TEST af Reima Keveni Sneakers til både piger og drenge – Testfamilien
TEST af REIMA Elege og Evaste sneakers til drenge

TEST af Reima Keveni Sneakers til både piger og drenge

En række af vores testfamilier har testet sneakers modellen Keveni fra Reima. 

Mie V fortæller:

“Nohr på snart 5 år har testet et par sneakers fra Reima. Det er første gang, at vi stifter bekendtskab med sko fra Reima, men bestemt ikke sidste gang, da jeg er meget tilfreds med kvaliteten.

Skoene hører til ReimaTec kategorien og er vandtætte. De går fra størrelse 22-38 og kan fås i 4 farver, så der er både til drenge og piger. Skoene har refleksdetaljer på siden og bagpå.

Nohr har ikke selv lært at binde sine sko endnu, men bruger str. 31, hvilket nogle gange giver lidt besvær, da sko i den størrelse tit kun er med snørebånd, så derfor har vi før brugt elastik snørebånd.

I børnehaven er der ikke tid til at fumle med sine sko, når man bare gerne vil udenfor at lege med alle vennerne. Derfor har de her sneakers været et kæmpe hit hos Nohr, da han nemt og hurtigt kan få støvlerne af og på. De er lavet med en velcro lukning og elastiksnøre.

Set fra morens synspunkt, så er det et kæmpe plus, at skoene er vandtætte, lette og nemme at få af og på. De støtter godt om anklen, da det er et par hi top sneakers. Det er en rigtig god børnehave sko her til overgangsperioden i foråret, hvor man aldrig rigtig ved, hvordan vejret er. Derudover synes jeg, at de har været nemme at holde rene. Det meste har kunne klares med en mikrofiberklud.

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet.

Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: GOD – Der er behov for en god overgangsstøvle i det danske forår. Kondisko er for kolde og vinterstøvler for varme.

Holdbarhed: MEGET GOD –  Der er stadig ikke slidtage på skoene efter testperioden. Især sålerne ser stadig rigtig fine ud.

Pris: GOD –  549 kr. for et par, hvilket jeg synes er en helt fair pris for et par sneakers i den størrelse – især for de er vandtætte.

Kvalitet: MEGET GOD – Rigtig god kvalitet. Man kan godt mærke, at det ikke er et par billige sko.


Rikke fortæller:

“Jeg må indrømme, at jeg slet ikke var klar over, at Reima også lavede sko til børn. I min verden er Reima overtøj i højeste kvalitet. Derfor havde jeg også ret høje forventninger til fodtøjet. Smilla på syv år har testet et par Keveni Sneakers. De er i en lys brun farve med lyserøde detaljer. De er vandtætte og jeg skal hilse at sige, at de er testet af i vandpytter med stor succes; ingen våde fødder efterfølgende.

Disse sneakers er med højt skaft, men til trods for dette er de nemme at tage af og på. Der er velcro øverst og elastiske snørebånd, så de skal ikke bindes. Selvom Smilla er så stor, at hun godt selv kan binde snørebånd, så er det bare ikke altid det hun prioriterer, når hun skal ud. Derfor elsker jeg denne løsning. Jeg syntes de sidder rigtig godt om foden. det er også det Smilla selv giver udtryk for.

Min vurdering bliver:

Nytteværdi: MEGET GOD – Gode varme og vandtætte sko.

Holdbarhed: MEGET GOD – Jeg syntes skoene er nemme at tørre over med en klud hvis de er blevet lidt beskidte.

Pris: MEGET GOD. Prisen er rigtig god for et par holdbare sko – 549 kr koster de.

Kvalitet: MEGET GOD – Jeg er imponeret over kvaliteten og den lever fuldt ud op til mine forventninger.


Marck fortæller:

 

“Vi har haft glæden af at teste et par Reima Keveni sneakers fra Reima til Karla på 6 år. Det er et par super lækre sko fra Reimatec. De er vandtætte, lette, samt nemme at tage på. Udover deres gode funktioner, følger designet helt bestemt med. Karla er helt vild med den lyserøde detalje ved snørebåndene og syntes bare de er så seje. Hun kan nemt løbe rundt i dem, samt hoppe og springe i dem. Efter min mening et par gode solide sko.

Komforten er helt på plads og Karla hopper let og elegant i dem og ud igen med velcrolukningen.
De støtter godt om hendes fødder og har de perfekte egenskaber til forårsvejret. Sålerne kan udtages og er desuden vandtætte. En meget gennemarbejdet sko, hvor prisen også er fornuftig for et par super flot og praktiske sko.
I dette tilfælde bliver vurderingen:
Nytteværdi- MEGET GOD – Alle børn har brug for forårsstøvler.
Holdbarhed – MEGET GOD – En lille klud og de er som nye igen, hvis de er blevet beskidte.
Pris – GOD – En pris på 549 kr er vel helt fair.
Kvalitet – MEGET GOD – Super gennemført sko til den aktive pige.

Regitze fortæller:

“Vi har faktisk ikke haft sko fra Reima før, men har altid hørt godt om mærket. Vi har derfor været spændte på selv at skulle teste dem.

Alberte på 8 år har testet et par Reimatec vandtætte børnestøvler af modellen Keveni.

Lette og nemme at tage på, bløde at gå i og seje reflekser. Det var lige præcis de ord, Alberte selv havde at sige om de seje sneakers. De sidder virkelig godt på foden og er nemme for Alberte at hoppe i, hvis hun f.eks. skal skynde sig ud i et frikvarter.

Alberte er en smule hypermobil og skal derfor have sko med god støtte i og det må man sige, at der er i disse takket være velcrolukningen, som hun selv kan stramme ind.

Selvom farven på skoene er Beige og man tænker, at de må være meget sarte, så er det slet ikke tilfældet. De er vandtætte og kan vaskes i vaskemaskinen, men også tørres af med en våd klud. Jeg synes, skoene både kan bruges i skolen, men også sagtens til pænere brug og så skal man være lidt opmærksom på, at de er til den lille side.”

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD. Den opfylder alle krav til en god overgangsko.

Holdbarhed: MEGET GOD. Støvlerne har allerede været udsat for lidt af hvert og har uden problemer holdt til alle ”udfordringerne”.

Pris: MEGET GOD. Jeg synes, at prisen er meget god for en støvle i denne kvalitet. Støvlen koster 549,-

Kvalitet: MEGET GOD. Der er ikke noget at komme efter, når man snakker kvalitet. Støvlen har vandtætte indlæg og ydersåle i den bedste kvalitet.


Mie I afslutter:

“Anna på 11 år har også testet de fede sneakers fra Reima – model Keveni – som koster 549 kr. Hun bruger str. 37, men modellen går helt til str. 38, så de kan også bruges til store børn.

Støvlerne er vandtætte og en meget let model, som er nem at tage på. Den har snørebånd og en velcrolukning. 

De er udstyret med letvægtssål med et godt greb, vandtæt konstruktion og fuld justerbarhed, så man opnår den bedste pasform. Anna har nemt ved at bevæge sig i dem og de har holdt hendes fødder tørre i regnen.

Selvom de er meget lyse i farven, så er de ikke sarte. De har veganske såle – og det det er alt andet også. Der er ikke brugt materialer fra dyr.

Alle Reimas produkter er lavet uden forbudte stoffer, og er designet til at minimere en eventuelt risiko samt maksimere komfort i brug. Reima arbejder ikke for bare at opfylde kvalitets- og sikkerhedsbestemmelser, men også for at overgå dem med hvert eneste produkt. For at spare på ressoucer til fremtiden, udvikler de produkter som er nemme at pleje og rengøre, og som har en lang levetid. Og det må man sige at disse sneakers lever op til.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD. I et land som Danmark er det en nødvendighed med godt fodtøj, som er gode at bevæge sig i og samtidigt holder fødderne tørre.

Holdbarhed/Kvalitet: MEGET GOD. De vandtætte Reimatec-sko er fremstillet af syntetisk materiale og tekstil, og ydersålen er af termoplastgummi. Sømforseglede indlæg, meshfor og udtagelige Happy Fit-indersåler, der gør det nemt at finde den rigtige størrelse. Det er en støvle der uden tvivl vil kunne holde så længe som barnet kan passe skoen.

Pris: MEGET GOD. Skoene koster 549 kr. Det er en høj model, som mere er en støvle end en sko. Jeg synes at det er en rigtig god pris.


 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af REIMA Elege og Evaste sneakers til drenge