TEST af “Ribena blandet bær og frugt” – nyhed fra Ribena – Testfamilien
TEST af danske GoBabyGo (strømper og strømpebukser mv.)

TEST af “Ribena blandet bær og frugt” – nyhed fra Ribena

Test/annonce i samarbejde med Ribena.

Ribena findes i den velkendte solbærdrik både i original og i light udgave. Men efter 70 år som danskernes fortrukne solbærdrik, har den originale Ribena nu fået en “lillesøster” ved sin side – nemlig ‘Ribena Blandet bær & frugt’.

Mie har sammen med familien, Magnus på 7 år og Anna på 11 år testet Ribena blandet bær og frugt, som altså er nyheden der kom fra Ribena i 2019.

Mie fortæller:

“Hjemme hos os, har vi altid drukket Ribenas solbærsaft i den originale version. Så jeg var faktisk ret spændt på, om ungerne ville synes om en ny smag til deres favoritsaftevand. Faktisk smagte vi allerede på saften i sommers, da den blev lanceret.

Den nye Ribena er en blanding af søde brombær, blåbær, solbær og friske æbler og navnet er ’Ribena Blandet bær & frugt’.

Den nye saft kan købes i stort set alle butikker i hele Danmark fra Netto, Føtex og Bilka til Rema1000, Meny, Kvickly og SuperBrugsen og en flaske koster ca. 32 kr. som giver ca. 5 liter blandet saft. Dvs. ca. 6 kr. for en liter.

Hjemme hos os er det dejligt med en saftevand i huset, som alle i familien kan lide. Vi serverer den gerne til aftensmaden. Indtil videre har der ikke været nogen hjemme hos os, der ikke har kunne lide den nye variant.

En ting, som er super positivt ved denne nye læskedrik, er at flasken nu kan returneres med pant, og selve flasken stadig er produceret af genanvendeligt plastik.

Ribena har i over 10 år produceret deres flasker af genanvendt plastik og var blandt de første til kun at benytte flasker, som er lavet af genanvendt og genanvendelig plastik. Og det kan vi jo godt lide, når en producent tænker på miljøet.

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: GOD – Læskedrik er ikke en nødvendighed, men en god luksus-ting i hverdagen. Vi forsøger ikke at drikke sodavand i hverdagene, men et glas saftevand til aftensmaden må man gerne hos os.

Holdbarhed/Kvalitet: GOD/MEGET GOD – Uden kunstige farve- og sødestoffer. Efter åbning bør Ribena saften opbevares i køleskab (+5°C) og bruges i løbet af ca. 21 dage.

Pris: GOD –  En flaske koster 32 kr. som giver ca. 5 liter blandet saft. Dvs. ca. 6 kr. for en liter. Dette en god pris hvis man sammenligner med fx. sodavand. Lige nu kan du faktisk få en flaske på tilbud til 22 kr. hos BILKA go-to.

Hos Ribena tror man tror på, at den nye drik bliver ligeså populær som den originale Ribena. Det er den i hverttilfælde blevet hjemme hos os.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af danske GoBabyGo (strømper og strømpebukser mv.)