TEST af pusletaske fra Manostiles – Testfamilien

TEST af pusletaske fra Manostiles

Vores tester Christine har sammen med datteren Vega på 11 mdr. testet en pusletaske fra danske Manostiles.

Christine fortæller:
“Som mor til tre burde jeg måske være garvet i, hvilken pusletaske jeg skulle vælge til Vega, som er vores tredje barn. Det var dog ikke tilfældet og jeg fik valgt en alt for lille pusletaske! Derfor kom testen fra Manostiles meget kærkomment, da jeg var ved at gå ud af mit gode skind, over den pusletaske vi i forvejen havde.

Jeg kendte godt Manostiles i forvejen, da vi har sengetøj derfra, som i øvrigt er virkelig lækkert. Jeg var derfor spændt på, om deres pusletaske var lige så lækker og i ligeså god kvalitet!

Jeg valgte pusletasken i sort, da den kan gå til alt. Den kan desuden fåes i flere andre farver. Tasken koster 649,- på deres egen hjemmeside.

Pusletasken er som jeg håbede VIRKELIG rummelig! Den er rummelig på den gode måde, for det er ikke bare et stort rum, men en god rum-opdeling samt en lille lynlåslomme udvendig, der fx. er god til telefon eller en ekstra sut. Der hører desuden et pusleunderlag til, som opbevares inde i det store rum.

Den har læderhanke og en god justerbar rem, så man kan bære den over skulderen eller sætte den fast på barnevognen/klapvognen. Pusletasken er lavet i et fint quiltet look og er vandafvisende – det er altså meget rart, hvis man ender ude i en regnbyge!

Som sagt er pusletasken opdelt i flere forskellige rum, så det er nemt selv at finde de små ting. Den har en dobbelt lynlås, som man kan lyne virkelig langt ned, på den måde er det også nemt, at komme til det man skal i tasken. Til sidst har pusletasken fast bund, så man kan sætte den fra sig uden den falder sammen.

Den måler 40 x 33 x 13 cm

Vi er virkelig glade for tasken og den har nøjagtig den plads jeg har manglet i min tidligere pusletaske. Der er ikke noget at sige til, at pusletasken fra Manostiles er en populær vare! Desuden kan tasken sagtens bruges som weekendtaske eller tur-taske når man ikke længere har brug for en pusletaske.

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Jeg vil ikke undvære en pusletaske med et lille barn, så for mig er det et must!

Holdbarhed/kvalitet: MEGET GOD – God kvalitet, lækre materialer.

Pris: GOD –  Pusletasken koster 649,- men kan ofte findes på tilbud rundt omkring.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af 6 grønne alternativer fra DEN GRØNNE (shampoo bar, sæbeholder i bambus, økologisk karklud, kompostbare plastre samt KRAES produkter)