TEST af Moonboon vuggemotor – Testfamilien
TEST/ANMELDELSE af bogen “Den sorte enkes by” fra Forlaget Alvilda

TEST af Moonboon vuggemotor

Vores tester Line har testet en vuggemotor fra Moonboon. Moonboon producerer slyngevugger og vuggemotorer i økologiske og bæredygtige materialer.

Line fortæller:

“Vi har haft en slyngevugge til alle vores tre børn, men det er først her trejde gang vi har fået en vuggemotor på – og det er en fejl! Vi skulle have haft det fra første barn, hvor vi ofte sad på en yogabold og hoppede med hende for at få hende til at falde til ro.

En vuggemotor fra MoonBoon er en strømforsynet enhed, der kan monteres sammen med slyngevugger af flere forskellige fabrikater. Den monteres over fjederen og hænges op i loftet eller i slyngevuggens dørkarmsbeslag. Motoren får slyngevuggen til at vugge op og ned af sig selv, så ens baby bliver vugget blidt. Det er muligt selv at indstille vuggehastighed, så den vugger i præcis det tempo, som passer til ens baby. Derudover kan man indstille en tidsperiode for, hvor længe vuggemotoren skal være i gang. Den kan indstilles i op til 3 timer af gangen. Jeg synes designet er flot i forhold til andre vuggemotorer, som jeg har set og så er den også ret lydløs i forhold til andre motorer.

Ideen er virkelig god for det giver så meget mere luft i en ellers hektisk hverdag. Vores mindste barn har brugt den fra han var ca. 5 uger og han sover virkelig godt – og længe – når han bliver nænsomt vugget af MoonBoon vuggemotoren. Han finder hurtig ro og kan tage nogle gode lure i vuggen i løbet af dagen. Inden vi fik vuggemotoren ville han kun sove på mig, og hvis han lå i slyngevuggen vågnede han efter 10 min og skulle lige vugges for at falde i søvn igen. Nu sover han gerne 2-3 timer i træk. Som mor til tre er det guld værd, og det er seriøst som at få et sæt ekstra hænder. Jeg har mulighed for, at få et bad og tage en lur, som giver så meget mere overskud på morkontoen, men det vigtigste er, at jeg får meget mere tid med mine to piger og en glad udhvilet baby.

I begyndelsen var vi lidt spændte på, om det ville påvirke hans søvn i barnevognen eller sengen om natten, men det har vist sig at være ubegrundet, han sover ligeså fint i sin seng om natten, som før vi begyndte med vuggemotoren. En ekstra fordel er, at han ikke gylper i slyngevuggen, som han ellers gør, når han ligger ned i fx babynesten eller på pulsepladsen. Vuggemotoren får min varmeste anbefaling – det er helt sikkert den bedste investering af alt det babyudstyr vi har.

Alle vores test og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier:

Nytteværdi, holdbarhed, kvalitet og pris. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD. Vuggemotoren tilbyder noget af det mest værdifulde i en børnefamilie – mere tid med hænderne fri. Særligt når man har to andre børn, som også har behov for opmærksomhed, er det en kæmpe værdi, at den mindste kan få nogle gode uafbrudte lure i løbet af dagen.

Holdbarhed: GOD. Vi har brugt motoren i en måned nu, og den virker præcis lige så godt, som i starten. Den virker som en god gennemtænkt løsning med lang levetid.

Kvalitet: MEGET GOD. Det er et smart design, der er simpelt at montere og let at bruge. Materialevalget er godt og produktet giver en god følelse af kvalitet.

Pris: GOD. En vuggemotor fra MoonBoon koster 1.695 Dkk.(lige pt. med 10% til forudbestilling). Det er selvfølgelig en del penge, men for os er det virkelig pengene værd. Når man har 2 andre småbørn er det alle pengene værd at kunne give dem mere opmærksomhed.


 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST/ANMELDELSE af bogen “Den sorte enkes by” fra Forlaget Alvilda