TEST af Momkind deluxe box – Testfamilien
TEST af Ergonomisk sadelstol fra Egholm stole

TEST af Momkind deluxe box

Vores testere Line og Katrine har begge har testet en Momkind deluxe box.

Line fortæller:

“En momkind deluxe box indeholder alt, hvad en nybagt mor har brug for i den første tid efter fødsel + lidt ekstra luksus. Boxen er 100% mor-fokuserede produkter, som kan afhjælpe de fysiske og psykiske udfordringer, som der kan være forbundet med at få et barn. 

Boxen jeg modtog indeholdt følgende:

– 2 Momkind nettrusen
– Engangs ammeindlæg 
fra Oopsy
– Momkind skylleflaske
– 2 e
fterfødselsbind
– Natbind fra GingerOrganic
– Lanolin creme fra LANACare
– Køle-/varmepose
– Acai Hand Cream fra Rudolph Care
– Økologisk Arganolie fra Naturligolie
– Lip Balm fra meraki
– Drikkedunk fra Sistema
– Økologisk Smoothie fra DeJunked
– Økologisk Rosenvand fra Naturligolie
– Sensitive Sheet Mask fra meraki
– Herbal Mint Shampoo fra Rudolph Care

Herudover var der rabatkoder bl.a 20% rabat til JustEat og sample på Mommy & Me fra Rudolph Care.

Jeg modtog boxen, da jeg var gravid og flere af produkterne kan med fordel allerede bruges i graviditeten. Især den økologiske arganolie fra Naturligolie gik jeg straks i gang med at anvende. Den kan bruges til at smørre maven ind i, men også til massage. Alle produkterne kan man læse om på momkind.dk, hvor der fint er en kort beskrivelse af hvert produkt, hvornår og hvordan det anvendes og gode tip.

Boxen henvender sig både til førstegangsmødre, men helt sikkert også flergangsmødre. Da jeg ventede vores første datter havde jeg forberedt mig på fødslen, men ingen havde fortalt mig om efterfødselsperioden, og hvad man havde brug for, så der ville jeg have elsket denne box. For mit vedkommende har jeg lige fået barn nummer 3 og det var virkelig dejligt nemt at modtage en box, som indeholder alt, hvad man har brug for i den første tid efter fødslen i stedet for at skulle i flere forskellige butikker for at få de forskellige ting/produkter.

Jeg er ret imponeret over boxens indhold. Det er virkelig nogle lækre produkter, og der er ingen tvivl om, der er tænkt meget over hvert produkt. Jeg elsker, at der er skruet op for selvforkælelsen. Jeg fik lungebetændelse lige efter fødslen, så det var en kæmpe hjælp for mig, at jeg havde en box fyldt med alt det, som man har brug for efter fødslen. Flere af produkterne havde jeg ikke selv tænkt på at købe, men var virkelig noget jeg satte pris på at have i den første tid som nybagt mor bl.a. skylleflasken og køleposen. Derudover er jeg virkelig imponeret over nettrussen – den er virkelig behagelig og blød og så er den sort i stedet for den hvide trusse fra hospitalet.

Jeg kan kun på det varmeste anbefale en momkind deluxe box. Jeg synes virkelig boxen er en lækker startspakke og er da den perfekte gave til baby shower.

Alle vores test og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier:

Nytteværdi, holdbarhed, kvalitet og pris. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Flere af produkterne er nødvendige i den første tid efter en fødsel. Her modtager man det hele samlet i stedet for at skulle købe produkterne flere steder.

Holdbarhed: GOD – Jeg synes produkternes størrelse har passet fint til mit behov, og har her 3 uger efter fødslen stadig stor glæde af mange af produkterne.

Kvalitet: MEGET GOD – Det er virkelig nogle lækre produker, og der er ingen tvivl om, at det er nogle af de bedste produkter på markedet. Momkind har testet over 200 produkter i samarbejde med over 500 mødre netop for at finde de mest effektive produkter og det må jeg sige er lykkedes.

Pris: GOD – En momkind deluxe box koster 749 kr. Jeg synes det er en fair pris – netop fordi det er nogle lækre produkter, men også fordi der er masser af tid at spare ved at kunne købe det hele samlet.


Katrine fortsætter:

“Her i min anden graviditet var jeg så heldig at få lov til at teste Deluxe boxen fra Momkind – og seriøst hvilken luksus ! Bare da jeg modtog boxen blev jeg ellevild ! Pakken var nemlig lækker – pænt pakket ind, og da jeg åbnede boxen, var det lutter lækre produkter, der dukkede frem – og jeg lyver ikke, når jeg siger, at jeg var så begejstret, at jeg højlydt måtte rose og smågrine (på den gode måde I ved, den der “Nåååhr ja, det får jeg jo også brug for”-agtige måde) af indholdet – og med det samme lave en video af det hele til alle på instagram. For dét var da et genialt koncept, som alle skulle kende – morforkælelse i en box !

Altså den slags morforkælelse, som måske ikke decideret er spa, massage og en der tømmer ens opvasker, men morforkælelse til før, under og efter en fødsel (som man jo ved vil gøre nas!). Morforkælelse som man som første gangs mor ikke ved man skal bruge…og som man som flergangsmor har (lykkeligt) GLEMT at man skal bruge ! Åhh, som de tykke tykke tena bind fx, eller “skridt-skylleren” som jeg slet ikke kendte – men jo er SÅ genial. Og så det produkt som kære Nanna fra Momkind selv har designet og lanceret; de max behagelige sorte “nettrusser”, som bare er i SÅ meget bedre og mere lækker kvalitet end dem man “låner” på hospitalet. Da jeg havde en noget kompliceret bristning, som gik op flere gange, var Momkind-trusserne de eneste jeg brugte i lang tid…det eneste “problem”; jeg skulle bruge flere af dem 🙂

Ellers var jeg så meget fan af vandflasken, som med et sugerør i var den nærmest vigtigste ingrediens under mine veer, til selve fødslen og bagefter, da jeg var indlagt nogen dage og ikke var særlig mobil. Og her 6 uger efter fødslen følger vandflasken mig stadig – på natbordet, på stuebordet og i barnevognen, helt perfekt størrelse så man husker sin væske.

Min graviditet var meget hård med hyperemesis (voldsom kvalme og opkast) og mit overskud var lig 0 – så at få en box ind ad døren, hvor en anden havde tænkt for mig, var bare helt genialt. Så mange fine produkter; nogen man kendte og nogen man ikke kendte. Nogen man vidste, at man ville få brug for, og andre man ikke vidste, men blev glad for alligvel.

At nogen af produkterne var i “rejse-størrelser” var egentlig også ret perfekt, da de så nemt kunne komme med på hospitalet uden at fylde hele tasken. Her efterfølgende er dem jeg ikke fik brugt på hospitalet, nu flyttet ind i pusletasken. Ligeledes var det også fedt at kunne prøve sig frem med forskellige produkter – fx de natbind der var med, og så selv enten købe flere af de samme eller mere af noget andet; en god måde at forny sig på.

Helt bestemt er boxen én som jeg vil anbefale til alle gravide, og de trusser fortjener alle at komme i efter fødslen fremfor dem man låner på hospitalet ! Så husk at få dem med i hospitals tasken også 🙂

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Produkterne, selve den fine box og måden det hele er pakket ned på, er jo nærmest et must ! Alt kan bruges !

Holdbarhed: GOD – Selvfølgelig kunne man bruge mere af noget, som fx for mit vedkommende; flere bind, flere trusser og flere af de lækre toiletsager. MEN jeg synes det er så fint et udvalg og mængde, for man kan jo sagtens så selv købe mere af det man godt kan lide.

Kvalitet: MEGET GOD – Lækre produkter i god kvalitet. Holdbare og gode for krop og sjæl.

Pris: GOD – Kan der sættes pris på forkælelse? Måske kan 749 kr. for nogen virke dyrt, men man får altså så meget lækkerhed og kvalitet for pengene at jeg ikke synes det bør være et problem.


 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Ergonomisk sadelstol fra Egholm stole