TEST af FAABORG PHARMA – HELO HAND – Testfamilien
TEST af FAABORG PHARMA - HELO ANTI - ITCH 70%

TEST af FAABORG PHARMA – HELO HAND

Flere af vores familier har testet cremer fra Faaborg Pharma. I denne test er der fokus på Helo Hand.

Jesper fortæller:

“Jeg kendte godt til Faaborg Pharma førend denne test, idet vi før har haft deres Helo creme og været meget tilfreds med denne. Netop derfor var det bestemt ikke et svært valg, da jeg og familien blev tilbudt at teste af udvalg af cremer fra Faaborg Pharma. Det ville vi naturligvis hellere end gerne.

Fælles for produkterne fra Faaborg Pharma er, at de alle er i en indbydende indpakning, som også er nem at åbne og lukke. De er desuden alle allergi certificerede og dermed uden parfumer og parabener, hvilket er vigtigt for os som familien, når vi vælger husplejeprodukter. Vi har to børn med eksem og her har blandt andet Helo anti-itch 70 % virkelig gjort en forskel for dem om aftenen, hvor de normalt klør sig en del inden sengetid. Generelt har produkterne virkelig været virksomme på den tørre vinterhud, som hele familien faktisk døjer med i varierende grad og produkterne lever fuldt op til vores forventninger! Især håndcremen er blevet en favorit herhjemme. Vi kommer med garanti til at skulle på indkøb efter dem, når de er opbrugt!”

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet.

Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Vi bruger hudplejeprodukter hver dag og således er nytteværdien i top!

Holdbarhed: GOD – Hvor andre cremer hurtigt knækker i låget, har overlevet en tur på gulvet 😉

Pris: MEGET GOD – Absolut pengene værd og fair pris sammenlignet med lignende produkter på markedet

Kvalitet: MEGET GOD – Vi er meget tilfredse med cremerne og anbefaler dem gerne til andre


Nora fortsætter:

“Hvis ikke at du i forvejen kender Faaborg Pharma, så er det virkelig på tide. Jeg havde intet kendskab til det, før jeg blev præsenteret for denne test hos Testfamilien – og jeg er helt sikkert blevet afhængig.

Hos Faaborg Pharma får du hudpleje til hele familien, og produkterne er noget af det mildeste, reneste og mest beskyttende man kan forestille sig. Det er fri for problematiske indholdsstoffer, allergivenligt og produkter der plejer de mest almindelige hudproblemer.

Foroven er der et billede af de produkter som vi herhjemme har haft glæde af, og vi har hver især fundet vores favorit!

Nikka har blandt andet benyttet sig meget af “Helo Creme”, da den simpelthen bare passer bedst til hendes hud. Hun forklarer at hun har en ret grov hud, og derfor duer en meget flydende lotion ikke til hende, det har ingen effekt. Hun skal mere over i en fed creme, som skal masseres godt ind i huden, og på den måde arbejder sig bedre ind i huden. Det er en plejende creme til meget tør og irriteret hud, som kan anvendes på hele kroppen.

Og det bedste ved den er, nævner hun, at den er nem at påføre og trænger hurtigt ind uden at efterlade huden fedtet.

Elina og jeg har været stor tilhænger af “helo anti-itch 70%”. Denne creme er meget fed i konsistens og efterlader huden smidig og velplejet.

Hver gang jeg har været i bad, så kløer mit ansigt voldsomt meget, fordi jeg simpelthen har så tør hud og aldrig har været god til at smøre ansigtet ind. Det er nærmest kun blevet værre i min graviditet, og tænkte at det nu var på tide at passe på min hud – især i ansigtet, skulle jo nødig blive gammel før tid.

Cremen er meget tyk og stiv, men når det påføres huden og den får kropstemperaturen, bliver den mere flydende og på den måde arbejder sig ind i huden ved påsmørring. Cremen indeholder provitamin B5, og når det trænger ind i huden, omdannes det til det virksomme stof pantotenat, der er nødvendig for en normal hudfunktion.

Denne har altså også være rigtig effektiv til Elinas røde og tørre kinder her i kulden.

Da vi skulle have fokus på især én creme i denne test, har jeg valgt “Helo hand”.

Udover min udsatte hud i ansigtet, så er mine hænder virkelig også udsatte her i kulden. Selvom jeg har håndcreme liggende i skabet, så har det bare ikke givet den store effekt, da ulempen er, at de fleste indeholder parfume.

Uanset hvilket produkt du vælger hos Faaborg Pharma, så har de alle én ting tilfælles – de indeholder ingen parfume.

“Helo hand” kommer i en smuk, lyserød tube som indeholder 50ml. Hvis du synes emballagen er smuk, så tjek lige den smukke, lyserøde farve – og tænk engang, det er det naturlige stof vitamin B12, som cremen indeholder, der giver den lyserøde farve. Dermed indeholder den ingen tilsatte farvestoffer!

Når man arbejder som sygeplejerske, har man stort fokus på sin håndhygiejne og derfor vasker jeg hænder mange gange på en arbejdsdag og ikke mindst spritter dem herefter. Det forårsager derfor meget tørre og ru hænder, som faktiske til tider revner og gør ondt – især efter anvendt håndsprit!

Da jeg modtog “Helo hand”, så jeg mit snit til at pleje mine hænder, både efter arbejde og om aftenen inden jeg går i seng.

Jeg putter en klat på hver håndryg svarende til en lille ært, og masserer det godt rundt, også i håndfladerne.

Ærligt, så hader jeg fedtede hænder, men her har jeg igen en fordel, da cremen absorberer med det samme, og jeg skal ikke vente på at det tørrer ind.

Jeg har brugt “Helo hand” i ca. 3-4 uger, og ser og mærker allerede en kæmpe forskel på mine hænder. Mine hænder er bløde, revnerne er svundet og dermed er huden helet, og mine hænder svider ikke mere. Cremen indeholder mandelolie som er med til at holde hænderne bløde og velplejet. Udover at B12 giver den smukke, lyserøde farve, så virker den irritationsdæmpende.

Selvom jeg bruger cremen flere gange om dagen og hver dag, så er den virkelig holdbar og rækker til mange påsmøringer. Jeg er meget overrasket over effekten, og det er helt sikkert en creme jeg kan anbefale videre.

Lille og smart, og fylder intet i håndtasken.”

Den samlede vurdering af “Helo hand” fra Faaborg Pharma:

Nytteværdi: MEGET GOD – når først man har brugt cremen én gang, bliver man afhængig af de silkebløde hænder den efterlader. Den er ikke til at undvære.

Holdbarhed: MEGET GOD – når det blot kræver en lille klat på hver håndflade, svarende til en lille ært, så rækker 50ml til mange påsmørringer – selv ved brug flere gange om dagen.

Kvalitet: MEGET GOD – du får en håndcreme der både er ophelende, beskyttende og med Vitamin B12 der virker irritationsdæmpende. Lige noget for dig der til daglig har udsatte hænder eller reagerer hårdt på kulden.

Pris: MEGET GOD – priserne svinger mellem 57kr – 72kr alt efter hvilken forhandler man vælger. Det er en rigtig god pris, taget kvalitet, holdbarhed og virkning i betragtning. Det er en pris i den lave ende, hvor man med fordel har lyst til at købe produktet hjem flere gange.


Trine afslutter:

“Vi har været heldige at teste en række produkter fra Helo serien fra Faaborg Pharma. Vi er som altid lige dele begejstret for dem allesammen, men har valgt at lægge fokus på Helo håndcreme i det her tilfælde.

 

Udover at cremen kommer i en lille fin lyserød sag, så er den også lyserød indeni, altså dvs. selve cremen. Konsistensen er blød og lækker og den dufter tilpas lidt, så man ved, at den er uden skadelig kemi og tilsætningsstoffer.

Som nævnt, så har vi testet den før og lige siden, har den været fast inventar i min mands skrivebordsskuffe på arbejdet. Han kan godt være i, at den er lyserød, men lægger ikke skjul på, at det kunne være fedt, hvis den var en anden farve.

Den er også altid at finde i både min håndtaske og min arbejdstaske, hvor jeg flittigt deler ud til mine kolleger.  Der er B12 i cremen og den dæmper irritationer. Jeg vasker hænder ret ofte på mit arbejde og spritter hænder endnu oftere, så det er et must produkt i min taske. Jeg synes den er ret fiks at vise frem, fordi den emmer af sådan lidt eksklusivitet.

Det bedste ved cremen er nok, at den er hurtigt absorberende og at den ikke fedter. Jeg tror, at det er derfor, at den også er et stort hit hos min 4-årige datter. Både hende og lillebror har atopisk eksem og det går desværre helt amok her om vinteren. Karlas hænder (og iøvrigt Alfreds ryg og ben) er meget mærkede af kulden. De er rug og sprækkede og generelt tørre. De her før og efter billeder taler vist deres eget tydelige sprog.

Hun er blevet smurt hver aften inden sengetid, og jeg synes, at der er virkelig gode resultater. Jeg kan stå inde for cremen, og derfor anbefaler jeg den allerede vidt og bredt.”

Den samlede vurdering af “Helo hand” fra Faaborg Pharma:

Nytteværdi: MEGET GOD – Det er anden gang at vi tester den og den har været en fast bestanddel i tasken lige siden – også i min mands skrivebordsskuffe.

Holdbarhed: MEGET GOD – Størrelsen til trods, er den drøj i brug og den holder ok længe

Kvalitet: MEGET GOD – det er ærligt den eneste creme, der trænger ind i huden og efterlader den blød som silke bagefter.

Pris: MEGET GOD – jeg har fundet den til ca. 60 kr. Det er en ganske fornuftig pris, når man tænker på kvaliteten.


 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af FAABORG PHARMA - HELO ANTI - ITCH 70%