BESØG på GREEN SOLUTION HOUSE og TEST af RESTAURANT GSH – Testfamilien
ANMELDELSE af Danmarks Jernbanemuseum i Odense

BESØG på GREEN SOLUTION HOUSE og TEST af RESTAURANT GSH

Annonce

I forbindelse med bornholmerbesøg for 4 af testfamiliens testkvinder blev der aflagt et besøg på Green Solution House, som er en kombination af hotel, konferencecenter og restaurant.

ET BÆREDYGTIGT KONCEPT

Stedet er super centralt placeret på Bornholm med kun 7 minutter til lufthavnen, færgehavnen samt centrum af Rønne, hvilket dette fine 7-tal symboliserer.

Hotellet er 4 stjernet og har miljømærket “den grønne nøgle”, som er det internationale miljømærke for turistvirksomheder, der gør en ekstra indsat for at beskytte miljøet.

Trine fortæller:

“Det første jeg lagde mærke til da jeg kom ind i bygningen var det gode indeklima og lysindfaldet fra de store vinduer. Vi fik at vide at der bl.a. var brugt Velux-vinduer med indbyggede solceller. Væggene er lavet af bæredygtigt materiale, der er lige til at tage ned og flytte om nødvendigt. Som et innovativt tiltag, har GSH forsøgt at blande skærver med knust glaser på stisystemerne. Virkelig en god tanke.”

Læs på deres egen hjemmeside om alle de tiltag der gøres for bæredygtighed.

FROKOST PÅ RESTAURANT GSH

Vi blev efterfølgende budt velkommen på hotellets italienske restaurant GSH, som serverede en tre retters menu for os.

Menuen frister bl.a. med antipasti, risotto, hjemmelavet pasta og tiramisu, og vinkortet bugner af lækre italienske vine.

Vores menu bestod af 3 forskellige antipasti – en virkelig lækker sammensætning af Mozzarella med tomat, Brasola og Hønsesalat.

Hovedretten bestod af Pappardella vendt i kalveragout med høvlet parmesan. Pastaen kunne måske godt have brugt et minut mere, men virkelig lækkert og mørt kød og rigtig fin størrelse portion, som smagte dejligt og tjeneren havde valgt en rigtig god vin til os.

Desserten bestod af Lun æbletærte med mandel og vanilje is og et udvalg af Italienske oste. Den hjemmelavede is var super frisk og lækker og piftede æbletærten op. Ostene var rigtig smagfulde – og især hybenkompotten og tomattapenaden smagte skønt. I øvrigt var brødet super lækkert.

Menukortet er skabt med de bedste økologiske og bæredygtige råvarer fra Italien og Bornholm.

Nanna afslutter:

“Stedet var forholdsvis stille, da vi kom i en weekend og da det primært er et konference-hotel. Det er super hyggeligt indrettet med mange detaljer.

Vi fik demonstreret et virkelig smart mødelokale “igloen”, som er formet som en iglo – og den runde form gør, at alle kan se hinanden i øjnene samt at der var en virkelig god akustik.

Alt i alt et super gennemført sted. Tanken om det bæredygtige er vejen frem, da der kommer mere og mere fokus på dette.

Tak for en god oplevelse.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ANMELDELSE af Danmarks Jernbanemuseum i Odense