TEST af Pølsevogn, Isbil og Værktøjsbænk fra Pixojet.dk – Testfamilien
TEST af LEGO Hidden Side Paranormal fangstbus og Nødstedt rejebåd

TEST af Pølsevogn, Isbil og Værktøjsbænk fra Pixojet.dk

Tre af vores testere har testet hhv. pølsevogn, isbil og værktøjsbænk fra Pixojet.dk

Christine fortæller:
“Vi har fået lov at teste den fine isbil fra Pixojet.dk

Josephine på 6 år elsker at lege med sit legekøkken og legemad, så jeg var sikker på, at denne her også ville falde i god jord.

Isbilen kommer i en fin kasse med hank, hvor alle delene lå nede i.

Der medfølger 31 dele samt klistermærker, for at få isbilen til at se så ægte ud som muligt.

Der er små dele som bakker, holdere, færdige isvafler, muffins, iskugler og kager. Isske og topping. Der er et lille horn med lyd for enden af isbilen, og en prisliste.

Det hele er lavet af plastic. Isbilen fylder ikke særlig meget og er fin til, at have med, hvis man skal besøge venner mm. så ens barn har noget “underholdning”.

Den er anbefalet fra 3 år og opefter. Isbilen koster 299,-

Josephines lillesøster Vega på 8 mdr. og storebror på 9 år har også været med til at lege med isbilen – det har været en sjov ting som kunne samle dem alle tre.

Vi har i hvert fald spist mange is, det seneste stykke tid her hjemme 🙂

Alle vores tests og anmeldelser på www.testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier:

Lege/nytteværdi, Holdbarhed, Pris og Kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Lege/nytteværdi : MEGET GOD – I vores hjem har “mad-lege” altid været et hit for ungerne. Der er masser af dele med til at leve sig ind i legen omkring en rigtig isbil.

Holdbarhed/kvalitet: MINDRE GOD – Her hænger pris og kvalitet helt klart sammen! Selve issene, topping mm. er fin kvalitet mens selve isbilen er noget mere skrøbelig. Det skal dog siges, at Josephine har leget rigtig meget med den og intet er dog gået i stykker endnu.

Pris: GOD – Den koster 299,- hvilket er en fin pris.


Sabrina fortæller:

“Herhjemme elsker vi, når legetøjet kan give anledning til rollespil og gerne i forskellige retninger, derfor er det helt fantastisk at få lov til at teste en værktøjsbænk.”

Værktøjsbænken måler 30x30x15, så det er en mindre sag der nemmere kan rykkes rundt i huset, du skal selv sætte klistermærker på og samle toppen af bænken, det er ganske nemt. Der medfølger 28 dele

Selve værktøjskassen med opbevaring, låg med plads til skruer, og en masse ting på som kan skrues og bankes på, en tavle til at sætte fast på låget, med 6 pinde til at hænge værktøjet på og dertil 2 rillede sider til låget.

4 små skruer og 4 store skruer, 2 stykker træ, 1 hammer, 1 sav, 1 skruetrækker, 1 kniv og 1 svensknøgle.

Der er blevet repareret møbler, bamser, planter og endda hunden har fået savet et ben af herhjemme og skruet på igen. Jeg elsker den fantasi og rollespil, noget så simpelt som et værktøjssæt, ligesom fars, kan sætte gang i de vildeste lege.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Lege/nytteværdi : MEGET GOD – Der er til en masse leg og rollespil.

Holdbarhed/kvalitiet: GOD/MINDRE GOD – Selve værktøjet er i fin stand og vil holde længe. Opbevaringskassen bliver hurtigt grim og virker meget ustabil og skrøbelig.

Pris: MEGET GOD – Prisen ligger på 299 kr.


Christina fortæller:
“Vi har testet pølsevogn til børn fra Pixojet.”

Vi har testet den med vores snart 3 årige søn. Pølsevognen kommer hvor man selv skal samle den, men det er utrolig let. Den kommer med mange dele som skal sættes på og det synes vores søn var rigtig sjovt og hyggeligt. Pølsevognen er i mange farver og det tiltrækker i hvert fald opmærksomhed fra vores dreng herhjemme.
Det er en fin lille vogn hvor man kan tage øverste del af og så kan alle de resterende ting der hører til være ned i vognen. Det er rigtig smart og så er det let at rydde op. Mor smiler.
Med et barn på snart 3 år som begynder at have forståelse for at lave mad er dette en rigtig fin ting da han selv kan bygge en burger, lave en hotdog med sennep og ketchup. Samtidig kan han servere noget at drikke.
I denne test bliver dette vurderingen:

Nytteværdi: GOD – Det er ikke et produkt der er uundværligt og det er heller ikke et produkt jeg vil sige til andre forældre, at det kan jeres børn ikke undvære. Men det er rigtig sjovt for barnet og der er rigeligt til at få nogle timer til at gå.

Holdbarhed: MIDDEL – Produkterne er af plastik og en del af det er blød plastik, så det er nok desværre ikke her man har legetøj der kan holde i flere år. I hvert fald ikke med en dreng som vores hvor der er så meget fart på. Pølsevognen har hjul på og kan køre når man skubber eller trækker den, men man skal desværre ikke gøre ret meget for at den falder fra hinanden.

Pris: GOD – Pølsevognen som vi tester ligger normalt til 300 kr. men kan ofte købes til det halve på deres hjemmeside pixojet.dk. Det er en helt fair pris og man får hvad man betaler for. Vi synes det er en rigtig god gaveidé hvis man gerne vil give noget legetøj man kan lege med, for det kan oftest være svært i den prisklasse.

Kvalitet: DÅRLIG – Det er rigtig øv at skulle sige at kvaliteten er dårlig, men det er den virkelig. Selvfølgelig passer pris og kvalitet sammen men pølsevognen holder ikke til ret meget, den er meget skrøbelig. Nogle af mad og drikkevarerne som er med er fine imens andre er virkelig dårlig plastik. Når man modtager pølsevognen skal den samles og man skal selv sætte klistermærker på. Det med klistermærkerne er super fint og de passer som de skal, men delene man sætter sammen på
pølsevognen holder ikke ret godt og falder meget let af. Det er et sødt og sjovt produkt som vores søn har været glad for, men vi
har også måtte hjælpe meget da det let er gået fra hinanden.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af LEGO Hidden Side Paranormal fangstbus og Nødstedt rejebåd