TEST af Rummikub spil fra Pixojet.dk – Testfamilien
TEST af headphones SERO by Linner fra Pixojet.dk

TEST af Rummikub spil fra Pixojet.dk

Vores tester Tina har sammen med børnene Silje 11 år og Noah 9 år testet et Rummikub spil fra Pixojet.dk

Tina fortæller:
“Rummikub spillet er for 2-4 spillere (fra 8 år)”

Spillet består af:
– 106 brikker (med tal fra 1-13 i farverne sort, rød, blå og orange, samt et par jokere)
– 4 brik-holdere
– Spilleregler
I Rummikub gælder det om først at komme af med sine brikker ved at lægge dem ned på bordet i serier/grupper af mindst tre brikker – enten i rækkefølge i samme farve eller med samme værdi i forskellige farver.

Spillet er sjovt for hele familien og der skulle ikke mange spil til, før både Silje og Noah havde forstået spillereglerne og kunne begynde at fokusere på det taktiske i spillet.
De synes det er lidt svært, men det er jo netop også det der gør det sjovt og spændende at spille!
Det er virkelig fedt at børnene har taget SÅ godt imod spillet – specielt Noah spørger nærmest hver dag om ikke vi skal tage et spil Rummikub!

Spillet tager ikke så lang tid (ca 20 min) – og man bestemmer jo selv om man vil spille ét eller flere runder.
Noah og hans kammerater er begyndt at spille det selv – og det synes de bare er vildt hyggeligt! Og jeg synes det er fantastisk at de også kan hygge sig sammen med et brætspil!!

Vores ældste børn på 15 og 18 år synes også det er super hyggeligt og sjovt at spille Rummikub – og mit moderhjerte smelter altså lidt, når alle fire unger sidder samlet om sådan et spil…!

Brætspil kan altså bare noget ganske særligt!

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD, DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Rummikub er blevet et hit stort herhjemme. Reglerne er forholdsvis simple og når man har fået helt styr på reglerne, så er det både sjovt og udfordrende at begynde at fokusere på taktikken i spillet. Det er hyggeligt at spille og det skaber dejlige stunder for hele familien. Både børn og voksne nyder at spille Rummikub!

Holdbarhed/kvalitet: GOD – Spillet er af ok kvalitet. Både brikker og brik-holdere er lavet af plast.

Pris: MEGET GOD – Prisen for spillet er 99 kr og i forhold til hvor meget vi allerede har brugt spillet herhjemme, så er det altså en virkelig god pris.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af headphones SERO by Linner fra Pixojet.dk