TEST af REIMA Elege og Evaste sneakers til drenge – Testfamilien

TEST af REIMA Elege og Evaste sneakers til drenge

Flere af vores testere her testet kondisko fra REIMA af modellerne Evaste og Elege.

Mie fortæller:

“Begge mine drenge på hhv. 2 og 5 år har testet kondisko fra REIMA af modellerne Evaste og Elege.

Skoene er ens men den ene model er til små børn med velcro og den anden til større børn med snøre.

Evaste modellen fås i str. 22- 28 og Elege modellen fås i str. 28-38.

Skoene kommer i fem forskellige farver og er fra deres mere farverige serie, hvor man bruger pang farver og har kombineret to kontrastfarver, så selve skoen er én farve og sålen én anden.

Det er lavet med en let EVA sål, som har gummi forstærkninger. Skoene kan vaskes i vaskemaskinen, hvilket er et kæmpe plus herhjemme, da vi har et par drenge, som virkelig forstår at lege igennem.

Begge modeller vejer næsten ikke noget og er nemme for børnene at tage af og på. Evaste modellen har en bred velcrolukning, så Loui på to år kan selv tage dem af og på. Elege modellen har elastiske snørebånd, så man skal ikke kunne binde en sløjfe for at bruge dem.

Drengene har ikke fået brugt dem så meget endnu, da vejret ikke har været til kondisko i testperioden, men det skal helt klart bruge dem i børnehave og vuggestue, da de selv kan få dem af og på.

Jeg synes modellen sidder rigtig godt på foden og de har nemt ved, at lege i dem, da de er lette at have på.

Nytteværdi: MEGET GOD –  Stort set alle børn bruger kondisko i løbet af forår/sommer.

Pris: GOD –  399 kr. for begge modeller. Det er en meget alm. pris for et par kondisko.

Kvaliteten: MEGET GOD – Det er en rigtig god kvalitet og man kan se, at der er tænkt over detaljerne. Især er der fokus på, at gøre det nemt for børnene selv, at kunne tage dem af og på.

Holdbarhed: GOD – Som sagt har vi ikke brugt dem, så meget endnu pga. vejret. Derfor er der ingen spor af slidtage på dem endnu.


Rikke fortæller:

“Bertram på 10 år har testet et par Elege sneakers.

Jeg elsker seriøst nemt fodtøj. Og jeg elsker det endnu mere, når det er af god kvalitet på samme tid. Begge dele kan jeg krydse af, ved Reimas fodtøj. Nem elastik lukning øverst med et lille spænde i elastik snørebåndet, så man ikke skal binde sko.

Bertram har for længst lært at binde snørebånd, men når man skal hurtig ud i skolen og have fat i den bedste fodboldbane, så skal det gå rigtig stærkt.

Skoene er virkelig lette og de laves i 5 forskellige farver. Bertram er som nævnt en rigtig fodbold fyr og i denne sen vinter/tidlige forårstid er der nærmest konstant vand og mudder på legepladsen og fodboldbanen. Disse sko kan sørme komme i vaskemaskinen på 30 grader. Jeg kan nærmest ikke få mine arme ned af ren begejstring. Indtil nu har det kun været nødvendigt, at tørre de hvide såler af for skidt med en alm vådserviet og så er de hurtigt rene igen.

Nytteværdi: MEGET GOD – Lette og hurtige at tage på – kæmpe plus, når der skal vælges fodtøj til skolebørn.

Holdbarhed: MEGET GOD – Skoen er lavet i syntetisk materiale og tekstil, så jeg var faktisk bange for om de hurtigt ville se nusset ud. Det gør de overhovedet ikke her efter ca. 3 ugers test.

Pris: MEGET GOD. Prisen er rigtig god for et par gode sko – 399 kr koster de.

Kvalitet: MEGET GOD – Jeg er imponeret over kvaliteten og skoene lever fuldt ud op til mine forventninger.


Regitze afslutter:

“Vi har faktisk ikke haft sko fra Reima før, men har altid hørt godt om mærket. Vi har derfor været spændte på selv at skulle teste det.

De her seje sko er fantastiske og nogle af de bedste, August har haft. Vi har haft svært ved at finde sko, der har passet til Augusts høje vrist og forholdsvis brede fod, men de her passer perfekt. De sidder godt på foden, vejer ingenting og er derfor meget behagelige for ham at have på. Det øverste lag på skoene er fremstillet i tekstil og ydersålen består af et let EVA-materiale med gummiforstærkninger. August havde hoppet i en stor vandpyt og de trængte derfor gevaldigt til en tur i vaskemaskinen og det klarede de uden problemer.

August er en dreng på snart 4 år og han er derfor godt i gang med at lære, hvordan han selv tager tøj, sko osv. på. Derfor har disse sko været en god sko for ham at starte med, da de er virkelig nemme at tage på. Der er ingen snørebånd, men blot et velcrobånd og en masse elastik.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD. De kan bruges til alt og man har derfor stor gavn af dem. Ikke bare sko, der behøver at være i skabet til pænt brug, men også sko, der sagtens kan bruges i det daglige.

Holdbarhed: MEGET GOD. Selvom skoenes øverste lag er fremstillet i tekstil, er de yderst holdbare.

Pris: GOD. Jeg synes, prisen er god men måske i den dyre ende, sammenlignet med andre sko. De koster 399,-

Kvalitet: MEGET GOD. Jeg er utrolig glad for kvaliteten. Synes det er dejligt med en sko, der kan vaskes og stadig bibeholder sin gode kvalitet.


 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST AF 4 GRØNNE ALTERNATIVER FRA DEN GRØNNE (ØKOLOGISK VISKESTYKKE, ØKOLOGISK KARKLUD, ØKOLOGISK BRØDPOSE, SOYALYS)