Kristi himmelfartsferien er på plads – vi glæder os! – Testfamilien
TEST af piktogrammer fra CIHA.DK

Kristi himmelfartsferien er på plads – vi glæder os!

Annonce Eurocamp

Efter en lidt turbulent vinter med 2 x flytninger og en helt ny hverdag, så er det virkelig skønt, at vi allerede nu har booket en forårsferie i maj.

Ferien er arrangeret i samarbejde med Eurocamp, som er en af Europas største ferieudbydere for børnefamilier. De tilbyder ferie i mobilhomes og telte på mere end 190 campingpladser rundt omkring i Europa – bl.a. i Italien, Holland, Frankrig og Spanien.

Transporten er typisk kør-selv eller fly. Da vores feries længde kun er 1 uge, så har vi valgt at flyve denne gang. For nogle år siden i 2017 (hvor vi også var i Italien og hvor ovenstående billede er fra, der valgte vi at køre til Italien og det er også en mulighed, men så vil jeg anbefale at man er væk i længere tid end en uge).

Selvom Thomas og jeg er flyttet fra hinanden her i december, så har vi alligevel valgt at tage på ferie sammen med ungerne. For selvom mor og far ikke bor sammen mere, så betyder det ikke, at vi ikke kan være en familie. Vi er en “alternativ kernefamilie” og ungerne elsker, at mor og far stadig kan lave ting sammen med dem.

Hvor går turen hen?

Turen går til Italien – nærmere bestemt Camping Norcenni Girasole Club der ligger ved Toscana og kun 35 km fra Firenze, så det oplagt med sightseeing i både Firenze og Pisa.

Der er et ret lækkert poolområde, som også har børne/soppe-bassin og så er der fitnesscenter. Helt perfekt for mig <3

Hvordan skal vi bo?

Vi skal bo i et Mobilhome af modellen Azure Plus mobilhome med 3 soveværelser og aircondition

Azure Plus mobilhome med 3 soveværelser er innovativt designet og har optimal plads til et komfortabelt camping-ophold. Det store soveværelse er mere rummeligt end i andre mobilhome, og queensize-sengen er bredere.

Derudover er der moderne interiør i en fin opholdsstue og meget opbevaringsplads, og der er et lækkert køkken, som fører til en delvist overdækket træterrasse og giver mulighed for at udvide opholdspladsen udadtil.

Oplevelser?

Hvad skal vi så opleve? Tja, det har vi nu en ca. 18 uger til at finde ud af. Ingen af os har været i Pisa, så det skæve tårn i Pisa er selvfølgelig et must. Derudover skal vi også på shopping i Firenze.

Kom gerne med guldkorn til hvad der er et must at opleve og se i nærheden af Toscana.

En ting er helt sikkert – og det er at vi GLÆDER os. Der er nu et eller andet over, at have en ferie at se frem til.

Kram fra Mie – Mammarose 

3 kommentarer

 • Christina V.

  Ej, hvor ser det lækkert ud! Rigtig god tur 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katharina

  Hvor lyder det fantastisk, håber i får en rigtig god ferie allesammen. Glæder mig til at høre mere om turen 😍♥️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annika

  Lucca er en virkelig fin by og bestemt et besøg værd 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af piktogrammer fra CIHA.DK