TEST af BabyJogger City Tour 2 Double – Testfamilien
TEST af Baby Jogger City Mini 2

TEST af BabyJogger City Tour 2 Double

“Vores tester Louise og hendes familie har testet en Babyjogger City Tour 2 Double.
Louise fortæller:
“Der er ingen tvivl om, at begejstringen var stor, da vi fik lov til at teste den smarte søskendevogn fra Babyjogger. Efter vi fik vores søn August har vi virkelig manglet en klapvogn, hvor vi kunne have begge børn i. Vores datter Benedikte er kun 3 år, og selvom hun det meste af tiden gerne vil gå selv, så kan hun af og til også blive træt i benene. Især når vi går hjem efter en lang dag i børnehaven. Jeg kan i hvert fald skrive under på, at det kan være ret hårdt at skulle have en 3-årig på armen, mens man triller en barnevogn eller virkelig besværligt, hvis man både skal styre en barnevogn OG en klapvogn. Så denne søskendevogn har virkelig været guld værd for os!”
Klapvognen er virkelig kompakt, når den er slået sammen, hvorfor den også er ideel at have med ud at rejse. Den fylder faktisk mindre sammenfoldet end vores Babyjogger City Elite – det er altså ret imponerende taget i betragtning, at vi kun behøver at have denne ene vogn med til begge børn. Så nu er der god plads i bagagerummet, når vi tager på tur. Vognen vejer desuden kun 10,5 kg! Til sammenligning vejer en City Elite næsten 12 kg.
De to forreste hjul på Babyjogger City Tour 2 Double er drejbare, men kan også låses i en fast retning. På baghjulene sidder klapvognens bremse, som er nem at håndtere med foden. Vognen er udstyret med mange af de klassiske ”plusser” ved en Babyjogger. Den har justerbar fodstøtte, ekstra lang kaleche med solbeskyttelse UPF 50+, et stort net til opbevaring, og et ”kighul” i kalechen, så man kan se ned til børnene, når de sidder i vognen.
Begge sæder har fempunktssele, så børnene kan spændes godt fast. Sæderne kan ligges helt ned, så der er fuld liggelængde, hvis børnene skal hvile sig. Det giver desuden plads til, at der kan være en voksipose eller lignende, hvis man har et helt lille barn med som os.
Som I kan fornemme, er vi ret vilde med søskendevognen – og så tænker I sikkert; ”men har den slet ikke nogen minusser?” I løbet af testperioden er vi stødt på en række ting, som vi sagtens kan leve med, MEN som kunne være bedre i forhold til vores behov.

Det “største” minus ved klapvognen er, at sæderne kun er beregnet til, at hvert barn max kan veje 15 kg. Det er altså det Benedikte vejer nu som 3-årig. Det betyder reelt set, at vi kun kan bruge søskendevognen i en begrænset periode, selvom vores behov måske godt kan vare lidt længere. Dog virker vognen ret robust, så mon ikke også, at den holder til et par kilo ekstra, og dermed kan dække vores behov det stykke tid, hvor begge børn har behov for en klapvogn. Men det skal man i hvert fald være opmærksom på, hvis man ligesom os vil benytte vognen til søskende med tre år imellem eller bare har et lidt tungere barn.

En anden ting, som vi har savnet lidt, er et justerbar håndtag. Det synes vi er smart, når der er stor højdeforskel på dem som kører vognen. Det lykkes alligevel Benedikte at køre August en tur. Den er nemlig utrolig let at navigere rundt med!
Vi har både testet vognen på en shoppetur og ude i naturen. Begge dele klarede vognen til UG. Klapvognen kan komme ind alle steder – vi oplevede ikke et eneste sted, hvor den var for bred til at passere – hverken i døre eller butikker. På lidt mere ujævnt terræn blev de forholdsvis små hjul testet med begge børn i vognen. Men den klarede det – og vi kørte nemt over både grus, jord og græs.
Alle vores test og anmeldelser på testfamilien.dk bliver dømt ud fra følgende kriterier: nytteværdi, holdbarhed, kvalitet og pris. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

Min vurdering af Babyjogger City Tour 2 double er:

Nytteværdi: MEGET GOD – uundværlig hvis man som os har to børn der har brug for klapvogn. Det er altså bare tusind gange nemmere ikke at skulle gå med to vogne! Desuden kan begge børn få en lur i klapvognen, hvis man er på en længere tur. Det kan man altså ikke på et ståbræt kan vi skrive under på 🙂

Holdbarhed:  MIDDEL – vognen som er meget kompakt og forholdsvis lille, er ikke skabt til at følge børnene helt op til 4-5-års alderen, hvor nogle børn jo sagtens stadig kan få brug for en klapvogn. Karakteren bliver derfor kun middel, da den er lidt begrænset af maxgrænsen på de 15 kg pr. barn.

Kvalitet: MEGET GOD – Super god kvalitet. Alt ved vognen er bare gennemtænkt og lækkert. Der er bløde polstrede sæder i slidstærkt stof og alle knapper, bremser, og lukkesystemer fungerer bare og virker meget robust.

Pris: MEGET GOD – Vejledende udsalgspris for vognen er 4699 kr. Det synes jeg er en virkelig skarp pris for en vogn, som kan bruges af to børn. Den er desuden også helt genial som rejseklapvogn, da den kan klappes sammen og blive helt flad og kun vejer sølle 10,5 kg.”

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Baby Jogger City Mini 2