TEST af Baby Jogger City Mini 2 – Testfamilien
TEST af Baby Jogger City Tour 2

TEST af Baby Jogger City Mini 2

Vores tester Nanna har sammen med datteren Lily på 3 år testet klapvognen City Mini 2 fra Baby Jogger.

Nanna fortæller:
Vi har testet den nye, opdaterede City Mini klapvogn fra Babyjogger. City Mini 2 klapvognen har til forskel fra den gamle model indbygget fodstøtte og så har den et nyt og minimalistisk design. Klapvognen har praktiske, punkterfri dæk. Det forreste hjul kan dreje rundt, så man let kan styre klapvognen rundt. Forhjulet kan også låses, hvilket er smart ved kuperet terræn.

Derudover har klapvognen fempunktsele, trinløs justering af ryglæn, praktisk, justerbar, vind- og vejrbeskyttende kaleche med kighuller, så forældrene kan se barnet samt mulighed for at skabe ventilation i kalechen på varme dage. Klapvognen har endvidere et praktisk indkøbsnet, som kan tilgås fra flere sider og kan bære op til 4,5 kilo. Selve klapvognen har en max vægtkapacitet på 27,5 kilo, og kan derfor også bruges til børnehavebørn, hvis man f.eks. skal på ferie med lidt for lange gåture til de små ben. Bonus er nemlig, at klapvognen med et enkelt træk, klappes sammen, så den let kan komme i bilen. Klapvognen er, med sine kun 9,5 kilo, nem at løfte ind og ud af bilen.

Desuden kan der tilkøbes bøjle, barnevognslift og autostolsadapter, så klapvognen kan tages i brug helt fra nyfødt, og har altså virkelig lang levetid idet den ”vokser” med barnet.

Det var det helt perfekte tidspunkt for os at få lov til at teste en City Mini 2; vi havde netop solgt vores søskendevogn OG skiftet vores stationcar ud med en almindelig hatchback, så vi var meget spændte på at modtage det nye køretøj.

Mit første indtryk, da jeg hentede kassen med klapvognen, var, at den ikke fyldte ret meget, hvilket i mit hoved måtte betyde, at der var virkelig meget, der skulle samles – og dét er ikke min eller mandens spidskompetence… Men der tog jeg (heldigvis) fejl. Det eneste, der skulle samles var kalechen, som uden brug af ret meget logik let kunne klikkes på. Det samme gjaldt hjulene, som
jeg klikkede på så let, at jeg kunne filme med den ene hånd imens – skulle jo lige lave en story til Instagram 😀 Og wupti, så var vognen klar til, at den spændte 3årige kunne hoppe op i sin helt egen vogn – og ikke dele søskendevogn med sin storesøster.

Manden var meget hurtig til at skulle teste det praktiske; er den nem at klappe sammen, og kan den let smides i bagagerummet? Klapvognen bestod hans lille test, og der var et tilfredst smil på mandens læber.

Lily er 3 år gammel, 98 cm og vejer 15 kilo, så vægtmæssigt kan hun stadig bruge klapvognen, når hun er skolebarn. Hun sidder fint i den, og fodstøtten var ret genial, da hun brækkede foden kort efter, vi modtog klapvognen. Længdemæssigt skal hun dog ikke blive meget længere, før fodstøtten bliver for kort til hende, men hun sidder rigtig fint i den nu, og er meget glad for ture i den.
Ryglænet justeres med stropper og et ”klemmespænde” nemt op og ned til sidde- og liggeposition. Her er kalechen ret genial, idet den har ekstra stof bagtil, så kalechen stadig dækker godt for vind og sol fortil og stadig går helt ned bagtil.

Selen er en fempunktssele, hvilket jeg er rigtig glad for, nu hvor der ikke er bøjle som standardudstyr (Kan dog tilkøbes). Stroppen mellem benene passer lige akkurat nu, men med en tyk flyverdragt eller et par centimeter mere i højden, så vil selen mellem benene blive for kort til min datter. Selens spænde er ikke til fumlefingrede, den er lidt besværlig at samle, når den skal klikkes – til gengæld kan barnet så heller ikke selv klikke sig ud af den, så måske er det ikke så skidt endda 

Som nævnt klappes vognen MEGET let sammen. På klapvognssædet er der to stropper mærket med numrene 1 og 2, når man hiver i dem, klappes vognen sammen så let som ingenting, og bliver helt flad. Er man helt presset på plads, kan hjulene virkelig nemt tages af, så bliver helt flad, og måler kun 79×53,5×19 cm. Det er virkelig noget, vi som småbørnsfamilie sætter pris på – pladsen er altid trang, når vi skal afsted alle fire og bilen skal pakkes.

Jeg er 180 cm, så jeg var lidt spændt på, hvordan klapvognen ville være til mig, når håndtaget ikke kan justeres i højden. Heldigvis er den virkelig behagelig at gå med både for folk på min højde og lavere.

Alt i alt er Baby Jogger City Mini 2 en genial rejsemakker – perfekt til når de små de ben har brug for hvile 🙂

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Brugsværdi: MEGET GOD – Den er super praktisk, let at komme omkring med og har fin komfort.

Kvalitet: GOD – Klapvognens hjul og dæk, anvendelighed og design emmer af kvalitet. Kun selens kvalitet og størrelse kunne i min verden blive bedre.

Pris: GOD – Prisen på Baby Jogger City Mini 2 ligger til omkring 3400 kr., hvilket hænger meget godt sammen med dens kvalitet og mange funktioner.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Baby Jogger City Tour 2