TEST af FAABORG PHARMA – HELO ANTI – ITCH 70% – Testfamilien
TEST af FAABORG PHARMA - BABYSALVE og SOS SALVE

TEST af FAABORG PHARMA – HELO ANTI – ITCH 70%

Flere af vores familier har testet en række cremer fra Faaborg Pharma.

Denne test lægger særligt vægt på helo anti-itch 70%

Nanna fortæller:
”Vi har testet den fede helo-creme fra Faaborg Pharma. Det er en fugtplejende og kløstillende creme uden parfume til meget tør, irriteret og kløende hud. Det anbefales, at cremen bruges 1-2 gange dagligt på kroppen på de meget tørre områder som et supplement til den daglige kropscreme, f.eks. den almindelige helo-creme.

Helo anti-itch 70% bruger vi i de perioder, hvor særligt Almas atopiske eksem har udbrud. Selvom vi ikke har haft frost i år, så er Almas hud rigtig ramt i øjeblikket. Specielt om aftenen blusser eksemen op på arme og ben. Det er rødt, knopret og klør.

I de perioder, hvor det er slemt, smører vi cremen på både morgen og aften. Det har en akut kløstillende effekt på Alma samtidig med, at eksemen på en nat forsvinder. Om morgenen er huden stadig tør, men ikke knopret og rød, og kan ofte nøjes med at blive smurt med Faaborg Pharmas almindelige helo-creme, som er knapt så fed.

Når eksemen er blussende, og Alma har nået at klø i den, synes hun, at det svier, når cremen er smurt på. Men hun har heldigvis erfaret, at svien går over efter få minutter, og at cremen virkelig hjælper. Alma beder ofte selv om at få cremen på, og fortæller, at hun efter bad elsker at få lov til selv at smøre creme på. Det er meget populært for begge børn, at de selv får lov at smøre det på. Cremen er meget tyk, men når den først er trængt ind, så fedter den overraskende nok ikke.

Mit første indtryk, da jeg fik cremerne, var positivt. Faaborg Pharmas tuber er meget pæne, selvom det er ikke er det primære fokus. Særligt den lille lyserøde håndcreme er ret nice at hive op af håndtasken, selvom det ikke lige er den, det skal handle om her 😉

Som noget nyt har helo anti-itch 70% fået et større udløbshul i tuben, hvilket jeg var meget spændt på at afprøve. Sidst vi havde denne creme, var det nemlig nærmest umuligt at få trykket den ret fede creme ud af tuben. Og har det så hjulpet? Ja, det har det. Det er bestemt blevet meget nemmere at få cremen ud! Jeg tror dog stadig, at en krukke til cremen ville fungere endnu bedre. Heldigvis ændrer indpakningen ikke på cremens fremragende egenskaber.

Som nævnt er Helo anti-itch 70% parfumefri og Allergy Certified. Det er ingrediensen Syricalm, som har den kløstillende og beroligende effekt, og som er medvirkende til at afhjælpe gener i forbindelse med stresset, meget tør og irriteret hud. Desuden indeholder cremen vitamin B5, som genopretter, tilfører fugt samt beskytter huden mod fugttab. Det høje fedtindhold i cremen gør i øvrigt cremen ideel som et beskyttende lag på de udsatte kinder, når børnene skal ud at lege i frostvejret. Det har vi selv brugt meget til vores børn.

Cremen indeholder de E-vitaminrige ingredienser; sheabutter samt mandel- og kokosolie, som virker beskyttende, blødgørende og har en antioxydant effekt.

Alt i alt så er vi meget glade for Helo anti-itch 70%. Den virker bare! Den giver huden ro, fugt og beskyttelse præcis som den lover. For første gang i 4 år har vi ikke brugt på hormoncreme på Almas hud, og det er bare tilfredsstillende og vigtigt!”

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Den holder, hvad den lover!

Kvalitet: MEGET GOD – Effektiv og lækker creme.

Pris: MEGET GOD – Prisen på 200 ml helo anti-itch 70% ligger på omkring 120 kr. Det er en virkelig god og billig creme!


Anne-Louise fortsætter:

“Helo serien er virkelig lækker og indeholder mange lækre cremer. Vi har testet disse: Helo bodylotion, Helo Anti-itch, Helo Anti-Itch 70%, Helo Hand creme, Helo SOS-balm & Helo babysalve. 

Cremerne kom i en fin lille pose og de er alle enkle i deres design. Bodylotion er lavet i en limited edition – hvor der er malet forskellige billeder på af en lokal kunstner.

Håndcremen var hurtigt tom herhjemme. Vi var alle ret vilde med den lyserøde farve på cremen. Den har reddet både mine hænder og min mands tørre vinterhud på hænderne. Den er dejlig fugtgivende, men trænger hurtigt ind i huden og efterlader ikke huden fedtet.

Vi har haft aller størst gavn af Helo Anti-itch 70% og Helo SOS. Herhjemme er Vitus meget hårdt ramt af børneeksem og har ekstremt sart hud. Elin har ligeledes en meget sensitiv hud som kræver daglig pleje.

Vi har prøvet virkelig mange cremer til Vitus som ikke har haft den store effekt, men Helo Anti-Itch 70% har gjort det virkelig godt. Den virker kløestillende, beroligende og afhjælper gener på meget tør, irriteret og kløende hud. Netop kløe er et stort problem for Vitus på 2 år. Han klør sig til blods – specielt om natten. Vi smører ham morgen og aften, samt midt på dagen i vuggestuen hvis han klør sig der. Den giver ham lidt ro i huden hvilket betyder virkelig meget, specielt for hans søvn om natten.

Vitus er lige nu meget hårdt ramt af sit eksem, men jeg synes, at cremen har haft en betydelig effekt på han sensitive hud. Et stort plus med denne creme, selvom den er på 70% er, at den er nem og lækker at smøre ud samt at den trænger hurtigt ind i huden, så man ikke skal vente alt for længe med at tage tøj på. Den efterlader ikke huden fedtet, men dejlig blød.

Cremen er fyldt med en masse gode ting som bl.a.: Vitamin B5, Sheabutter, mandel- og kokosolie som er rig på E-vitamin. Cremerne er selvfølgelig også allergitestet. 

Elin har også haft mærkbar effekt af både den og af SOS-cremen som vi har brugt meget på hendes tørre vinter kinder. SOS-cremen virker utroligt hurtigt og efterlader huden blød og elastisk. Da Elin i starten af testperioden havde skoldkopper, var den også særligt god på de store røde områder hun fik i bleområdet.

Vi vil klart fortætte med at bruge flere af disse cremer

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Alle cremerne har været utroligt gode og absolut levet op til forventningerne.

Holdbarhed: MEGET GOD – Cremerne er drøje i brug – dog blev håndcremen hurtigt brugt op, men vi var også mange om den.

Pris: MEGET GOD –  Vi har prøvet virkelig mange cremer til Vitus og disse cremer er i den billigere ende. Fx koster Anti-itch 70% 99,- eller derunder på mange websider.

Kvalitet: MEGET GOD – Cremerne er lækre og indeholder en masse gode ting. De trænger alle nemt ind i huden. Emballagen er fin i dets design og er nem at bruge.


Christina fortæller:

“Vi har testet en fantastisk serie indenfor hudpleje. Faaborg Pharma har et rimelig bredt sortiment som kan tilpasse sig alle, både folk med en almindelig hud som ønsker at tilføre daglig pleje og fugt, folk med lidt tør hud og meget tør hud men også små børn.
Faaborg Pharma sørger for at gøre deres produkter lette at gå til og gør det let for køberen at finde ud af hvilken af cremerne man skal købe, da beskrivelsen udenpå er let og overskuelig, Faaborg Pharma rammer derfor en bred målgruppe.

I vores familie har vi faktisk brugt en bestemt creme fra Faaborg Pharma i snart 3 år, da vores søn har børneeksem og dette har været den eneste creme der kan holde det nede. Det er uanset om det er sommer eller vinter. Cremen vi har brugt er Helo anti-itch 70 %. Vi havde prøvet andre mærker inden, men intet virkede som denne. Vi har derfor været rigtig spændte på at få lov at prøve andre produkter fra Faaborg Pharma.

Vi kan godt lide at produkterne er til alle i familien og er lette at forstå. Samtidig har de et let og flot design som man gerne har stående fremme.

Da vi fik vores første barn og han havde slem børneeksem, ville vi ofre mange penge på at bruge de rette produkter på ham, men det var ikke nødvendigt, da Faaborg Pharma havde lige det han havde brug for.

I denne test bliver dette vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Det tilpasser sig alle i familien, uanset alder.

Det er nogle utrolig brugbare produkter som alle kan finde interessant og vi kan ikke forestille os at man kan være andet end fuldt ud tilfreds med dem.

Holdbarhed: MEGET GOD – Faaborg Pharma har en god holdbarhed, da de er drøje i brug.

Pris: MEGET GOD – Prisen er helt som den skal være, den ligger godt i forhold til også konkurrerende mærker og kan også findes på tilbud. Det er priser som en ganske almindelig familie kan være med på.

Kvalitet: MEGET GOD – Faaborg Pharma er bare godt. Der er virkelig ikke meget at sige negativt om det. Vi kendte til Faaborg Pharma inden vi begyndte at teste, men i denne testperiode har vi fået prøvet mange af produkterne af som vi normalt ikke selv ville købe og det er så godt. Jeg (Christina er selv blevet helt tosset med deres håndcreme).


 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af FAABORG PHARMA - BABYSALVE og SOS SALVE