TEST af REIMA Drobble forårsflyverdragt og Tansii hue – Testfamilien
TEST af "Ribena blandet bær og frugt" - nyhed fra Ribena

TEST af REIMA Drobble forårsflyverdragt og Tansii hue

Vores testere Christine og Rikke har sammen med deres to små piger testet en Drobble forårsflyverdragt og Tanssi hue fra Reima.

Christine fortæller:
“Vega på 1 år, har testet den fine Drobble forårsflyverdragt og Tanssi hue fra Reima.”


Reima flyverdragten til små børn er vandtæt, åndbar og slidstærk! Den er god som “overgangs” dragt i både forårs- og efterårsmånederne. Flyverdragten er fremstillet af funktionelt materiale og er samtidig vindtæt og smudsafvisende. Den er i tyndt polyesterfor, så det gør det nemt for barnet at bevæge sig og lege. Den har aftagelig hætte og elastik fodstropper. Desuden er den udstyret med en lynlås hele vejen ned så det er nemt at få barnet i. Den har også en lille lynlåslomme og reflekser.

Et virkelig godt bud, på den rigtige gode dragt til udeleg!
Vega har modtaget flyverdragten i str. 80 og bruger str. 80 i hendes almindelige tøj også. Jeg vil derfor sige den er helt normal i størrelsen. Vega er én lille fin pige, som ikke fylder meget så derfor er det rart med en dragt som ikke er så “voldsom”. Den kan desuden også justeres i taljen. Den har også elastik i arme og ben, så vi nemt lige har kunnet give den et lille opsmøg i armene.
Vega går ikke endnu, hun er lige fyldt 1 år. Dragten er også virkelig anvendelig til kravlebabyer. Vega har brugt dragten i haven, på trampolinen, legepladsen og i klapvognen. Dragten er tynd, men jeg er overrasket over, hvor godt hun faktisk holder varmen i den, fordi den netop er vindtæt.

Jeg har en gang givet hende en tynd trøje indenunder, da det blæste meget og hun var stadig dejlig tempereret.
Dragten er nem at tørre over med en klud, når der kommer lidt smuds på, så man ikke behøver at vaske den hver gang. Det er virkelig lækkert! Dette skyldes Reimas sikre, og PFC-frie overfladebehandling, hvor det netop ofte er nok bare at tørre overtøjet af, for at holde det rent. Det sparer vand, energi, vaskemiddel og tid. Et ret godt miljøbevidst tiltag efter min mening.

Forårsflyverdragten fåes i 3 forskellige mønstre og koster 649,-

Jeg er sikker på, at vi kommer til at bruge dragten enormt meget her i foråret, især når Vega starter i dagpleje og vil være meget på legepladser mm. Jeg håber samtidig, at hun kan passe den til efteråret, da den helt klart også vil være god der!
Vega har også modtaget en lille vendbar bomulds hue som passer SÅ fint til dragten. Den er af jersey og meget elastisk og af 95% Bomuld, 5% elastan. Huen fået i 7 forskellige farver og koster 149,-

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – En god anvendelig dragt til foråret er et must efter min mening, eller termotøj afhængig af hvad man er til. Jeg fortrækker personligt en dragt til børn i Vegas alder, så de ikke “skiller” på midten.

Holdbarhed/Kvalitet: MEGET GOD – Dragten er virkelig lækker! Kvaliteten er fantastisk – den er så rar at have i hænderne og for Vega at have på!

Pris: GOD –  Dragten koster 649,- Måske en smule til den dyre side, men den kan gå i arv eller sælges videre bagefter, for en dragt af denne kvalitet holder i lang tid! Kvalitet og pris hænger bestemt sammen.


Rikke fortæller:
“Når flyverdragten er for varm og når termotøjet ikke er vandtæt, så er denne dragt perfekt.”
Dragten er lavet i et vandafvisende og vindtæt materiale, men man får ikke samme ”klamme” fornemmelse, som jeg godt syntes man kan få, når børnene har haft regntøj på. Det er tydeligt at mærke, at dragten er god åndbar. Den føles let og er nem at bevæge sig i. Jeg er vild med, at der er elastiske fodstropper i buksebenene, så de ikke kravler op og bliver til shorts.

Vilde er et hjemmepasser barn, men hun er ude hver dag og lege. Vi bor lige op ad en stor legeplads som Vilde ville bo på, hvis hun fik lov. Hun elsker at gå rundt på egen hånd og udforske. Vi har testet dragten i 3 uger, og jeg har flere dage grebet efter denne dragt da den hurtigt er blevet en favorit. Det er nemt at iklæde dem et ekstra lag under, hvis dragten er for kold på nogle dage her i det tidlige forår.

Sammen med dragten, har vi testet en lille vendbar hue. Den er i et dobbeltlag bomuldsjersey, dejlig elastisk og holder godt på hovedet. Simpelthen så fin en detalje, at den kan vendes så den er pink på den ene side og marineblå på den anden side.
Vores vurdering af forårs flyverdragten samt hue fra Reima.

Nytteværdi: MEGET GOD – Den opfylder mange krav til overtøjet her til foråret.

Holdbarhed: MEGET GOD – Jeg er imponeret over slidstyrken på dragten, Vilde er ganske vist gående, men nogle gange er der noget på jorden der skal udforskes, så hun har da også kravlet i dragten. Det er ikke til at se.

Pris: GOD – Prisen er 149 kr for huen og 649 kr for dragten.

Kvalitet: MEGET GOD – Kvaliteten af Reimas overtøj svigter bare aldrig.


 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af "Ribena blandet bær og frugt" - nyhed fra Ribena