TEST af KRAGERUP GO HIGH OG GO BOUNCE – Testfamilien
TEST/ANMELDELSE af bogen "Hvad tænker mit barn" fra forlaget Alvilda

TEST af KRAGERUP GO HIGH OG GO BOUNCE

Flere af vores testfamilier har besøgt Kragerup Go High og Kragerup Go Bounce. 

Kragerup Gods finder man en kæmpe aktivitetspark som byder på masser af spændende ting blandt andet:

Priserne er som følger:

Go Bounce

4-13 årig 50 kr.

+14 årig 100 kr.

Go High

7-9 årig 120 kr.

10-13 årig 220 kr.

+14 årig 300 kr.

Kombi billet (go high + go bounce)

7-9 årig 160 kr.

10-13 årig 260 kr.

+14 årig 350 kr.

TEST af GO BOUNCE

Vores tester Anne-Louise har prøvet Go Bounce sammen med hendes familie Michael, Silje (6), Isak (4) og Vitus (3).

På Kragerup Gods finder man Skandinaviens første netpark (trampolinpark) i trætoppene. Man kan hoppe rundt i 7 store trampolin plateauer i træerne som er forbundet med lange løbe- og netgange henover skov og sø hvor man også kan klatre igennem en stor ruse. Undervejs kan man gøre ophold på trampolin plateauerne eller på platformene hvor man fx kan tage et spil klodsmajor i højderne. Man har rig mulighed for at nyde udsigten over skov og sø da man er 2-8 meter over jorden.

Anne-Louise fortæller:

“Vi ankom til aktivitetsparken ca kl. 10 med bilen fuld af forventningsfulde børn. Så snart vi kom ud af bilen drønede børnene afsted – klar til nye eventyr i skoven. De havde været meget spændte på hvordan der kunne være trampoliner i træerne og om man ville falde ned.

Det var nemt at parkere og lige overfor lå hele aktivitetsparken samlet i en lysning i skoven. Der emmede af liv og der var en fantastisk hyggelig stemning. På skovpladsen fandt man receptionen, toiletter, café, bålplads, små spil, indgang til Shelterplads, Fodbold Golf, Go High og vigtigst – indgangen til Go Bounce. Efter at vi meldte vores ankomst i receptionen fik vi armbånd på, skrev under på en ansvarserklæring og så var vi klar til at drøne afsted. Vi fik en hurtig vejledning af en af de søde instruktører og så var det ellers afsted med os.

De første 10 meter fór børnene afsted, men pludselig blev de ramt af lidt angst for højden. Særligt Silje blev bange og det smittede selvfølgelig af på de små. Jeg selv er meget højdeskræk og kæmpede også en smule med højden, specielt henover søen på den lange netgang. Heldigvis blev børnene hurtigt modigere og løb afsted og hvinede helt vildt. Det var utroligt sjovt at løbe på disse net/trampoliner og man kunne ikke lade vær at blive lidt imponeret over stedet. Jeg glemte selv hurtigt min højdeskræk og prøvede bare at nyde stedet og børnenes enorme glæde.

Den første runde tog os ca 1,5 time. Der blev ikke løbet så meget på gangene, men til gengæld blev der hoppet længe på hvert plateau og vi spillede klodsmajor oppe i trækronerne – simpelthen så hyggeligt.

Vi (læs:mor) skulle lige tage mod til os, før vi kravlede igennem den store ruse. Det helt store hit var det sidste store trampolin plateau som var fyldt med kæmpe yoga bolde.

Her havde børnene (og de voksne) meget sjov med at hoppe, kaste bolde og hygge. Herefter tog vi endnu en tur, hvor der allerede var lidt mere fart på alle mand. Det var fantastisk sjovt (og hårdt) at løbe op af de lange netgange og pulsen kom hurtigt op.

Efter 2. runde gik vi hen til receptionen og bestilte vores mad: “Grill-selv-burger”. Vi fik udleveret et burger kit med salatboks, bolle og en stor bøf. Så kunne man ellers gå igang med at grille og bygge sin egen burger.

Personalet var super sødt og man kunne nemt få hjælp, hvis man var i tvivl om selv det mindste.

Efter et tiltrængt hvil og mad gik vi en tur på den flotte naturlegeplads.

Her var der masser af mulighed for at få testet og/eller trænet balancen. Der var også opsat to små net trampoliner i træerne, en lille hule og sansegynger.

Selvom legepladsen var god, så kunne børnene slet ikke vente med at komme endnu en tur op på de store trampoliner i Go Bounce, så vi tog en 3. tur. Denne gang tog jeg mod til mig og fik prøvet en af net rutchebanerne fra trætoppene. Børnene ville også prøve, men de var lidt bange. Det lykkedes dog for alle mand at prøve i 4. runde.

Herefter var det tid til en lille is til børnene og kaffe til de voksne. Det blev dog kun en kort pause, før vi atter var at finde i Go Bounce. Vi endte med hele 8-9 runder og de sidste ture blev løbet igennem – puha! Vi nåede langt over de anbefalede 10.000 skridt på turen og pulsen kom godt op flere gange.

Vi havde hjemmefra været lidt nervøse for vejret da de lovede regn. Det viste sig heldigvis ikke at være et problem. Vi havde flere byger (nogle kraftigere), men man mærkede det ikke rigtig oppe i Go Bounce. Og de gange det regnede da vi holdt pause, kunne vi sidde i ly under træer, parasoller eller inde i den lille spise hytte.

Der var super flotte toiletforhold med mange toiletter og mulighed for at pusle – stort plus for en børnefamilie. Der var også rig mulighed for at vaske hænder / spritte hænder flere steder.

Der var generelt en virkelig hyggelig stemning og den hyggelige stemning blev ikke mindre da vi gik en tur ned til Shelterbyen for at se. Vi blev hurtigt enige om, at vi måtte tage en overnatning der en dag – for hvor så det altså hyggeligt ud – og lidt uhyggeligt hvis man spurgte børnene.

Efter 8-9 ture i Go bounce (den sidste med Elin på armen, som blev afleveret tilbage af bedsteforældrene), var det tid til at tage hjem. Vi var der fra kl. 10-17 – så børnene var helt færdige. I bilen stod mundene ikke stille på de søde børn og da Silje udbrød “Det har været den sjoveste dag nogensinde mor!” Kom vi frem til at det absolut ikke er sidste gang vi tager til Kragerup Gods og Go Bounce.

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Man får masser af kvalitetstid, fysisk udfoldelse, udfordrer børnene (og de voksne), frisk luft, motion/bevægelse, styrket de motoriske færdigheder

Holdbarhed: MEGET GOD – Vi var der fra kl. 10-17 og vi måtte slæbe børnene derfra. De var helt vilde med det. Alle er enige om at vi skal tilbage en dag.

Pris: MEGET GOD – Go Bounce koster 50,- for børn og 100,- for voksne, og man kan være der en hel dag. Vi syntes det var ret billigt sammenlignet med andre forlystelsesteder eller legejunglen.

Kvalitet: MEGET GOD – Stedet er meget velholdt, der er gjort meget ud af det. Der er ordentlige forhold / faciliteter og det hele virker gennemtjekket.

Vi giver vores varmeste anbefalinger.


Catharina, som var afsted med kæresten, datteren på 4 år samt datterens veninde fortsætter:
“Vi ankom i de smukkeste omgivelser, det hele var virkeligt smukt og meget gennemført! Vi blev mødt af det sødeste personale der virkelig var servicemindet og gode til at fortælle og forklare. De var meget omhyggelige og man følte sig med det samme i trygge hænder.
Børnene løb straks ind i det store net og ind til de store trampoliner, oppe i trætoppene og Leonora der normalt er meget forsigtig synes det var det fedeste.
Man følte sig sikker og kunne virkelig se og mærke, at der var kræset for detaljerne så sikkerheden var i top!
Vi brugte et godt stykke tid på at løbe og lege inde i banen, hvor der var meget forskelligt at bruge tid på. Børnene var pave stolte over de turde og synes selv de var mega seje til at “gennemføre” banen!
 
Til sidst var det nærmest en konkurrence om hvor hurtigt man kunne komme igennem.
Til frokost fik vi en fin pose med lækkert oksekød, salat og nogle lækre boller til, som vi selv kunne grille.
Da vi var færdige brugte vi lidt tid på deres nye legeplads.
I dette tilfælde bliver vurderingen:
Nytteværdi: MEGET GOD – Virkelig en aktivitet, hvor hele familien får en dejlig dag. Man får brugt kroppen på en sjov måde & får dejlig frisk luft.
Holdbarhed: MEGET GOD – Timerne fløj virkelig afsted og børnene ville prøve igen & igen!
Kvalitet: MEGET GOD – Personalet var virkelig søde og serviceminded. Alt sikkerhed var i top og der var ingen tvivl om, at der var styr på det hele. Derudover var priserne på mad og drikke også helt fair og maden var lækker!

Pris: MEGET GOD – Et barn koster 50 kr & en voksen 100 kr. Jeg synes faktisk det er billigt! Man kan sagtens bruge en hel dag derude.


Vores familier med lidt større børn eller uden børn testede primært GO HIGH.

GO HIGH

Linda fortæller:

“Danmarks første trætop klatrepark. Den har 8 klatrebaner, fordelt på ca 6,9 km og med varierende sværhedsgrader. Yderligere er der sammenlagt 3.500 m svævebane, hvor den længste er på hele 416 m. Man finder i alt 120 udfordringer, 39 svævebaner og så er klatreparkens højeste punkt 28 m. Og nej, undertegnede var ikke at finde der!

Vi startede med en meget grundig og kompetent instruktion i vores klatreudstyr, herefter gik vi videre til prøvebanen hvor instruktøren gennemgik de forskellige ting og fik med sin rolige tilgang, den værste nervøsitet til at forsvinde. Og så var der ellers fri leg. Elliott og jeg tog de lette baner, da vi begge er lidt udfordrerede med højeskræk, mens Oscar og Rasmus gav den gas på de høje udfordrende baner. Sikke et sus at klatre oppe mellem trætoppene!

Elliott gik desværre i panik ved en udfordring, men i løbet af meget kort tid kom der en virkelig sød og meget dygtig instruktør, som guidede ham ned helt uden problemer. Personalet er generelt super søde og meget hjælpsomme hele vejen rundt.

Efter at have sundet sig lidt og med masser af ros fra instruktøren, lykkedes det Elliott at komme sin højdeskræk til livs og få gennemført banen. Så sejt!

Begge drenge, samt os voksne, havde en virkelig fed oplevelse i GO HIGH. Der er udfordringer til alle OG garanti for ømme muskler dagen efter…”

FROKOST

Man bliver virkelig sulten af at klatre og bruge hele kroppen – og derfor skulle vi selvfølgelig prøve “Grill selv burgere”. Vi valgte en helt klassisk okseburger, men der er mulighed for at bestille kylling og veggie samt pølser. Man får udleveret alt til at lave burger, og så er det ellers bare at grille, samle og spise. Vi sad og nød vores mad rundt om bålet i skoven – det var virkelig hyggeligt og maden var super velsmagende. Grill selv burger koster 70 kr pr person og kan kun anbefales. Der er dog også mulighed for at spise medbragt mad i picnicområdet. Yderligere kan man købe forskellige drikkevarer, is og kaffe til fornuftige priser.

Alle burde have en dag på Kragerup Gods, vi havde simpelthen den skønneste dag i skoven.

Der er aktiviteter til alle aldre, og der aktiviteter til mere end én dags leg. Kragerup Gods egner sig helt fantastisk til en familietur, hvadenten man har lyst til at begive sig ud i klatreparken, trampolinparken eller nogen af de andre mange aktiviteter. Vi kommer helt sikkert tilbage… Snart!

Yderligere syntes jeg, at priserne ligger i et leje der er meget fornuftigt – for en kombi billet, til Go High og Go Bounce, er priserne:

Vi kan på det varmeste anbefale Kragerup og aktivitetsparken – til alle familier, men især til familier med lidt større børn, hvor man sammen kan prøve både Go Bounce og Go high.


Vores tester Christina har sammen med sin familie bestående af manden Patrick, datteren Philippa 8 år, sønnerne Julius 5 år og Theodor på 10 mdr testet Go High og Go Bounce ved Kragerup Gods.

Christina fortæller:

“Philippa fik klatre instruktioner og hjælp til sikkerhedsudstyr af en meget sød instruktør, som gjorde ”undervisningen” børnevenlig, men stadig alvorlig. Det gjorde mig, som mor tryg at man har fået tjekket udstyr og undervisning inden man blot bliver lukket ud i klatreparken. Når den fælles undervisning er slut, skal alle igennem en prøvebane hvor man i praksis prøver det som man er blevet fortalt. Her retter instruktøren for eventuelle fejl og ser efter at alle instruktioner bliver efterlevet.

Imens Philippa fik undervisning gyngede Julius og Theodor i en af de store sansegynger som hænger rundt omkring i skoven. Begge drenge nød at være ude og Theodor sansede alt fra pinde i skovbunden til svingeturen i gyngen.

Han elskede virkelig hvert et minut af dagen og var træt som aldrig før på vejen hjem. Julius brugte det meste at tiden i Go Bounce, som er en kæmpe trampolinbane langt oppe i træerne. Han elskede at løbe frem og tilbage over søen og tage det stejle net rutschebaner ned. Alle aldre havde en fest.

Da Philippa havde klaret sig igennem et par af klatrebanerne var det tid til frokost. Vi fik udleveret en pose med de lækreste friske råvarer til grill selv burgere. Kødet var friskhakket oksekød og ikke det slatne frosne kød som andre familieparker serverer.

Inde i spisehuset, stod alt det tilbehør man har brug for, for at lave en vaskeægte snasket burger.  Alle spiste op, så det må siges at være godkendt!

Efter frokost klatrede far Patrick en tur i Go Extreme High, dette er nok den udfordring i parken som giver det største adrenalin kick. Det er et 28 m’s fritfald, hvor man klatrer op og hægter sig på en sele, hvorefter du hopper direkte ud i ingenting. Fra vores familie var det kun far, som turde denne udfordring, men selv far sagde at det kildede lidt i maven at hoppe ud så højt oppe fra. Så ærligt, der er udfordringer og muligheder for at rykke grænser for enhver.

Vores vurdering bliver:

Nytteværdi:

Jeg vurderer at turen med indgang til Kragerup’s Go High og Go Bounce som MEGET GOD. Vi havde alle en helt fantastisk dag, som vi kommer til at snakke om mange gange fremover. Det er helt sikkert ikke sidste gang at vores familie besøger parken.

Kvalitet/pris:

Min vurdering af kvaliteten på Kragerup’s Go High og Go Bounce som helhed er MEGET GOD. Hver en medarbejder du møder på din vej hos Kragerup er åbne og smilende. Instruktørerne er virkelig dygtige og gode til at lære fra sig, imens servicen er i top ved både ankomst og under mad afhentning. Priserne hos Kragerup er jeg meget overraskede over på den positive måde. 50 kr. for børn og 100 kr. for voksne i Go Bounce – dette mener jeg er en helt fair pris for en familie dag hvor underholdning, mad og oplevelser er i top.


Randi fortæller:

Jannik 39 år, Jasmin 11 år, Victoria 7 år og mig selv Randi 34 år fik lov til at slå os løs i Go High og Go Bounce og sikke en dag. Man kommer kørende ind på dette super naturskønne sted, møder super venligt og smilende personale, som vi blev vejledt godt af igennem alle instrukser.

Vi startede i GO High klatrepark som ligger oppe i trætoppene og her må siges at være noget for alle, alderskrav min 7 år. Victoria og jeg startede på lysegrøn rute og den var noget mere krævende end vi lige havet regnet med, her stod Victoria over for noget der lignede en række af trapezer man skulle gå på. Hele hendes krop begyndte at ryste, det var noget af et adrenalin kick hun stod ansigt til ansigt med der. Efter en beroende samtale og tilbud om af vi kunne gå ned igen, så samlede hun modet til det første skridt. De oplevelser var der en del af, så som et rør man skulle kravle ind i med hul i mellem, en svævebane ud over søen, men alt det klarede hun i hendes eget rolige tempo, og her var glade for vi var kommet kl. 10 for der var roligt og vi følte ingen pres af andre der stod og ventede på os. Det var absolut ikke kun Victoria der blev udfordret det gjorde Jasmin og vi forældre også, og jeg vil ønske jeg kun gengive den stolthed der lyste ud af begge piger når de havde klaret en rute og det endte med en masse high five og 2 super seje piger der bare havde helt styr på det at klatre i trætoppene.

Da vi skulle op på de lidt højere baner så sørgede vi for, at der var en voksen foran og bagved Victoria så muligheden for hjælp hele tiden var der, og det var muligt da man gerne må stå flere på platformene og dette er en rigtig god ide. Jannik og jeg tog den hvide bane sammen, som også kaldes prinsessebanen og det er en utrolig smuk tur og ikke svær, men her bliver man udfordret lidt på ens højdeskræk. Det højeste punkt er 30m og her kunne man se træerne svaje godt i vinden. Denne rute har mange svævebaner. Det var en super skøn oplevelse. Jannik måtte dog gå ned inden punket hvor der er 30m ned, men heldigvis er der denne mulighed flere steder hvis man føler for det, da der går nødstiger ned flere steder på de forskellige ruter, men smukt var det oppe i trætoppene.

Go Bounce er en trampolinpark i trætoppene med alderskrav på min 4 år. Parken består af 7 store netbokse, der hænger sammen på kryds og tværs, og er forbundet med net- og løbegange, der fører dig hen over sø og op i trækronerne. Herfra kunne Jasmin og Victoria følge med på noget af ruten da Jannik og jeg var ude på den hvide rute. Hvis man trænger til en pause, kan man bruge de 2 platforme, som har træstubbe til at sidde på og lave knob binding eller spille megaklodsmajor og til slut er der også et område med store bolde som børnene synes var super sjovt.

Under hele dette eventyr meldte sulten sig også og her benyttede vi Grill-selv-burger konceptet. Vi valgte okseburger med kød af højlandskvæg. Et super smart koncept hvor man afhenter posen med mad i informationshuset, hvor man også kan købe drikkevarer, is, kaffe og her er der lidt for enhver smag også veganerburger. Så griller man maden ved grill området, hvor der også er masser af tilbehør til fri afbenyttelse. Vi blev godt mætte alle mand og det smagte super skønt. Og senere nød vi is og kaffe ved bål stedet, super hyggeligt.

Alt i alt en super skøn dag vi sent vil glemme, der er bare noget specielt over at være af sted som famille og stå og heppe, støtte og hjælpe hinanden godt igennem de forskellige udfordringer. Det skaber en helt special stund med samhørighed, noget vi her i familien helt sikkert vil prioritere langt højrere i fremtiden og det er ikke sidste gang vi har være på Kragerup Gods og i deres aktivitetspark. Jeg vil helt klart anbefale dette skønne sted til andre, for det kan ikke beskrives med ord hvad det gør at have sådan nogle stunder sammen.

Og vi er så småt gået i gang med at planlægge en tur i den lille Shelterby med lidt flere familiemedlemmer, for oplevelser i naturen, dem skal vi have mange flere af!

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Det har MEGET stor nytteværdi – Det er en helt særlig oplevelse, hvor du får mulighed for give din børn en helt særlig oplevelse i naturen, hvor man kommer rigtig godt ind under huden på hinanden og ser hinanden i helt andre situationer end i hverdagen, der er masser af plads og frisk luft i smukke omgivelser.

Holdbarhed: MEGET GOD – En god oplevelse der vil være i minderne for altid, og en portion god selvværd med i bagagen til børnene.

Pris og kvalitet: GOD –  Jeg synes helt bestemt at pris og kvalitet hænger sammen her, og kan kun sige at det er alle penge hver og overvej gerne en kombi billet da begge forlystelser er super sjove.


Heidi afslutter:

“Når man ankommer i skoven melder man ankomst i receptionen og man bliver taget imod af personalet der er smilende, venlige og serviceminded.

Der er flere gange dagligt introduktionshold varetaget af en instruktør, der grundigt instruere en i hvordan man tager sikkerhedsseletøj på, og hvordan man begiver sig rundt på banerne. Sikkerhed er vigtig og der kører også ansatte rundt ude mellem forhindringerne der sikrer man er okay og alt er fint.

Man starter med at få anvist en prøvebane af instruktøren, hvorefter man selv skal afprøve banen, imens instruktøren ser om man gør det korrekt.

Man føler sig i sikre hænder og der må max være 1 person på hver forhindring og jeg oplevede at folk ikke pressede på, men at alle tog det i eget tempo. Derudover er der mulighed for at afbryde en klatrebane ved hver 5 forhindring.

Der er en hyggeligt og sjov stemning i skoven og der er opbakning mellem folk os selvom man ikke kender hinanden.

Til frokost kan man tilkøbe grill-selv burger til 70 kr. pr. Person. Med mulighed for at vælge både med og uden kød. Det er en rigtig hyggelig måde at spise frokost på, og ved de opstillede bænke er der et stort bålområde hvor de ansatte løbende fylder brænde. Virkelig et hyggeligt område, er det køligt kan man gå ind i en hytte hvor der også er tæpper man kan varme sig med.

Derudover byder aktivitetsparken på kanoture, mountainbikeruter og fodbold golf og en stor legeplads, der er derfor flere muligheder for alle i familien.

Det var den vildeste oplevelse, hvor adrenalinen virkelig kører i kroppen, det var virkelig sjovt og der blev virkelig grint og flyttet grænser, jeg glæder mig personligt til at aflægge besøg igen i aktivitetsparken.

Min vurdering bliver:

Lege/Nytteværdi: GOD – Der er noget for alle aldre derude. Men vil klart anbefale at man har større børn med derude. Selvom go bounce er fra 4 år. Så kræver det ihvertfald flere hænder hvis alle skal have noget ud af turen. Jeg vil personligt anbefale konceptet/parken fra +10 år.

Holdbarhed: GOD – Man kan få mange timer til at gå. Man er selvfølgelig begrænset af egne kræfter og man kan klatre i 4 timer. Men der kan man også nå vidt omkring og prøve flere baner.

Pris: GOD – jeg synes prisen er rigtig fornuftig især sammenlignet med andre aktiviteter, du kan få mange timer til at gå og får derfor meget for pengene.

Kvalitet: MEGET GOD – umiddelbart virker sikkerhedsudstyr, baner og net i rigtig god kvalitet og man føler sig sikker hele vejen rundt.


 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST/ANMELDELSE af bogen "Hvad tænker mit barn" fra forlaget Alvilda