TEST af VINTERTILBUDDET fra SMAGERIET.DK – Testfamilien
TEST af skiferie med små børn FJÄLLFERIE.DK i Sälen (Lindvallen, Sverige)

TEST af VINTERTILBUDDET fra SMAGERIET.DK

Annonce Smageriet.dk

Mie fra Testfamilien.dk har sammen med nogle veninder testet det helt aktuelle vintertilbud fra SMAGERIET.DK.

Pris pr. kuvert…  kr. 145,- for 7 retter:

 • Hvidløgsstegt kyllingebryst supreme med pestobagte løg
 • Porchetta speziata, saftig italiensk steg med krydderurter
 • Helstegt rosa oksemørbrad med frisk timian
 • Grønkålssalat med granatæbler, saltmandler og salatost
 • Vintersalat med grønne tomater, bagte rødbeder og sprøde chips af rodfrugter
 • Cremede flødebagte kartofler med timian og grana padano
 • Små ristede pestokartofler med havsalt

Forretten koster 39,- og køber du den sammen med desserten får du begge samlet til 40 kr.

 • Røget laks med rapsoliemayo, agurk, karse og rugbrødscroutoner
 • Æblekage med kanel og sprød crumble, serveret med vaniljecremefraiche

Kan leveres indtil d. 15/3 2020 (skal bestilles senest d. 1/3 2020).

Mie fortæller:

“Vi er et hold veninder der hvert år holder julefrokost sammen. I år var det ikke muligt, at finde en dato i december, så det blev først i januar. Vi kom til snakken om det skulle være sammenskudsgilde eller om vi skulle bestille ude fra. Og i år blev det Smageriets vintertilbud, da vi synes at menuen så super lækker ud og fordi vi kunne spare en masse tid ved denne løsning.

Og det ER altså bare super nemt. Dagen forinden kom der en sms om i hvilket tidsrum maden ville blive leveret (et interval på 45 min.). Maden blev leveret i termokasser og transportkasser.

Med bestillingen var der en udførlig vejledning til hvordan maden skulle tilbedes. Stegen skulle have 25 min. i ovnen som det længste og ellers tog det max 10 min. at gøre tingene klar. Det meste af det var klar til servering.

FORRET

Forretten bestod af røget laks med rapsoliemayo, agurk, karse og rugbrødscroutoner. De kom på et fint fad og var klar til servering. Alle i selskabet var enige om, at dette var en rigtig god start på menuen – det var en virkelig god, frisk og lækker forret.

HOVEDRET

Hovedretten bestod af 7 forskellige retter. Hvidløgsstegt kyllingebryst supreme med pestobagte løg, porchetta speziata, saftig italiensk steg med krydderurter, helstegt rosa oksemørbrad med frisk timian, grønkålssalat med granatæbler, saltmandler og salatost, vintersalat med grønne tomater, bagte rødbeder og sprøde chips af rodfrugter, cremede flødebagte kartofler med timian og grana padano og små ristede pestokartofler med havsalt.

Vi anrettede som buffet, så man nemt kunne tage det man gerne ville have. Især oksemørbrad, flødekartofler og salater var et hit.

Kyllingen var desværre en lille smule tør, men der stod faktisk også i varmevejledningen, at den helst skulle trække videre i termokassen i stedet for at komme i ovnen. Men alt i alt en super lækker hovedret og som sagt skulle stegen lige i ovnen og så var der mad. I øvrigt var sovsen SUPER lækker.

DESSERT

Desserten bestod af æblekage med kanel og sprød crumble, serveret med vaniljecremefraiche. Den var super lækker og lige til at servere. Den var vi alle super tilfredse med og vi var MEGET mætte bagefter.

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

Nytteværdi: GOD. Mad har jo altid en høj nytteværdi. Om man skal bestille udefra eller lave det selv, det er en smagssag. Men i den travle hverdag, kan det være rart at kunne spare lidt tid og gøre det nemt for sig selv. Her er SMAGERIET.DKS løsning en god løsning.

Holdbarhed: GOD. Maden skal jo spises på dagen, som den bliver leveret. Vi havde masser af rester og gemte også til dagen efter.

Pris:. MEGET GOD. 149 kr. for 7 retter – det kan ikke gøres billigere. Og så med forret og dessert, så koster det kun 40 kr. ekstra. Prisen er MEGET GOD.

Kvalitet: GOD. Det var rigtig gode råvarer der var brugt til menuen – så kvaliteten kan der ikke sættes en finger på.  Og slet ikke til den pris.

Vi siger tak for mad og på gensyn. Det er bestemt ikke sidste gang at vi bruger SMAGERIET.DK (som i øvrigt leverer til alle brofaste ører).

2 kommentarer

 • eva P

  Lyder lækkert og nemt at gå til.
  Tænker at det er smart at man selv skal varme kødet 😊 så det er varmt når det serveres og lyder som gode salater som tilbehør

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina V.

  Mums det lyder lækkert! Og nemt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af skiferie med små børn FJÄLLFERIE.DK i Sälen (Lindvallen, Sverige)