ting der kan testes udenfor, eller noget man kan bygge indenfor eller noget i den dur. Vi elsker at spille spil. Være kreative. Især storebror. Han elsker også at hjælpe til i køkkenet sammen med mor, som er kok. Det er klart noget han foretrækker.
  Hilsen Nickie og familie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nickie sølver

  Hallooooo…. ja dig.. DIG! Ja, så har jeg din opmærksomhed.

  Min familie og mig, vi vil rigtig gerne være en del af testfamilien.
  Vi er Mor Nickie på 30 år. Far Ivan på 33 år. Storebror Castiel 3 år. Lillebror Raphael på 1,5 år.
  Vi elsker at være udenfor, så ting der kan testes udenfor, eller noget man kan bygge indenfor eller noget i den dur. Vi elsker at spille spil. Være kreative. Især storebror. Han elsker også at hjælpe til i køkkenet sammen med mor, som er kok. Det er klart noget han foretrækker.
  Hilsen Nickie og familie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nickie sølver

  Hallooooo…. ja dig.. DIG! Ja, så har jeg din opmærksomhed.

  Min familie og mig, vi vil rigtig gerne være en del af testfamilien.
  Vi er Mor Nickie på 30 år. Far Ivan på 33 år. Storebror Castiel 3 år. Lillebror Raphael på 1,5 år.
  Vi elsker at være udenfor, så ting der kan testes udenfor, eller noget man kan bygge indenfor eller noget i den dur. Vi elsker at spille spil. Være kreative. Især storebror. Han elsker også at hjælpe til i køkkenet sammen med mor, som er kok. Det er klart noget han foretrækker.
  Hilsen Nickie og familie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe Damsbo Anandasubramaniam

  I skal vælge vires lille familie som jeres nye testfamilie. Vi er mor (30år), far Jeshith (29år) og vores datter Emily (4måneder). Vi er en tosproget familie, hvor far (og forhåbentligt også Emily når hun begynder at tale) snakker tamilsk og så taler vi selvfølgelig også dansk sammen. Vores yndlingsprodukt for tiden er: Kraes glade kinder ig massageolie, som vi er super glade for nu hvor det er blevet koldt og de røde kinder og tør hud er begyndt at melde sig. På Instagram er mit profilnavn: @sogj og vi vil rigtig gerne teste ting og sager for jer, både til baby, hus, mor og far.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Kære testfamilien.
  FEDT at i søger nye familier – det har vi ventet på 🎉 Vi er en familie bestående af (og her får i måske brug for at holde tungen lige i munden) Mor Malene på 31 år, arbejder til daglig som socialpædagog på deltid, Mika på 10 år, Alma på 7 år, Valde på 4 år, Lillemis ( ..som i virkeligheden er verdens største mainecoon hankat på 10,5 kg) Mikas kanin Cocio, Almas kanin Sofia og pt en husnisse ved navn Astrid som er gavmild med sokke-gaver.
  Vi bor på Nørrebro i en (efterhånden lidt for lille 😅) stuelejlighed, hvor vi til gengæld har vores helt egen lille værdsatte have.
  Børnene bor hos mig 12 ud af 14 dage, så jeg er en af de der mødre der ELSKER! at nørde rundt i koncepter/produkter som gør hverdagen smule nemmere og sjovere. Deraf også ønsket om at være med i Testfamilien 😍

  Jeg er for nyligt begyndt at bruge app’en CoPilots. App’en er tiltænkt familier hvor børnene har to hjem og jeg er især glad for funktionen ‘børnenes kalender’ hvor alle medlemmer af app’en (hos os er medlemmerne mor, far, mormor og barnepige) får et overblik over hvem der henter og bringer hvornår, børnenes fritidsaktiviter, juletamtam i børnehaven, hvem der står for at bage de der pølsehorn oooooog så videre. I app’en kan man også dele billeder fra børnenes hverdag (eller førnævnte juletamtam som jeg eksempelvis har gjort idag). Billedefunktionen bruger jeg meget og ved at børnenes far elsker at følge med i deres hverdag når de er her hos mig. CoPilots gør det kort sagt nemmere at koordinere alt det vi voksne skal samarbejde om og hjælper med at flytte fokus fra alt det kedelige praktiske, over på det der rent faktisk betyder noget – samværet med vores børn 😊

  Instagram: Malenemia

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene

   ..hov og se også gerne min anden insta profil: haekle_mama 😊😊

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Kære testfamilien.
  FEDT at i søger nye familier – det har vi ventet på 🎉 Vi er en familie bestående af (og her får i måske brug for at holde tungen lige i munden) Mor Malene på 31 år, arbejder til daglig som socialpædagog på deltid, Mika på 10 år, Alma på 7 år, Valde på 4 år, Lillemis ( ..som i virkeligheden er verdens største mainecoon hankat på 10,5 kg) Mikas kanin Cocio og Almas kanin Sofia.
  Vi bor på Nørrebro i en (efterhånden lidt for lille 😅) stuelejlighed, hvor vi til gengæld har vores helt egen lille værdsatte have.
  Børnene bor hos mig 12 ud af 14 dage, så jeg er en af de der mødre som ELSKER at nørde rundt i koncepter/produkter/muligheder for at gøre vores hverdag en smule nemmere og sjovere. Deraf også ønsket om at være med i Testfamilien 😍

  Jeg er for nyligt begyndt at bruge app’en CoPilots. App’en er tiltænkt familier hvor børnene har to hjem. Den er guld værd. Jeg er især glad for ‘børnenes kalender’ hvor alle medlemmer af app’en (hos os er medlemmerne mor, far, mormor og barnepige) har et overblik over hvem der henter og bringer hvornår, fritidsaktiviter, hvornår der er juletamtam i børnehaven eller forældremøde på skolen, hvem der står for at få bagt de der pølsehorn, oooooog så videre. I app’en kan man også lægge billeder ind fra børnenes hverdag (eller fra førnævnte juletamtam som jeg lige har gjort idag f.eks.) det bruger jeg meget og ved at børnenes far sætter rigtig stor pris på at kunne følge med i deres hverdag når de er her hos mig, ligesom at jeg nyder at få billeder af glade børn når de er hos ham. CoPilots gør det kort sagt bare så meget nemmere at koordinere alt det vi som voksne skal samarbejde om i forhold til vores børn.

  Instagram: Malenemia

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natasja

  Vores familie ville være perfekt som jeres nye testfamilie. Vi er mange, og alle meget forskellige.
  Far, Martin på 33 år, arbejder til daglig som brolægger. I sin fritid træner han bodybuilding, når han altså ikke roder med sine motorcykler.
  Mor (mig) Natasja på 26 år, går hjemme med familiens to yngste. Jeg går meget op i børnemode, boligindretning og min Instagram @natasjalindholm
  Micas (bonus) på 10 år. Lige nu er det ipad og PlayStation der hitter – tandbørstning og skole er yt 😂
  Lærke på 3 år – familiens ballademager der virkelig sætter sine forældres tålmodighed på prøve lige i øjeblikket. En rigtig ‘threenager’ – en djævel i forklædning.
  Sebastian på (næsten) 2 år. En lille charmør, som også skal prøve grænser af, og tror han kan redde sig ud af alt med et blink med øjnene og en krammer 🙄😅
  Alba på 5 mdr – indtil videre familiens mildeste medlem. Hun skal nok nå at tage revanche – hun har jo de bedste lærermestre..

  Lige pt er mor ikke sur, mor er SKUFFET over Lærkes Polar vinterstøvler fra Nordbjørn.
  I produktbeskrivelsen står:
  “Et par kraftige vinterstøvler fra Nordbjørn, der holder dit barns fødder tørre på regnfulde dage. Skoene har en robust sål og et højt, stabilt skaft.
  Den praktiske “Triple-tex”- membran holder skoene vand- og vindtætte samtidig med, at de har god åndbarhed”
  -de er fandme IKKE vandtætte!!!!! Jeg har tre! dage i træk hentet et barn i børnehaven med DRIV VÅDE fødder. På dage hvor det ikke styrtede ned, men bare regnede en smule! Okay, jeg er ikke skuffet. Jeg er gal 🤬🤯😤
  .. og det var mor 👋🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadja Fremming

  Vi vil elske at være en del af testfamilien 2020

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Liza Mikkelsen

  Vil vildt gerne blive en del af testfamilien vi er en lille familie på mor (mig) 38 far Tino 49 og vores lille mirakel barn Marcus på 4 år ☺️ Vi fik afvide for 7 år siden at jeg ikke kunne få børn og da vi fra valgte alle former for hjælpemidler ja så måtte vi jo bare komme over det og videre 😢 men 3 år efter var jeg pludselig gravid og så kom vores dejlige lille dreng

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Godaw!
  Vi er et unikt par som består af min mand, Nikolaj på snart 28 år, og jeg, Louise på 27 år.
  Vi har sammen to lækre drenge, August på 3 år og 4 måneder og Valdemar på 1 år og 6 måneder, vi venter os en lillebrøster til april.
  Mine sønner er vilde, kropsvilde, de tumler hele tiden, over alt. Derfor laver vi tit stuen om med blandt andet boobles, sanse poser, balloner og madrasser, så de kan gøre hvad de er bedst til. Gymnastisk tumleri. Og ellers fylder det rigtig meget lige nu at sammen sætte ord og sætninger, at synge, så vi ser i billedbøger og sang bøger hver dag. Motorisk og sanse udfoldelse, modellervoks, vandleg i massevis osv.
  Det som vi har været skuffet over er da vi afprøvede moderne stofbleer, måske det var mærket, måske det var størrelsen på bleen eller på min baby, men det pågældende virkede ikke.. desværre!
  Jeg føler mig bedst tilpas i køkkenet eller ved at hækle/sy, reperaere tøj, bamser og andet.
  Det giver en god følelse inden i, ikke st smide ud bare for at købe nyt.

  I skal have lyst til at vælge os fordi, at vi har en masse at byde på, i mange forskellige retninger; voksne, børn, kreativitet, hus renovering og udeliv om sommeren.
  Tiden står ikke stille medmindre vi selv stopper uret og nyder øjeblikket.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Hali halløj og lige et øjeblik – min lille familie og jeg søger ind hos jer, fordi vi som familie vil prøve noget nyt. Og kan gøre det i hinandens selskab og med jer.
  Vi er en familie på 3 , mor (sara) 24 år, far (nikolaj) 24 år, nohr 2 år til januar og vores lille hund Armani 🐕 på 5.

  Drengene i huset interessere sig for alt hvad man kan bygge, elektronik og tegnefilm, min mand er tømre og laver interessante ting i hjemmet. Som den eneste høne på gården er jeg interesseret i sport (håndbold).

  I vores familie elsker vi at kom på ture og få oplevelser sammen og skrive videre på vores eget lille eventyr. Vi ikke den perfekte familie – perfekt på vores egen måde med “organiseret kaos” 😅🙈.

  Kram herfra

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette Andersen

  Ej I MÅ da bare vælge os som det kommende medlem til jeres familie 😁

  Vi er familie på fire, Henriette på 37 der studerer, Matteo aka Blopsen på lige knapt 3år der raserer hjemmet som en dreng i den alder nu skal, Hope som er vores skønne hund på halvandet, og katten Roxy på 2.

  Ja Blopsen må simpelthen dele hjemmet med 3 skøre rødhårede hystader 😁
  Men han gør det godt, hvis jeg selv skal sige det! 😂

  Vores absolutte favorit produkt lige nu af legetøjs produkter, må være WayToPlay bilbaner. De er et KÆMPE hit, og der bygges på kryds og tværs af hjemmet hver dag.

  Ja det var lidt om os. Jeg krydser alt hvad jeg kan for at vi bliver udvalgt 🤞🤞

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Glud

  Hej Mie og Testfamilien.
  Vi er en familie på tre, som rigtig gerne vil være en del af testfamilien. Den mindste “Gutten” på lige knap 1,5år går i vuggestue, mor (Katrine) på 27 er uddannet pædagog og arbejder i børnehave, og far (Nicolai) på 29 er ingeniør.

  Vi har ofte en travl hverdag, bestående af vuggestue, arbejde, gymnastik og de daglige gøremål. I hverdagen består vores transportmiddel af cykler. Vi er utrolig glade for vores Yepp Maxi cykelstol, som nemt kan skiftes mellem cyklerne. Vi er også glade for vores North 13,5 Rapider cykelanhænger, men er desværre ret skuffede over kvaliteten…

  Vi elsker alle naturen, og er ikke blege for en tur i skoven eller ved vandet. At opleve nye steder synes vi også er super fedt, og her er vi særligt glade for vores Bergans Lilletind Barnebærestol.

  “Gutten” elsker alt der kan stables og sættes sammen. Særligt glad er han for sine stabelkopper fra IKEA, puslespil og så er vi vidst alle sammen ret så glade for LEGO. Vi elsker også at være kreative, og “Guttens” favoritter er her rørperler på piberensere, modellervoks og at tegne.

  Vi er hverken bange for at sige vores mening eller for at prøve nye ting. Måske ting, der kan gøre en travl hverdag nemmere.

  Vi håber rigtig meget at høre fra jer!

  Mange glade hilsner fra den lille familie 🎄
  Instagram: @alpehue

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tenna

  Hej Testfamilien! Mit navn er Tenna, er 32 år gammel og bor sammen med min forlovede Klaus på 35 år og vores fælles ønskebarn Oliver på lige knap 6 måneder. Farmand er inkarneret gamer med alt hvad det indeholder 😉 og mor her er glad for boligindretning – det vil især komme til udtryk i vores nyindkøbte hus. Mor er diagnoseret med PCO, som de fleste kender er en sygdom med barnløshed til følge, men miraklet skete og vores lille hjertesyge Oliver kom til verdenen. ❤️ Vores absolutte favoritprodukt i øjeblikket er det lækre milkymeter, der har lettet vores hverdag med flaskebarn SÅ meget. Kan virkelig anbefales! Mit brugernavn på instagram er dkbounty.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • I skal vælge vores familie på 2 & hunden Joey. Fordi jeg primært kan se det er børne familier der søger 😂 vi består af mig, Malou (malouwt) på 28 selvstændig erhvervs drivende inden for skønheds branchen og skraldemanden Mikkel på 29. Samt hunde Joey.. Vi har netop nu købt vores første helt eget hus, og i har da selfølgelig brug for lige os til at få testet en hel mase ting af. Vi har en bred interesse jeg selv er selfølgelig total Beauty, mad og bolig nørd. Min mand er alt i teknik, sport og udendørs menneske og til sammen den perfekte test familie.. Det seneste vi har testet må være vores tålmodighed som par, da vi på nuværende tidspunkt bor under sammen tag som mine forældre til vi får nøglerne til vores forever hjem. Vi havde enormt store forventninger til vores poseløse støvsuger som desværre ikke var en særlig god fidus med hund i huset 😂🤦🏽‍♀️
  Vi glæder os til at hører fra jer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mit navn er Renie Søvang jeg er 27 år gammel og bor i Slagelse med min kæreste Ronni som er 35 år. Ja ville egentlig gerne kalde ham min mand, men han mener, at han har for dårlige knæ til at kunne fri 🤷🏼‍♀️ Sammen har vi vores to drenge, Lucas på 3,5 år og Liam på 10.5 mdr. Vi flyttede til Slagelse for 2,5 år siden da vi faldt for en gammel landejendom som vi er igang med at totalrenovere- dog går det alt for langsomt 🤦🏼‍♀️ Ronni er håndværker og har travlt med mange andre huse og når han er hjemme elsker vi at bruge tid sammen som familie. Ud over at jeg er meget familiemenneske eller jeg bolig indretning og børnetøj så det er noget jeg vil elske at teste, børnene vil nok elske det er legetøj vi skulle teste og vil næsten være helt sikker på, at ronni vil svare værktøj hvor jeg spurgte ham.
  På Instagram hedder jeg: Reniesunivers der vil I finde en masse billeder af mine drenge (har en stor passion for at tage billeder og har derfor lige lavet fotostudie) i vil finde kager og en masse billeder fra udflugter vi i familie tager på.
  Kunne være så spændende at være med i jeres familie så jeg krydser finger 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi Schilling Petersen

  Go’daw testfamilie.dk
  Vores lollandske familie består af far Michael, som kan lave alt ude og inde på 30 år (i drømmer ikke om hvad diverse fugemasser kan klare 🤣), Michael arbejde som kleinsmed på sukkerfabrikken, mor Heidi på 26 år, som sørger for alt i hus og have er uddannet revisorassistent, storebror Markus på 9 år som er verdens mester i alt med gaming især fortnite og lillesøster Malucca på 2 år som virkelig kan holde hele familien beskæftiget, især med hendes yndlings leg at smide legetøj i hele huset på 180 kvm. Udover os 2 benede har vi også hele 3 familiemedlemmer med 4 ben. Det er Medina vores ældste hund på 8 år, som er den kærligste blandingshund med blandt andet muskelhunderacer, Karma vores 3 årige hund som er en tro kopi af en virkelig scoopey doo hund og Hugo vores 6 mdr gamle kat som er hersker over vores udendørsbygninger.

  Vi er en rigtig LOLLANDSK familie som er født, opvokset og boende på Vestlolland. Vi bor på landet lidt udenfor Nakskov by, altså hernede hvor roerne gror og der dufter af det hvide guld om efteråret og vinteren fra sukkerfabrikken. Vi bor på en landejendom med masser af udendørs plads og bare 5 minutters gang fra skov og 10 minutters gang fra vandet. Det er det perfekte sted for os, for vi er den type der skal have højt til loftet og langt til naboerne så man kan gøre som man vil i sit hus og have. Vi elsker naturen og bruger oceaner af tid i den både når vi er nede ved vandet og fiske eller sætte vores speedbåd i og drøne over det helt stille hav eller en masse sommerdage og aftener i haven med leg og bålhygge.

  Vi ville elske at blive en af jeres testfamilie i 2020. Vi er hudløst ærlige og oprigtige. Jeg har personligt testet forskellige hudpleje serie til min hud som er tør og angrebet af lettere acne og urenheder. Personligt er jeg helt vild med Rønsbøl og de Ole henriksen produkter jeg har prøvet indtil nu. Men ikke så begejstret for nielensjord.

  Min Instagram profil hedder heidischiiling hvor jeg deler om alt fra vores hverdag.

  Til slut ønsker vi en glædelig jul og lykkebringende nytår og håber at hører fra jer

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi Schilling Petersen

  Go’daw testfamilie.dk
  Vores lollandske familie består af far Michael, som kan lave alt ude og inde på 30 år (i drømmer ikke om hvad diverse fugemasser kan klare 🤣), Michael arbejde som kleinsmed på sukkerfabrikken, mor Heidi på 26 år, som sørger for alt i hus og have er uddannet revisorassistent, storebror Markus på 9 år som er verdens mester i alt med gaming især fortnite og lillesøster Malucca på 2 år som virkelig kan holde hele familien beskæftiget, især med hendes yndlings leg at smide legetøj i hele huset på 180 kvm. Udover os 2 benede har vi også hele 3 familiemedlemmer med 4 ben. Det er Medina vores ældste hund på 8 år, som er den kærligste blandingshund med blandt andet muskelhunderacer, Karma vores 3 årige hund som er en tro kopi af en virkelig scoopey doo hund og Hugo vores 6 mdr gamle kat som er hersker over vores udendørsbygninger.

  Vi er en rigtig LOLLANDSK familie som er født, opvokset og boende på Vestlolland. Vi bor på landet lidt udenfor Nakskov by, altså hernede hvor roerne gror og der dufter af det hvide guld om efteråret og vinteren fra sukkerfabrikken. Vi bor på en landejendom med masser af udendørs plads og bare 5 minutters gang fra skov og 10 minutters gang fra vandet. Det er det perfekte sted for os, for vi er den type der skal have højt til loftet og langt til naboerne så man kan gøre som man vil i sit hus og have. Vi elsker naturen og bruger oceaner af tid i den både når vi er nede ved vandet og fiske eller sætte vores speedbåd i og drøne over det helt stille hav eller en masse sommerdage og aftener i haven med leg og bålhygge.

  Vi ville elske at blive en af jeres testfamilie i 2020. Vi er hudløst ærlige og oprigtige. Jeg har personligt testet forskellige hudpleje serie til min hud som er tør og angrebet af lettere acne og urenheder. Personligt er jeg helt vild med Rønsbøl og de Ole henriksen produkter jeg har prøvet indtil nu. Men ikke så begejstret for nielensjord.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mona Lauridsen

  Stop stop… I skal da slf vælge os. Vores familie består af mor (mig) Mona på 35, far Daniel på 35, Freja på 6 år og Frode på 3. Min IG profil hedder momse84. Vi er en familie der værdsætter kvalitetsprodukter og nyder når der findes løsninger der gør hverdagen nemmere. Et af vores sidst anskaffet, er vores ladcykel. Der kan begge børn sidde i, Ja selv jeg kan også være der.
  Det kan godt være at vi er beriget med to børn, der konstant tester os på både godt og ondt. Men vi ville aldrig have været foruden, da de har været med til at forme os og gøre os stærkere. Vores fantastiske datter har CP (en hjerneskade) men hun er fuld af smil, stædighed og er mega løsningsorienteret. Derfor når vi anskaffer os noget i hjemmet, er det altid med den tanke at gøre hverdagen nemmere/smartere.
  Frode.. Ja frække Frode, kunne han lige så godt hedde. Er en super omsorgsfuld lillebror, men lige så charmerende, lige så drilsk kan han være. Undre mig nogen gange at jeg ikke er blevet mere gråhåret 😂
  Det var så mit lod i puljen, håber at blive set i mængden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Nielsen

  Vores familie bestå af 5 person
  Far, Michael på 40 år som synes godt om at og synes alt er spænende.
  Mor, Pernille på 39 år elsker at løbe og lave en masse hygge om familien ❣️
  Alberte på 13 år elsker at spille på guitar, spille spil og tegn en masse
  Amalie på 8 år elsker at tegn, male og var rigtig kreativ og hun elsker sin LOL dukker
  Bertram på 4 år elsker alt med bil, arbejde ting (mænd ting)
  Så har vi vores skønne skør lille hund simba 🐶🐶

  lyserødt😂
  Vi er alle vilde med at prøve nye ting, synes altid det er spænende at prøve andre mærker

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vores lille familie, består af mor 31 år, far 34 år, datter 4 år, søn 8 år. Mor elsker bage i køkkenet, så vi bliver tit forkælet med lækkerier. Vores datter elsker dukker og modellervoks, men hun bruger også mest af tiden på at tegne og male. Og vores søn han har en lille gamer i sig selv, men han bruger mest af sin tid på at læse, hvor han er godt i gang med bogen ”Harry Potter og de vises sten”. Mig? Jeg er hjemmets tech-nørd, elsker at prøve nyt inden for tech-verden men når det drejer sig f.eks. om Lego, springer barnet i mig ud og gå amok! 😀 Jeg bruger også meget tid på fotografering og fotoredigering samt laver jeg en del video, som f.eks. unboxing el. en lille intro/ reklame video.
  Jeg vil ikke skrive vi har været skuffet, men vi fik testet en batteridrevet plæneklipper, som har ikke dækket vores behov.  
  På Instagram er mit profilnavn: @gokhanbayhan

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina Petersen

  Vi ville elske at blive en del af testfamilien. 😍Vi er en familie på 4.
  Mor Christina, 28 år, I resourseforløb da jeg fik piskesmæld I 2017 og desværre lider af kroniske smerter deraf. I kan finde min profil på Instagram @christinabbpetersen 🎀
  Far Morten på 33 år, autolakere. Han lever og ånder for sin audi og bruger rigtig meget tid på at bygge om på den. Han kan findes på Instagram @audi_b7_overland_offroad 🚙
  Så har vi Isabella på 5 år, der glæder sig til sommer for da skal hun endelig starte i skole. En rigtig aktiv pige med ben i næsen.💪🏻
  Og Niklas, rosinen i pølseenden. På 3 år, som elsker fis og ballade. Han er også vildt aktiv og man kan vidst også godt kalde ham en af onkel rejes største lille fans.🤟🏻
  Morten og jeg har dannet par siden 2013 og blev gift i 2016 til Niklas barnedåb. Vi bor i eget hus i en lille by ved navn Tinglev. Ud over børnene så har vi også 3 pelsbørn, Hermann en engelsk bulldog, bindy og nuller som er Maine Coon katte.. Her er kaos og kærlighed, vi rummer det hele og vi elsker vores hverdag og vil gerne teste en masse produkter og dele ud af både erfaringer med dem og vores hverdag. 😊

  Lige for tiden er specielt jeg vild med produkterne fra astion farma. Vi (mor, far og Niklas) døjer meget med tør hovedbund og følgerne deraf. Og produktet har virkelig vist sit værd. Især hos Morten. Hans hovedbund viser hurtig en effekt ved brug af Produktet.
  Vi håber at høre fra jer 😊
  Glædelig jul fra familien Petersen/Hansen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kia Correll

  Halløj.. Hjemme hos os er vi Mor Kia 28 år (kontorfuldmægtig), far Tobias 29 år (kunde ansvarlig) Olivia 22 mdr. (fuldtids monster) og lillesøster i maven der kommer til maj 2020. 🤰🏼
  Vi bor pt. I Hvidovre, men vi har købt en grund i Holbæk, og venter lige nu på at få solgt, så vi kan få bygget vores lækre drømme hus!

  Vi vil alle herhjemme elske at blive en del af jeres store testfamilie. Og forhåbentlig være med til at teste og anmelde en masse forskellige produkter.

  Lige pt. Er vores bedste produkt Berta. Hun klarer alle Olivias rester på gulvet, mens vi er på arbejde. Hvor nemt kan det blive! Alle burde have sig en Berta. (Robotstøvsuger)

  Vi håber I vil have netop OS med! ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Hej!
  Jeg hedder Signeb på Instagram.
  Herhjemme er vi Mathias på 26, Signe på 27, lille Arthur på snart et år, en hundemand Benji, og en hest ovenikøbet – Samson.
  Jeg deler dagligt en del stories på min Instagram, om vores liv. Ærlige og humoristiske indblik i hvordan det er at leve med en spirrevip på 11 mdr. både de gode, og de dårlige øjeblikke, men alt med et humoristisk touch.
  Mathias er en rigtig gadget-nørd og elsker smarte ting der gør hans hverdag nemmere, eller bare alt der er sejt og robotagtigt, også knuselsker han alt der handler om toge🤠.
  Vi har været ret skuffede over et legetæppe vi købte til Arthur, men til gengæld været helt oppe at køre over vores KitchenAid røremaskine der bare fungerer afsindigt godt, og får æltet en dej bedre end selv de mest erfarne hænder kan gøre det💯
  Håber i vil synes vi virker interessante og at vi bliver valgt som en del af testfamilien.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Hej!
  Jeg hedder Signeb på Instagram.
  Herhjemme er vi Mathias på 26, Signe på 27, lille Arthur på snart et år, en hundemand Benji, og en hest ovenikøbet – Samson.
  Jeg deler dagligt en del stories på min Instagram, om vores liv. Ærlige og humoristiske indblik i hvordan det er at leve med en spirrevip på 11 mdr. både de gode, og de dårlige øjeblikke, men alt med et humoristisk touch.
  Mathias er en rigtig gadget-nørd og elsker smarte ting der gør hans hverdag nemmere, eller bare alt der er sejt og robotagtigt, også knuselsker han alt der handler om toge🤠.
  Vi har været ret skuffede over et legetæppe vi købte til Arthur, men til gengæld været helt oppe at køre over vores KitchenAid røremaskine der bare fungerer afsindigt godt, og får æltet en dej bedre end selv de mest erfarne hænder kan gøre det💯
  Håber i vil synes vi virker interessante og at vi bliver valgt som en del af testfamilien.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Hej!
  Herhjemme er vi Mathias på 26, Signe på 27, lille Arthur på snart et år, en hundemand Benji, og en hest ovenikøbet – Samson.
  Jeg deler dagligt en del stories på min Instagram, om vores liv. Ærlige og humoristiske indblik i hvordan det er at leve med en spirrevip på 11 mdr. både de gode, og de dårlige øjeblikke, men alt med et humoristisk touch.
  Mathias er en rigtig gadget-nørd og elsker smarte ting der gør hans hverdag nemmere, eller bare alt der er sejt og robotagtigt, også knuselsker han alt der handler om toge🤠.
  Vi har været ret skuffede over et legetæppe vi købte til Arthur, men til gengæld været helt oppe at køre over vores KitchenAid røremaskine der bare fungerer afsindigt godt, og får æltet en dej bedre end selv de mest erfarne hænder kan gøre det💯
  Håber i vil synes vi virker interessante og at vi bliver valgt som en del af testfamilien.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Igen søger @testfamilien.dk nye familier til test af en masse forskellige produkter 😱😱 Vi vil MEGA gerne være en del af testfamilien!
  Vi er lige blevet en familie på fire. Vi er en familie med STORT F og en familie hvor mor og far har deres egen butik sammen “REMA 1000” så det bruger vi selvfølgelig en del af vores tid på når den ikke bruges på vores børn.
  Det er da heller ikke nogen hemmelighed at jeg også bruger meget tid herinde, hvor jeg finder inspiration og deler ud af vores liv hvilket jeg godt kan lide!
  Jeg synes helt bestemt I skal vælge os til at være en del af test familien da alle “undtagen den lille😉” er mega friske på at teste en masse lækre produkter samt møde dem som også er en del af test familien! #testfamilien
  Vi består af følgende..
  Mor 23 år – far 37 år – søn snart 5 år (marts) datter på 4 mdr. Vi bor i Nordsjælland og er faktisk lige flyttet længere op i Nordsjælland!
  Jeg har testet en del plejeprodukter og lidt bolig produkter og har faktisk var fint tilfreds med det. Det har ikke skuffet mig, men nogen produkter jeg fortsat bruger! Bla. Matas eget mærke (striberne) vi er fan!

  Min profil på Instagram er: @amaliathulin

  Vi håber at blive valgt 🙌🏼🙌🏼
  Vi ønsker jer en god jul og godt nytår fra familien Thulin!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadia Dybro Loft Svendsen

  Hej Testfamilien!

  Vi vil elske at være en del af Testfamilien: far Mads (26), mor Nadia (24), Dea (5) og rosinen i pølseenden, Silke (2).
  En familie med gang i, glade for ude- og inde-leg og med stor trang til hygge.
  Vi vil alle synes det kunne være super skægt at teste produkter og derefter sætte ord på vores oplevelser derom 👏🏻🤩

  Min Instagram profil hedder: @dybro.loft

  Vores ultimative favorit sag lige nu er nok Gurli Gris hejs, Bobles og kreating 🙊
  Lige pt. er der ingen skuffende produkter i hytten 👏🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadia Dybro Loft Svendsen

  Hej Testfamilien!

  Vi vil elske at være en del af Testfamilien: far Mads (26), mor Nadia (24), Dea (5) og rosinen i pølseenden, Silke (2).
  En familie med gang i, glade for ude- og inde-leg og med stor trang til hygge.
  Vi vil alle synes det kunne være super skægt at teste produkter og derefter sætte ord på vores oplevelser derom 👏🏻🤩

  Vores ultimative favorit sag lige nu er nok Gurli Gris hejs, Bobles og kreating 🙊
  Lige pt. er der ingen skuffende produkter i hytten 👏🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja Sülau

  I skal da vælge os, der er så meget godt i vente i fremtiden, håber vi! Familien består af: mig, Maja på 25 og min kæreste Anders på 32. Vi arbejder og bor i Aarhus og er pt. på udkig efter ny bolig, der kan rumme vores fremtidige familie.

  Jeg arbejder som sprogpædagog og elsker at være kreativ, både på arbejde og i hjemmet og får mange skøre ideer jeg gerne vil udleve, min kæreste er ikke altid lige glad for mine tosserier. Ift. min kærestes arbejder plejer jeg altid forklare at han er en computer-google-mand, da jeg ikke altid helt forstår hvad arbejdet indebærer udover digital marketing.

  For kort tid siden afprøvede vi veganske måltidskasser fra både nemlig og årstiderne – det var et HIT, som skabte glæde og overskud i hverdagen.

  Håber på at kunne sprede glæde, glimmer og tosserier til testfamilien.

  IG: Majasulau

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabine Henriksen

  Hej testfamilien og mamarose ☺️

  Endelig søger I nye testfamilien og traditionen tro søger jeg selvfølgelig en plads igen i år, jeg hænger nemlig i med neglene for at blive en del af den skønneste familie, nemlig testfamilien

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sascha

  Hej med jer 🤗
  Vores familie består af far Haydar på 36, mor Sascha på 29, Selma på 4 og Adam på to måneder.
  Jeg er pt. på barsel fødte lille Adam d. 15/10 og jeg er så heldig at jeg kan tillade mig det lange forældreorlov. Når jeg ikke er på barsel arbejder jeg i SAS som service agent hvor jeg primært sidder i check-in og boarder ude på gatene.
  Haydar er selvstændig og Selma går i børnehave i Tårnby som hun er rigtig glad for.

  Jeg er en af mange som ELSKER at shoppe og er vild med nye og spændende ting.
      ⁃    Mit sidste fund er en stræk vikel som jeg købt hos Jollyroom fra mærket Boba. Jeg har altid været en smule skeptisk omkring Vikler, i forhold til dårlige vaner…nok fordi at Selma vores store pige var et utrolig nemt barn. Adam til gengæld er der lidt mere gang i, han elsker at hænge på både far og mor hvilket resulterede i at jeg ikke kunne lægge ham fra mig…. Det er her Viklen kommer ind i billedet og nu ELSKER jeg min vikel som giver mig frie hænder til at klare alt som før jeg fik vores guldklump nr. 2 ♥️ Jeg når alt som tøjvask, rengøring, hyggestund med min datter og får endda lavet lækker mad til når min kæreste kommer sent hjem fra arbejde 🤩 så han kan glide direkte til bords 🙃🙂  
  Når det så er sagt vil jeg også lige hylde nemlig.com, dem er jeg stor tilhænger af da jeg hellere vil bruge mit overskud på andre ting i hjemmet eller en lille cafe tur med en veninde i ny og næ, ligeledes spare jeg penge på impulskøb som jeg mange gange slet ikke har brug for 😉
  Jeg håber at vi får muligheden for at være en del af testfamilien 👨‍👩‍👧‍👦❤️
  På Instagram hedder jeg saschadelasson ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Randi

  Vores familie består af far på 28 år mor på 20 år
  William på 2 år fylder 3 i april og vores anden søn Malthe på 1 år 😊 plus lille bebs i maven 9+4.
  Vi er en familie som elsker at bruge tid inden for men også synes det super hyggeligt at når vejret er dårligt man kan sættes sig ned og lege med børnene indenfor eller tage dem med ud i køkkenet og bage 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sascha

  Hej med jer 🤗
  Vores familie består af far Haydar på 36, mor Sascha på 29, Selma på 4 og Adam på to måneder.
  Jeg er pt. på barsel fødte lille Adam d. 15/10 og jeg er så heldig at jeg kan tillade mig det lange forældreorlov. Når jeg ikke er på barsel arbejder jeg i SAS som service agent hvor jeg primært sidder i check-in og boarder ude på gatene.
  Haydar er selvstændig og Selma går i børnehave i Tårnby som hun er rigtig glad for.

  Jeg er en af mange som ELSKER at shoppe og er vild med nye og spændende ting.
      ⁃    Mit sidste fund er en stræk vikel som jeg købt hos Jollyroom fra mærket Boba. Jeg har altid været en smule skeptisk omkring Vikler, i forhold til dårlige vaner…nok fordi at Selma vores store pige var et utrolig nemt barn. Adam til gengæld er der lidt mere gang i, han elsker at hænge på både far og mor hvilket resulterede i at jeg ikke kunne lægge ham fra mig…. Det er her Viklen kommer ind i billedet og nu ELSKER jeg min vikel som giver mig frie hænder til at klare alt som før jeg fik vores guldklump nr. 2 ♥️ Jeg når alt som tøjvask, rengøring, hyggestund med min datter og får endda lavet lækker mad til når min kæreste kommer sent hjem fra arbejde 🤩 så han kan glide direkte til bords 🙃🙂  
  Når det så er sagt vil jeg også lige hylde nemlig.com, dem er jeg stor tilhænger af da jeg hellere vil bruge mit overskud på andre ting i hjemmet eller en lille cafe tur med en veninde i ny og næ, ligeledes spare jeg penge på impulskøb som jeg mange gange slet ikke har brug for 😉
  Jeg håber at vi får muligheden for at være en del af testfamilien 👨‍👩‍👧‍👦❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • diana hougaard

  I skal selvfølgelig vælge vores familie, som består af mor 32 år, far 32 år, 3 piger, Ella på 16 mdr, Liva på 4 år og Naya på 6 år og to allergi venlige hunde. Til daglig arbejder far Michael som montør i et kaffe firma og læser til elinstallatør ved siden af sit job. Mor Diana arbejder som dagplejer, og derfor bliver hele huset testet grundigt med 6 børn i alderen 1 år til 6 år, og ja to hunde😊 vi er rigtig glad for at lave lækkert mad og bage, vi kan godt lide sunde råvarer og de to store piger elsker at være med i køkkenet. Vi er en familie der elsker at være sammen og bruge masser af tid udenfor hvor der er højt til loftet og masser af fuglefløjt😊 Vores yndlingsprodukter for tiden er sansegyngen, Alt med glimmer, nisser og dukkevogne. Vi købte for noget tid siden en Asi dukke og den tabte ret hurtigt øjenvipperne det var vi ret skuffede over når man tænker på prisen på dukken. på Instagram er mit profilnavn @diana_hougaard

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej med jer. Det ville da være fantastisk at være en del af testfamilien 😃 Vores familie består af min mand Julian, som er tidligere sømand, men nu er fuldtids landkrabbe. I fritiden er han en sød computernørd. Jeg hedder Camilla. Jeg er uddannet advokatsekretær og arbejder til dagligt med klagesager hos et større teleselskab. I min fritid elsker jeg at være kreativ – men nok mest digitalt. Jeg er så småt ved at få bygget mit hjemmestudie op, hvor jeg på sigt, skal til at tage billeder igen i fritiden. Vi er begge 30 år unge.

  Sammen har vi Emma Alina på 3 år – en meget bestemt ung dame 😂 Vi bliver beriget med endnu en pige til februar – navnet er hemmeligt indtil videre. Men det bliver spas med huset fyldt med piger 😂 Stakkels min mand.. Vi har også Mille – verdens bedste Mille, som er en Golden Retriever. Hende fik vi da Emma var 6 måneder gammel.

  Når man har en Golden Retriever, så ved man også, at de fælder en hel del. Det kræver en daglig støvsugning i vores 197 kvm store hus. Vi købte derfor en Dyson støvsuger, idet vi gerne ville ha det skulle være nemt og tage den frem, så vi slap for de ledninger, samt ledningsskift hele tiden. Vi er voldsomt skuffede over dens effektivitet – det er som om den er bedre til at skubbe skidtet rundt, end at støvsuge det. I dag fungerer den ikke som primær støvsuger, men som en supplerende støvsuger, idet vi har investeret i robotstøvsugeren Nancy fra Xiaomi. Den er altså lækker! Det er simpelthen skønt, at man kan gå i bad og barbere ben, samtidig med man støvsuger 😂

  Hvorfor i alverden har vi ikke investeret i sådan en noget før 😂 ALLE der får børn, bør få udleveret sådan én i gave! Bum! Nemmere bliver det ikke 🙈

  Min IG er Millamaj_ – en IG stopfyldt med mommyjokes.

  Glædelig jul 🎄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej! Vores bud på en testfamilie2020 består af mor Christina 38år, Far Kristian 42år, Hjalte 7år, Aya 9år, vores 2 kaniner og 6 høns i et gør detselvprojekt hus hos på Falster tæt ved skov og vand. Mor Christina bruger amazing space ansigts produkter og har i oktober fået en serum i gave, som hun stadig prøver at overbevise sig om sku være helt fantastisk, meeeen har svært ved at se forskel selv efter 2 mds brug. Tilgengæld er hun meget begejstret for hint of summer fra Rudolph, det skjuler den skandinaverblege vinterhud. Vores tøj burde vi vaske i neutral, meeeen vi elsker duften af frisk vaskepulver. Vores tøj bliver slidt hårdt, både med vand, jord og sved. Derfor er vi glade for uld, men vi har ingen favoritmærker herfor, ofte slider børnene hul eller vokser ud af det før vi når at vurdere hvad der fungerede bedst 🙂 forældrene elsker farver derfor kan det nogle gange blive et kompromis mellem farver og kvalitet. I april kom vi hjem efter 3md i Australien, New Zealand og Bali, næste gang går turen om på den anden side af jorden, for vi blev allesammen enormt ked af at se specielt plastikkens indvirkning og udbredelse. Først nupper faren lige 6uger i Island, så må vi andre være kreative specielt iforhold til planlægning af måltider imellem arbejde/skole, lektier og fritidsaktiviteter. Vi får i perioder måltidskasser og har fået både fra dengrønneasparges, retnemt og årstiderne, vi kører bare død i at skulle bruge opskrifter selvom konceptet er vidunderligt. Vi kører allesammen mtb og heldigt for det, for vi elsker søde sager. Rigtig god jul og godt nytår, Kh Figgerne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine Rogér

  Hej dav 😁
  Hermed mit indspark til en del af testfamilien- nemlig familien Rogér-bach.
  I vores lille familie er vi far kenneth på 35 år, men 36 somre 😆 mor Kathrine (som så er mig😁) på 35 år men 34 somre 😂 Derfor meget vigtigt med somre, Kornelius som er født til halloween 2013 og Karolina som er fra april 2018🧡
  Vi har også 2 dejlige vapser- baloo på 7 år som er en rigtig Bjørn og lille hundehvalpe keyla på 11 uger som er en rigtig lille OEB bisse 🐶💛
  Far kenneth er reservedelschef hos IforWilliams trailere hos GLAD trading i Kalundborg og mor Kathrine her, prøver og få livet som doula mama og repræsentant for Momunity – mor i Holbæk kommune til at gå hånd i hanke med familielivet ❤️ Min familie betyder alt for mig, samtidig med der skal findes de penge der gør regningerne bliver betalt. Nå men det er en vej som endnu er uvist, men åhh hvor jeg bare gerne ville leve af alt det jeg synes er aller sjovest og giver så
  Meget mening for Mig❤️ Nogle siger at det man giver lys giver man liv🙏🏻 Jeg prøver og prøver og håber det ender lige der hvor jeg vil. Ellers er jeg også uddannet SOSU assistent men vil gerne væk fra den branche pga vilkårene.

  Herhjemme er der RIGTIG meget vi ELSKER- ud over hinanden selvfølgelig, ELSKER vi de RIGTIGE juleskummænd, vi ELSKER også at lave modellervoks med det lækre modellervoks fra The Wild Hearst som i øvrigt er økologisk og med duft og alt muligt andet MEGA lækkert, og så ELSKER vi at danse.
  Vi er pænt SKUFFET over at nissen ikke har givet en gave endnu med MAGFORMERS og GEOMAG. 🙈😅

  Vi bor i Regstrup lige udenfor Holbæk, som ligger i Vestsjælland.

  Vi vil ELSKE ❤️ Og være en del af testfamilien ✌🏻😁

  ⚫️På Instagram hedder jeg: doula_roger ⚫️

  Go læselyst med alle de skønne mennesker der gerne vil byde ind, til testfamilien ✌🏻 Med en GOD ide kan man Komme langt!🎄⛄️ Glædelig december

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Et produkt som vi er ret begejstret for er vores robotplæneklipper fra Gardena. Den virker bare og sikke meget tid vi har sparet i sommerhalvåret. Jeg havde min skepsis om det kunne fungere ordentlig med sådan en fætter, men det kører bare. Aldrig har vi haft så fin en plæne. For Pluto (som vi kalder den) glemmer aldrig at klippe græsset.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Vores familie består af mor Trine (28år), Far Stefan (51 år), babypige Nor (4 mdr.) og hunden Bella (4 år).
  Vi holder af produkter som kan gøre vores hverdag lettere, så vi kan få tid til det hele. Vi ønsker alle at leve sundt, spise sundt, dyrke motion, pleje os selv både fysisk og mentalt og have tid til rejser, oplevelser, familie og venner. Vi er ikke glade for produkter som er unødvendig tidskrævende eller besværlige at benytte. På instagram er min profil trineval.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadja Fremming

  Vi vil elske at blive en del af testfamilien 2020 🤩
  Herhjemme består vores familie af mor Nadja – 32 år og sygeplejerske på barsel, far Jacob – 35 år og procesoperatør på Novo Nordisk, Lucas på 6,5 år der hår i 0. Klasse, Lillesøster Filuca på 5 måneder, hunden Echo på 8 år, hamsteren Puf – og så har vi storebror Mads på 9 år hver anden weekend

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nadja Fremming

   IG: ndfremming

   På mystisk vis, er det kun noget af min tekst der er kommet med 🤷🏻‍♀️😌
   Vi er en familie der elsker at prøve nye ting, i alle afskygninger

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Cirkeline Valentine

  Vi syntes herhjemme at i skal vælge vores skrupskøre men total elskværdig lille familie, til jeres test familie i 2020. Vores familie består af mor (Maria) 27 år, far (Nick) 31 år, vores datter Qu på 13 uger og vores hund Manse på snart 6 år.
  Lige pt hitter Joha tøj, libro touch bleer, mam produkter, Weleda baby produkter og Done By Deer til vores lille datter. Skuffet har vi været over alle de mærker bleer og sutter vi allerede har været igennem, da det er en jungle uden lige at finde hvad der er bedst for ens barn. Ved far hitter alt til computer, da far er pædagog og e-sports træner. Ved mor er make-up uden parfume og parabener noget der dur og indretning i varme farver, selvom man er på barsel vil man jo gerne selv se godt ud og ens hjem. Som samlet familie sætter vi stor pris på hurtig/nem mad og faktisk også nem rengøring, så vi kan bruge tid sammen som den lille nye familie vi er ❤️ Udover det, skal far og mor giftes i 2020, så der bliver også brugt tid på at at arrangere bryllup og bryllupsrejse.
  Vi håber meget at blive valgt til jeres @testfamilien.dk her i 2020, da vi selv mener at vi har meget at byde på og kan teste bredt ❤️ På Instagram er mit profil navn @mariacirkeline 🌸

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja Sandager

  Vi er en familie på fire far Rune på 33 år, mor Maja 35 år d. 31. December, hvor I vælger en ny testfamilie 😆👏🏻 (Det ville da være den vildeste fødselsdagsgave til hele familien), Nikoline på 6 år, som går i 0. klasse og lillesøster Josefine på 3 år, som går i børnehave. Vores piger er meget forskellige. Den store – Nikoline – elsker kreative ting og laver loom elastikarmbånd, strikker på strikkering, laver perler i ét væk og tegner og klipper og klistre 😊 Derudover er hun rigtig glad for spil -både kortspil, brætspil og spil på ipad 🙃 Lillesøster Josefine er også kreativ og allerede rigtig dygtig til at tegne og lave perleplader, men hun elsker også “rigtigt” legetøj – både babydukker (hun er den kærligste dukkemor), Barbier og særligt playmobil er hun rigtig glad for. Hun kan lege timevis 😊 Vi bor i et hus, som vi tegnede og byggede for 3 år siden – og indretningen er stadig igang – stopper den nogensinde? 😆 Vi nyder at bruge vores drømmehjem og kvarteret og naturen omkring det! På Instagram er mors profilnavn @by_berggreen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Cirkeline Valentine

  Vi syntes herhjemme at i skal vælge vores skrupskøre men total elskværdig lille familie, til jeres test familie i 2020. Vores familie består af mor (Maria) 27 år, far (Nick) 31 år, vores datter Qu på 13 uger og vores hund Manse på snart 6 år.
  Lige pt hitter Joha tøj, libro touch bleer, mam produkter, Weleda baby produkter og Done By Deer til vores lille datter. Skuffet har vi været over alle de mærker bleer og sutter vi allerede har været igennem, da det er en jungle uden lige at finde hvad der er bedst for ens barn. Ved far hitter alt til computer, da far er pædagog og e-sports træner. Ved mor er make-up uden parfume og parabener noget der dur og indretning i varme farver, selvom man er på barsel vil man jo gerne selv se godt ud og ens hjem. Som samlet familie sætter vi stor pris på hurtig/nem mad og faktisk også nem rengøring, så vi kan bruge tid sammen som den lille nye familie vi er ❤️ Udover det, skal far og mor giftes i 2020, så der bliver også brugt tid på at at arrangere bryllup og bryllupsrejse.
  Vi håber meget at blive valgt til jeres @testfamilien.dk her i 2020, da vi selv mener at vi har meget at byde på og kan teste bredt ❤️ På Instagram er mit profil navn @mariacirkeline 🌸 @mammarose @testfamilien.dk #blivtestfamilie2020

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Vores familie vil gerne være en del af en endnu større familie.
  Vi er en aktiv familie og består af far (Casper) 37 år, folkeskolelærer 35 km fra bopæl.
  Mor (Helle) sygeplejerske på sygehuset i byen, Carla på 8 år, der går i 2 klasse og er en rigtig fodbold pige. Alt skal sparkes til og enten forsvares eller angribes. Carla elsker musik og er også sej til at læse, tegne og skriver også mange gode historier.
  Ella, på 4 år. Endnu en fodbold pige, men hun elsker også at danse, eller lave gymnastik. Hun leger også meget med dukker og barbie.

  Her i huset er der altid fart på og gang i noget nyt.
  Vi har 2 katte, Arne på 10 år og Viggo på 6 mdr. Dem elsker pigerne rigtig meget og det bliver hygget meget om dem.
  Lige for tiden tegnes der meget, særligt jule ting. Derudover leger vi meget med klodser og er sammen om bpde at bage og lave mad.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla madsen

  PS til sommer næste år flytter vi i nybygget hus, hvor vi selvfølgelig også gerne tester nye ting og tilbehør til 😊.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla madsen

  Halli halløj hos jer 😊.
  Vi vil elske at være en del af testfamilien, og vi består af far Casper på 30 år og mor Camilla på 28 år og sønnike tobias på 3 år. Casper er flexarbejder da han har været udsat for en voldsom arbejdsulykke for 5 år siden, og han står altid klar til at teste forskellige hjælpemidler for at hverdagen bliver nemmere. Jeg (mor Camilla) arbejder som kontorelev til dagligt og elsker samvær med min lille familie. Vi eksperimentere meget i køkkenet med sund mad og sønnike elsker at være med. Tobias på 3 år er en rigtig vildbasse med krudt i måsen og elsker at tumle og lege vildt både inde og ude. Lige nu øger vi meget i at sidde stille og lege,ø. Både med bøger, tegne og andet kreativt 😉. Vi har været meget skuffede over måltidskasserne fra simple feast da vi ikke synes maden levede op til det lovede. Lige pt er tobias vild med alle slags instrumenter og spiller meget på sit keyboard og sin Mundharmonika. Min instagram profil hedder c.a.m.i.l.l.a.m.a.d.s.e.n. Vi krydser fingre og håber at høre fra jer 😊. Glædelig december til jer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Du skal gå ind af de dører, der åbner sig dit IG feed 🙂
  I skal tage os med i betragtningen som 2020 testfamilie – Vi er en helt almindelig leverpostejsfamilie – Hr og Fru Hakkebøf/ Riis (hhv. 33 og 32 år) og vores små frikadeller Viggo på 7 og Martha på 5 år.
  Vi søger i øjeblikket flyverdragter nr 4 til børnehaven. De foregående 3 er testet i henholdsvis 2, 5 og 8 dage og har skuffet og fejlet fælt – irriterende. Jeg har altid høje forventninger til at hvad vi omgiver os med, både af materielle sager og menneskelige relationer, men jeg er samtidig optimist og tror på kvaliteten i de små ting. Hvis i vælger os får i ærlige men respektfulde anmeldelser i øjenhøjde, testet til at yde det maksimale, men øje for udvikling, kvalitet og mening.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie Andersen

  Hej kære Testfamilie.
  Vi er en familie der består af min kæreste Christian på 22, vores søn Felix på 2 måneder og jeg selv Emilie på 22.
  Da vi er en lille “spædbarns-familie”, gør vi os allerede rigtig meget i at teste forskellige produkter, for at finde de ting vi syntes passer bedst til vores søn, og vores nye hverdag som en lille familie. I vores søgen på yndlingsprodukter, må det helt klart være vores plejeprodukter fra Lille Kanin, som hitter herhjemme lige nu, eftersom at en størstedel af dagen går med bleskift.👶🏼
  Jeg er i forvejen ret aktiv på Instagram, og nyder bestemt det sociale som det har medført – bl.a. en del nye bekendtskaber. På Instagram hedder min profil emilieschneidera.

  De bedste hilsner fra
  Emilie, Christian og Felix.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  • I skal vælge vores lille unge familie, bestående af
  Mor (Mie 23år), Far (Jens 27år), Elena som fylder 2 år d. 20/12 & sidst men ikke mindst vores lille hund Coco (9år).
  Hvis jeg skal skrive hvilke produkter som hitter herhjemme lige pt. er det Gurli gris, bobles & andre tumle møbler, i hvertfald ifølge Elena. Vi er helt klart skuffet over “Find Bamse” fra Krea.
  Jeg (Mie) går meget op i indretning, hvor Jens går op i hardball & FIFA.🤷🏼‍♀️ Coco er en rigtig sofaflyder, eller bare en flyder i det hele taget…🐶 Jeg har længe håbet på at kunne blive en del af @testfamilien.dk & jeg håber det bliver næste år. 🤞🏻🧡
  Instagram; miemidtgaard

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille Søllingvraa

  Hej Testfamilien
  I skal vælge os da vi har drømt om at være med i flere år faktisk. Vi er en lille familie bestående af manden i huset, Jan på 35 år som er elektriker, tekniknørd, udelivsperson og en rigtig spasmager, fruen i hjemmet er mig selv, Mille på 30 år, jeg er kontorstuderende, vild med at være kreativ med mad, kage og tøj, jeg elsker at tage røven på min datter og mand og drille dem med løjer, og så elsker jeg at snakke højt på de sociale medier om alt hvad jeg tester – både når det er testet med wow-faktor og når det er testet og skuffet, datteren i huset er 11 år og virkelig præ-teen 😂 men hun elsker at tage billeder som sin mor, og så elsker hun at være med til at teste og fortælle hvad hun synes når vi har haft testet noget. Hun er vild med shopping, tøj, beauty-dimserier og kreative udfoldelser, sidst men ikke mindst har vi mindste-fruen som er vores hund på 6 år, hun er vild med lækkerier, frisk luft, lange ture, putning og kys! Noget af det vi lige nyder, er at spille spil sammen, og vi har testet spillet sequence fra humorkassen som vi er vilde med herhjemme. Noget jeg har testet som jeg blev skuffet af var vippeserum fra sanzibeauty da det efter noget tid begyndte at svie i øjnene, og lave røde mærker på mine øjenlåg. Mit instanavn er @millesoellingvraa og vi ville elske alt være en del af jeres familie – alle 4 🧡

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline

  I skal vælge vores familie, som består af mor 33 år, far 36 år og 3 sønner 6,6 og 0 år. Vores yndlingsprodukt for tiden er: olivy, mega godt produkt til rød babynumse. Nemt at påføre.
  På Instagram er mit profilnavn: karolinekrog

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine Lange

  Testfamilie 2020 – det er så meget os! Vi er mor på 31 far på 32 tvillingerne Villads og Felix på 3, 4 lige om et par måneder (!!! Panik!!!) og lillebror Loui hvis lejekontrakt er udløbet og pt venter på fogeden kommer og hiver ham ud, så vi kan få glæde af ham uden for maven ❤️ Vi har katten Mille og en masse rod og støv (tæller det) vi bor i Odense og lever et helt almindeligt børnefamilie liv med fuld knald på, perle under tæerne, bussemænd på dørhåndtag og uendeligt kærlighed. Nu hvor lillebror kommer har vi fundet gamle sager frem og en af vores absolut favoritter må være sleepbag – både til barnevogn og bilen! Den kan IKKE undværes! Vi glæder os sådan til at få gang i den! Drengene elsker magformers ❤️ Vi håber at vi må være en del af det seje testfamilieteam! Vi tror ihvertfald at vi ville være ret seje til det 👊🏼👌🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Jeg synes, at i skal vælge at give os den store oplevelse at blive en del af testfamilien. Vores familie består af Per på 26, vores datter på 3 måneder og jeg selv på 25 år. Lige nu elsker vi at undersøge ting til vores datter eller vores nye gamle hus, men favoritten må nok være et skumlegegulv, for det giver os mange gode timers leg på gulvet kombineret med træning for den lille ☺️ I kan finde mig på Instagram som “miaboel”

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne Carstensen

  Halløj og rigtig glædelig jul 🎅🏼🎄
  Som en start vil jeg fortælle at vores lille familie består af Miko på 11 år (d.24/12), Noah på 1 år (d. 4/12), far(bonus til Miko) på 40 år og mor på 33 år. Vi har en golden retriever på snart 7 år.
  Christian og jeg blev gift i år d. 11/11 på vores 6 års dag. Vi flyttede i nyere og større hus sidste år i oktober efter at have boet sammen i Christians hus i 4 år. Vi har fået en kæmpe grund, hvor der er plads til masser af udendørs hygge, vi er ved at få lavet en lækker bålplads som er afgrænset af stedsegrønne buske.
  Vi elsker at bruge tid sammen som familie, opleve en masse spændende ting, hygge os og slappe af. Vi har en fælles hobby i lego og er ved at indrette et lego værelse, hvor der skal laves en stor by.
  Jeg befinder mig godt i køkkenet, både hvad angår madlavning, men bestemt også med bagning (og vil også gerne prøve en masse nyt her)
  Vi ville elske at få muligheden for at blive en del af testfamilien 🙏🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lykke Milving Klejtrup

  Vi skal uden tvivl være med i familien!
  Vi er en lille ny familie med Mor Lykke på 32 år, Far Kevin på 30 år, vores Datter Zoey på 8 måneder og Carla vores Nisan Micra 🚙 som følger os i tykt og tyndt. Hun skuffer aldrig!
  Vi er en tosset familie med fart på. Zoey har ikke helt forstået man slår sig når hovedet kommer først, hun prøver altid at komme ned fra sofaen med hovedet først 🤦‍♀️ Hun kommer til at elske vuggestuen!
  Kevin er tømmre og et stort legebarn. Han har nok heller ikke fattet det med hovedet helt. Han er typen der elsker at spille amrikansk fodbold, en go rom og dejlig mad. Og så er han pisse go til at bygge vores lille nykøbte slot.
  Lykke er stadig på barsel men skal snart tilbage på arbejde. Jeg glæder mig meget. Jeg er typen der hader rod, elsker mad, nørder de fleste ting jeg kan. Elsker information.
  Da jeg var gravid undersøgte jeg alt så jeg viste hvad der skulle ske/kunne ske. Mine veninder hadede mig for at sende vidoer til dem 😅
  Det samme gør jeg nu med ting til zoey. Så tiden går ofte med at lave en masse resurce.
  Derfor ville jeg elske at skulle teste forskellige ting. Vi ville være kritiske og ærlige. For jeg synes selv det der er fedest ved at se en test, er om det rent faktisk gør en forskel for dem.
  Lige nu er vores ynglings produkt nok Sleepbag som vi købte fornyligt. Den har gjort en stor forskel for Zoey. Og Ecooking håndsæbe som vi bruger flittigt da vi er ved at total renovere en lejlighed vi lige har købt.
  Vi fortryder lidt at ha brugt penge på silikone bokse til mos, har aldrig fået dem brugt 🤷🏻‍♀️
  Instagram profil: Mamalykke

  På min instagram vil i også kunne læse en meget ærlig mor og som taler om alt der lige er på hjertet ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Kruse

  Halløj med jer!
  Vi er en lille familien bestående af Camilla på 26, Pawel på 30 og vores polske gadehund Blacki på 5 år (tror vi). Vi ville ønske, at vores familie var større, men det er desværre ikke lykkedes endnu, men vi holder modet oppe! 🤞🏼
  Vi skal giftes i august 2020 og er allerede rigtig godt igang med planlægningen af brylluppet. ✨
  Jeg er uddannet pædagog, er sygemeldt til 1. januar, hvorefter jeg skal ud og søge arbejde, og så elsker jeg at være kreativ, og særligt med garn. Jeg hækler (meget!)!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Banke Rasmussen

  Kære testfamilie.
  Vores familie består af mor på 34 år som arbejder som sagsbehandler, Far på 43 år som arbejder som kørelærer i egen køreskole og søn Storm på 4 år der går i Børnehave. Derudover rummer familien én kanin, én kat og én hund.
  Vores fritid bruger vi på Spejder og svømning samt vores lille hus på landet, som er et større renoveringsprojekt som vi er i fuld gang med.
  Når vi kommer hjem fra børnehaven, bruger vi meget tid på fordybelseslege, bygger lego, modellervoks, perle eller tegner. Men vi kan i den grad også de vilde superhelte leg og vi er tit klædt ud som både Spiderman, Batman eller Zorro.
  Vi elsker at bruge tid i køkkenet hvor vi alle både laver mad, bager og producere øl og mjød.
  Storm har i den grad lavet en udfordring til denne weekend, hvor den står på 4 års fødselsdag. Så der bliver jeg sat på prøve, men mon ikke jeg har min lille hjælper med i bageriet som han kalder det, når vi først går i gang.
  Far elsker at teste og prøve nye ting af, og på den måde startede produktionen af øl og mjød. Han elsker at forsøge sig frem og nørde helt ud i emnerne. Far er ligeså meget i køkkenet som vi andre og elsker både det salte køkken, men i den grad også bagværk i form af brød. Kager og dessert er Storm og mors opgave.
  Jeg håber i vil tage os i betragtning til en af Jeres nye testfamilier, vi vil teste hudløst ærligt, vi elsker at prøve ting af og vi er en legesyg familie, hvor alle vil deltage aktivt i testene.
  Brugernavn: CamillaBanke
  Hilsen Camilla Banke Rasmussen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marlene Jensen

  Hej med jer! Vores familie ville stolte af, at kunne blive en del af testfamilien. Jeg er både mor og bonusmor til 2 skønne drenge. Min dreng på 1 år og min bonussøn på 5 år trives ligesom rigtige brødre. Begge unger er vilde med motoriklegetøj. Vi kan sidde i timevis og bygge tårne med træklodser, Lego, magneter og bygge puslespil mm. Den mindste er også fuldstændigt vild med biler, men det er der ikke noget, at sige til, når farmand er en super dygtig mekaniker. Min kæreste er 31 år og jeg lige rundet de 27. Jeg er netop ved, at udvide mine kompetencer (er uddannet ergoterapeut), ved at uddanne mig til massør. Jeg drømmer om, at åbne min egen forkælelsespraksis og gøre en forskel for dig! På Instagram hedder min profil: marlenesinspiration. Da jeg er vild med, at inspirere og guide med alle de tips jeg sidder inde med. Jeg er en del af lachika.dk – hvor jeg deler mine tanker omkring det, at blive mor og andre hverdagstips. Masser af julehilsner herfra. Jeg ser frem til, at høre fra jer. Knus Marlene og hele patruljen 👶🏽👦🏽👨🏾👩🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annemette

  Vi er en familie på 4, far på knap 40, som laver F16 til daglig, mor her på 35 og jeg arbejder som socialpædagog i en særforanstaltning. Har to drenge, Theo på 4,5 som er en rigtig dreng med alt hvad det indebærer. Bla en manglende fortand 😂 Arthur er 3,5 mdr og jeg er sikker på han slægter sin bror på. I vores fritid, elsker vi st være sammen. Vi ef alle kreative mennesker, drengene elsker st være i værkstedet og jeg elsker at sy og hækle, og alt andet kreative.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone Kristine Olsen

  Min lille nye familie består af far Frederik på 27 år, mig selv, mor Simone på 24 år og datter Elia på knapt en måned. Som nybagt familie er det en rent jungle at finde rundt i barnevogne, autostole, osv men det værste har faktisk været pusleudstyret som bleer, vådservietter og cremer. Alle mærker og typer bliver tester for at finde det der passer bedst til den lille lige nu. Det der har skuffet mig mest har været lupilu bleer fra Lidl desværre. Jeg har hørt flere bloggere reklamere og være ovenud lykkelige for bleerne men de fungere bare ikke for os lige nu. Og det dumme er at man kan begynde forfra med bleerne når hun vokser sig bare en smule større.
  Min Instagram er: simonekristineolsen95

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mona Lonkemoen

  Hej skønne testfamilie😊
  Vores familie består af min kæresete på 52 som til dagligt er entreprenør, som er verdensbedste far til 3 skønne unger, han har den store dreng IT-nørden på 20, så er der den lille bandit på 8 han kan holde alle i gang🙈, og sidst men ikke mindst har han verdens skønneste datter på 12 som elsker at bruge sin tid på hesten. Nåh ja jeg selv er jo så bonusmor på 26 og anlægsgartner.
  Udover det så huser vi også to skønne hunde og 2 katte. Så ja vi er da folk nok.
  Vi er en meget aktiv familie vi elsker ar være kreative sammen med ungerne når de er her (vi har 7-7 ordning).
  Vi er stor fan af hama perler lige i øjeblikket.
  Min Instagram konto er M.lonkemoen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie Fisker

  Hej! Herhjemme er vi Viva på snart 1 år og mor Cecilie på 25. Viva er født med sygdommen PKU, som kræver at hun lever på på lavproteins diæt. derfor er det kun naturligt for os at vi eksperimenterer meget i det veganske køkken. Lige for tiden er det største hit yoghurt fra Lidl, som er lavet på kokosmælk. Vores hjem er fyldt med varme, kærlighed og nærvær. Denne kærlighed er den der gør at vi ofte kaster os ud i nye ting, at vi tør at være os selv og måske endda også gøre tingene på en lidt utraditionel måde. For os vil det blive et fantastisk eventyr at kunne blive en del af testfamilien. Det vil også kunne bidrage til at vise omverdenen, at man sagtens kan leve et godt liv på trods af PKU.
  De dejligste julehilsner fra Viva og Cecilie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette B. V.

  Hej testfamilien! I skal vælge vores familie, som består af en kommende træt og ærlig mor på 25 år, verdens sejeste kommende far på 27 år, vores kommende datter baby A eller baby E, der kan melde sin ankomst, hvornår det skal være, vores charmebøf af en hund, Cody og vores ballademager af en kat, Batman. Min kæreste elsker at teste elektronik, og er meget kræsen. Det produkt vi har været mest skuffede over var en VR brille, der slet ikke levede op til vores forventninger om kvaliteten. Vi elsker begge at lave og eksperimentere med mad, og er hajer i køkkenet på hver vores måde!
  Vi ville elske at teste en masse forskellige produkter, ligeledes børnevenlige, når vores dejlige datter er kommet til verden. Vi er en åben og ærlig familie, der ikke pynter på det, hvis vi enten er helt tossede med et produkt, eller er skuffede over et, og derfor skal I vælge os🤞🏻På Instagram er mit profilnavn @mettebygvilsen
  Vi krydser fingre, venlige hilsner fra den lidt tossede familie😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kiri

  Hejsa.
  Min dejlige familie består af min mand og jeg, samt vores tre børn på pt 1, 4 og 7 år (to piger og en dreng i midten).
  Vi bor på landet i Sydvestjylland, og har derfor MASSER af plads, både udendørs og indendørs. Ungerne elsker at lege både ude og inde. I skoven, på vores tarzanbane, på loftet, der er omdannet til legerum med gynger og tumlemøbler, og i stuen, hvor der er rodet, men hyggeligt og hjertevarmt. Legetøj får lov til at være legetøj, og bliver brugt og testet på alle ledder og kanter. Min mand og jeg kæmper for at nå oprydning og rengøring, men ender ofte med at prioritere samværet med børnene.
  Min pointe er, at vi vil være gode alsidige testere, der især kan teste ting, man kan bruge (sammen) i familien, ting, der kan bringe kæreste-tid tilbage og ting der kan hjælpe med det praktiske i hverdagen.

  Min nyeste gode fund, er min el-ladcykel fra Cargo Kid. Den ELSKER jeg. Da vi bor på landet, har jeg valgt DELUXE-modellen, hvor styr og hjul drejer uden at kassen drejer med. Det er simpelthen den bedste investering, vi har gjort længe (og tænkt sig at kunne få en god ladcykel til under 20.000 kr). Den kører som en drøm og er nem at manøvrere. Det eneste minus er, at i den vestjyske natur med modvind, og med tre store børn på ladet, kan den kun køre ca. 20 km uden opladning. Men det er nok til os, da jeg kun bruger den for hyggens skyld. Jeg skal hente børnene i tre forskellige institutioner, 4 km fra hvor jeg bor, og det kan jeg gøre to gange på et batteri. Oftest lader jeg den dog op hver gang, da batteriet alligevel skal ind i varmen.

  Jeg krydser fingre for at blive valgt som tester. Jeg har endnu ikke en Instagram-profil, men laver en, hvis vi bliver udvalgt.

  \Kiri

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Mie og resten af testfamilien

  Vi er i vores lille familie mor 35 år, storesøster 13 år og lillesøster 7 år.

  Et produkt vi var skuffet over må være coop måltidskasser, det var meget de samme grønsager/produkter i kasserne over 2 mdr og vi fik dem hver uge, da det skulle være nemt når man er alene mor med kronisk sygdom også i arbejdsprøvning og lige skal være privat chauffør, rengørings kone og kok for sine børn samtidig 😅 vi skiftede til retnemt i stedet og de var meget mere alsidige og mere i vores smag. Et produkt/koncept jeg elsker er goodieboks, hvis man ikke er typen der lige smutter i matas og bruger en masse penge på skønheds ting og sminke, så er dette bare lækkert, da du får forskellig lækre ting nogen i full size andre er prøver. Det kan jeg klart anbefale

  Vores tid går med at mor elsker at læse, afprøve ting og lave mad. Rebekka går til ridning og skal konfirmeres til foråret, så det er et ret hot emne herhjemme for tiden. Sofie går til spejder og elsker at krea, lege med Barbie, shleis heste og lego… Lige for tiden hitter Harry Potter.

  Min insta er Bekkalouise84

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alecia winther

  Vores familie består af far på 32 der er mekaniker, og interessere sig for stort set alt, i forskellige perioder😜
  Mor på 30 der interessere sig meget for træning og kost.
  Storebror på 10 år der elsker alt hvad med kan spille på en skærm.
  Og lillesøster på 3 år der elsker alt hvad det er lyserødt😂
  Vi er alle vilde med at prøve nye ting, dog har vi en kritisk tilgang til tingene, og forsøger os gerne med flere mærker for at finde favoritten.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Shannon keyes

  Vores skøre familie består af mor, far, storesøster(10år) 2 brødre på 2(Vincent) 3(Victor) år og snart en lillebror(Vilde) mere til maj 🙂 Desuden har vi 2 dejlige hundepiger Daisy og Lotus. Vi er en aktiv familie som elsker at være kreative alt fra børneprojekter til gør det selv . Vi leger meget udendørs og derfor super glade for godt vintertøj og tilbehør, mor er nok den som er mest hightech når det kommer til Instagram og gode billeder af dvs. Produkter, vi elsker dele vores gode og sjove stunder med familie, venner og verden. Vi vil gerne være testfamilie fordi alle herhjemme ville synes det er sjov og fornøjelse at teste og afprøve produkter og vi vil meget gerne dele med andre de kan få glæde af de samme gode ting. Mor kan findes på Instagram på enten @familienrosenlund eller @sweetkeyes. I finder i os dejlige billeder af os alle. Tak for muligheden for at ansøge til jeres fantastiske koncept. Mvh familien Rosenlund 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hejsa testfamilien og mammarose

  Vi søger ind hos jer, fordi vi som familie 👪 vil prøve noget nyt i 2020 som familie vi kan gøre sammen og sammen med jer..👪
  Vi er en familie på 3 , mor (clara) 37 år, far (kent) 38 år, Silas 10 år og vores dyr er 2 hunde Teddy 🐕 på 6 år labrador og Balou 🐕 på snart 2 år goldenretriver og 2 katte Benni🐈 og Candyfloss.🐈 .
  Drengene interesser er alt hvad man kan bygge og elektronik og tegnefilm, min mand er tømre og laver interessante ting i træ, som den eneste kvinde i flokken er jeg den kreative om det så er hækling, tegne, billeder og bage kage.. Jeg er klodset til madlavning men der kommer der da nogen gange nogle sjove ting ud af alligevel, men ellers er det Kent der slår på gryderne hjemme hos os.. som familie elsker vi at kom på ture og få oplevelser ind i vores minde bog… Vi en familie med struktur og “organiseret kaos” 🤣

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rasmus Hasselriis

  Har sendt jer en mail, og beskrevet heri, hvorfor jeg (vi), vores sammenbragte familie, skal være testfamilie. Heri er vores IG profiler også nævnt.
  Hører gerne fra jer.
  Mvh Rasmus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene Hedegaard Bjerg

  Jeg tænker at vi kan da lige så godt prøve til også..
  Vores familie består af mig Malene 36 år, (kone/bonusmor/rengøringsassistent/chefen) . Claus 47 år (far, Siemensnørd, mekaniker, weekenchauffør) Peter 21år, (gamer, elev i Bauhaus, skosamler, gymnast, ældstebarnet) Kasper 17år,(skoleelev, festabe, gymnast, arbejdshest, bor hos os hver anden uge)
  Fransk bulldog Carla 4 år (hyggehund, pruttemaskine, pelsbaby)
  Vi er en dejlig dele-familie, der prøver at leve livet fuldt ud ♥️
  Vores yndlings produkt for tiden er; kokkens hverdagsmad, den hjælper os igennem en hektisk tid.. Og smager fantastisk 😃 Jeg er selvstændig erhvervsdrivende, med en smykkebutik, så lige nu er det jo højtid, vi har ejet butikken siden 1/12-18 og hold da k@ft det stjæler en masse tid.. Men vi knus-elsker det!
  Tanken med kokkens hverdagsmad, var nok også at så kunne mine dejlige drenge lave mad nogle dage, lår jeg er sent i butikken… Meeen umiddelbart var det ikke en del af pakken 🙂
  Well well vi vil gerne lege med som testfamilie i 2020.

  I finder mig på instagram : fruhedegaardbjerg1983

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kære Mie og testfamilien.
  Min dejlige familie består af Bosslady (mor) 29 år, Ham der kan lime alt (far) 32, hende der elsker at danse og synge HØJT (Emma) 5 år, ham der elsker dinosaur og rugbrød med leverpostej (Jamie) 2 år og hende der sparker (Lillesøster i maven) samt ham der miaver højest (Katten Pumba)

  Min kæreste er kæmpe nørd med hensyn til test af produkter. Han undersøger altid alt i sømmene for at finde de bedste produkter på markedet. Vores robotstøvsuger har overrasket mig positivt. Det er vores nr. 2 og fra et forholdsvis ukendt mærke i DK, men efter grundig rescerch klart den bedste, og så er den billigere end mange andre! Win/win
  Skuffende produkter jeg har testet har været Cliniques serie til uren hud, som jeg har. Den stoppede mine porer og jeg fik mange talgknopper. Jeg er efterfølgende skifter til Ole Henriksen produkt som er bare helt fantastiske! Min hud har aldrig været pænere, og trods skepsis så får man virkelig den der Ole glød.

  Jeg har, som mange andre, længe drømt om at blive testfamilie. Jeg syntes det er super spændende og giver fantastiske muligheder for at udvide sin horisont samt hjælpe andre ved at teste produkter så man ved hvad man får. Jeg bruger selv jeres tests når jeg er på lagt efter noget bestemt, så jeg ved hvor godt et arbejde i alle ligger i det og hvor meget det betyder for læseren der søger viden og erfaring. Skide godt koncept altså!

  I skal vælge os, da jeg elsker at anmelde produkter, manden elsker at gå tingene efter i detaljerne, og børnene tester klart holdbarhed, kreative muligheder og giver en bramfri mening om tingene. Haha. Katten er mest ligeglad med mindre det kan spises eller soves på/I!
  Instagramnavn @iamcamey / @kidsroombyc

  Tak for muligheden og tak for jer ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kære Mie og testfamilien.
  Min dejlige familie består af Bosslady (mor) 29 år, Ham der kan lime alt (far) 32, hende der elsker at danse og synge HØJT (Emma) 5 år, ham der elsker dinosaur og rugbrød med leverpostej (Jamie) 2 år og hende der sparker (Lillesøster i maven) samt ham der miaver højest (Katten Pumba)

  Min kæreste er kæmpe nørd med hensyn til test af produkter. Han undersøger altid alt i sømmene for at finde de bedste produkter på markedet. Vores robotstøvsuger har overrasket mig positivt. Det er vores nr. 2 og fra et forholdsvis ukendt mærke i DK, men efter grundig rescerch klart den bedste, og så er den billigere end mange andre! Win/win
  Skuffende produkter jeg har testet har været Cliniques serie til uren hud, som jeg har. Den stoppede mine porer og jeg fik mange talgknopper. Jeg er efterfølgende skifter til Ole Henriksen produkt som er bare helt fantastiske! Min hud har aldrig været pænere, og trods skepsis så får man virkelig den der Ole glød.

  Jeg har, som mange andre, længe drømt om at blive testfamilie. Jeg syntes det er super spændende og giver fantastiske muligheder for at udvide sin horisont samt hjælpe andre ved at teste produkter så man ved hvad man får. Jeg bruger selv jeres tests når jeg er på lagt efter noget bestemt, så jeg ved hvor godt et arbejde i alle ligger i det og hvor meget det betyder for læseren der søger viden og erfaring. Skide godt koncept altså!

  I skal vælge os, da jeg elsker at anmelde produkter, manden elsker at gå tingene efter i detaljerne, og børnene tester klart holdbarhed, kreative muligheder og giver en bramfri mening om tingene. Haha. Katten er mest ligeglad med mindre det kan spises eller soves på/I!

  Tak for muligheden og tak for jer ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina

  I skal vælge vores familie, som består af mor 32 år, far 36 år, 3 sønner på hhv 5 år, 2 år og 2 måneder og en hund på knap 5 måneder”. Vores ældste søns yndlingsprodukt for tiden er en smart projektor til tegninger 😊. På Instagram er mit profilnavn: c_ingemann

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabrina

  Hej. Vi er en familie på 4. Mor på 34, far på 37(på lørdag), storesøster på 10 og lillebror på 6, sidstnævnte med ADHD. Vi har også 2 kaniner, som bor i haven, da mor er allergisk over for pelsdyr og mange andre ting.
  Far er en stor elektroniknørd og det har smittet af på begge børn. Mors yndlings “dims” er husets kenwood røremaskine, som hjælper til med både råkost og pizzabunde. Storesøster er glad for at tegne og være kreativ. Lillebror elsker modellervoks og sin tablet.
  Min Instagram hedder sabrinamidtgaard .
  Vi krydser fingre 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadja

  Jeg hedder Nadja og er en kvinde på 39 (meget snart 40). Jeg er alene med min datter Annika på 6 år, efter jeg blev skilt fra hendes far for snart 3 år siden. Vi har et problemfrit forhold i dag og samarbejder godt om Annika. Annika er lige startet i skole, mens jeg er pædagog i en vuggestue.
  Vi elsker at være kreative, besøge nye steder (legepladser, forlystelsesparker, teater, museer osv). Jeg kunne også godt tænke mig, at teste ting, som kunne gøre hverdagen, som enlige nemmere. Fx husholdnings ting, mad osv. Hvis det altså er muligt 😊
  Håber at vi kunne komme i betragtning til, at blive nye testere.
  Min instagram er @Nadjaene

  Mvh Nadja Borgvold Enestrøm

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadja

  Jeg hedder Nadja og er en kvinde på 39 (meget snart 40). Jeg er alene med min datter Annika på 6 år, efter jeg blev skilt fra hendes far for snart 3 år siden. Vi har et problemfrit forhold i dag og samarbejder godt om Annika. Annika er lige startet i skole, mens jeg er pædagog i en vuggestue.
  Vi elsker at være kreative, besøge nye steder (legepladser, forlystelsesparker, teater, museer osv). Jeg kunne også godt tænke mig, at teste ting, som kunne gøre hverdagen, som enlige nemmere. Fx husholdnings ting, mad osv. Hvis det altså er muligt 😊
  Håber at vi kunne komme i betragtning til, at blive nye testere.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Vi er en sammensat familie på 6: mor/papmor og far/papfar begge på 42. Så er der pige på 12, dreng på 11, dreng på 9 og dreng på 8. Samt hund og hamster. Vi har fuld fart på herhjemme, og det der er vigtigst er logistik. Vi bruger madplan og uge planner. Både drenge og pige elsker elektronik, og drengene er også ivrige fodboldspillere, så udstyr til at holde varmen udenfor om vinteren ville være fedt at teste. Vi er nemlig lidt trætte af dårligt skiundertøj.
  Mor går meget op i at prøve ting der kan give mere energi, og så gør hun et forsøg på at leve mere miljøvenligt og laver selv bivokswraps og vaskbare vatrondeller. Det kunne være fedt at teste noget i den retning, måske det så også ville slå mere igennem hos mand og børn. Som samlet familie elsker vi fysiske aktiviteter/udfordringer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Nim

  Hejsa

  I skal vælge mig og min skønne familie som er bestående af mig selv Rikke på 28 år, min kære mand Michael på 36 år, samt vores to børn Viggo på 3 år og Lily på 1,5 år. Vi er en god sammensætning og elsker hver forskellige ting og derfor kan vi faktisk teste det meste, lige fra elektronisk udstyr til babylegetøj. Jeg elsker at bruge min Instagram og gør det ihærdigt. Min insta er: Rikke.bn🤗

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Vores familie består af
  Mor – 32 – far -34 – Magne 5 år- Andrea 2 2/12 år.
  Mit ultimative ynglingsprodukt er vores robotstøvsuger 😂 Med børn og hund er det Guds gave til kvinder. Men ellers gennem tiden er løbecyklen genial. Vores børn elsker den og fantastisk transportmiddel når de ikke gider gå👍🏻
  I skal vælge os som familie fordi at tingene vil blive testet til ukendelighed 🤣 Har en søn med en stædighed og tålmodighed på størrelse med hans søsters temperament, hvilket er en del💪🏼
  På Instagram hedder jeg miecarly
  Nå men hej hej

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte Maria Larsen

  Vi er en familie på 2 voksne og en lille hund.🐶🐾
  Michael på 35 år og mig(Charlotte) på 25 år.😛
  Vi er her hjemme glade for at teste elektronik, alt inden for hunde verdenen og alt hvad der bare kan gøre en hverdag nemmere. Vi er en familie der er glad for at være kreative på alle punkter og ser ikke en begrænsning, vi ser muligheder i alt og derfor vil vi gerne være en del af testfamilien.👍👍😊

  Hedder Charlottemarialarsen på insta😍🍀🍀❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lotte Brandsborg

  Mor Lotte 32 år, far Kim 45 år, Isabella 10 år og Victoria 8 år.
  Vi er en meget ishockey glad familie, vi følger gerne vores hold Herning Bluefox land og rige rundt.
  Vi har ikke været testere før, men vi ville alle i familien være mege engageret i dette.
  Mig Lotte, kan godt lide at være kreativ med hækling, i haven og eksperimentere i køkkenet, Far Kim er bare super kreativ. Hvis jeg kommer med en idé om noget, dom jeg godt kunne tænke mig, så bygger han det bare.. Han bruger meget tid på at lave alt ting selv her hjemme og bruger meget tid i hans værksted/skur.
  Isabella er en pige, som til tider godt kan have det lidt svært socialt, så hun bruger mange tinger her hjemme og inde på hendes værelse. Hun er også meget kreativ, ved at hun tegner, klip og klistre, fremstiller smykker, bygger Lego og så går hun meget op i hendes indretning på værelset. Victoria elsker bare at lege og det er med alt legetøj. Hun bruger en del tid på Barbie, bamser og Lego.
  Mit IG navn er Lotterb

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne

  Jeg synes bestemt I skal vælge min lille familie. Vi er min søn Noah på 8 år med svær ADHD, og mig, Sanne på 36 år.
  Jeg er sygeplejerske i et stort lægehus og elsker min kontakt med mange mennesker dagligt.
  Vi vil elske at teste noget som kan fange Noahs opmærksomhed, lige nu er han mest til at game. Jeg elsker at lave kreative ting, alt fra smykker til at sætte møbler i stand.
  Vi er i øjeblikket vilde med Lego, læse bøger og indretning. Faktisk begge to.
  Vi elsker at lave og spise lækker mad.

  Noah og jeg håber at komme i betragtning. Glædelig jul til jer alle 🎄

  Instagram: sanneverner

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lotte

  I skal vælge vores familie, som består af mor Lotte på 32 år, far Kim på 44 år, Isabella på 10 år og Victoria på 8 år.
  Vi er en familie som elsker ishockey og er land og rige rundt for at følge vores hold Herning Bluefox.
  Nu har vi ikke testet noget før, men er mere klar end nogensinde..
  Jeg (Lotte) kan godt lide at være kreativ med hækling, haven og eksperimentere i køkkenet. Kim, er super kreativ, når jeg kommer med en tegning på noget, då bygger han det bare. Han bruger meget tid i hans værksted/skur. Isabella er en pige som elsker at være kreativ på mange forskellige måder. Det kan være hun sidder en helt dag og tegner, bygger Lego eller spiller spil, hun går også meget op i indretning på hendes værelse. Victoria elsker bare at lege og det er med alt slags legetøj.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina V.

  Vi er en familie på tre, som består af mig, Christina, på 29, min kæreste Nicolai på 28 og hans datter Rose på 4 år.

  Nicolai er ret så glad for teste elektronik, hvad end det er en fjernstyret bil, trådløse hørebøffer eller gardiner, der kan køres op/ned med en fjernbetjening. Tøserne i huset er mere til det kreative, hvor vi elsker at klippe-klistre og lave nyt “pynt” til huset. Derudover er vi utrolig mad-glade og elsker at eksperimentere i køkkenet.

  Mit navn på Instagram er c.volgmann

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • I skal vælge vores familie som består af mor, Sabrina på 30 år, Far Lasse på 31 år lige om under en måned, storebror David på 8 år og lillesøster Laura på 1 år ❤️ Og katten Joey på 7 år 🦁 vi holder til i Køge på Sjælland hvor vi bor i rækkehus, vi drømmer dog om vores eget hus en dag.
  Herhjemme hitter hos storebror, primært gaming, men når han ikke spiller, så er Pokemon og Harry potter også et stort hit.
  Det der hitter hos lillesøster, er legetøj med musik og lyd, især hendes gurli gris mobil og hendes legetøjs biler 😅
  Jeg kan faktisk ikke lige komme på noget som vi har været skuffet over 🙈
  Jeg hedder forresten @brineh på Instagram 🤞🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  I skal da vælge os – far30, mor26, Victoria5, Alfred3 og Carla1 🌸
  Jeg er igang med uddannelse til Holistisk Energiterapeut og Mentor ved Katrine Birk, deltidsarbejde som handicaphjælper og hjemmepasser den mindste. Far er håndværker typen. Ungerne er der bare fart over feltet!
  Vi eeeelsker vores Babyjogger city mini GT double!! men er knap så begejstrede for ståbrættet dertil 🤭
  Jeg har både min ret nyopstartede business IG: energilivet og min private: cgotthardsen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marta

  Vores dejlige familie består af Mor 24år, far 27år og drengene Samuel og Silas, 3 og 1 år – Vi synes at i mangler en testfamilie fra Færøerne, såååå, here we are 😀 !
  Vores yndlings produkt for tiden er playmobile (storebror), lege køkken (lillebror), mit canon kamera (mor) oog far, tjæææh.. mad? haha! Udover det eeeeelsker drengene bøger, og der bliver læst minimum 5 bøger om dagen 😉
  Et produkt jeg virkelig har fortrudt er vores Vita Silvia lampe, fordi den for det første er skide irreterende at støve af.. meeen alle ”bladene” har rimelig hurtigt mistet “facon”!!

  Instagram: martaheldarskard

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina Nielsen

  Hejsa vi vil så gerne være med til at teste her hjemme er vi mor på 39 år snart 40 år, far på 43 år, søn på 5 år snart 6 år, pige på 2 år og dreng på 11 mdr
  Her hjemme elsker vi at lege med Lego og Gurli gris, den store er lige startet i skole, vores pige skal snart starte i børnehave og den lille er lige startet dagpleje.
  Vores fritid bliver brugt på familie svømning og den store er lige startet gymnastik, bruger også tiden når vejret tillader det på stranden og ude i skoven som børnene er glade for.
  Vi har fulgt jer et stykke tid og vil elske at komme med og teste nye ting og ting vi er glade for
  Mvh Christina
  Instagram navn christinasuzi

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Vores familie på 5, synes det kunne være virkelig spændende og sjovt at blive en del af holdet 2020. 👏♥️🍀

  Vi indeholder den søde, omsorgsfulde, viljestærke og kreative (lidt for kreativ indimellem 🙈) storesøster – Alba, på 7 år. Den kærligste, glade og ikke mindst meget frække lille/storesøster – Nolia, på 4 år. Deres dejlige, milde lillebror – Ollie, på snart 6 måneder, og sidst men ikke mindst deres forældre. Mor – Maria på 31 år, der arbejder som vuggestue pædagog, når ikke hun barsler den. Far – Benjamin, på 31 år, travl mand som køkkenchef og hvis du spørger os, verdens bedste kok.

  Vi var og er stadig ret vilde med vores baby jogger, city elite – som vi har haft meget glæde af til begge pigerne og er sikker på vi også får når den kommer i brug igen til lillebror. Ej at forglemme vores dampmaskine 👏 sådan en burde alle familier simpelthen eje.

  Vi ville elske at teste alle former for produkter og komme med vores ærlige svar om hvad vi synes, jeg selv er ret stor fan af at kunne læse om hvad folk synes om det pågældende produkt inden jeg kaster mig ud i at købe.

  🤞🍀

  Instagram: mariabroeker

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Desirée Kuhlman

  Vi er den skønneste (hvis vi selv skal sige det) lille familie, bestående af mor (mig) og far (Casper) på begge 27 år, samt vores lille mirakel, Vildas, på snart 13 mdr.

  Casper arbejder på lager om natten, (jep! Jeg er alenemor om natten. Juhuu. #mangesøvnløsenætter) og jeg er store manager hos Rituals Cosmetics, hvilket betyder mange lange og skæve arbejdstider til mig – men jeg elsker det!

  Vi bor til dagligt i et nybygget bæredygtigt rækkehus ude på landet, lidt udenfor Odense. Herude finder vi ro og energi i de lækreste natur omgivelser.

  Det produkt vi elsker ALLER mest fortiden, må klart være måltidskasserne fra Nemlig.com 🙏🏼 Det skaber mere overskud i vores travle hverdag og giver os mere tid til at være familie.

  IG: @desireekuhlman
  #vikrydseralthvadvihar

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Desirée Kuhlman

  Vi er den skønneste (hvis vi selv skal sige det) lille familie, bestående af mor (mig) og far (Casper) på begge 27 år, samt vores lille mirakel, Vildas, på snart 13 mdr.

  Casper arbejder på lager om natten, (jep! Jeg er alenemor om natten. Juhuu. #mangesøvnløsenætter) og jeg er store manager hos Rituals Cosmetics, hvilket betyder mange lange og skæve arbejdstider til mig – men jeg elsker det!

  Vi bor til dagligt i et nybygget bæredygtigt rækkehus ude på landet, lidt udenfor Odense. Herude finder vi ro og energi i de lækreste natur omgivelser.

  Det produkt vi elsker ALLER mest fortiden, må klart være måltidskasserne fra Nemlig.com 🙏🏼 Det skaber mere overskud i vores travle hverdag og giver os mere tid til at være familie.

  #vikrydseralthvadvihar

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Vores familie består af mor (mig, surprise), på 31 år, far Rafael også på 31 år (som bruger meget tid i skoven) og vores søn på 3 år. Derudover har vi svigermor boende i kælderen, som netop er hjemvendt fra usa, hun er en frisk farmor på 66 som også er værd at nævne 🙈💖
  Nu til den alvorlige del: Et produkt jeg er skuffet over, er min chokolade julekalender, eller ja faktisk hele husstandens, der er snart kun halvdelen tilbage 🤦‍♀️
  Derudover er jeg meget positivt overrasket over min vippeserum fra copenhagen lashes 🙏 Den er fantastisk og ikke nok med det, så har Copenhagen lashes et samarbejde med onetreeplanted, således at de planter et træ for hvert solgt produkt. Det er noget der betyder meget for udelivfreaks, som os 🔥🎄
  På instagram er mit navn nanna_hasager

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvorfor skal vi være en del af testfamilien2020? – fordi andet ville være forkert 🤓
  Først og fremmest, vil jeg ønske jer alle en fantastisk glædelig jul!
  Hvem er vi så? Jeg er the ordinary mom, with the Not so ordinary family som min blog siger. Vi er en glad sammenbragt, tosset familie. Vi består af Mor Mascha på 30, Nybagt babydaddy Teis,vores fælles datter Keylah på 3 måneder; mine to drenge Elias på 11 og Liam på 7 ❤️ Bloggen oprettede jeg i juli måned, efter lidt pres fra min skønne kæreste fordi han mente det var det jeg skulle, og erkender gerne jeg elsker at kunne
  Skrive og dele den vej igennem! Bloggen er ærlig, spiselig, glædelig; lidt barsk men viser egentligt bare hvem vi er,
  I vores lille familie er vores ynglings beskæftigelse pt Pokemon Go, drengene har fået deres mor overtalt, og bonusfar spillede det i forvejen – når vi ikke lige spiller pokemon go, bygger vi Lego, tegner eller maler da vi holder af at være kreative. Keylah er kun 3 måneder i øjeblikket så hendes yndlingsbeskæftigelse er at ligge ved mors bryst, gumle på hænder, og generelt proppe alting i munden! For ikke at glemme at hun løfter numsen helt vildt når bleen kommer af, så mor næsten ikke kan give en ny på!

  Vores absolut ynglingsprodukt må sgu nok være vores obh nordica opti grill, den er genial! Og jeg vil anbefale alle andre at investere i sådan en. Den kan både lave toast, gøre din kylling klar på 0,5 og lave de lækreste bøffer!

  Min Instagram profil er i øvrigt @maschabohn 🦄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • I skal vælge min/vores lille familie fordi vi er en lidt anderledes familie som ville kunne ramme bredt. Familien består af mig mor Sara på 36år, baby Zai på snart 5 måneder og storebror Nord i himlen. Men på samme adresse bor også min mor Ginie på 56år, min lillebror Semi på 30år hans kæreste på 28år og deres to børn Jason på 5år og Vilja på 2år. Alle under samme tag men i hver vores lejlighed, vi ser ikke hinanden hver dag men næsten og det er skønt at have sin familie så tæt på. Her hjemme er vi virkelig fan af BObles og Lego så der bliver luret godt med når i tester det af, jeg kan ikke lige komme i tanke om noget der har skuffet, men alt kan jo ikke være godt, så mon ikke jeg er stødt ind i noget. Jeg håber I vælger os da vi meget gerne vil være en del af jeres skønne familie og jeg er sikker på at vi ville passe perfekt ind 😉 kæmpe kram Sara.

  På. Mit navn på Instagram er sarathane.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • I skal vælge min/vores lille familie fordi vi er en lidt anderledes familie som ville kunne ramme bredt. Familien består af mig mor Sara på 36år, baby Zai på snart 5 måneder og storebror Nord i himlen. Men på samme adresse bor også min mor Ginie på 56år, min lillebror Semi på 30år hans kæreste på 28år og deres to børn Jason på 5år og Vilja på 2år. Alle under samme tag men i hver vores lejlighed, vi ser ikke hinanden hver dag men næsten og det er skønt at have sin familie så tæt på. Her hjemme er vi virkelig fan af BObles og Lego så der bliver luret godt med når i tester det af, jeg kan ikke lige komme i tanke om noget der har skuffet, men alt kan jo ikke være godt, så mon ikke jeg er stødt ind i noget. Jeg håber I vælger os da vi meget gerne vil være en del af jeres skønne familie og jeg er sikker på at vi ville passe perfekt ind 😉 kæmpe kram Sara

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sisse

  I skal vælge vores skøre familie, bestående af mor(mig) 23 år far(kasper) 25 år, vores store datter Alia på 2 år og vores mindste datter Melina på 7 måneder. Vores yndlings produkt indtil videre er vores nye babyjogger klapvogn! Bedste køb nogensinde og eneste søskende klapvogn der kan være i vores lille bil😂 uddyber på et post i løbet af ugen, hvorfor i selvfølgelig burde vælge vores familie som en del af testfamilien❤️
  Og jeg hedder Sissebisse på insta😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  I skal vælge vores familie, som består af mor 26 år, far 34 år, Emma 6 år, Hjalte 4 år, Lauge 3 måneder og Eddie 😸 14 år.

  Herhjemme har vores seneste og absolut bedste køb været vores Leander puslepude! Det er nok primært mor, der deler denne begejstring 😂 Men den pude er simpelthen uundværlig i en travl hverdag med en lille baby, der jævnligt har små (og større💩) uheld.

  Ud over bleskift bruger vi meget tid på kreative påfund, gåture i skoven, spilaftener og tumlelege. Vi er en familie med mange forskellige interesser, hvor Emma 👧🏼 elsker heste, perler og tegneaktiviteter. Mor 👩🏻‍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vi er en lille familie på 3. Mor, Far og en skøn lille pige på 2 år. Vi elsker det bedste udstyr som gør hverdagen og rejselivet endnu nemmere. Baby jogger city elite fik hurtigt erstattet barnevognen. Den perfekte bærestol til vandring har vi endnu ikke fundet. Gurli Gris, Lego duplo og vandlegetøj er noget af det der hitter mest I hjemmet. Vi vil elske at være test familie ❤️

  /Helle, Kenneth & Filippa
  Instagram: @helles_univers

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Jeg/vi vil elske at være en del af testfamilien. Jeg er en kvinde på 38 år, kæreste med Torben 38 år, mor til to teenagere på 16 og 14 år samt vores lille efternøler Magne som er 6 måneder.
  Ynglingsproduket herhjemme er monkey matchstick, samt alt der kan sige lyde og lyse 😁.
  Jeg kan findes på Instagram under navnet : nannatougaard

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine Kjær

  Halløj 💛 Vi er en familie på Mor Trine 26år, Far Kasper 30år, tvilllingerne Ivalu og Miilu på 3 1/2 år og lillesøster Merle på 9 mdr. Vi er en familie fyldt med spas og løjer. Vi kigger sommetider på hinanden og spørger “Er andre forældre også sådan eller er vi helt fra den” 😂 Det er fart over feltet hos os, så derfor elsker vi aktiviteter hvor vi kan fordybe os – bortset fra Miilu, han elsker alt med en motor 😁 Bette fnøvs skal hjemmepasses, et valg vi har gjort os. Det er heldigvis muligt, idet vi begge er selvstændige. Det glæder vi os max til! Mit bedste køb pt., er klar NOMI chair, den er jo bare way better end trip trap, som vi havde til de store! Mit største øv køb for nylig, er nok vores halv pebret Samsung støvsuger, som absolut ikke er pengene værd. Øv 🙁 Jeg håber vi bliver valgt, så VI kan krydre det hele i jeres familie, og I kan gøre det samme hos os. Det er jo win-win 😁 IG: trinekjaerj Kh. Trine og co.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Kære testfamilien <3
  Vi vil gerne være en del af jer!! 😀
  Vi består af bonus mor / kommende mor Maria 28år , Far Kenni 39 år, Malou 11 år, Liam 8 år, kommende baby til februar, 2 x små vuffer Bertha og Batman.
  Vi bor i dejlige Korsør i vores hus som er under renovering.
  Vi er en familie med mange bolde i luften, vi elsker oplevelser og at hygge sammen som familie <3
  Vores familie vokser snart med en baby Girl, Det glæder vi alle os rigtig meget til!
  Til hverdag går vi til div. Fritidsaktivitet. Men vi finder også altid tid til at spille brætspil, kort, tegne, lege med logo, gå dejlige tur osv.
  Vi elsker at hygge os og lave en masse hyggelige og kreative ting sammen <3
  Vi håber i vil vælge os 🙂

  Maria – maria1991c

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lærke

  Vores familie vil helt vildt gerne være en del af testfamilierne 🙂 Vi er Lærke på 31, Achraf på snart 35 og lille Nura på snart 8 måneder.
  Vi er lige flyttet i hus, så der er nok at se til og en masse kreativitet der får lov til at udfolde sig.
  Heldigvis går jeg hjemme på barsel til april, og farmand holder 2 måneders barsel i april og maj. MIT yndlings produkt pt. Er min dermalogica active moist creme samt turnaround serum fra clinique. Farmands yndlingsprodukt må være hans nye Philips skægtrimmer 😂 Nura elsker lige nu alt legetøj der kan larme og blinke – hun elsker det i hvert fald mere end mor 🤣
  På Instagram hedder jeg Laerkemia_

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lotte

  Hej med jer❤️
  I skal vælge vores familie fordi vi elsker at lege.

  Vores familie består af far Christian på 31 som er lampe ingeniør hos Louis Poulsen, Mor Lotte på 33 som pt går ledig efter endt uddannelse og vores lille mirakel barn Emmalie på snart 4 år. Derudover har vi en hundebasse som hedder Linux.

  Christian og Emmalie er i deres helt egen verden når der leges, om det er Lego, dukker eller puslespil. Vi er hele tiden på udkig efter noget vi ikke har prøvet før og det gør os til de ultimative testere. Vi går helhjertet ind i tingene og elsker udfordringer.

  Vi har lige mistet min svigermor som var hjertet af hele familien og den gør stadig meget ondt.

  Vi har fået Emmalie gennem en meget hård omgang fertilitets behandling og skal starte igen til efteråret på projekt bror/ søster efter vores bryllup. Vores store ønsker er “bare” at bringe mere glæde ind i vores liv.

  Så ærligt kunne vi godt bruge lidt medvind som bringer smil ind i vores hverdag.

  Håber i vil give os muligheder for at tilføje ekstra smil til vores liv.

  Min IG hedder Lottz_louise

  Tusinde tak for denne mulighed 😘

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • CamillaBanke

  I skal vælge vores familie, som består af mor 34 år ansat ved HK, hvog jeg sidder som sagsbehsnflee, far 43 år arbejder som kørelærer i egen køreskole og vores dejlige søn Storm på 4 åt. Derudover rummer vi kanin, kat og hund. Vores fritid bruge vi på spejder og svømning. Derudover går vi og renovere på vores hus på landet. Når vi kommer hjem fra børnehave bruge vi også tiden på Lego, modellervoks, drager. Jeg tror endnu ikke vi har fundet noget legetøj som vi ikke har kunne bruge. Ud over leg, bruger vi meget tid i køkkenet, vi har en søn der elsker at være med i køkkenet hvor vi udfordre os med alle mulige kager. Vi har en søn der ved hvad han vil have og som i den grad har udfordret mor her på kagen til fødselsdagen i weekenden. Jeg håber i vil vælge os til testfamilie, så vil vi give en ærlig vurdering på tingene. På Instagram er mit profilnavn: CamillaBanke

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi Olsen

  Hejsa.
  Vi vil gerne være testfamilie fordi vi er en familie med mange børn i alle aldre.
  Frederikke på 16,5
  Phillipa på 13,5
  Mads på 12,5
  Mathilde på 6
  Mikkel på 4,5
  Heidi på 40 michael på 45
  Så vi er en bred vifte af testere.

  Vi bor i Hvidovre og der er altid fuld fart på.
  Phillipa og Mathilde elsker at være kreative med alt hvad hjertet indebærer.
  Frederikke og Mads er til gaming og boldspil.

  Mor og far elsker at lave mad og prøve nye ting der indgår i madlavningen.
  Mikkel som er autist er meget fascineret at elektroniske ting og tester konstant vores støvsugere, da det er Jans passion.

  Vi ville elske at være en del af testfamilien.

  Det der har skuffet mig mest er LOL legetøj, det indeholder alt for meget plastik og det begriber jeg ikke når msn tager vores klimatider i betragtning.
  Det bedste køb jeg har lavet er vores Blender, der er ikke grænser for hvad den kan blende, den lever op til alle forventninger.

  Mit instanavn er autistic.adhd_and_nt_mom_

  Mvh Heidi.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Danniella Andersen

  Halløjsa 🙂

  Vores familie består af far: Jesper 30år, Mor Danniella 29år, Benjamin 10år og Sebastian på 21 mdr.

  Vi er en ret blandet familie med store bror med særlige behov som går i 4 klasse på en special skole for børn med autisme som pt går meget op i Lego nintendo switch og kreativ ting der kan laves med hænder. Perler midi hama og klip og klister . Pusle spil osv

  Lillebror Sebastian går i vuggestue bliver 2 år til marts han er pt i fuld gang med ord og leg og er helt igennem vild med gravko og traktor 😂

  Far jesper: flex jobber som handicap hjælper med dårlig ryg og bruger en del tid på at træne ryggen far med stort F

  Mor Danniella her: arbejder deltid i Bilka og ellers hjemmegående . Bruger meget tid udendørs. Og går op i hjem krea og familien.

  Vi er en familie der altid har gang i det ene eller andet. Med ridning udendørs aktiviteter fodbold og en masse vandpytter der skal hoppes i.

  Lige pt er vi rigtig glade for vores baby jogger city elite. Og i sær fordi vi har fået købt den sele der strammer sædet op så Sebastian kommer mere ret op og sidde 🙂

  Vi er ikke så tilfreds med vores sonos system. Vi har lige sendt vores base retur og afventer måske en ny? Eller ? Ja vi har ikke fået svar på hvad men den gamle er nu i Polen.

  I hvertfald tak for muligheden for at ansøge ❤️ Og glædelig jul 🎄

  Instagram navn er : Den_Vilde_mor_til2

  Kærlig hilsen Danniella Desiree Helene Andersen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • AKTIV, EVENTYRLYSTEN, KÆRLIG OG LEGESYG SAMMENBRAGTFAMILIE

  Hej team bag testfamilien.dk

  Vores familie består af mor på 37 år (pædagog og selvstændig, som privat børnepasser) med søn på 10 år. Og far 35 år (tømrer og montagekoordinator) med datter på 4 år samt søn på 7 år. I foråret 2020 smeltes familien sammen med børnenes kommende fælles lillesøster. Vores hund kalder vi Molly Midtpunkt. Hun vil ALTID være center of attention. :-p

  I skal vælge vores familie som jeres nye testfamilie, fordi vi elsker at lege, udforske, eksperimentere og opleve i fællesskab. Mor brænder for vidensdeling og for børns udvikling og trivsel fx via nærværet under leg. Dette har været motivationen for oprettelsen af instagramprofilen: lykkeiballadegade. Her deles billeder og videoer, hvor børnene hjælper med at teste og videreudvikle kreative lege med fokus på børnenes sanser og fantasi.

  Vi vilde med at jagte følelsen af hverdagslykke. Den følelse opnår vi voksne fx når de tre sammenbragte børn klukker og griner sammen i sofaen efter en kildetur el. de i fællesskab har åbnet pakkekalenderen med en fælles krea aktivitet i.

  Vores yndlingsprodukt er for tiden legesand. Måden det siver ned mellem fingerne er fantastisk, det kan formes og skæres i og så er det nemt at rydde op efter legen med det. Det betyder ydermere at det er neeeemt at tage med på farten. Fx til leg ved børnebordet til familiejulefrokosten. Legesandet kan kombineres med andet legetøj, som fx schleich dyr der fx kan lave spor i det, blive dækket af det eller børnene kan lege dyrene spiser det.

  Vi krydser for at høre fra jer. Indtil da god december måned til jer alle.

  Knockles, high-five og jubelscener fra familien fra forstad til Aalborg.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emmelie Laura Sjostein

  Jeg har et stort ønske om at sætte billet ind på udvælgelsen af det kommende års team af testfamilier. Hvorfor? Meget enkelt. Vi blev forældre i marts 2019 og havde da ingen erfaring eller kendskab til den store favre “baby-verden”. Derfor var andre forældres anmeldelser altafgørende for vores valg af produkter til vores lille prinsesse. Nogle anmeldelser var til stor hjælp og andre var bare falsk reklame. Som (førstegangs)mor ønsker man virkelig at tage de rigtige valg for sit barn og det kan være utrolig svært at navigere rundt på ukendt grund. Derfor er vi som familier, de egentlige forbrugere, nød til at hjælpe hinanden godt på vej til de rette produkter. Hvad virker, hvorfor og hvordan. – Spørgsmål jeg mener skal besvares med en gennemsigthed og oprigtighed i en produktanmeldelse. Jeg ser testfamilien som en håndsudrækning og en inspirationskilde til de danske familier og dette er noget jeg ville elske at bruge min tid på at bidrage til. For forældrenes, børnenes og forbrugernes skyld.

  Min familie består af vores datter Cassandra født d. 17. marts 2019, min jurastuderende ægtemand Benjamin på 24 år og så er der mig, Emmelie på 24 år, pt. på barsel og socialrådgiverstuderende til februar.
  Jeg elsker at kommunikere og vores anmeldelser ville blive formidlet på min Instagram profil: mama_sjostein .

  I øjeblikket elsker vi 2 produkter – Ergo Baby 360 Cool Air Bæresele og vores spritnye City Elite Baby Jogger. Begge produkter som jeg fornyeligt har delt på min IG profil og jeg vil nu fortælle, hvorfor vi elsker vores nye klapvogn.

  Når det kommer til køretøj til vores datter vil vi ikke nøjes. Derfor har vi forsøgt at finde den bedste vogn på markedet, som samtidige passer til vores hverdag.
  Det har medført at vi har været igennem 5 forskellige vogne, siden Cassandra blev født i marts måned. Det er mange!
  Her kan både nævnes et lidt billigere mærke som Petite Cherie Heritage, men også nogle af de “store drenge” på markedet såsom Emmaljunga og Stokke. Uanset hvad har vi ikke kunne finde det perfekte mix mellem komfort, kvalitet og bekvemmelighed, indtil vi anskaffede os en City Elite Baby Jogger. Vognen køre som en drøm, har et langt liggemål, foldes let ind og ud og giver vores datter max komfort. Den passer perfekt til livet i byen, men kan også klare vores mange familiebesøg i det jyske. Og med mulighed for tilkøb af lift, autostolsadaptere m.m. er denne vogn uden tvivl “VOGNEN” i vores hjerter.

  Tak fordi I læste med. Jeg glæder mig til at høre fra jer. Kh Emmelie!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sidsel

  Århhhh nu skal i høre, min egen selvvalgte familie består af mig Sidsel 32 somre, min hundepige Tille på 3 somre og nyeste skud på stammen Hubert på 3/4 sommer, bliver 1 skønt sommer år til februar ❤️
  Vi har elsket og elsker alt der kan lyse, larme og spille, alt trælegetøj der også kan larme (læs smadres ned i ting).
  Vi har en del tid da vi kun er os, Hubert er en lille donerprut, og derfor ville vi elske at få en familie mere, da vi jo på sin måde mangler en.
  Og vi ville elske det blev jer

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • I skal vælge vores familie, som består af mor Iben, 35 år, far Kenneth, 35 år og datter Cecilie på 16 måneder”. Vi bor og arbejder i Nordens Paris, Aalborg. Fritiden bliver brugt på hygge, fotografering (far) og eventyr. Vi elsker de sidste nye gadgets – små som store – som kan gøre livet lidt mere lækkert eller lettere. Vores yndlingsprodukt for tiden er: Mors Apple Airpod pro – så lækkert uden ledninger! Og Lego Duplo som er så sjovt at lege med 🙂 Samtidig har vi været skuffede over vores nye håndstøvsuger, som ikke kan lade op – så ryger pointen ligesom lidt… På Instagram er mit profilnavn: ilykkedk
  Vi er så klar på at teste og komme med vores ærlige meninger og vurderinger. Håber vi kommer i betragtning til at blive en del af testfamilien.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandie hansen

  I skal vælge os! Fordi vi er åben og ærlige. Jeg(Mor) er 23 år og min datter Angelina er 14 mdr. jeg er enlig mor og studere til SSA. Det hele kan godt være lidt hektisk, når man skal have alt til at passe og stadig være ung. Angelina er et ønske barn og hun har været 3 års lang kamp, om at blive til. Desværre gik det ikke som lille kernefamilie efterfølgende. Vi elsker og bruge vores motoriske sanser, både inde som ude. Lige nu hitter hendes rutsjebane fra jupidu. Hun er lidt af en vild basse. Men kan også være sød og charmerende. Angelina er utrolig musikalsk, hun “spiller” hver morgen på hendes lille klaver og elsker alt musik, så snart der kommer en sang på. Så kriller det i hele hendes lille krop. Vi håber vi må vise jer en masse sjov og teste masse ting med jer. Vi krydser for denne gang og blive en del af testfamilien
  Mors instergram : Sandiehansen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra Mortensen

  Jubiiii 🌸 i mangler da os som testfamilie 👨‍👩‍👧‍👦
  Vi er bestående af mor på 30, far på 31, vores børn Villads på 3 år og Vilma på 3 mdr. Vi vil gerne alle være testere. Vi er kreative, fjollede, engagerede og sætter en ære i hvad vi laver. Vi følger flere af de nuværende testere og bliver selv super inspireret.
  Instagram ms.trolledahl 😃 vi håber at høre fra jer ♥️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Nielsen

  Min familie og jeg vil ELSKE, at blive en del af testfamilien. Vi er en glad familie på 3 – Jesper på 28 år, Conrad på 10 måneder og mig, Camilla på 27 år. Vi er klar på lidt af hvert – elsker udfordringer og at sige vores mening! Vi står klar til at teste hvad som helst (næsten da) (-; Vi er sikre på, at lækre billeder i en god kvalitet, gør et opslag mere indbydende og fangende, så intet bliver overladt til tilfældighederne, her hos os! Lige nu fylder baby, lortebleer og indkøring i dagplejen en hel del, samtidig med vi prøver at nyde hinanden og vores forholdsvis nye lækre hus, som har budt på både blod, sved og tårer! Vi interessere os overordnet for indretning og alt hvad der kan gøre hverdagen lettere! Der udover har vi selvfølgelig stor interesse i vores søns udvikling, så alt hvad der kan hjælpe ham frem i livet, gør os glade! Om det er legetøj, kærlighed eller hvad end der får ham til at smile! Vi krydser alt hvad der krydses kan for, at vi bliver en del af testfamilien – vi lover en hel masse højt humør, samt 100 % ærlig tests, af de produkter vi bliver introduceret for. Instagram: @_bycamillan @bettenelle

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Winni

  Vi vil så gerne være en del af testfamilien.
  Vi består af mor Winni på 32 år, far Gabriel på 35 år,og storesøster Filuka på 3,5 år, og lillesøster Freja på 5mdr.
  Vi er en familie blandet mellem dansk og Brasilien/Argentina.
  Der er fart over feltet herhjemme, og mor elsker at kunne få lov til, at teste alt til store og lillesøster. (Og selvfølgelig også lidt til de voksne) 😍
  Jeg har været total glad for najell liften til baby, som jeg så igennem testfamilien, og må indrømme jeg er noget skuffet over min stokke crusi barnevogn 🙈 jeg går rigtig meget, lange ture dagligt, og det er den ikke ligefrem egnet til..
  Vi håber i vælger os, vi vil bestemt ikke skuffe jer, vi er bare klar på at blive en del af den store familie. Jeg har fulgt jer længe, og elsker at se det sammenhold der er kommet igennem jeres samarbejde 🙏🏻💕
  Jeg er på barsel, så der er en del babyspam også. Instagram: winnimacioci
  🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Hansen

  I skal vælge vores familie, som er bestående af alenemor på 30 år med 3 børn, Felix på snart 5 år og enæggede tvillingepiger Vega & Alberte på snart 4 år. Vi bor i hus på dejlige Lolland. Vi er en familie med fart på hverdagen, med en mor der studerer og træner, og med børn der også elsker deres fritidsaktiviteter. På hjemmefronten elskes der at bruge tid på det kreative i form af lego! Dét er det største hit! Endvidere bruger vi meget tid på sanserne, med at tegne, perlerier osv. I det jeg har to piger med udfordringer på det sprogmæssige plan, ift. sprogforståelsen bruger vi også meget tid at styrke dette med øvelser, som lege og læsninger i bøger. Men nok som mange andre piger i den alder hitter dukkeleg stort og alt med Gurli Gris og Frost. Vi er tilsammen en familie med sjov, fis og ballade. Det ville for os alle 4 herhjemme være en kæmpe fornøjelse, at blive en del af testfamilien 😃🤞🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Hansen

   Ej at forglemme mit insta navn som er: Camilla.89 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah Madsen

  Jeg gad virkelig godt være en del af testfamilien. Det kunne være super spændende. Vores familie består af mor, Sarah på 23, far, Thomas på 27, Victoria 2 år og David knap 8 måneder.
  Jeg elsker at tage billeder og elsker Instagram universet hvordan vi kan inspirere hinanden 🤞🏼
  Vores yndlings produkt(er) herhjemme er klart elektronik – vores datter har lært så mange sange, melodier og bevægelser. Vi bruger rigtig mange timer på at høre musik, tage billeder og spille/lære på tabletten. Derudover elsker vi at vi indeni foråret/sommeren, vi er lidt skræmte af efteråret…
  Jeg findes på Instagram under navnet – sarahmadsens ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina Birch Schmidt

  I skal vælge vores familie, som består af mor Kristina 40 år, far Jerry 40 år, Nicoline på 11 år og Zander på 15 år. Derudover består familien af Ludvig og Futte som er vores 2 misser”.
  Ynglings produkter i vores familie spænder bredt. Zander på 15 år elsker gaming, musik og alt udstyr til knallerter. Nicoline er pige med stort P og er vild med skønhed og mode ting.
  Mor er vild med produkter indfor skønhed og møde, men også teknik.
  Far er vild med alle produkter indenfor biler og bilpleje og ting til haven.
  Vores familie vil kunne byde ind med et bredt udvalgt i at teste forskellige produkter.
  På Instagram er mit profilnavn: Kristina Birch Schmidt 👏🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Terese

  Jeg ville gerne være en del at testfamilien da jeg syndes det ser super spændene ud.
  Jeg er kvinde 22 år og bor alene i en lejlighed.
  Jeg er vegetar og mine ynglings produkter lige pt er meget bæredygtige ting. Prøver og leve mere den vej.
  Så jeg prøver at skifte så mange ting ud som lifligt der alligevel bare er engangs ting 🌍
  Min instagram er. Terese_nf

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Hej! Vi er en lille familie på tre mor (mig) på 25, Far Nicklas som er 26, William på 1,5 år. Vi elsker at rejse og rejser flere gang om året. I det nye år flytter vi i vores nye hus med en kæmpe grund at boltre sig på! Derudover skal vi giftes. William er en vildbasse der især godt kan lide hans bobles og andet motorik legetøj. Jeg kan godt lide indretning 🙂 min profil på Instagram er _marianim

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Olivia

  Hej med jer
  Vi søger med glæde en 3. Gang om at blive en del af jeres dejlige familie. Vi er mor: 36 år og Mathilde: 11 år og Molly 10 år.
  Vi vil super gerne være medtestere på varierende produkter.
  Vi vandt et super godt produkt nemlig: krible krable shampo og vi var mildest talt forbavset over hvor godt den holdte lusene på afstand! Vi har desværre være plaget af lus herhjemme en del, men lige den krible krable shampo hjalp med at afskrække de små sataner ( ja undskyld sproget men de er jo mega belastende) 🙂
  Knus familien beronius
  Instagramnavn: @saraoliviaberonius

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natacha

  Mor 31, far 28, Clara Madeleine 5 og baby marts 2020 smat Bobsen vores kat. Vi skal være testfamilie fordi vi står over for et hæsblæsende år med flytning, hvor alle endelig kan få eget værelse (vi har boet i en 2 værelses), baby på vej og en skolestart for vores datter. Krea, leg og udendørs aktiviteter beskriver os alle meget godt. Vi er vilde med bobles og bøger hvor både motorik og hjerne kan blive udfordret. Hvad der skuffer er nok mere, hvor vi har sat forventningerne til produkterne for højt. Derfor ville vi elske at kunne teste og svare hudløst ærligt på en række spørgsmål, der altid kommer ved nye og/eller populære produkter. Vi er ikke mærkeryttere men gør faktisk en dyd ud af at købe brugt. Her kan jeg virkelig også se på mærker og kvalitet i forhold til hinanden. På instagram er jeg @ndwestersoe hvor både familieliv, kreating og bolig er mine hovedområder. Men vigtigst med fokus på virkeligheden

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine nørgreen

  Vi er en familie på 3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine nørgreen

  Vi er en familie på 3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Mor (Michelle) 27 år, Far (Sandor) 27 år, Søn (Charlie) 11 måneder. Derudover består familien også af Hund Mollie og Kat Mille.
  Vores yndlingsprodukt fortiden afhænger meget af hvem man spørg, står det til Charlie er det formentlig Lego duplo, hvor han bruger nærmest alt hans tid lige i øjeblikket, lige bortset fra det selvkørende tog, som han stadig lige studere lidt på afstand. Står det der imod til far at vælge, tror jeg han syntes det ny anskaffede Lego tog er det fedeste, og han forsøger ihærdigt at få bygget en bane unden at Charlie hapser skinnerne. Hvor Mor her nok er mere praktisk anlagt og forguder vores voksi Urban der netop blev taget i brug i forbindelse med vores Juletur til Hamborg, ikke nok med at vi så bare kunne have klapvognen med, så slap Charlie også for at skulle have alt for meget tøj på, når man jo sådan render ind og ud af butikkerne. Så kunne der blot lynes lidt ned, og klapvognen blev en del blødere og mere oplagt også at tage sin lur i, win win. 😉

  Vi håber at blive en del af testfamilien i år 2020.
  Instagram: mortilcharlie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • I skal helt sikkert vælge os, vi vil elske at teste for testfamilien. Vi er mor 35 år, Luca 4 år og sidste mus er Liva på 2, som er en rigtig diva..🙈
  Jeg er for nyligt blevet alenemor og vi er ved at finde vores nye rytme i hverdagene.. Samtidig er vi næsten lige flyttet ind i vores lejlighed, som er blevet renoveret fra top til tå..👌🏼
  Jeg elsker indretning, fotografering, være kreativ og kvalitetstid med mine yndlings.. Luca elsker sine biler, superhelte og Lego..💙 Liva elsker sine dukker og er allerede den sødeste lille dukkemor..💞 Vi er en tosset familie som elsker at pjatte, hygge og prøve nye ting.. Jeg findes på Instagram under navnet: mor_til_luca_og_liva

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Vi er et par Christine på 44 og Jørgen på 50
  Børene er flyttet hjemmefra . Vi har Saxo vores oeb hund .
  Baloo og zimba vores mussejager .

  Jørgen er handy mand med stor H…
  christine er meget huslig og elsker hygge med stearinlys og varme …

  Vi begge har Instagram konto og Facebook

  Saxo1611og saxe2110

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej 

  Vi er en familie på 4 som rigtig gerne vil være en del af jeres hold.

  Jeg hedder Nicolai Sund Brøndum, er 35 år og arbejder som børnehavepædagog og tv vært på programmet “Er Der Nogen Jeg er gift med Ann Sofie, som er 30 år. Hun arbejder også som pædagog, pt. er hun dog på barsel med vores yngste datter, Anna på 11 måneder. Sammen har vi også Karla på 3 år. Vi bor sammen i Frederikshavn, Nordjylland. I vores lille røde murermester villa. 

  Vi er en aktiv familie, som elsker at have det sjovt og prøver gerne nye aktiviteter sammen. Det kan være lige fra en hel bål dag i haven, hvor alt maden igennem hele dagen tilberedes over bål, en cykeltur i skoven, til at bage kager og tage en tur i svømmehallen. Vi sætter stor pris på at lege og være kreative med vores børn.

  Jeg har en aktiv Instagram profil, hvor jeg i forvejen deler en masse forskelligt fra mit liv og mine hyggestunder med familien. Jeg har på nuværende tidspunkt 8272 følgere, som jeg deler stort og småt med.

  I kan se mere her:

  https://instagram.com/nicolai_sund?igshid=xuaptfy6dyhi

  Det ville være sjovt for mig og min familie, at blive testfamilie og dermed få lov til, at teste og fornøje os med forskellige produkter mm. og dele vores erfaring med andre familier. Jeg er kreativ og hurtig når det handler om, at redigere og dele videoer og billeder på de sociale medier og gør det allerede flittigt.

  Vi vil se frem til at høre fra jer.

  Mvh

  Nicolai Sund Brøndum og Co.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia Topbjerg Berglund Nielsen

  I skal da vælge vores familie, som består af mor 30 år, far 37 år, vores datter Nanna på snart 1 år, min bonusdatter Lærke på snart 7 år og min bonusdatter Silke på snart 9 år og vores hund Rajah 4år. Vores yndlingsprodukt er bl.a Kenwood major køkkenmaskine og vores robotstøvsuger “RobertNielsen” og så elsker vi at være kreative med både perler, maling, tusser og pap og papir o.s.v.
  Vi har været skuffede over boxer, vi bor langt ude i skoven i midtjylland og da vi havde boxer var vejledning omkring tv og antenne ikke særlig godt, så vi kæmpede med dårlige kanaler i lang tid når der var dårligt vejr 😬 hvilket der ofte var.
  På Instagram er mit profilnavn: Not_perfect_dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vores lille familie består af far (30 år), mor (26) og Hector på snart tre år. Vi har netop solgt vores første fælles hjem, og i 2020 bygger vi vores drømmehus med et kæmpe multi/familierum, som skal lægge fundamentet for leg, kreativitet og hygge. Vi er en aktiv familie, som bruger oceaner af tid med frivilligt arbejde i den lokale forening. Samtidig er hele omdrejningspunktet vores stærke familie, som har vendt masser af modgang/sygdom til at sætte ekstra pris på livet og hinanden. Det afspejler både min mands og min IG-profil. Vi ønsker begge at være en del af testfamilien (@pappaa) og (cilletoftgaard).

  Det som hitter allermest hjemme hos os, det er der store Gurli Gris hus. Det var egentligt lidt et sats, da jeg købte det, men butikken havde det til halv pris, da æsken havde fået lidt vand. Men hold nu op, hvor er jeg blevet overrasket. Den måde min søn leger, har ændret sig fuldstændigt. Han fortæller nu historier, leger med figurerne og fantasien får frit spil. Det er fantastisk at observere!

  Vi håber at høre fra jer.
  Glædelig jul! 🎄

  Kærlig hilsen
  Familien Toftgaard Visholm

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise van Putten

  Skør mor på 39, fjollet pige, Jessica-Sofia på 9 og den bette bandit, Noah, på 5 år. Husets kæledyr og uundværlige hund, Bella, en golden retriever.
  Vi elsker oplevelser, fjolle og rejser. Mor syntes at det er hendes pligt, at slæbe børnene rundt i verden og vise en masse spændende ting ril dem.
  Jessica-Sofia er vild med løbehjul, rulleskøjter og kreativitet.
  Noah er en rigtig dreng, der elsker at klatre, hoppe i mudder, spille bold og samle ting.
  Mor elsker selvforkælelse, tøj og oplevelser med og uden unger😄
  Er sikker på vi ville passe perfekt ind i testfamilien.
  På insta er mit navn Lovanputten

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janni Elsborg

  Vores familie består af mor Janni, 35 år, far Rune, 41 år, vores datter Maja på 2 år og vores søn Silas på 5 år.
  Vi bor i Sønderborg.
  Vores yndlingsprodukt for tiden er: Aderma Exomega balm, til de sarte hænder og kinder her i kulden.
  Vi har i weekenden været til Glow Gardens i Odense som skuffede os rigtig meget. Det var på ingen måde den magiske oplevelse vi havde forventet ud fra de videoer der findes fra de andre lande. Dog var det stadig en dejlig dag med familie kvalitetstid ❤
  På Instagram er mit profilnavn jalke84
  Har fulgt testfamilien i flere år og håber hvert år at blive en del af teamet 😊🤞

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Janni

   Jeg har forresten lavet en collage med billeder fra Glow Gardens på Instagram. Har tagget både testfamilien og mammarose derpå 😊

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vi er en fynsk familie (mor her er tilflytter fra Sjælland til Fyn) nå men vi som familie består af mor Frederikke på 25. Far Dennis på 27 og vores datter Naja på 1.5 der er fart på her hjemme og vi sidder aldrig stille derfor elsker vi bobles tumlebræt og misioos boldbassin. Når vi endelig sidder bare lidt stille ned elsker vi og bygge med lego eller gå en lang tur med klapvognen. Vi vil som familie være glad for og kunne teste produkter og inspirerer andre familier. Vores liv i billeder er og finde under instagramnavnet ___frederikke

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Her i Nordjylland bor Victor på 3,5 år, Vilde på 1,5 år, far Stefan på 35 år og jeg selv Julie på 27 år. Lige nu er der flere yndlings produkter herhjemme, spørger I rødderne, så ville Victor svare: LEGO og piratborg/piratskib. Vilde ville svare: mine dukker og dukkevogn! Hvis de to skulle vælge noget sammen, så ville de klart vælge deres bobles og foldemadras, for de elsker at tumle 😅. Min mand ville svare Playstation og RO til at koble af til det, han arbejder nemlig konstant i øjeblikket på sit job og her hjemme (vi er ved at færdiggøre renovering af hus). Jeg selv ville svare: min hæklenål og garn! Mit profilnavn på Instagram er julieguldager_

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • I skal helt klart vælge min lille familie som består af; Mor Kristina på 31 år som til dagligt læser til socialrådgiver og arbejder på et opholdssted for unge anbragte samt er frivillig rådgiver for seksuelle misbrugte. Zander på 8 år som elsker PlayStation, spil og at udfolde sig aktivt via fantasilege mm. Han elsker vidst nok bare alt det drenge elsker i den alder 🙂 Så har vi også tæt relation til min niece på 6 år som også elsker at få taget billeder, være kreativ, lave blog-videoer mm. 🙂 Vores sidste produkt hjemme i stuen som vi har haft stor glæde af hele familien er ; Evolve køkken stolen. Den er simpelthen SÅ fantastisk. Inden vi fik denne ville Zander næsten aldrig være med til madlavning fordi han var så usikker over at stå på en almindelig stol ved køkkenet eller sidde på bordet – det gav bl.a. også en helt forkert stilling i kroppen. Efter denne stol er kommet til er der sket mirakler i køkkenet 😉 Nu føler han sig tryg og skal ikke tænke på at vippe eller falde nogen som helst steder 🙂 Den bliver også flittigt brugt af niecen. Det er en fantastisk opfindelse til alle børn – selv også gamer-drenge på 8 år 🙂
  Og så elsker vi faktisk også at bruge håndspritten fra “the flying Tiger”. Tror vi har 6 flasker stående i skabet. Den er billig og den dufter ikke sprittet som alle de andre gør – perfekt til små børnehænder 🙂

  Min Instagram er ; Kf0310

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vi er en fynsk familie (mor her er tilflytter fra Sjælland til Fyn) nå men vi som familie består af mor Frederikke på 25. Far Dennis på 27 og vores datter Naja på 1.5 der er fart på her hjemme og vi sidder aldrig stille derfor elsker vi bobles tumlebræt og misioos boldbassin. Når vi endelig sidder bare lidt stille ned elsker vi og bygge med lego eller gå en lang tur med klapvognen. Vi vil som familie være glad for og kunne teste produkter og inspirerer andre familier.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke kofod

  Mor 26, Far 27, Maya Mercedes 4 og sidste skud på stammen Felix snart 7 mdr. Vi bor sammen med vores hund, Shelton i et hus på solskins øen.
  Vi er en aktiv familie med fart på, men når vi skal have ro i kroppen og i sindet, så er vi kreative i form af bagning, tegne, perler – bruge vores sanser. Og specielt nu hvor Felix udvikler sig så meget og hurtigt, bruger han tid på at udforske verden. Yndlingsprodukter herhjemme er legetøj som enten spiller musik eller sanse legetøj. Maya elsker at bruge sin fantasi, lege med dukker og lege fin dame med hele piv tøjet.

  Vi håber at blive en del af testfamilien.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Esra Øzer

  Vi er en familie på 4. Mor 30 år far snart 29 år Storebror Berat på 4,5 og lillebror Malik på 1 år.
  Pt elsker Berat alt hvad der har med dinosaur at gøre 🦖. Lillebror som lige er fyldt 1 år elsker at tumle med bObles. Far er skolelærer og bruger sin fritid på at fiske.🐠 Mor her er socialpædagog som elsker at bruge sin tid i køkkenet sammen med storebror. Vi elsker at bage. Når ungerne er lagt er garn mit legetøj 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stinne Holm

  Min lille familie består af søn Gorm Johannes på 4,5 år, lillebror Thor August på 2,5 år, far Per på 30 år og mig mor Stinne på 27 år – vores to katte Nala og Frede (forhåbentlig snart gravid med en baby og købt en hund) 😄 lige nu er vi fuldstændig vilde med LEGO her hjemme, pga af sygdom de sidste to uger hr vi virkelig fået bygget mange forskellige ting 🙈 på Instagram har vi to profiler, fri_familie og stinne_holm 🙏🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise van Putten

  Skør mor på 39, fjollet pige, Jessica-Sofia på 9 og den bette bandit, Noah, på 5 år. Husets kæledyr og uundværlige hund, Bella, en golden retriever.
  Vi elsker oplevelser, fjolle og rejser. Mor syntes at det er hendes pligt, at slæbe børnene rundt i verden og vise en masse spændende ting ril dem.
  Jessica-Sofia er vild med løbehjul, rulleskøjter og kreativitet.
  Noah er en rigtig dreng, der elsker at klatre, hoppe i mudder, spille bold og samle ting.
  Mor elsker selvforkælelse, tøj og oplevelser med og uden unger😄
  Er sikker på vi ville passe perfekt ind i testfamilien.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Jarltoft

  Vores familie vil rigtig gerne være en del af test familien-familien.
  Vores familie består af Louise på 31, Martin på 40 år. Alfred på 5 og Nora på 5 måneder.
  Vores mest brugte produkter pt. er barnevogn, klapvogn, babylegetøj men også konstruktionslegetøj Og læringsstil til den store. Vi er meget stor fan af Lamaze legetøj og Brio’s byggesæt.
  Vores store dreng starter i skole til sommer, og vi er lidt kristiske over de mange forskellige produkter som vi skal ud og finde. Skoletaske, penalhus, madkasser og drikkedunke. Der findes utrolig meget bras.

  På Instagram er mit profilnavn: LouiseJarltoft

  I ønskes en glædelig jul.
  Louise Jarltoft

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Hej vi er en lille familie på 4. Emmelie på 2år, William på 6år om 12 dage, far på 31 og mor på 30 ❤️ vi vil elske at være en del af testfamilien 👏🏻 Emmelie er en lille dukkemor, der elsker at putte og pusle sine dukker. William elsker ninjago og lego. Begge unger elsker også at være kreative med deres mor, som i sin fritid tegner. Mor elsker alt med tusser, notesbøger, papir, ja alt kreativt og så elsker hun os at dyrke yoga. Far kan godt lide at spille Playstation og se gode film. Far og mor er meget tilfredse med vores viaplay konto. Ungernes favorit ting pt er nok deres chokolade kalender 😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamilla

  Hej. I skal vælge vores sjove, fjollet, kreative familie, som består af mor Kamilla 24 år, far Christian 28 år, vores datter Isabella på 3 år og vores kat Emil .Vores yndlingsprodukt for tiden er kreative spil, at male og være kreative. Vi har været skuffede over Børne bøgerne herhjemme, vores datter elsker godnathistorier men synes for tiden dem der er er for kedelige. Instagram er mit profilnavn kamillahy

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Mor 33år, far 33år, Maya 7 år og Mads 4år. Vi er en familie som elsker ude livet, elsker at vandre og sove i naturen. Vores søn går i skovbørnehave, så dette stiller krav til kvalitet på tøjet og fodtøj, men også på diverse cremer, som solcreme osv, har er vi ret vild med Derma👍
  Lige nu prøver vi os frem med at finde de rigtige sko, i forhold til outdoor og vandring.
  Vores datter dyrker spring gymnastik og taekwondo, og elsker at være kreativ, især Hama perler.

  På Instergram hedder vi camilla_ronn_ og min mand h.b.larsen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Lykke Byrgesen

  Vi er en familie på 4 som bor på landet (Lolland) i et gammelt bindingsværkshus.
  Vores familie består af; Mor, Louise 33 år, sosu-assistent. Far, Laurits 34 år, selvstændig landmand. Storebror, Emil 3 1/2 år, børnehavebarn. Lillesøster, Ellen 1 år, dagplejebarn. Vores skønne boxer Carla 6 år, hjemmegående.
  Vi elsker familietid, som kan være alt fra at køre traktor, at tage ud og spise, på ferie og meget andet. Emil er meget kreativ og elsker at male, tegne og bygge. Ellen er lige ved at lære at gå og hun elsker at lege i sit køkken. Jeg elsker at lave mad. Bage og have kvalitetstid med børnene samt gå ture med Carla. Far elsker sit arbejde og at tilbringe tid med os andre.
  Jeg elsker at prøve nye ting, senest har jeg købt en damper til at stryge tøj med, og en dampmoppe til at vaske gulv med som jeg elsker.
  I skal vælge os, fordi vi er hudløse ærlige, elsker at prøve nye ting og fordi vi synes det kunne være spændende at være med 😊
  Mit Instanavn er Louiselykke__

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Lykke Byrgesen

  Vi er en familie på 4 som bor på landet (Lolland) i et gammelt bindingsværkshus.
  Vores familie består af; Mor, Louise 33 år, sosu-assistent. Far, Laurits 34 år, selvstændig landmand. Storebror, Emil 3 1/2 år, børnehavebarn. Lillesøster, Ellen 1 år, dagplejebarn. Vores skønne boxer Carla 6 år, hjemmegående.
  Vi elsker familietid, som kan være alt fra at køre traktor, at tage ud og spise, på ferie og meget andet. Emil er meget kreativ og elsker at male, tegne og bygge. Ellen er lige ved at lære at gå og hun elsker at lege i sit køkken. Jeg elsker at lave mad. Bage og have kvalitetstid med børnene samt gå ture med Carla. Far elsker sit arbejde og at tilbringe tid med os andre.
  Jeg elsker at prøve nye ting, senest har jeg købt en damper til at stryge tøj med, og en dampmoppe til at vaske gulv med som jeg elsker.
  I skal vælge os, fordi vi er hudløse ærlige, elsker at prøve nye ting og fordi vi synes det kunne være spændende at være med 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  I skal vælge vores familie, som består af Mor Nina 29, Far Mathias 27, Storebror Theodor 10, Tvillingetøserne Ronja og Silje 8, Lillesøster Freja 3 og Lillebror Hugo 7 mdr.
  I øjeblikket er vi særlig vilde med Bobles og neocubes 🙂 Jeg har instagramprofilen: @morogmedister

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Mor 38. Far 37. Eya 3 1/2. Alexzander 4 mdr og katten Congo❤️ mor er meget kreativ og elsker at esprimenter med mad. Far er meget handy med værktøj. Prøver at lave krea ting med vores datter både inde og ude. Her står Disney ting, tumlemøbler, kage og mad og elektronik højt. Ynglings produktet herhjemme pt er giraf bidering, brio hunden og rapunsel og Elsa barbie dukke. . Er meget skuffet de fleste børnebøger da de ikke kan klare ret meget og når man tænker på det er små børn der håndtere dem.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af trælegetøj fra CIHA af mærket Studio Circus (Stabletårn, sanseklodser og musik instrumenter)