TEST af Sero bluetooth V5.0 høretelefoner fra Pixojet.dk – Testfamilien
TEST af Rummikub spil fra Pixojet.dk

TEST af Sero bluetooth V5.0 høretelefoner fra Pixojet.dk

En række af vores testere har testet de smarte Sero bluetooth V5.0 høretelefoner fra Pixojet.dk

Cebrina fortæller:
“Jeg har den seneste tid testet “Sero bluetooth V5.0 høretelefoner fra Pixojet.dk

Høretelefonerne kommer i en lille æske som ikke fylder mere end at du altid har plads til dem enten i lommen eller i tasken. Jeg har dem med mig hver dag og bruger dem både hjemme og på arbejde. Æsken virker også som oplader. altså du sætter høretelefonerne i og så lader de op i æsken. når æsken så er afladet så sætter du den bare i stikket.. samme stik som nogen Samsung telefoner også bruger.

Da jeg modtog hørertelefonerne lavede jeg en spørgerundte på min Instagram @everyday_mom for at hører hvilke situationer folk ønsker dem testet i. Jeg bruger primært mine høretelefoner når jeg løber, men jeg ønskede en bredere test. Og der kom mange forslag. Nogen mere udfordrende end andre 😉

En del lød på en test imens man løber. Og her må jeg bare sige de klare sig til UG. Faktisk syns jeg de her trådløse hørertelefoner sidder bedre end dem jeg normalt løber med. Jeg var lidt nervøs for om de vil falde ud fordi jeg normalt retter en del på mine hørertelefoner når jeg løber. Det gjorde jeg ikke én eneste gang med de her.
En anden situation de skulle testes i var i hverdagslarm. Her under emhætte, tv og børn imens der blev lavet aftensmad f.eks. Her har jeg faktisk brugt dem på daglig basis. Jeg syns det er genialt jeg kan høre lydbog, podcast, musik eller lytte til IG stories imens jeg laver mad, og samtidig kan ungerne komme i kontakt med mig fordi jeg kun har én hørertelefoner i. Og så er det jo rart at jeg ikke har en ledning dinglende rundt om halsen. Så her bestod de også til UG.
Næste situation var hovedstand, altså yoga. Og uden helt at vide hvorfor man har hørertelefoner i når man dyrker yoga så lader jeg jo ikke en udfordring gå forbi. Personligt vil jeg helst have ro når jeg dyrker yoga. Måske man bruger dem med en guidende stemme i øret? I dont know, men ja det kan altså godt lade sig gøre at lave en hovedstand og de bliver siddende i ørene. Jeg vil dog spare jer for synet. For elegant var det ikk.

Næste test var om de er til at tale i. Og det er de, dog skal man ikke være et sted hvor man ikke kan tale klart og tydeligt, men sådan syns jeg nu altid det er med headsets. De klarede køreturen i bilen ganske fint. Jeg vil dog til en hver tid foretrække at tale almindeligt i en tlf .eller have den på højtaler når jeg kører i bil.. Det syns jeg ganske enkelt er rarest, men det er jo så forskelligt fra person til person.

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier:

Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD, DÅRLIG. I dette tilfælde bliver vurderingen:

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD -Jeg ved slet ikke hvordan jeg skulle undvære høretelefoner i hverdagen. og med de her trådløse hvor jeg kan nøjes med at have én i af gangen får jeg dem brugt meget mere end jeg normalt gør.

Holdbarhed: MEGET GOD – Jeg vurdere at de har en virkelig god holdbarhed og at det medfølgende etui gør jeg kan have dem i mange år.

Pris: GOD399,- er en rigtig fin pris for et sæt meget brugbare høretelefoner, med en fin lyd.

Kvalitet: GOD – Det er virkelig en god kvalitet, men jeg har ikke noget at sammenligne med i forhold til lyd i andre trådløse hørertelefoner.


Tina fortæller:
“Wauw, hvor er disse høretelefoner bare smukke når de ligger dér i deres fine æske, som også fungerer som oplader!

De har SÅ fint et design – og når de så samtidig bare sidder helt perfekt i øret, så kan det jo nærmest ikke blive bedre!
Jeg bruger høretelefoner hver dag, da jeg nyder at høre Podcast, både når jeg laver mad og når jeg laver praktiske ting i huset, såsom rengøring og vasketøj.

Disse høretelefoner er helt igennem perfekte til dette! De sidder super godt, så jeg kan sagtens have dem i ørene i længere tid ad gangen.

Lyden er super god – og så kan jeg godt lide at de ikke kan skrues for højt op… det gør nemlig, at jeg sagtens kan lade børnene låne dem også!
På mine løbeture nyder jeg at have musik i ørene – samtidig med at jeg gerne vil modtage meddelelser fra min løbe-app.
Også her lever høretelefonerne fuldt ud op til mine forventninger. Faktisk fungerer de meget
bedre end dem jeg normalt har i ørene når jeg løber!
Her bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Høretelefonerne lever fuldt ud op til mit behov, som udelukkende er at kunne bruge høretelefoner til at høre Podcast i hjemmet samt musik i ørene på mine løbeture.

Holdbarhed/kvalitet: MEGET GOD – Høretelefonerne har et virkelig lækkert design og de er SÅ smukke. De holder i 6 timer på en opladning og da æsken samtidig fungerer som oplader, er de altid ladet op, når jeg skal bruge dem.

Pris: MEGET GOD – Prisen for høretelefonerne er 399 kr hos Pixojet.dk og i forhold til hvor meget jeg allerede har brugt høretelefonerne og hvor glad jeg er for dem, så synes jeg man får meget for pengene. De er i hvert fald mine nye favoritter – og børnene er ret så misundelige, så jeg tænker at der skal klikkes nogle par hjem til julegaver!


Stella beretter:
”Jeg forkæler rigtig min mand i tiden, med at vælge tests som vil passe godt til ham. Birk arbejder som tømrer, hvor han dagligt bygger huse etc. Her kan det til tider være rart med musik/radio eller en lydbog i ørene imens man arbejder. Han har haft et utal af øretelefoner, hvor der var ledning på – de duede ikke! Så fik han nogle store ørebøffer, men dem kunne han ikke få sig til at bruge, da man som tømrer nemt kan blive støvet, og disse ørebøffer er jo ikke ligefrem små. Så de var også ret uhandy. Så det næste step var mini-trådløse som kunne holde til en tømrer.


Sero mini Bluetooth-øretelefoner har mange gode egenskaber. De har en stabil og hurtig forbindelse, og meget god realistisk lyd. Lyden er dyb, og de spiller rigtig godt.

De kan parres med alle Bluetooth-aktiverede enheder (min mand har en ukendt håndværkermobil som de virker perfekt til). Den nyeste Bluetooth V5.0-teknologi sikrer intet signaltab og musikudfald for at bevare lyd i høj kvalitet. Støjdæmpningsteknologi reducerer omgivelsesstøj og ekko, hvilket giver ægte, naturlig lyd kraftig basydelse, hvad enten det er under et opkald eller musikken. Ved udendørs-opkald kan det dog være lidt svært at høre vedkommende som bære øretelefonerne (måske på grund af vind).

Med den reducerede strømforbrugschip-teknologi kan øretelefonerne spille i op til, mere end 6 timer. Desuden kan den bærbare opladningskasse oplade ørepropper op til 6 gange, før den selv skal oplades. Ergonomisk design og let materiale sikrer, at ørepropperne tætsluttende og komfortabelt passer ind i ørerne og ikke føler sig ubehagelige efter en lang tids brug. De er lette at få til at sidde perfekt i ørene, selv vores datter på 6,5 år kan passe dem.
På grund af hukommelsesfunktionen så tændes og parres disse mini trådløse øretelefoner automatisk, når de tages ud af opladningskassen, og automatisk tændes og afbrydes parringen, når de placeres igen.

Øretelefonerne er ikke vandtætte, så husk dette hvis de benyttes udendørs.

Sero øretelefonerne har to tilstande: Stereo og Mono-tilstand. De kan begge spille uafhængigt af hinanden, således at den ene kan ringes på og den anden kan der lyttes til musik. Perfekt til håndfri opkald, høre lydbog/radio og lytte til musik.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – De holder lang strøm lang tid da de jo oplades når de ligges i æsken. En ting som kan holde rigtig længe, og som kan gå hen og blive uundværlig, hvis de passes på.

Nogle ville måske savne at manualen var på dansk”

Holdbarhed/Kvalitet: MEGET GOD – Lækkert design. De er nemme at sætte i ørene, og de sidder bare godt. Små og næsten diskrete. Fantastisk at de oplades i den tilhørende boks, som intet fylder. Lige til at have i inderlommen.

Kvalitet: MEGET GOD – Vi blev ret overrasket over den gode lyd som de små øretelefoner spiller. De føles gode at have i ørene og har en god pasform. Der medfølger flere forskellige størrelser ørepuder, som sikre at de sidder perfekt i øret. Det eneste lille minus der er, er at indgang til laderkablet på kassen, ikke er beskyttet. Her kunne der eventuelt godt have været en lille beskyttelse, for at undgå støv og skidt.

Pris: MEGET GOD – Sero øretelefonerne koster 399 kroner. Det er billigt i forhold til kvaliteten. Birk fortæller, at hvis han mistede disse, så ville han købe et nyt sæt med det samme.

I kan lige nu spare 20% på alt hos Pixojet.dk ved brug af koden: TESTFAMILIEN20.

Så er prisen jo helt nede og være kriminel!


Nadja fortæller:
“Arthur har længe snakket om, at han ønskede sig earpods, men jeg synes ikke, han har en alder, hvor han er god nok til at passe på så dyre ting, som earpods kan være, og samtidig var jeg også godt klar over, at man nok ikke skal købe dem FOR billigt.
Han satte sig derfor hurtigt på testen, men jeg har da allernådigst fået lov til at prøve 😉
Arthur fortæller, at han synes, lyden er rigtig god. Jeg har også lyttet, og jeg er enig – der er virkelig ikke noget at klage over i den henseende!
Derudover er han glad for, at de sidder godt i hans ører. Han er som sagt 10 år, men i mine 38-årige ører sidder de nu også rigtig fint. Jeg regner dog ikke med, at det er noget, jeg kommer til at mærke meget til fremover, men jeg fik da prøvet en enkelt gang eller to 😉
Desuden kunne han fortælle, at når man skruer højt op, er det alligevel ikke FOR højt, og det synes jeg faktisk er en meget fin betragtning af en i hans alder, som jo ellers gerne bare vil høre musik for fuld smadder og måske ikke altid tænker på, at ørerne også skal kunne følge med og passes på i mange år fremover.
Han oplever også, at de holder strøm i lang tid, og det er helt rigtigt, for de kan nemlig holde strøm i op til 6 timer. Den medfølgende bærbare opladningskasse kan oplade ørepropperne op til 6 gange, inden den skal lades op. Det er altså smart!
Så ønsker man sig earpods, som gerne må være gode, uden de koster en bondegård – men som heller ikke er alt for billige – så er de her fra Pixojet til 399,- altså et godt bud!”
Vurderingen bliver i dette tilfælde:
Lege/nytteværdi: GOD – earpods er ikke et must, men de er virkelig rare at have i mange situationer!
Holdbarhed/kvalitet: GOD – indtil videre har vi intet at klage over, og efter at have været med Arthur rundt omkring i tre uger, har de ikke lidt nogen overlast og virker stadig upåklageligt.
Pris: GOD – de koster 399 kroner, hvilket jeg synes er en helt fair pris for sådan et par i en glimrende kvalitet.

Heidi afslutter:
“Jeg har haft fornøjelsen af at teste sero bluetooth wireless øretelefoner.
Udover de 2 øretelefoner, medfølger etui der dels beskytter og er med til at Connecte”Øretelefoner findes i sort og hvid og koster kun 399 DKK.

Disse små øretelefoner indeholder virkelig mange funktioner, så mange at jeg ikke rigtig har fået afprøvet det hele.

Hvis jeg skal nævne et par funktioner:

* Højre og venstre kan arbejde uafhængigt af hinanden
* Kan aktivere Siri
* Knap til tænd/sluk
* Pause
* Afspil
* Svar
* Forrige/næste sang

De er perfekte til at høre musik og til håndfrie opkald.

Lyden i øretelefonerne er rigtig god. De er udviklet med en støjdæmpningsteknologi der udelukker ekko og reducere støj.
De slutter perfekt til i øret og der kommer teknologien virkelig til sin ret tænker jeg. For jeg høre ikke udenom støj når jeg bruger øretelefonerne.

Jeg synes ofte at øretelefoner kan give ømhed i øret hvis man har dem i, i lang tid. Men det er selvfølgelig også svært at lave en øretelefon der passer ethvert øre.

De er lette og har et ergonomisk design der gør at de tilslutter sig øret helt, er behagelig og sidder rigtig godt i øret.
Når man ser dem ser de mit voldsomme ud, men når man får dem i øret, giver designet mening, for de er rigtig rare at have i.
Jeg tror også de vil være gode til f.eks løb. Netop fordi de sidder så godt i øret som de gør.

Udover jeg selv har brugt dem, har Luca på 8 år flere gange har lånt dem og også ham har de passet rigtig fint til. Det er fedt at de kan passes af både børn og voksne.

Øretelefonerne kan aktiveres med alle bluetooth-aktiverede enheder som telefoner, tablet og bærbare.

De har en strømforbrugschip teknologi der gør at strømforbrug reduceres og at de små banditter faktisk kan holde 6 timers strøm. Jeg har kunne bruge øretelefonerne næsten en uge frem og tilbage på arbejde uden at skulle oplade. Det er genialt. Især når jeg glemmer sådan noget, hvis de hver dag skulle oplades.

Så snart de tages ud af opladningskassen Connecter de automatisk til din enhed, og igen slukkes de og afbrydes så snart de bliver placeret igen.

Når man placerer øretelefonerne i øret, siger de “Connected”. Så man ved at de er klar til at afspille musik m.m.

Derudover kan opladningskassen oplade øretelefonerne op til 6 gange på en opladning. Det er simpelthen så smart. Der medfølger en lille ledning til opladningen, som skal tilsluttes USB indgang. Den kan derfor nemt oplades via computer eller telefonadapter.

Jeg synes dog ikke at lyden er særlig høj i øretelefonerne og ville ønske at de kunne spille højere. Jeg har dog altid hørt meget højt musik og det har måske påvirket min hørelse lidt. Men fordi de tilslutter så godt i øret er lyden rigtig god og “ren”.

Derudover synes jeg at øretelefonerne er lidt fintfølende. Hvis man skal rette på øretelefonerne, kan man nemt komme til at aktivere nogle af alle funktionerne i øretelefonerne. Jeg har ikke tal på hvor mange gange jeg har aktiveret Siri fordi jeg kommer til at trykke på dem.

Alt i alt synes jeg de er rigtig gode og klart en anbefaling herfra. De er pæne, enkelte og så er det bare fedt med trådløse fremfor at have en ledning hængende og hvor mange kender ikke det, når man tager sit headset op af tasken, så er de viklet sammen, som var det kluddermor. Det er slut. Den lille opladningskasse er lille og elegant og passer perfekt i den lille taske, lommen m.m.

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Musik betyder rigtig meget for meget og noget jeg/vi høre flere timer om dagen. Det giver mig ro og mulighed for at koble af. Så for mig er nytteværdien rigtig stor.

Holdbarhed: MEGET GOD – Holdbarheden er rigtig god. Den holder strøm rigtig længe og som sagt kan den holde strøm næsten en uge. Det er superfedt, især hvis man er lidt glemsom til at huske sådan noget som opladning.

Pris: GOD – øretelefonerne koster 399 DKK. Det er virkelig en skarp pris. De er væsentlig billigere end mange andre på markedet. En rigtig god pris alle kan være med på.

Kvalitet: MEGET GOD – Kvaliteten er fremragende og øretelefonerne samt opladningskassen er lavet i super materialer.


Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Rummikub spil fra Pixojet.dk