TEST af REIMA patter wash og watter wash støvler – Testfamilien
TEST af REIMA forårsjakke Fasarby, softshell bukser Idole og Lahti hue

TEST af REIMA patter wash og watter wash støvler

En række af vores testfamilier har testet Reima patter og watter wash sko.

Mie V fortæller:

“Loui på 2 år har testet et par Reimatec støvler af navnet Patter wash.

Denne model fås i str. 20-35 og otte forskellige farver, så der er noget for enhver smag.

Vi har modtaget et par i okkergul og brun. En rigtig fin forårsfarve. Skoene er lette, men med en solid sål, så børnene kan stå fast i glat vejr. De er lavet af nylon og på hælen og spidsen af skoen er den forstærket med mikrofiber. Det er yderst praktisk til et vuggestuebarn som Loui, der har det med at snuble eller slæbe snuden på skoene hen af jorden, når han cykler. Skoene lukkes med to velcroremme, så de er nemme for barnet at få af og på.

Det største plus ved de her sko er, at de er vandtætte og kan vaskes i vaskemaskinen på 30 grader. Vi har testet dem til lidt af hvert i testperioden. Både på stranden, haven og legepladsen og de er vandtætte, samt virkelig nemme at rengøre. Det har ikke været nødvendigt at vaske dem endnu, da jeg har kunnet rengøre dem med en mikrofiberklud uden problemer.

De sidder rigtig godt på Loui uden at blive for klodsede, så det generer ham i hans leg. Derfor bliver det hans vuggestuestøvler hen over foråret, da jeg nu kan se, at de kan holde til lidt og hvert.”

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: GOD – Der er behov for en god overgangsstøvle i det danske forår. Kondisko er for kolde og vinterstøvler for varme.

Holdbarhed: MEGET GOD –  Skoene er stadig fine efter testperioden. Vi har ikke vasket dem endnu, så kan ikke udtale mig om, hvordan de ser ud efter vask.

Pris: MEGET GOD –   649 kr. for et par, hvilket er lidt billigere end andre mærker. Der kan man hurtigt betale omkring 750-900 kr. for et par støvler.

Kvalitet: MEGET GOD – Rigtig god kvalitet. De er vandtætte som de lover og nemme at vedligeholde.


Marck fortæller:
“Albert på 3 har testet et par Reima forårs støvler i modellen Patter Wash.

Vi har haft stor glæde af Alberts nye sko. Det er et par super smarte sko.De er vandtætte, lette, samt nemme at tage på. Udover skoens gode funktioner, så er farven bare så fin. Albert elsker at hoppe i vandpytter og nu kan han bare give los. En mudderpøl er heller intet problem for skoene kan vaskes v/30 grader. Det er så dejligt og praktisk.

Albert har kun ville have disse sko på efter, at han har fået dem. En superfunktionel sko til næsten alt slags vejr. Han både hopper og løber uden at have tunge sko på, der begrænser hans mobilitet, hvilket er vigtigt i hans alder.
På Reimas hjemmeside skriver de bl.a: “De har forseglede sømme og tekstilfor. Overdelen er fremstillet i slidstærk nylon, samt at snuden og hælen er forstærket med mikrofiber.”
Takket være de justerbare velcroremme kan de små selv tage skoene på – eller med lidt hjælp fra mor og far. Skoene har udtagelige indersåler med Reimas eget Happy Fit-tryk, som gør det nemmere at finde den korrekte størrelse.”
Vurderingen bliver i dette tilfælde:
Nytteværdi: MEGET GOD – Alle børn skal bruge overgangssko om foråret.
Holdbarhed: MEGET GOD – En tur i vaske maskinen, så de som nye.
Pris: GOD – En pris på 649 kr er vel helt på sin plads.
Kvalitet: MEGET GOD – Super gennemført sko til den lille hurtige dreng.

Mie afslutter:

Magnus er 7 år og har testet modellen med snørebånd, som dog ikke behøver at blive snøret op for at tage dem på. Modellen fås i str. 26 – 38.
Det er nogle virkelig fine og vandtætte sneakers til overgang og mild vinter. Det er et kæmpe plus, at de kan vaskes i maskinen ved 30 grader.

De har forseglede sømme og tekstilfor. Overdelen er fremstillet i slidstærk nylon, og snuden og hælen er forstærket med mikrofiber. Skoene har elastiksnørebånd, som er lette og hurtige at binde! Der er linjer på ydersålen, som viser skoenes faktiske størrelse. De er i super flotte farver og passer perfekt til overtøjet fra Reima.

  Magnus har testet dem i al slags vejr. Og de har også været igennem et par vandpytter og mudderpøle. De er gode at bevæge sig i – om det er til balancegang eller en løbetur.

De er lyse i farven og efter en tur i vandpytter/mudder ser de sådan ud.
Efter en våd klud ser der sådan ud. Man kan stadig godt fornemme de små pletter, da de er ret lyse i farven. Men efter en tur i vaskemaskinen er de gode som nye.
Vurderingen bliver i dette tilfælde:
Nytteværdi: MEGET GOD – Gode og vandtætte sko er en nødvendighed i Danmark til aktive børn.
Holdbarhed/kvalitet: MEGET GOD –  Det er super gode og holdbare vandtætte overgangssko. Oversiden er i syntetisk materiale og tekstik. Reima-ydersål er i termoplastgummi og der er vandtæt indlæg med forseglede sømme og netfor.
De kan vaskes i maskine v/30 °C. De er i super god kvalitet og vil nemt kunne holde, ligeså længe som barnet kan passe skoen.
Pris: MEGET GOD – Prisen er 649 kr., hvilket er en rigtig god pris for sådan en sko.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af REIMA forårsjakke Fasarby, softshell bukser Idole og Lahti hue