TEST af Iphone/ipad Pencil fra Pixojet.dk – Testfamilien
TEST af House Doctor "Xmas Car" fra Pixojet.dk

TEST af Iphone/ipad Pencil fra Pixojet.dk

To af vores testere har testet en Pencil fra Pixojet.dk

Ida fortæller:
“Jeg var super spændt på denne test. På hjemmesiden beskrives den som et værktøj til at skabe præcision. God til både underskrift på vigtige dokumenter, kontrakter mm.. og kreativ udfoldelse.”

Og det var lige præcis det sidste nævnte – kreativ udfoldelse, som var mit formål med med denne pencil.

Jeg blev en lille smule skuffet faktisk. Det skal lige siges at jeg til daglig arbejder som grafiker, og derfor er jeg helt sikkert også er farvet af det.

Selve grebet pennen i sig selv er lækker, den har en skridsikker overflade så den ikke glider i hånden, når man sidder og arbejder. Designet er pænt og enkelt, og den kan fåes i sort, grå og hvid.
Mit formål var at skulle tegne med den. Jeg tegner på min iPhone i programmet illustrator Draw.
Mit førstehåndsindtryk da jeg kom i gang, med at tegne, var at den virkede lidt upræcis. Jeg havde svært ved at sætte en ordentlig steg. Jeg fandt dog ud af at når jeg placerede pennen lige oppefra, så gik det meget nemmere. Samtid kunne indstille min pencil i programmet, i følsomhed mm.

Selve spidsen på pennen er lavet af metal. Hvilket giver et lille klik, hver gang man rammer skærmen. Samtidig havde jeg fornemmelsen af at ridse skærmen, det gjorde den dog ikke!
På siden af pennen sidder tænd/sluk knappen ig for enden kan man lade den op via et kabel. Den er super nem at betjene og man er hurtigt i gang. Spidsen er følsom og reagere ved tryk, så man kan variere en streg, på hvor hårdt man trykker. Det er super smart.
Min konklusion må være at den er bedre til navigation, spil og til at skrive under med. Måske en lidt mere praktisk pencil end en kreativ en.

Når det er sagt, så synes faktisk selv at der kom noget fint ud af det, og jeg kommer helt sikkert også til at bruge den fremadrettet. Jeg blev bare lidt træt af den som tegneværktøj. Lærke, 4 år, prøvede den også, og synes den var super sjov.Alle vores test og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

Vores vurdering af Pencil fra Pixojet bliver:

Nytteværdi: GOD – Jeg synes det er super rart at have en pencil. Den gør det nemmere at Skive under på skærmen og hvis man bruger sin telefon/ipad meget til spil, eller til at swipe rundt er det også rart til en afveksling.

Holdbarhed: GOD – den virker som om den godt kan tåle at blive brugt. Jeg har også haft den i min håndtaske uden der er sket noget ved det.

Pris: GOD – jeg synes prisen er super fin. Den koster 299,- og jeg tænker egenligt at det er meget svarende til kvaliteten

Kvalitet: MIDDEL – selve kvaliteten på pennen fejler ikke noget. Kvaliteten af produktet, og i dette tilfælde som tegneværktøj, der blev jeg lidt skuffet. Der er jeg nok alligevel lidt for farvet af mit erhverv som grafiker.


Jeanette fortæller:
“Jeg modtog min Apple pencil i en flot kasse med tilhørende lader til usb stik. Den er ret avanceret i forhold til andre jeg har haft i det at den minder om en almindelig kuglepen. Det vil sige den har en helt tynd spids hvilket gør den er mere præcis når man bruger den. Jeg arbejder nogle gange om natten og her spiller jeg mange spil. Der er den god for det er nemmere at ramme de små kasser der er i mit spil.”
Størrelsen på den gør at den ligger godt i hånden og rar at bruge. Jeg kan godt lide man slipper for fedtede finger på ipadens skærm. Denne pencil skal oplades, dette tager ca 60-80 min hvilket ikke er længe. Derefter kan holde strøm ca 12 timer. Dette er for mig en del dage.
Jeg har flere gange set folk har tegnet rundt om deres fotografier. Det tænkte jeg at skulle prøve. Det kræver en del øvelse for det svært fx at ramme samme sted som man sluttede med at tegne. Men det er en sjov detalje til ens billede. Jeg har forsøgt lidt herunder.
Det er klart en gadget der er sjov at have men den er på en måde også en luksus ting at have. Man kan nemt klare sig uden og den henvender sig klart til folk der måske laver rigtig meget præcisionsarbejde. Som fx tegner meget eller skriver noter i hånden.
Jeg synes at pixojets side er en super spændende side. Der alt hvad hjertet begære, her snakker vi Meraki kropspleje til blæk til printeren. Der er rig mulighed for at finde alle ungernes pakkekalender herinde fordi der er så mange muligheder og varer.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Legeværdi/Nytteværdi: GOD – Mange timers sjov for både børn og voksne.Den kan bruges af alle til alle situationer både spil, kreativitet og arbejde.

Holdbarhed og Kvalitet: GOD – den virker super robust og som rigtig god kvalitet. Holder strøm længe.

Pris: GODprisen er 299 kr, hvilket er en fin pris.


 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af House Doctor "Xmas Car" fra Pixojet.dk