TEST AF 4 GRØNNE ALTERNATIVER FRA DEN GRØNNE (ØKOLOGISK VISKESTYKKE, ØKOLOGISK KARKLUD, ØKOLOGISK BRØDPOSE, SOYALYS) – Testfamilien
TEST af REIMA Voyager jakke

TEST AF 4 GRØNNE ALTERNATIVER FRA DEN GRØNNE (ØKOLOGISK VISKESTYKKE, ØKOLOGISK KARKLUD, ØKOLOGISK BRØDPOSE, SOYALYS)

Vores tester Jesper har sammen med familien testet 4 grønne alternativer fra “Den Grønne”.

Jesper fortæller:

“Jeg kendte faktisk ikke til Den Grønne inden jeg påbegyndte denne test sammen med min familie, men da jeg generelt gerne tager nye og mere bæredygtige produkter til mig, slog jeg til med det samme, da jeg fik mulighed for at teste nogle af deres produkter.

Vi har i vores familie testet følgende produkter fra Den Grønne Shop:

Viskestykket og karkluden er begge lavet af 100 % GOTS certificeret økologisk bomuld. Viskestykket har en praktisk strop, så det er let at hænge op i køkkenet og overfladen har en nærmest bølget struktur, som giver et flot look. Karkluden har ligeledes en pæn struktur i stoffet og så er den helt uden mikroplast, hvilket bestemt er et plus. Vi har været godt tilfredse med brugsværdien af begge produkter. De har en god sugeevne og tørrer hurtigt igen efter brug. Vi går meget op i at vaske produkter som for eksempel viskestykker og karklude ved høje temperaturer og her er det en stor fordel, at de testede produkter tåler 60 grader og vi har erfaret, at de holder formen flot efter vask.

Brødposen er ligeledes lavet i 100 % certificeret økologisk bomuld og vi har derfor med ro i sindet brugt den til fødevarer. Vi har testet large versionen – den laves ligeledes i medium og x-large. Den sælges som brødpose, men kan for eksempel også bruges som frugtpose til skolebarnet, hvis man ønsker en bæredygtig version af en sådan. Vi har testet posen til brød og finder den faktisk både dekorativ til at servere brødet i, men samtidigt har vi oplevet, at den har holdt hjemmebag friskt i flere dage. Derudover er det jo kun et plus, at den er genanvendelig og man dermed sparer på plastikforbruget. Vi har vasket posen på 30 grader i maskinen og det holdt den fint til.

Soyalyset i trækrukken har et flot eksklusivt look samt en diskret og en lækker duft af lindeblomster. Vi finder lyset smukt og dekorativt og da det passer godt ind i vores stil i hjemmet, kunne vi bestemt finde på at købe flere selv. Det lille soyalys med mosduft er ligeledes et kønt indslag i boligen. Vi har brugt det som en del af et tableau i stuen, hvor det spreder hygge og velduft.

Hvor andre duftlys kan have tendens til at have en alt for gennemtrængende duft, så har disse lys en meget tilpas note, der lægger sig over rummet. De er begge lavet af økologisk soyalys, har en lang brændetid og flyder ikke ud eller mister form under brænding.

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet.

Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG. I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Produkter som karklude, viskestykker osv. bruges vel i de fleste hjem, så nytteværdien må siges at være i top.

Holdbarhed: MEGET GOD – Karklud, viskestykke og brødpose holder formen flot efter vask og duftlysene har lang brændetid. Så alt i alt upåklagelig holdbarhed.

Pris: GOD – Uden tvivl i en højere prisklasse end andre produkter på markedet, men grundet bæredygtigheden og kvaliteten, synes vi, at de er prisen værd.

Kvalitet: GOD – Produkterne fremstår både med stor funktionalitet og høj æstetik.


 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af REIMA Voyager jakke