TEST af Sackit BOOMit – Testfamilien
TESTFAMILIEHOLDET 2020 ER FUNDET! SE OM DU ER I BLANDT…

TEST af Sackit BOOMit

Vores testere Christine og Regitze har testet den fede BOOMit højtaler fra SACKit.

Christine fortæller:
“Farmand herhjemme, er vild med god lyd og elsker at høre musik, høj musik! Derfor var denne test, én af de tests HAN var helt vild med fra SACKit:)”.

Vi har modtaget den virkelige fede BOOMit højtaler!

BOOMit er udstyret med en solid læder hank, så den nemt kan tages med rundt, lige meget hvor man ønsker at høre musik. Der er  indbygget genopladeligt batteri, hvilket gør, at man kan afspille musik i op til 6 timer. Desuden kan du også lade din telefon op, da højtaleren også fungerer som en powerbank – virkelig smart!

Du streamer musik via bluetooth fra din enhed til højtaleren, lige meget om du er inde eller ude. Du kan også koble to BOOMit højtalere sammen med AUX-kabel.

Højtaleren er designet i en enkelt stilrent dansk design, med få detaljer, i korte træk, en læder rem og 3 knapper. Det gør det også simpelt at finde ud af højtaleren, hvis man som vi helst udgår at skulle bruge tid på en brugsanvisning 🙂

Du kan nemlig selv bestemme niveauet af bass og diskant på BOOMit via knapperne og nemt tilslutte den til bluetooth.

Det er bestemt ikke en videnskab, at få musik og mega god lyd ud af den stilrene højtaler – det kan faktisk ikke blive nemmere.

Selvom testen var tiltænkt farmand, har vi alligevel hele familien haft glæde af den. Den har primært haft “base” i vores stue, hvor den uden problemer sagtens kan spille hele vores 75 kvm stue/køkken-alrum op. Josephine, vores store pige har danset for vores mindste Vega og i øjeblikket bliver der hørt julemusik. 🙂
Ofte har den dog været væk fra stuen, hvor farmand så har taget den med ud i skuret eller i bryggerset, som han er ved at renovere. Det er det fantastiske ved højtaleren, den er nem at flytte rundt på, nem at tilslutte sin enhed til og virkelig holdbar!

Det er også muligt, at koble flere BOOMit højtalere sammen i stereopar! Da BOOMit ikke er vandtæt og vi har testet højtaleren i vinterhalvåret, har vi ikke haft brugt den udenfor ret meget, men jeg er sikker på, at den skal med på terassen til sommer og kan sætte gang i en hver havefest uden problemer.

Alt i alt er vi dybt imponeret over BOOMit højtaleren, den har en fantastisk lyd, et flot stilrent design, den er nem at finde ud af og robust og stabil!

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:
Nytteværdi: MEGET GOD – Vi hører virkelig meget musik her hjemme. Højtaleren bliver både brugt i stuen, men også som arbejds-radio i værkstedet eller ved ombygning af vores håndværker far.
Holdbarhed/kvalitet: MEGET GOD – Vi fornemmer, at højtaleren er VIRKELIG robust og det er kvalitet! Man kan overhovedet ikke se, at højtaleren har været brugt!
Pris: GOD – Højtaleren koster 1.699,-, det er ret mange penge, men hvis man sammenligner med andre højtalere i samme kaliber syntes jeg prisen er yderst rimelig.

Regitze fortsætter:

Vores BOOMit har fra første dag fået en ganske naturlig central plads i vores køkken/alrum. Den er lidt atypisk for tiden ret stor i sin størrelse, da mange afspillere efterhånden skal kunne holdes i hånden. Til gengæld giver det bare nogle andre muligheder placerings- og indretningsmæssigt og da den, i hvert fald i vores øjne, er designet rigtig smagfuldt og superlækkert, så har det faktisk bare været dejligt, at den er forholdsvis stor og nem at se. Vi er vilde med dansk stilrent design hjemme hos os, så vi synes, den passer perfekt ind.

Højtaleren er samtidig stadig nem at flytte på og transportere rundt, da den har en fin hank øverst og heller ikke vejer alverden. Til den seneste børnefødselsdag var det intet problem at få den transporteret hurtigt ned på værelset eller ud i garagen og spille god musik. Vi glæder os til at tage den med på kommende sommerhusture, hvor vi altid synes, det er rart at have musik med.

Børnene elskede, at vi kunne høre julemusik for fuld udblæsning, da vi pyntede juletræet og lavede julekonfekt. Vores datter spørger også tit om hun må tage den med på værelset når hun leger og øver danse. Højtaleren bliver bare generelt brugt rigtig meget hos os hver dag. Den tager ca. 3-4 timer om at lade op, men den kan sagtens bruges under opladningen.

Lydmæssigt er den fuldstændig i top. Den spiller upåklageligt og ubesværet hele rummet op, og selv når den er skruet helt op, giver den stadig en fuldstændig ren og fin lyd. Den giver op til 6 timers spilletid på én enkelt opladning. Noget, vi også synes er super fedt ved BOOMit højtaleren, er, at den faktisk også fungerer som en powerbank. Så hvis ens telefon løber tør for strøm, kan man oplade den via BOOMit højtaleren.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD.  Vi bruger den hver eneste dag og kommer også til det fremover. Det er så nemt at tænde for Bluetooth og så har du ellers bare musik lige ved hånden.

Holdbarhed: MEGET GOD.  Vi har kun haft den i kort tid, men det er min opfattelse, at det er en højtaler, der er meget robust og kan holde til lidt af hvert. Den er ikke vandtæt og kan derfor ikke stå ude til en havefest, hvis det regner.

Pris: MEGET GOD. Priserne varierer alt efter hvor den købes, men på SACKits egen hjemmeside koster den 1699,-, hvilket jeg personligt synes er en rigtig god pris. Her får man altså rigtig meget for pengene, det er DANSK stilrent design.

Kvalitet: MEGET GOD.  For os spiller designet 100 %, ligesom lyden er, som den skal være og derfor er det svært at argumentere for, at kvaliteten ikke er helt i top.


 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TESTFAMILIEHOLDET 2020 ER FUNDET! SE OM DU ER I BLANDT…