TEST af CANDYLAB TOYS fra Andemorsverden.dk – Testfamilien
TEST af VITAYUMMY KIDS MULTIVITAMIN

TEST af CANDYLAB TOYS fra Andemorsverden.dk

En række af vores testfamilier har testet retrobiler fra Candylab toys i samarbejde med Andemorsverden.dkAynur fortæller:
“Vi har modtaget en pakke fra Andemorsverden med det flotteste retro trælegetøj fra Candylab Toys, hvilket Milas fra første øjekast blev betaget af. Han elsker nemlig alt hvad der har at gøre med biler, store som små, så jeg var sikker på at bilerne fra Candylab ville han elske at lege med. Pakken blev åbnet straks og Milas gik i gang med, stor begejstring, at lege og køre rundt med bilerne.
Pakken indeholder tre biler, en hot-dog bil fra “Candy van” serien som er en af de nyeste serier fra Candylab Toys, en “Americana, Blue 74 racer” som er den største serie fra Candylab Toys. Americana serien adskiller sig, ikke kun på størrelsen, fra de andre serier, men bilerne er også den eneste der har gummihjul med fælge. Ud over de to biler var der også en “Candycar, Avocado wagon” som er Candylab Toys´ mindste træbil serie. Denne serie er meget fleksibel pga. dens størrelse, idet man kan tage den med i lommen, hvilket er smart, når man er på farten.
Hertil fulgte der et “Lone Cactus Motel” træ som er en vejviser til det nærmeste motel, den er lavet i solidt træ, malet grøn og navneskiltet er sat på som lyserød gummi, den er en del af serien STAC og fra samme serie var der også en drive-in, som har mange detaljer, såsom farverige klodser så man ændre på farvevalget af bygningen, to forskellige steder man kan montere taget, dertil er der et skilt som kan sidde på alle fire sider af taget.
Designet fra Candylab er en flot retro stil der leder tankerne tilbage til 1960’erne i USA, som appellerer både til drenge og piger, idet der findes mange forskellige serier og farvemuligheder, alt fra sort til pastel farver. Candylabs mission er at skabe det absolut bedste trælegetøj på markedet, deres forpligtigelse til kvalitet og kunde tilfredshed går de ikke på kompromis med. Deres brug af naturlige materialer, godt håndværk samt en tro til det sidste århundredes moderne designs pionerer har gjort at fantastisk design er opnåeligt og ikke kun forbeholdt luksusstatus. Dette århundredes bekymrende forældre, der er mættede af det forglemmelige massemarked med plastlegetøj og forbrug-smid ud legetøj kan med Candylabs produkter få unikke og langtidsholdbare produkter, der er værd at samle på. I dag bliver legetøjet solgt i hele verden og har fået en så stor anerkendelse at de har haft samarbejder med nogle af denne klodes største aktører, medievirksomheden New York Times, det franske modehus Saint Lauren og den italienske bilproducent Volta har alle fået speciel designet biler, hos Candylab, til deres egne udstillinger.

Aldersgruppen på Candylab Toys går fra 3-5 år og vi havde vores tvivl om hvorvidt Milas ville være for hårdfør med trælegetøjet, men Candylabs robusthed gør at det også kan bruges af yngre børn. Milas havde stor fornøjelse af at lege med det, selv med hans halvanden år i bagagen.
Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

Vurderingen bliver i dette tilfælde:

Nytteværdi: MEGET GOD – Det er mange timers leg børnene kan få ud af det, legetøjet er værd at anskaffe. Det kan bruges i flere år, da man kan tilkøbe flere dele, hvor barnets fantasi hele tiden kan udfolde sig.

Holdbarhed/kvalitet: GOD – Materialet er stærkt og solidt. Herhjemme risikerer legetøjet en del ture på gulvet, men det overlever strabadserne. Farverne og selve designet på legetøjet er der gjort meget for at gøre unikt. De forskellige accessories du kan købe til bilerne gør at det er velegnet til at samle på.

Pris: GOD – Der findes forskellige serier af Candylab, hvilket gør at legetøjet fås i forskellige prisklasser. Priserne spænder mellem 99,95 kr. til 399,95 kr. De biler vi testede kostede 99,95 kr., 179,95 kr. og 269,95 kr. Alt i alt synes vi at prisen er fair for det flotte stykke arbejde Candylab Toys har lagt i deres trælegetøj, både med kvaliteten og ikke mindst det flotte design som appellerer både til piger og drenge.


Leon beretter:
“Vi har testet trælegetøj fra Candylap Toys som fra Andemorsverden.dk”
Jeg må sige, at jeg som far til Oliver er virkelig overrasket over hvor meget knægten har leget med trælegetøjet! Som far og forældre er man jo altid bange for, hvor meget den digitale verden fylder for vores børn i dag!

Det må jeg godt nok tage i mig igen, han har virkelig brugt mange timer på gulvet, som han siger: “Nu far må det godt blive sommer så vi kan komme ud og lege med bilerne udenfor!”
Vi ELSKER absolut det magnetiske surfbræt, som holder sig fast på bilen!

Nogle gange tænker man, hvorfor betale så meget for legetøj? Så ankommer det, og det faktum, at en lille dreng stirrer på det besat i timevis, fortæller dig, at denne ene bil er ti gange det værd i forhold til en af de billige versioner.

Er trælegetøj bedre end plastiklegetøj?

Måske, måske ikke? – Men vi synes det er fantastisk der sættes større fokus på sundt og lærerigt legetøj. Det skal selvfølgelig være sikkert for alle børn at vokse op, og de fortjener legesager fri for skadelig kemi og hormonforstyrrende stoffer. Derfor synes vi det er fedt der sættes fokus på, hvorfor trælegetøj i mange tilfælde er bedre end legetøj af plastik, både for miljøet og vores børnenes heldbred.

Legetøjet leder alle tankerne hen på 60’ernes USA. Designet har fokus på farvestrålende legetøjsbiler med et elegant design. Materialer er bøgetræ og ren gummi hjul af så god en kvalitet, at legetøjsbilerne til børn sagtens vil kunne tåle at gå i arv til næste generation.

Olivers far synes selv der er en voksen bonus ved trælegetøjet, han har nemlig tænkt sig når børnene ikke leger med det mere, at legetøjet kan pynte på en reol eller kommode både på børneværelset eller i resten af hjemmet 😉
Vores vurdering af Candylap Toys fra Andesmors verden, lidt mere præcist Candyvan panservogn, Rosa og brun donutbil, Candyvan gul taxi, Americana – Woodie Redux og Stac – Malibu Beach Towe  .” bliver følgende:

Lege/nytteværdi: MEGET GOD – Vi er kæmpe fan af det med at lege sig igennem livet og kan faktisk godt lide ideen med trælegetøjet er tilbage. Legetøjet er både et hit for drengene og pigerne i familien.

Holdbarhed: MEGET GOD – Vi kan bestemt ikke sætte en finger på legetøjet, det er virkelig blevet brugt både på jorden og i luften!

Pris: MEGET GOD – Legtøjet koster fra 99 kr. og op efter, hvilket er en rigtig god pris på kvalitets legetøj synes vi

Kvalitet: MEGET GOD – Jamen kvaliteten er bare i top, lige fra hjulene på bilerne til udsmykningen på produktet


Trine afslutter:

“Karla og Alfred på hhv. snart 5 og 3 år har testet nogle mega fede retrobiler fra Candylab Toys gennem Andemors verden.

Ovenover på billedet ses en hotdog bil, en tacobil, en kaktus, der viser at det er et motel og en lækker old school bil med en kano på taget, som er sat på med en magnet og derfor kan tages af, og en campingvogn, som der ligeledes kan spændes af og på bilen.

Bilbanen, der ses på billedet er også fra Andemors verden og passer perfekt til de her. Læs mere om dem i en tidligere test her.

Jeg er ikke i tvivl om, at vores (forældrenes) begejstring smittede af på begge børn. De kender jo ikke til retro, drive-in, USA i 50erne/60erne, men de elsker gode farver og sjove gimmicks. De små biler har hhv. en taco på taget og en hotdog. De fås desuden med en masse andre ting såsom softice mm. Det er en del af deres nyeste serie med de mindste biler, de kalder candy cars.

Den store bil er en Americaner Pioneer classic med dertilhørende campingvogn. Den er tung og stabil og helt klart Alfreds yndlings. Campingvognen spændes bagpå og kanoen kan tages af taget og sættes på igen.

Børnene har brugt bilerne til forskellige lege. Karla har ofte brugt dem som rollelege, hvor hendes figurer indgik og bilerne var nogle, de brugte til at komme frem og tilbage. Hun er helt med på, at de skiller sig ud ift. Alfreds 4000 andre biler.

Alfred har brugt dem allermest til at køre ræs med på sin racerbane fra Waytoplay. Det er et perfekt match, hvis du spørger mig. Da banerne er fleksible, har vi kunne bygge dem op og ned af ting og så er bilerne fulgt med. De har kørt rundt på Bobles, Wobbleboard, sofaer, stole, bænke osv. Han har brugt de garager han havde i forvejen og ladet bilerne indgå i legen.

Når de ikke lige har været i brug, så pynter de altså noget så pænt på en hylde eller en reol. Udover bilerne, så findes der også tilbehør. Som sagt fik vi Motel skiltet med. Man kan også købe Malibu Beach Tower, Drive in biograf eller en toldbom. Alle er så fine og i samme retordesign inspireret af 50erne i USA.

Det er ganske fint og simpelt legetøj, men bundsolidt, da det er lavet af træ. Der er knald på farverne- på den gode måde- og det opfordrer og inspirerer til mange timer leg. Alfred har ofte en kuffert med sig, når han går. Deri har især de små candylab biler været at finde mange gange.

Vores vurdering af Candylab Toys fra Andemors verden bliver følgende:

Lege/nytteværdi: MEGET GOD – Vi er meget begejstrede. Både Karla og Alfred leger en del med det. De kan snildt indgå i andre lege også og vi har allerede aftalt, at de skal gemmes til vores børnebørn engang, 

Pris: MEGET GOD – De små biler koster fra 99 kr. og opefter, hvilket er fint

Kvalitet: MEGET GOD – Det er lavet af træ, så ingen billig plastik, der går i stykker. Udfordringen er måske hjulene på bilerne med tiden. 


 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af VITAYUMMY KIDS MULTIVITAMIN