TEST af aktivt shelterophold på Kragerup – Testfamilien
TEST af aTUNE, aGO og wiCHARGE fra KREAFUNK CARE serien

TEST af aktivt shelterophold på Kragerup

Testfamilien.dk har testet et aktivt Shelterophold på Kragerup

Der er i alt 6 shelters i den lille Shelterby med plads til 30 overnattende gæster, hvor du enten kan leje hele byen for dig selv, eller blot en enkelt shelter til dig og din familie.

Selve Shelterbyen er placeret midt i Kragerups Go High del, med udsigt til Godset der troner i baggrunden…. men alligevel gemt væk. Det betyder, at man som logerende fornemmer al den aktivitet og glæde, der er rundt omkring- lige fra at én kommer susende med livline i trætoppene til hvin og grin fra Go Bounce. Shelterbyen er placeret tæt ved toiletter og en lille naturlegeplads til de mindre, hvilket gjorde, at selv vores mindste allerede efter et par timer selv kunne finde rundt. Der noget ganske særligt ved at vågne i en shelter med sin familie til lyden af fuglefløjt og træernes susen. Man bliver helt glad i låget.

Mie fortæller:

“Det var nogle forventningsfulde børn der ankom til Shelterbyen på Kragerup. Vejret var helt perfekt og vi kunne se frem til en dag med høj sol og en masser af spændende aktiviteter.

Det er ren luksus at ankomme til byen, hvor der allerede er redt op til én med liggeunderlag og soveposer, så det skal man ikke tænke på.  Der er også tid til en lille slapper i løbet af dagen.

FROKOST
Det første vi gjorde var at spise frokost, som bestod af grillede panini eller kyllingespyd. Noget, som alle ungerne kunne lide.
GO BOUNCE
Derefter gik turen til GO BOUNCE, som vi nok må erkende var ungernes favorit-aktivitet.

Josephine på 7 år og Joshua på 9 år siger:

Vi havde glædet os helt vildt til vi skulle besøge Kragerup. Vi havde glædet os mest til at prøve GO BOUNCE. Vi synes det var rigtig hyggeligt i Shelterbyen med bål og træhytterne. Vi sejlede i Kano rundt om Kragerup Gods, der var så flot og det var rigtig sjovt. Frokosten var god og også burgeren til aftensmad.

KANO

Er der noget mere hyggeligt end en lille tur i kano. Her kan man sejle voldgraven rundt alle de gange man ønsker.
Karla 5 år: Det var så fedt. Det var så sjovt at blive våd. Der var sådan nogle sjove ålkander i vandet (åkander)
Alfred 3 år: det var såååå sjovt. Mig blev lidt våd.
Alle kan være med på en kanotur.
FODBOLDGOLF
Fodboldgolf er for de lidt større børn og voksne. Det er en 18 hullers bane, som godt kan tage sin tid at komme helt igennem. Men det var helt sikkert noget mændene og drengene hyggede sig med og vi så dem ikke i et par timer.
Joshua spillede fodboldgolf med mændene, som han også synes var et stort hit!
MOUNTAINBIKE
Har man lyst, så kan man også kaste sig ud på Kragerups helt egen MTB Spor, som er 7 km. langt. Der er cykler og hjelme man kan låne.
AFTENSMAD
Aftensmaden bestod af grill-selv burgere Det går man aldrig galt i byen med. Alle var MEGET sultne efter en aktiv dag.
Der var også mulighed for at hente soft-ice i Skovreceptionen.
BÅLHYGGE
Efter en lang dag med hyggelige aktiviteter var det tid til fællessang om bålet og MEGET vigtigt – ristede skumfiduser og mariekiks.
Karla 5 år: Jeg kunne godt lide at riste skumfiduser og putte dem ind i kiks. Det var også lidt mærkeligt.

OVERNATNINGEN

Det gik over al forventning mht at få børnene til at sove. De havde en fest og hyggede sig virkelig i de fine shelters, som i øvrigt har stikkontakter, så man kan få ladet sin ipad mv. op.

Da ungerne var faldet til ro, så var der stadig mulighed for at de voksne kunne hygge rundt om bålet.

MORGENMAD

Der er morgenmad to-go med i det aktive shelterophold og det kunne simpelthen ikke være nemmere. Du henter blot din mad oppe ved forvalterboligen og så er der alt hvad hjertet kan begære. Komplet morgenbuffet i det fri.”

PRAKTISK INFORMATION

PRISER

Min. 4 pers.
  • 475,- pr barn (4-6 år)
  • 625,- pr barn (7-13 år)
  • 825,- pr voksen (14+)

ANKOMST: Check ind i skovens reception: kl. 10.00

INKLUSIV: Tykt liggeunderlag, sovepose, turpas, panini/ kyllingespyd & 1 vand til frokost, grill-selv-burger med salatbord til aftensmad samt morgenmad to go på dag 2. Derudover start-kit til brænde og bålhygge + skumfiduser og mariekiks.

TURPAS: Kragerup Go Bounce trampolinpark, 18 hullers fodboldgolfbane, kanosejlads i voldgraven og 7 km mountainbike track. Turpasset gælder på ankomstdagen samt næste dag til kl. 12.00. Parken har åben i tidsrummet 10-20)(VÆRDI barn: kr. 300,- voksen: kr. 350,-)

TILKØB: Vildmarksbad og saunatønde: kr 200 pr. person ved min. 4 personer.

Alle vores test og anmeldelser på Testfamilien.dk bliver dømt ud fra følgende kriterier: nytteværdi, holdbarhed, kvalitet og pris.

Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

NYTTEVÆRDI: MEGET GOD – Der er masser af plads og frisk luft og du får mulighed for at give dine børn en skøn oplevelse i naturen med en smule luksus, da der er toilet- og badefaciliteter, overdækket terrasse, mulighed for sauna og spa samt et helt turpas til aktive forlystelser i det fri. Det er noget som har MEGET stor nytteværdi – særligt i denne tid.

HOLDBARHED: MEGET GOD – Gode oplevelser vil være i minderne for evigt.

KVALITET: GOD – Der er ikke overladt noget til tilfældighederne hos Kragerup. Alt er i god kvalitet og velholdt. Det er et skønt sted, hvor vi alle elsker at tilbringe vores tid.

PRIS: GOD – Det kan umiddelbart virke som mange penge, men når man tænker på, hvor mange aktiviter der er med i tur-passet samt at ALT mad er inkluderet, så er det faktisk ret billigt.

Du kan booke dit ophold lige her.


 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af aTUNE, aGO og wiCHARGE fra KREAFUNK CARE serien