TEST af REIMA 2in1 jakke Frebben og Trøje Rejse – Testfamilien
TEST af REIMA Parka Boe jakke, Klippe trøje og Hattara hue

TEST af REIMA 2in1 jakke Frebben og Trøje Rejse

Vores testere Rikke og Mie har sammen med deres piger Smilla på 7 år og Anna på 11 år testet en super lækker forårspakke fra Reima.

2 i 1 jakke fra Reima – pris 749 kr. 

Rikke fortæller:

“Vi har testet overtøj fra Reima, og i vores verden betyder det smæk på kvaliteten, så der var virkelig høje forventninger inden testen. Smilla har testet en farverig jakke, som også kan laves om til en vest. Den vejer nærmest ingenting og så er den nem at lave om fra jakke til vest.

Jakken egner sig fra +5 grader til -10 grader, så er perfekt overgangsjakke. Og skulle det blive for varmt på turen, lyner man jo bare ærmerne af.

Med Smillas egne ord er den smart fordi at den ikke poser (den er figursyet) og at man kan tage hætten af.

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver dømt ud fra følgende kriterier: Nytteværdi, holdbarhed, kvalitet og pris. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD, DÅRLIG.

Vores vurdering af 2 i 1 jakken fra Reima:

Nytteværdi: MEGET GOD – Dejlig forårs eller overgangsjakke. Med vores klima er det en nødvendighed med en god jakke der er god både i regn og blæst. Jakken opfylder alle vores krav herhjemme, den er virkelig lækker.

Holdbarhed: MEGET GOD – Den har bestået adskillige test herhjemme, den har været med i skoven, i skole, på trampolinen, klatret i træer mm.

Pris: MEGET GOD – Prisen er god, den koster 749 kr og når man tænker på, at det er en jakke med to funktioner, så syntes jeg den er rigtig god prisen.

Kvalitet: MEGET GOD – kvaliteten er virkelig i top. Jeg vil til hver en tid anbefale jakken.


Mie har sammen med datteren Anna testet den samme slags jakke og fortæller:

“Anna har testet den flotte 2in1-jakke af modellen Frebben, som har ærmer, der kan lynes af, og sidelommer.

Den er super let i materialet og meget blød at røre ved. Det er en figursyet model. Den er vandafvisende og foret med PrimaLoft® ThermoPlume, som er det højst ydende syntetiske isoleringsmateriale på markedet, der efterligner blødheden, følelsen og varmen fra gåsedun bedre end nogensinde før.

Den har et virkelig fint snit, som er noget der betyder meget for en pige på snart 12 år. Derudover har den gode reflekser, så den bliver set i mørke.

Jakken kan som sagt laves om til en vest. Så når vejret bliver lidt varmere, så har du en god blød vest, til de kølige sommeraftener.

Vores vurdering af 2 i 1 jakken fra Reima:

Nytteværdi: MEGET GOD – Godt overtøj er en nødvendighed i et land som Danmark.

Holdbarhed/Kvaliet: MEGET GOD – Den har Fluorocarbon-fri vand- og smudsafvisende overfladebehandling BIONIC-FINISH®ECO isoloeret med PrimaLoft® Insulation Thermoplume. Den har en sikker og aftagelig hætte samt aftagelige ærmer.

Den er som alle andre af Reimas produkter lavet af kvalitetsmateriale og vil kunne holde i mange år.

Pris: GOD – Prisen er 749 kr, hvilket er en fair pris for en jakke med to funktioner i super kvalitet.


Der er også testet en mellemslags sweater i modellen Rejse.

Trøje til børn Rejse – pris 379 kr. 

Rikke fortæller:

“Smilla har også testet en fin turkis mellemlags sweater. Trøjen er fremstillet i velour, den har sidelommer og lynlås i fuld længde. Trøjen er med høj hals og lynlåsen går helt op, hvilket er et stort plus i vores bog. Den er fugttransporterende, det vil sige, at den transporterer fugten fra inderste lag til yderst.

Smilla er en meget aktiv pige der altid springer rundt, så den har virkelig været på prøve herhjemme. Men jeg må sige, at den har bestået sin test. Ingen kold og klam ryg på Smilla efter en tur på trampolinen. Den har holdt hende varm, uden at gøre hende klam. Helt sikkert en ny favorit herhjemme når trampolinen skal bruges og det er for irriterende at have for meget tøj på. Trøjen er nemlig også meget elastisk i materialet, så det er et virkelig godt match.

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver dømt ud fra følgende kriterier: Nytteværdi, holdbarhed, kvalitet og pris. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD, DÅRLIG.

Vores vurdering af mellemlags sweater fra Reima:

Nytteværdi: MEGET GOD – Skøn sweater til at holde børnene varme under en eventuelt vest eller tynd jakke. Vores store børn har mange temperaturskift i løbet af en dag – sidde stille på en stol, ud og ræse i pauserne og så ind og sidde stille på en stol igen. Denne trøje hjælper med at transporterer fugten væk fra kroppen.

Holdbarhed: MEGET GOD – Man kan slet ikke se, at den har været brugt her efter ca 3 ugers test.

Pris: MEGET GOD – Prisen er god, den koster 379 kr.

Kvalitet: MEGET GOD – kvaliteten er virkelig i top, Reima skuffer aldrig.


Anna har også testet den smarte mellemlagssweater i modellen Rejse.

Mie fortæller:

“Trøjen, som Anna har testet er en virkelig behagelig mellemlagssweater i funktionel velour. Den har sidelommer og lynlås i fuld længde.

Materialet er elastisk og transporterer fugt væk fra huden, så den er dejlig behagelig at have på. Perfekt som mellemlag i skolen. Den har et lidt smallere snit, hvilket er noget Anna godt kan lide.

Indtil videre har det ikke været varmt nok, til kun at bruge sweateren som overtøj, men med vesten udover, så er det er super fint sæt at bevæge sig  i og stadig kunne holde varmen.

Alle Reimas produkter er lavet uden forbudte stoffer, og er designet til at minimere en eventuelt risiko samt maksimere komfort i brug. Reima arbejder ikke for bare at opfylde kvalitets- og sikkerhedsbestemmelser, men også for at overgå dem med hvert eneste produkt. For at spare på ressourcer til fremtiden, udvikler de produkter som er nemme at pleje og rengøre, og som har en lang levetid.

Vores vurdering af mellemlags sweater fra Reima:

Nytteværdi: MEGET GOD – Godt tøj er en nødvendighed hos aktive børn.

Holdbarhed/kvaliet: MEGET GOD – 94% polyester og 6% elastan – kan vaskes ved 40 grader. Det er en trøje i super lækker kvalitet, som helt sikkert vil kunne holde længe.

Pris: GOD – Prisen er god, den koster 379 kr., hvilket er en fair pris for en trøje med mange formål.


 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af REIMA Parka Boe jakke, Klippe trøje og Hattara hue