TEST af COMPLETE Embossed bæresele fra LÍLLÉBABY – Testfamilien
TEST af madras og rullemadras fra NSLEEP

TEST af COMPLETE Embossed bæresele fra LÍLLÉBABY

Vores tester Christine har sammen med hendes lille datter Vega testet Complete Embossed bæresele fra LÍLLÉbaby.

Christine fortæller:
“Jeg er mor til tre dejlige unger og med to andre børn der også kræver min opmærksomhed og begge mine hænder engang imellem, kom denne bæresele som sendt fra himlen”.

Jeg har ikke rigtig haft behov eller brug for en bæresele med de to andre, da de var små, men når der så pludselig er tre, så syntes jeg behovet var der meget denne gang.

Jeg valgte farven LUXE – PEWTER som er en lys grå farve med guld detaljer.

Bæreselen koster 1.399,-

Complete Embossed bæresele fra LÍLLÉbaby kan bruges fra helt nyfødt uden ekstra babyindsats, og helt indtil ca. 3-års alderen (op til 20 kg).

Den er  designet i et eksklusivt udtryk, med blødt og åndbart microfiber-materiale samt blødt ruskindsmateriale og gulddetaljer. Den har to praktiske frontlommer, hvoraf en er med lynlås – den har jeg været rigtig glad for, til min telefon og dankort.

Selen har en justerbar nakkestøtte der bruges de første måneder, og senere kan foldes ned. Der medfølger en aftagelig hætte der beskytter mod sol og vind. Selen har lænderygstøtte og polstrede skulderremme som også kan krydses, og et ekstra bredt midterbånd som fordeler vægten på en skånsom måde.

Bæreselen har 6 ergonomiske bærepositioner, alt afhængig af barnets alder og hvordan man øsnker at bære sit barn i den enkelte situation.

Nyfødt 0-3 måneder: Bred siddeindstilling med ansigtet mod forælderen, hvor barnet er placeret med benene inde i selen i en naturlig M – position. Man kan ligeledes tilpasse nakkestøtten for at støtte barnets hoved og nakke.

Spædbarn ca 2-4 måneder: Smal siddeindstilling med ansigtet mod forælderen, hvor barnets ben er placeret uden for bæreselen. Man kan ligeledes tilpasse nakkestøtten for at støtte barnets hoved og nakke.

Fra 6 mdr, fremadvendt: Smal siddeindstilling med ansigtet ud mod verden og benene placeret uden for bæreselen. Nakkestøtteten kan foldes ned og bruges som arm-støtte til barnet.

Fra 6 mdr, ansigt til ansigt: Bred siddeindstilling med ansigtet mod forælderen. Benene er placeret rundt om forælderens talje. Stillingen er god til det trætte eller urolige barn, der har brug for ro og hvile.

Fra 6 mdr, Hofteposition: Bred siddeindstilling hvor barnet har benene rundt om forælderens talje. Stillingen mindsker trykket på den nedre del af forælderens ryg, og man opnår derved en aflastning. Barnet kan samtidigt se forælderen og se fremad, hvilket giver barnet en tryghed.

Fra 6 mdr, på ryggen: Bred siddeindstilling hvor barnet har benene rundt om forælderens talje. Kan anvendes når barnet kan holde hovedet selv. Perfekt bæreposition når barnet er større og vejer mere eller man skal bære i længere tid, da det giver et mindre tryk længst nede på forælderens ryg.

Jeg modtog bæreselen da Vega var ca. 6 måneder, så jeg har ikke afprøvet “nyfødt og spædbarns” bæremetoden.
Vega er et meget nysgerrigt barn og skal helst ikke gå glip af noget, derfor har jeg båret hende meget fremadvendt i bæreselen – her kan hun holde øje med alt omkring sig. Hun er ikke et barn der hurtigt bliver overstimuleret og suger egentlig bare alle indtryk til sig, især når man er tryg på sin mors mave.

Bæreselen har virkelig været god i ulvetimen! Jeg er ofte alene med alle tre børn, når der skal laves aftensmad inden farmand kommer fra arbejde. Her er det svært at få lavet noget uden begge hænder 🙂 Vega er kommet i bæreselen så det har lykkedes mig at få lavet aftensmad til hele familien. Hun elsker at følge med i det hele, samtidig med, hun sidder godt og trygt!

Vega sidder ikke længere i den “lille autostol” som man kan tage med ind og handle. Her har jeg haft bæreselen liggende i bilen, så jeg nemt kunne tage den på og smide Vega i. Kendetegnet for bæreselen er nemlig, at den er virkelig nem at betjene og få barnet i. Det er super smart at selen er “som den er” og man ikke skal piller indsatser ud eller sætte dem i, hvis man vil bære barnet i anderledes positioner. Den er også nem at regulere, hvis det er farmand der har båret Vega.

Desuden føler jeg god støtte i min lænd når jeg har båret Vega, selv i ret lang tid. Vi er stor fan af bæreselen og vil klart anbefale andre den!

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier; Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger fem ratings, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: GOD – Som forældre til tre børn, vil jeg nødig undvære en bæresele – den har hjulpet især mig, under madlavning eller når Vega har været pylret, samt når jeg har været ude og handle eller vi har været på tur.

Holdbarhed: MEGET GOD – Bæreselen er lavet af virkelig lækre materialer. Den virker utrolig holdbar og lækker åndbar! Den ser stadig ud som ny, her efter testperioden. 

Pris og kvalitet: GOD – Fantastisk kvalitet! Der er virkelig brugt de bedste materialer, den er gennetænkt og der er fine lækre detaljer som f.eks. guld smykket foran. Prisen er 1.399,- som jeg syntes er mange penge, men kvalitet og pris hænger sammen, plus man sagtens kan lade den gå i arv!


 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af madras og rullemadras fra NSLEEP