TEST af aTUNE, aGO og wiCHARGE fra KREAFUNK CARE serien – Testfamilien
TEST af ByKlipKlap PETITE COLLECTION

TEST af aTUNE, aGO og wiCHARGE fra KREAFUNK CARE serien

Tre af vores testfamilier har testet produkter fra den nye CARE serie fra KREAFUNK.

Stella fortæller:

”Herhjemme har vi været så heldige at få lov til at teste disse lækre produkter fra Kreafunk, som er deres forårsnyheder.

Vi har i forvejen ingen produkter herhjemme fra Kreafunk, men har kendskab til mærket.

Produkterne vi tester er deres CARE (wheat fibre) version, som betyder at højtalerne er lavet af 35% mindre plastik og i stedet udskiftet med det miljøvenlige materiale, hvedestrå fibre.

Care produkterne har virkelig elegante og stilfulde designs med smukke og æstetiske detaljer, der passer ind i ethvert hjem, og som selv kvinder gerne vil have stående fremme. Care har alle soft touch overflade og elementer i læder med Kreafunks logo på. Cool funktioner og brugervenligheden er i top. Det er det ultimative accessoires om end du er derhjemme, eller på farten.

Hvert produkt kommer i trææsker, hvilken gør det mere miljøvenligt.

aGO er en lille trådløs bluetooth højtaler, som er skabt for at gøre det nemt og sjovt at høre musik, hvor end vi befinder os. Jeg blev meget overrasket over, hvor kraftfuld denne lille højtaler rent faktisk er. Jeg har den med på badeværelset når jeg fx skal i bad, eller mine piger ønsker at høre musik oppe på værelset.

Der er volume-knapper på siden, så man nemt kan styre lydstyrken. Et lille LED-lys vil blinke/lyse når den er ved at trænge til opladning. Udover at 35% af plastikken er udskiftet med hvedestrå fibre, består fronten af blødt genbrugstekstil lavet af 98 % plastikflasker fra Gabriel.

aTUNE er Kreafunks nye og forbedrede DAB+ radio. Men det, der gør denne DAB+ radio speciel, er det miljøvenlige materiale, den blandt andet er lavet af. Udover at 35% af plastikken er udskiftet med hvedestrå fibre, består fronten af blødt genbrugstekstil lavet af 98% plastikflasker fra Gabriel.

På aTUNE kan du både høre FM og DAB+, samtidig med at den er en Bluetooth højtaler, så du også har mulighed for at spille din yndlingsmusik fra din mobiltelefon herpå. Oven i det alt dette har aTUNE også indbygget alarmfunktion. Igen er lyden herfra kraftfuld og radioen er blevet uundværlig herhjemme. Tag den med ud på solsengen til sommer, og solbade imens du lytter til musik/radio, den fylder nemlig intet.

Trådløs opladning med den lækre wiCHARGE. Opladeren er skabt til at gøre opladningen af din mobiltelefon så nem som overhovedet muligt, da du blot skal tilslutte wiCHARGE til en stikkontakt og placere din enhed ovenpå. wiCHARGE CARE er også her ekstra særlig, fordi 35% af plastikken er udskiftet med det miljøvenlige materiale hvedestrå fibre. Jeg blev overrasket over at den kunne oplade min enhed (Samsung), da det bestemt ikke er alle der kan det. Denne kan!

Det er retro, det er dansk, det er råt – det er Kreafunk!

Alle vores test og anmeldelser på Testfamilien.dk bliver dømt ud fra følgende kriterier: nytteværdi, holdbarhed, kvalitet og pris. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – aTUNE og aGO kan bruges overalt. Der er mange funktioner, som fx alarm i aTUNE og i aGO er der indbygget mikrofon, så man kan benytte håndfri tale, og de er alle nemme at betjene. Alle Kreafunks produkter kommer i et udvalg af smukke, neutrale farver, så man altid kan finde den som passer ind til ens personlige stil.

Holdbarhed: MEGET GOD – Der er indbygget batterier i produkterne, som gør at de skal oplades via et kabel som medfølger. For at maximere batteriets levetid slukker apparaterne automatisk efter 60 minutters inaktivitet. De er støv og vandafvisende, som også betyder at holdbarheden/levetiden på produkterne forlænges.

Kvalitet: MEGET GOD – Kvaliteten på Kreafunks Care produkter er i topklasse, da de spiller fantastisk og har et soft touch, hvilket betyder at de er meget bløde at røre ved. Det hele emmer bare af bedre kvalitet når det ikke føles som plastik. Og så er de bare smukke at se på, og have stående fremme derhjemme.

Pris: GOD – Priserne for Kreafunk variere, men ligger i en fair prisklasse syntes jeg. Care produkterne er lidt dyrere end de andre farver, på nær wiCHARGE hvor prisen er den samme. aGO Care koster 349,95,-. aTUNE Care koster 1099,95,- & wiCHARGE Care 299,95,-. Kreafunk har desuden fri fragt med levering til døren.


Louise fortæller:

Min familie og jeg har testet 3 fede gadget fra Kreafunk for testfamilien.dk.

En test som jeg faktisk havde glædet mig enormt til. Jeg, Louise kendte godt til Kreafunk da jeg ofte havde luret på deres produkter fordi de var flot design.

Den første del af disse fede produkter er aTUNE som er deres DAB-radio som både er indbygget DAB Radio, Fm samt Bluetooth højtaler som gør du kan tilkoble din smartphone og afspille musik derfra. Den er super nem at connecte.

Fra da vi modtog radioen har den spillet non stop hos os og spiller super godt. Lyden er gennemført samt design også. Derudover overrasker holdbarheden mig meget positivt, den holder nemlig utrolig godt i strøm, den har en afspillingstid i ca. 15 timer.

Udover bluetooth og radio er der også Alarmfunktion i.

Prikken over i´et hos denne DAB radio er, at der er tænkt meget over designet den er lavet af 35% mindre plastik samt tekstilfronten er lavet af 98% genbrugspolyester og det synes jeg personligt gør den er det hele værd. Sidst men ikke mindst så er den både støv og vandafvisende hvilket gør at håndværkere, også kan bruge sådan en fix sag.

Produkt nr. 2 jeg testede er den super fede lille fixe aGO Care højtaler som er en transportable mini højtaler, som ikke fylder noget som helst. Jeg tog den med på stranden for at teste den af og den blæste mig fuldstændig bagover mht. lyden. Den spiller overraskende godt og højt af sådan en lille sag at være.  Det er uden tvivl den jeg vil bruge mest, grundet den fylder intet og kan være i lommen og vejer under 200 gram.

Derudover har den en batteritid på ca. 25 timer og er indbygget mikrofon så du har talefuktion i den. Vores gæster er blevet imponeret samt naboer som også har købt en da prisen er ufattelig billig for sådan en smart sag.

Sidste produkt som vi har testet er wiCHARGE som er en trådløs oplader til din smartphone.

Utrolig flot i design og som lader fint nok.

Dog var dette produkt det jeg var mindst imponeret over. Den lader, men er langsom til at lade fuldt op. Derudover er dog vigtigt du ikke har cover på da det tager længere tid på en opladning. Dog synes jeg det er rart at når man alligevel lægger ens mobil så kan den lige så godt lade op på den trådløse oplader imens.

Deres WiCHARGE kommer også i CARE versionen som også er gennemført mht. bæredygtighed som består af mindre plastik og miljøvenligt materiale af wheat fibres

Min samlede vurdering af alle 3 produkter:

Nytteværdi: MEGET GOD , Kreafunks produkter er lette og transportable og man kan have en fest hvor end man er med musik til turen. De passer til alle om det er på børneværelser, på jobbet eller hos håndværkerne som går blandt støv.  Opladeren er nemt for at alle at ligge på opladeren imens telefonen bare ligger end at man skal sætte den i stikket hver gang.

Holdbarhed: MEGET GOD!

På både aTUNE samt aGO så har de imponeret mig enormt og det er produkter jeg vil bruge meget i min hverdag. Det er produkter som holder både i klassisk design samt i kvaliteten.

Alle produkter er støv og vandafvisende og deres produkter er bæredygtige og gennemtænkt.

Opladeren kunne være hurtigere til at lade fuldt op men den fungerer dog tager det lidt tid.

Pris/ Kvalitet: MEGET GOD. – Jeg synes jo pris og kvalitet hænger sammen. Det er møg lækker kvalitet, som jeg har nævnt ved overstående.

Ang. priserne for produkterne så får du meget for pengene- Især på aGO minihøjtaleren. Som er min favorit.

aTUNE, Care DAB radio koster 1.099,95 kr

aGO, Care ( Wheat Fibre) koster 349,95 kr

wiCHARGE, Care koster 299,95 kr


Mie afslutter:

“Vi har testet tre produkter fra Kreafunks nye Careserie, hvor mængden af plastik i hvert produkt er reduceret med 35 %. Plastikken er erstattet med hvedestrå fibre, som er et naturligt biprodukt fra hvedeproduktion.

Lyden er ligeså god som den plejer at være og det kan jeg godt skrive under på, at den er. Vi har allerede headset og en lille transportabel højtaler fra Kreafunk af “ældre” dato, men vi har altid været imponeret over hvor god lyd der kunne komme ud af så små højtalere.

Første ting jeg vil fremhæve er de flotte trææsker, som produkterne kommer i,  smukt og miljøvenligt. Kasserne kan bruges til opbevaring af andre ting efterfølgende.

aTUNE – 1.099,95 kr.

En af de ting vi glædede os RIGTIG meget til at teste var Nyheden aTune. Det er en DAB radio og faktisk ejede vi slet ikke en radio herhjemme. Så jeg hørte kun radio i bilen. Men det er slut nu. Nu tænder vi for den hver eneste dag.

DAB+ radioen transmitterer både FM og DAB+, men det er samtidigt en Bluetooth højtaler, så du har alle de forskellige afspilningsmuligheder til rådighed. Oven i det har den også en indbygget alarmfunktion og et smukt, elegant design, som gør, at den passer perfekt ind i dit hjem.

Magnus er MEGA fan af den og der er lidt kamp om, hvor i huset den den skal stå.

aGO – 349,95

aGo er en MEGET lille transportable Bluetooth højtaler, som passer perfekt i lommen. Den er virkelig lille, men lyden er stor. Det er den mindste højtaler i Kreafunks sortiment. Den spiller helt perfekt og er god til at tage med på fx badeværelset eller en tur på stranden.

wiCHARGE – 299,95 
En super stilfuld oplader, der er skabt til at gøre opladningen af din enhed så nem som overhovedet muligt.

Det eneste, du skal gøre, er at tilslutte wiCHARGE til en stikkontakt og placere din telefon ovenpå.

wiCHARGE har et elegant design med smukke detaljer, der passer ind i ethvert hjem. Opladeren har et cirkulært design med soft touch overflade og elementer i læder.

Eneste minus ved denne oplader er at den ikke er trådløs, men det findes der heldigvis en løsning på, da man faktisk også kan få den i wiCHARGE GO. 

Den lader ikke lige så hurtigt, som en traditionel lader, men hvis man fast vender sig til at ligge sin telefon derpå, når den ikke er i brug, så gør det ingenting.

Min samlede vurdering af alle 3 produkter:

Nytteværdi: GOD – Det er selvfølgelig ikke en nødvendighed med en radio og en højtaler, men de har altså bare en rigtig god nytteværdi hjemme hos os. En lader er uundværlig, hvis man har en mobiltelefon. Og denne er altså mega smart, da den er trådløs.

Holdbarhed/kvalitet: MEGET GOD – Det er produkter med en lang holdbarhed og i absolut højeste kvalitet. Elsker tanken om at der er tænkt på miljøet ved at anvende mindre plastik i produkterne.

Pris: GOD – Prisen er faktisk rigtig god. Synes at man får meget for pengene. DAB radioen er en oplagt gaveide til fars dag.


 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af ByKlipKlap PETITE COLLECTION