TEST af Baby Jogger City Tour 2 – Testfamilien
TEST af COMPLETE Embossed bæresele fra LÍLLÉBABY

TEST af Baby Jogger City Tour 2

Vores tester Ida, har sammen med familien, Luna på 1 år, og Lærke på 4,5 år testet klapvognen, Baby Jogger City Tour 2.

Vi har længe været på jagt efter en klapvogn, så jeg havde virkelig set frem til denne test.

Det var et familieprojekt at samle vognen, super hyggeligt og super nemt. Lærke satte hjulene, far hjalp, Luna legede med kassen og mor tog billeder.

Jeg var virkelig overrasket over hvor nem den var at samle. Og endnu mere positiv overrasket over, hvor let det var at slå klapvognen sammen.

Sammen med vognen kom en stofpose, til at transportere den i. Den fylder vitterlig ingen ting og vejer ikke specielt meget, og med posen er den nem lige at have over skulderen

Lærke er super stædig og ikke så glad for at gå, vi har haft så mange konflikter med hende hvor hun har været træt og “mine ben er gået i stykker”. Det var derfor vigtigt for at det var en klapvogn som var nem at have med, og det må man sige Baby Jogger City Tour 2 er. Vi kan faktisk have den liggende under Lunas, barnevogn, indtil de små ben bliver for trætte.

Vi har allerede været ude og lufte klapvognen en del gange. Den er nem at navigere rundt med og har svingbare forhjul.

Vi boksede lidt med at få lukket selen, men det kræver bare lige lidt øvelse. I virkeligheden er det jo bare godt at det e kridt kringlet, så ungerne ikke selv åbner den. Sædet kan ligges helt ned, så ungerne også kan snuppe en lur i den, vi har faktisk talt om at droppe barnevognen helt og kun have klapvognen.

Baby Jogger City Tour 2 har vundet bedst i test, og det kan jeg virkelig godt forstå, vi er vilde med den.

Alle vores test og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

Vores vurdering af Baby Jogger City Tour 2 bliver:

Nytteværdi: MEGET GOD – vi har virkelig manglet en klapvogn, især efter Lærke er blevet storesøster. Så for os er det et musthave.

Holdbarhed: MEGET GOD – det er svært at svare på efter 4 uger kun, men kvaliteten virker virkelig god, så jeg har høje forventninger.

Pris: MIDDEL – prisen ligger på omkring 2599,- hvilket er i den dyre ende af klapvogne.

Kvalitet: MEGET GOD – Pris og kvalitet hænger som regel sammen, og det her er en klapvogn i høj kvalitet, vi er virkelig glade for den.


 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af COMPLETE Embossed bæresele fra LÍLLÉBABY