TEST af SERO STONE POWERBANK fra Pixojet.dk – Testfamilien
TEST af UNO Spin fra Pixojet.dk

TEST af SERO STONE POWERBANK fra Pixojet.dk

Vores tester Tina har testet en SERO stone Powerbank fra Pixojet.dk

Tina fortæller:
“Jeg modtog hurtigt min powerbank fra pixojet.dk. Jeg var positiv overrasket over både udseende og kapaciteten på powerbanken. Jeg synes at den har et vildt pænt design, hvilket jeg personligt selv, synes er et kæmpe plus, så jeg ikke skal gemme den væk, men kan have den liggende som en del i min indretning.
Der medfølger et ladekabel til powerbanken. Kablet sætter man i powerbanken og ind i sin iPhone oplader eller USB lader.

Den er et stykke tid om, at lade helt op, men det er den kun fordi, at den kan lade en telefon op fire gange. det vil sige at den altså kan lade en telefon 100 procent op x 4.

Jeg er på barsel og er derfor tit ude at gå tur, her har jeg min powerbank med mig så jeg hele tiden har strøm på min telefon. Udover at den har mange opladninger i sig, så kan man faktisk også lade to enheder op på samme tid. Det er smart! Så faktisk kan, både Rasmus og jeg lade op i bilen, på gå tur, indkøbstur osv.”
Alle vores test og andmeldeser på testfamilien.dk bliver bedømt udfra følgende kriterier: Leg/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra; MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD, DÅRLIG.

I dette tilfælde, bliver min vurdering således:

Nytteværdi: GOD – Jeg synes ikke at den er livsnødvendig, men den er virkelig rar at have og jeg vil ikke undvære den nu.

Holdbarhed: GOD – Den holder strøm rigtig fint, og lader virkelig hurtigt ens mobil op, hvilket er så rart!

Pris:  MEGET GODPowerbanken koster 299,- det synes jeg er en ganske god pris, for noget der er så godt.

Kvalitet: MEGET GOD – Kvaliteten er SÅ lækker faktisk. Dens store flotte overflade kan tåle at blive tabt på gulvet uden at der sker noget som helst.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af UNO Spin fra Pixojet.dk