TEST af House Doctor “Xmas Car” fra Pixojet.dk – Testfamilien
TEST af Sero bluetooth V5.0 høretelefoner fra Pixojet.dk

TEST af House Doctor “Xmas Car” fra Pixojet.dk

En række af vores testfamilier har testet House Doctor Xmas Cars fra Pixojet.dk

Karina fortæller:
“Jeg har været så heldig at få lov til at teste to fine mini xmas biler fra mærket House Doctor“.

Jeg har faktisk de sidste par år gået og kigget på bilerne, men har aldrig fået dem købt.
Jeg er ikke så tosset med det julepynt der er alt for “julet” men bilerne her, er virkelig fine og er noget af det jeg meget gerne vil have stående frem, uden at  jeg bliver træt af at kigge på det.

Jeg har testet 2 mini biler, en i sort, med pakker på taget og en i chrom med en Julesæk på taget. De kommer i små fine æsker, og ser ret ekslusive ud.

Bilerne måler 8,5 cm. Man kan også få bilerne i andre størrelser og med f.eks et juletræ på taget.

Udover at stå til pynt, har min søn på næsten 4 år også leget med dem.

Man kan trække bilerne tilbage og så kan de trille selv.

Jeg er overrasket over hvor fine de er og hvor mange flotte detaljer bilerne har.

Når vi nærmere os december måned, tænker jeg at bruge dem i en juledekorationer, eller måske bruge dem som pynt på julebordet d. 24 december.
Der er ihvertfald rigtig mange forskellige anvendelses muligheder. Jeg kunne sagtens finde på at købe lidt flere til samlingen 🙂

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier:

Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: GOD – Jeg kender ikke ret mange danske hjem, som står uden julepynt i december måned.

Holdbarhed/kvalitet GOD – ekslusive æsker, som er fine at give som værtindegave. Bilerne kan holde til lidt af hvert.

Pris: GOD – en enkelt bil koster 90 kr. og ellers kan man købe en 3 stk sampak for 220 kr. 


Trine beretter:
“Okay, vores seneste test er lavet for en hjemmeside jeg overhovedet ikke kendte til før. ”

Hjemmesiden hedder Pixojet.dk og den har alt hvad hjertet kan begære af cool gadgets. Hjemme siden er helt klart et tjek værd, i første omgang kunne den godt lyde som en rigtig “mande side”, men den indeholder fx også en kategori som hedder Home Interior – fra kendte brands som House Doctor og Kreafunk.. Der er mange forskellige kategorier at udforske!
Vi har testet 2 Xmas biler fra House Doctor.
Det var en test lige som jeg godt kunne lide, lidt til mig og lidt til drengene:)
Jeg var heldig at få lov at teste de populære Xmas biler fra House doctor, som jeg faktisk har luret på længe. Jeg var også helt vild med dem sidste år, men fik dem aldrig købt!
Elsker at de er så enkle at kigge på og så er de bare søde at have til at stå. Jeg er en kæmpe jule fan og har været i jule humør næsten siden start september. Så det var da helt fedt at modtaget julepynte og have en grund til allerede at sætte det frem!
Vi testede en lille hvid bil og en større bil i krom. Er som sagt vild med deres enkelthed, men også at de har så fine små detaljer. Det lille juletræ med lidt sne på og reb rundt om taget (den lille hvide bil).  Bilen krom har en julesæk (måske fyldt med gaver, hvem ved;) og et juletræ på toppen og det hele er bundet godt fast på taget.
Man kommer helt til at tænke på, en god amerikansk julefilm når man kigger på dem.. og ja jeg har allerede set de første på film!
Overordnet set er de bare rigtig fine, jeg skulle ihvertfald ha´ taget mig sammen sidste år og købt dem! De skaber så meget hygge. Det eneste der var et problem i starten var at få drengene til at lade dem være. For de kunne næsten lige så godt have været en alm legetøjs bil. De vejer godt, ikke bare noget let skrammel og de kan køre når man trækker dem tilbage på gulvet! – men indtil videre står de pænt i min vindueskarm.
I dette tilfælde bliver vurderingen:
Lege/Nytteværdi: MEGET GOD – Bilerne, ja når man først har dem, så kan man da ikke undvære dem – de hører en hver jul til!
Holdbarhed: MEGET GOD
Pris: MEGET GOD – helt fine priser synes jeg. Bilerne står til 90/220kr
Kvalitet: MEGET GOD – Kvaliteten har jeg ikke en finger at sætte på.


Jeanette fortæller:
“House doctor julebilen er, den klassiske gammeldags VW bobbel. Den blev revet af hylderne sidste år, da den kom frem og står i mange hjem. Den er pyntet med juletræ, sæk eller gaver på toppen og findes hos Pixojet i tre farver – hvid, sølv og sort. Du kan bruge bilen til pynt på hylder, skabe etc. men du kan også med fordel bruge den i fx juledekorationer.
Når man ser den, tænker man med det samme, at familien er på vej til at holde juleaften, efter de har været ude og finde det helt perfekte juletræ. Den emmer af familie, hygge, traditioner og jul.

Jeg kan godt lide, at bilerne ikke er røde, da jeg godt kan lide at julepynt ikke altid er rød. Bilerne er tidsløse og kan bruges år efter år.
Pixojet.dk er en hjemmeside med et kæmpe udvalg af produkter. Den er delt op i forskellige kategorier som blækpatroner, lasertoner, kontorartikler, leg & fritid, gadgets og boliginteriør. Går du efter et bestemt mærke kan du kigge i oversigten brands og finde det mærke du leder efter. Siden er nem at navigerer på og under emnerne er delt nemt op.
Der er noget til enhver smag og ideel til hele familiens julegaver eller andet.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Legeværdi/Nytteværdi: GOD – findes frem jul efter jul.

Holdbarhed og Kvalitet: GOD – den har en god kvalitet og virker en som kan holde mange år frem.

Pris: GOD – House Doctor julebilen koster 140 kr som er en god pris for et stykke julepynt.


Linda afslutter:
“Jeg har været så heldig at modtage de populære biler fra HouseDoctor – det er Pixojet der i forbindelse test sammen med Testfamilien har sendt dem til mig.”

Men da det er lidt svært at teste julepynt, vil jeg primært skrive om min oplevelse med Pixojet.

Før jeg deltog i test sammen med Testfamilien, kendte jeg ikke til Pixojet, de er gået min næse forbi hvilket jeg nu slet ikke forstår. Mit førstehåndsindtryk var, at de hovedsageligt solgte blækpatroner… Men der blev jeg overrasket.

På Pixojets hjemmeside finder du en masse spændende shopping kategorier, der spænder lige fra kontorartikler og printertilbehør til cykeludstyr, legetøj (både inde og ude) og boligtilbehør. I sidstnævnte kategori, finder du lækre mærker som House Doctor og Meraki. Som tidligere nævnt, modtog jeg de virkelig fine julebiler fra House Doctor og de pynter allerede fint, selvom vi slet ikke har pyntet op til jul endnu.

Hjemmesiden er overskuelig og nem, med et kæmpe udvalg i de enkelte kategorier. Der er gode
priser og hele tiden virkelig gode tilbud, hvor der er en del penge at spare.

Bedømmelse: Jeg er blevet ret vild med Pixojet, og selvom jeg startede med at skulle teste er det nu blevet en hjemmeside jeg vender tilbage til. Der er faktisk allerede lagt ordre til julegaver.

Nytteværdi: MEGET GOD – Hvem kan ikke bruge en god hjemmeside, med stort udvalg og gode priser?

Pris: MEGET GOD – Pixojet har fornuftige priser og ofte gode tilbud.

Kvalitet: MEGET GOD – Hvis man kan tale om kvalitet af en hjemmeside, syntes jeg helt sikkert at Pixojet fortjener ros. God kundeservice, hurtig levering og fornuftig byttepolitik.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Sero bluetooth V5.0 høretelefoner fra Pixojet.dk