TEST af ammepude fra NSLEEP – Testfamilien
TEST af Bee wrappy (genanvendeligt madpapir)

TEST af ammepude fra NSLEEP

Vores tester Line har testet ammepude med kapok fyld fra danske Nsleep.

Line fortæller:
“Jeg har været så heldig at få lov til at teste en ammepude fra det danske firma, Nsleep, der hovedsagligt udvikler, designer og producerer allergivenlige produkter som blandt andet dyner, puder, madrasser, ammepuder m.m., der alle er beriget med fyld af de lækreste naturfribre udledt fra kapoktræer.”

Forud for testperioden havde jeg intet kendskab til disse naturfibre, men jeg har efterfølgende undersøgt produkterne nærmere på Nsleeps egen hjemmeside, hvor der findes gode informationer. Nogle af fordelene ved anvendelse af kapokfyld er, at det virker både isolerende, ventilerende og ikke mindst allergivenligt. Ydermere er produkterne økologiske og miljøvenlige, hvilket jeg personligt ser som en stor fordel, hvis man gerne vil tænke lidt på miljøet og naturen.
For tre måneder siden blev jeg mor for første gang, hvilket betyder, at jeg har brugt utallige timer på at amme min lille datter, Alberte. Efter få dage kasserede jeg hurtigt min daværende ammepude, da jeg synes, den var umulig at bruge, og dermed ikke gjorde noget godt for mine amninger. Da jeg fik muligheden for at teste en ammepude fra Nsleep, sagde jeg derfor pænt ’Ja tak’ i håbet om at finde en ammepude, der kunne opfylde mine behov bedre, end min daværende ammepude kunne.
Efter første møde med ammepuden fra Nsleep var jeg ikke et sekund i tvivl om, at den fungerede bedre for mig og dermed var en bedre løsning herhjemme. Puden har nemlig en perfekt størrelse, og det bløde kapokfyld sikrer en god komfort for både Alberte og jeg, hvilket gør amningerne langt mere behagelige for os begge. Den svedtransporterende effekt medvirker, at puden er behagelig at have tæt på kroppen og sikrer ligeledes, at hverken mor eller barn sveder. Ydermere er puden nem at ”forme”, så den passer perfekt til netop mit behov, hvilket er et kæmpe plus, hvorfor jeg ærligt kan sige, at jeg er stor fan af den.
Udover at fungere som en ammepude, som den er tiltænkt fra firmaets side, har vi herhjemme også anvendt puden som en ekstra pude i sofaen eller sengen, når den nu alligevel ligger der. Den er så dejlig blød, at den er svær at lade ligge 🙂 Derudover har Alberte også brugt den i forbindelse med nakketræning, hvor hun har ligget henover den, så hun ikke altid ligger direkte på et fladt underlag, hvilket har fungeret super fint for os.
I forhold til køb af ammepuden skal det nævnes, at der ikke medfølger et betræk, men at dette kan tilkøbes på Nsleeps egen hjemmeside. Det eneste minus ved betrækket er, at det kun kan købes i en hvid farve, hvorfor jeg personligt godt kunne tænke mig lidt flere valgmuligheder – men det er selvfølgelig smag og behag – og hvid passer jo i alle hjem!

Alt i alt er ammepuden et anbefalelsesværdigt produkt, som jeg helt sikkert selv kunne finde på at investere i!
Alle vores tests og anmeldelser på www.testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris, kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver ratingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Jeg kunne personligt ikke ønske mig en bedre ammepude end denne, så jeg kommer helt sikkert til at bruge den til mine fremtidige børn, når Alberte engang skal være storesøster.

Holdbarhed: MEGET GOD – Ammepuden kan både vaskes i vaskemaskinen samt tørres i tørretumbleren, hvis den har været ude for et uheld. Tørretumblingen vil fjerne støvmider og bakterier og vil derudover medvirke til at gøre fyldet luftigt, så puden igen bliver blød og fyldig.

Pris: MEGET GODPrisen er 399 kroner, hvilket jeg synes, er en rigtig fair pris for et lækkert kvalitets- og miljøvenligt produkt. Det er i hvert fald helt sikkert en pris, jeg gerne selv vil give for puden.

Kvalitet: MEGET GOD – Efter at have testet ammepuden i fire uger, er jeg ikke et sekund i tvivl om, at kvaliteten er i top. Rigtig fin taget prisen i betragtning.


 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Bee wrappy (genanvendeligt madpapir)