TEST af 6 grønne alternativer fra DEN GRØNNE (shampoo bar, sæbeholder i bambus, økologisk karklud, kompostbare plastre samt KRAES produkter) – Testfamilien
TEST af GRIFFEN SPA HOTEL i Rønne

TEST af 6 grønne alternativer fra DEN GRØNNE (shampoo bar, sæbeholder i bambus, økologisk karklud, kompostbare plastre samt KRAES produkter)

Vores tester Catharina har sammen med datteren Leonora Mathilde på 3 år testet produkter fra “Den Grønne”.
Tina som står bag denne webshop har samlet de bedste bæredygtige produkter ét sted, så du ikke behøver at bruge tid på at finde dem rundt omkring. Hun tester også produkterne på sig selv og sin familie, så hun ved, om de virker tilfredsstillende.
Produkterne er valgt ud fra ønsket om, at de fleste er produceret i Danmark eller Europa, så der undgår en lang og Co2-krævende fragt.
Følgende produkter er testet:

Shampoo bar – HAIR CHRISTAL, bar classic, rød – 75 kr
Sæbeholder i bambus – 55 kr
Økologisk karklud/vaskeklud, testvinder – 59 kr
PATCH – kompostbare plastre, kokosolie, børn – 59 kr
KRAES glade kinder – 108 kr
KRAES baby balm – 149 kr

Shampoo bar – HAIR CHRISTAL, bar classic, rød – 75 kr

Shampoo baren er dansk håndlavet kvalitet med økologisk tranebær. Hvilket ved første hårvask sagtens kan mærkes. Shampoen er super nem at påføre og efterlader håret virkelig blødt og med en mild naturlig duft.

Jeg var en smule nervøs, for om den ville blive snasket, men er positivt overrasket over hvor nemt det er at bruge baren. Selv efter mange hårvaske, er baren fin at se på og lækker at bruge.

Sæbeholder i bambus – pris 55 kr. 

Sæbeholderen i bambus er super fin i designet og har også været med til at holde baren pæn. Den passer perfekt til shampoo baren og da den har riller i bunden er der en naturlig luftcirkulation så sæben hurtigere tørrer.

Økologisk karklud/vaskeklud, testvinder – 59 kr

Den testvindende karklud/vaskeklud er i et super fint design, der gør den fin at have hængende fremme.

Ved første øjekast, tænkte jeg at den var lidt stiv i det men efter en vask blev den blødere. Karkluden har en god sugeevne og da den har en lidt nubret overlade, er den god til at fjerne genstridige pletter. Ydermere er karkluden lavet i organisk bomuld, hvilket er et stort plus hjemme hos os.

PATCH – Komposterbare plastre – kokosolie børn – pris 59 kr.

De kompostbare plastre blev med det samme et kæmpe hit hos min datter, Leonora. Hun er i forvejen vild med plastre og jeg har længe ledt efter et mere miljø rigtigt alternativ. Plastrene er lavet af økologisk bambus og er specielt fremstillet til at berolige irriteret og følsom hud, hvilket Leonora lider meget af. Derudover er plastrene super nemme at få af igen.

KRAES glade kinder – pris 108 kr. 

Er vildt nem at påføre, selv for de mindste. Leonora fandt hurtigt ud af at man skulle rulle den op og smørre den på kinderne. Den har virkelig været en redning her hvor det har været koldt og har hjulpet betydeligt på Leonoras eller ru kinder. Derudover er den nem at have med alle steder, da den lille og smart.

Det er et kæmpe plus at stilken er uden nogen former for kemi og er udelukkende lavet af naturlige ingredienser.

KRAES baby balm – pris 149,00 kr. 

Er en blød og nærende balm lavet på naturlige ingredienser. Balmen er meget blød og fedter meget.

Den virkede rigtig godt og efterlader huden dejlig blød. Dog skal man vente et godt stykke tid med at tage tøj på, da den er meget længe om at suge ind. Derudover havde Leonora meget svært ved selv, at påføre cremen uden at hun nærmest fik tømt hele bøtten.

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: lege/nytteværd, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.
I dette tilfælde bliver vurderingen:Nytteværd: MEGET GOD – alle produkterne er noget vi bruger hver dag, og gode miljøvenlige alternativer til hvad vi ellers brugte i hverdagen.Holdbarhed: MEGET GOD – alle produkterne er blevet brugt hver dag og har været meget drøje i brug. Der er stadig meget tilbage i de forskellige produkter.

Pris: MEGET GOD – jeg synes priserne er helt fair ift. at det er gode naturlige produkter. Nogle er danske og håndlavede, hvilket jeg gerne betaler lidt ekstra for.

Kvalitet: MEGET GOD – det kunne hurtigt mærkes at alle produkterne er af høj kvalitet.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af GRIFFEN SPA HOTEL i Rønne