TEST af City Mini GT2 fra BabyJogger – Testfamilien
Test af Mickey's kogebog

TEST af City Mini GT2 fra BabyJogger

Vores testere Christine og Line har sammen med deres to små piger testet en City Mini GT2 fra BabyJogger.

Christine fortæller:

“Vi har været så heldige at få lov, at teste en City Mini GT2 klapvogn fra BabyJogger.”

Vi kendte godt til BabyJogger, da vi i forvejen har en lille City Tour LUX som fast har ligget i bilen og som vi har brugt til små ture i shoppingcentrene mm. Vi manglede dog en noget mere “stabil/robust” vogn som også var god på forskelligt underlag.

Jeg er mor til tre børn, en på knap 10 år, 7 år og lille Vega på 14 mdr. Til de to store har vi haft meget store klapvogne, som var meget besværlige at have med i bilen. Der sker meget på det marked hele tiden, skulle jeg hilse at sige.

Vega er vores tredje barn og bliver “slæbt” med alle steder, sådan er det vist med en 3’er. Både til fodbold, aflevering/hentning af de to store mm. Derfor er det rart, at have en ordentlig klapvogn, man kan “transportere” hende rundt i, når hun endnu ikke selv kan gå, og hvis hun kunne gå ville hun hurtigt blive træt i forhold til vores to store børn.

City Mini GT 2 er en opdatering af den oprindelige City Mini GT. Den har fuldt liggemål og er virkelig nem at folde sammen. Man trækker blot i folderemmen i sædet og så foldes den sammen! Det tager sådan ca. 1 min. Den fylder eller ikke særlig meget, så det er nemt at have den i bilen. Kalechen er stor og kan justeres flere steder. Der findes to kighuller i kalechen, så man nemt kan se ned til barnet. Kighullerne lukkes med magnetter.

Ryglænet justeres nemt med et lille spænde bag på sædedelen. Klapvognen er udstyret med en fempunktsele. Fodstøtten kan ligeledes justeres nemt. Håndtaget har knækled og kan justeres som man ønsker.

Varekurven er let at komme til fra alle sider og kan bære hele 4,5 kg. Den er rummelig og stabil. Klapvognen er udstyret med  punkterfrie hjul, den har affjedring i bagakslen samt i forhjulet. Klapvognen har håndbremse, så det er nemt at låse den.

Vi har desuden modtaget en front bøjle som er nem at montere og afmontere. Det giver lidt ekstra hold for barnet, især hvis barnet sidder med en dyne eller lignende.

Vi er vanvittigt glade for klapvognen. Den er alt hvad vi har brug for! Vi bruger den flere gange om ugen, vi har den altid med i bilen når vi skal noget, netop fordi den er så nem at slå sammen og ikke fylder ret meget. Jeg vil til en hver tid, anbefale denne vogn til andre børnefamilier.

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris, kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Vi har haft en klapvogn til begge vores to store børn, så selvfølgelig var det også et must denne her gang, til Vega. Jeg vil overhovedet ikke undvære en klapvogn – for os er det et must!

Holdbarhed/Kvalitet: MEGET GOD – Klapvognen er virkelig robust! De robuste dæk, selerne, håndtaget og fodstøtten er meget stabilt! Vognen kan bære op til 27,5 kg, så selv vores to store børn kan bruge den. Ha, ha 🙂

Pris: MEGET GOD – Vejl. udsalgspris er 4.599,- Dog har jeg set den på tilbud helt ned til 2.600,- Jeg synes personligt at vognen er alle pengene værd!


Vores tester Line har sammen med sin datter Alberte på 10 måneder også testet en Babyjogger af modellen City Mini GT2.

Line fortæller:

”Allerede da jeg var gravid, stod der en Babyjogger øverst på min ønskeliste, da jeg havde hørt så meget godt om vogne derfra. Der er derfor ingen tvivl om, at begejstringen var stor, da jeg fik æren af at teste den nye City Mini GT2som er en opgradering af den første model, City Mini GT.

Dog var Alberte kun få dage gammel, da vi modtog Babyjoggeren, hvorfor testen måtte vente, til hun blev stor nok til at sidde forsvarligt i den.

Efter flere måneders ventetid var tiden endelig inde til at introducere Alberte for hendes nye køretøj. Jeg ville lyve, hvis jeg sagde, at vi ikke havde glædet os til at tage den brug, for det havde vi virkelig!

Som det fremgår af ovenstående billede, kommer babyjoggeren i ganske få dele, hvorfor den er utrolig nem at samle. Det er faktisk kun de tre hjul, der skal klikkes på – nemmere bliver det simpelthen ikke! Vognen er meget kompakt, når den er foldet sammen (både med og uden hjul monteret) og vejer omkring 9,7 kilo.

City Mini GT2 har, udover et flot og stilrent design, en masse gennemtænkte og praktiske detaljer.  Vognen er blandt andet udstyret med en integreret fodstøtte, der giver et langt liggemål på hele 94 cm, når denne slås op. Ydermere er det nemt at justere ryglænet fra siddende til liggende position – eller omvendt. Da vi har en baby, der stort set altid falder i søvn, når vi går ture, er denne funktion genial, da vi hermed nemt kan lægge Alberte ned og give hende optimale rammer for en god lur.

En anden fordel, man umiddelbart ikke ser ved første øjekast, er, at vognen har en forbedret affjedring i forhold til den tidligere model. Vi har testet babyjoggeren i forskelligt terræn, hvor den klarer at køre i både sand, grus og i en skov med store rødder i jordbunden uden problemer. Vognen er udstyret med hjulophæng med gode støddæmpere samt dæk, der efter sigende aldrig mister luft.

Overordnet set har jeg ikke en finger at sætte på vognen, og vi er virkelig imponeret over den herhjemme. Dog er der en ting, som jeg ville ønske var anderledes, da sædet desværre kun kan vende fremad, hvilket jeg ser som en ret stor ulempe, da jeg derved ikke har mulighed for at have øjenkontakt med Alberte. Heldigvis er kalechen udstyret med to store vinduer, som gør det muligt at se ned til hende. Disse vinduer lukkes nemt ved små magneter, hvorfor der hurtigt kan lukkes op.

Alt i alt er vi fuldt ud tilfredse med vores babyjogger, og jeg er sikker på, at vi har en rigtig god vogn, der kan holde mange år endnu!

I dette tilfælde bliver ratingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Efter jeg er blevet mor, har jeg fundet ud af, at en babyjogger (eller anden klapvogn) er en uundværlig ”ingrediens” i livet med små børn. Og her er denne babyjogger et fantastisk bud. Vi er i hvert fald rigtig glade for vores, da den i høj grad gør hverdagen nemmere, uanset om vi skal handle, gå en tur rundt i byen eller på skovtur.

Holdbarhed: MEGET GOD – Vognen ser stadig ud som ny, selvom vi har brugt den flittigt stort set hver eneste dag gennem de sidste to måneder. Vognen kan bære op til 27,5 kg, hvorfor den også kan bruges til de større børn, der har behov for et hvil undervejs.

Pris: MIDDEL – Vejledende udsalgspris er 4.599 kroner, hvilket jeg personligt synes er mange penge for en klapvogn, hvor man skal tilkøbe alt ekstra udstyr såsom regnslag, myggenet, bøjle osv. – det bliver hurtigt mange penge i sidste ende. Gennem testperioden har jeg dog fundet ud af, at den er alle pengene værd! Det er helt bestemt en vogn, jeg vil anbefale til alle, jeg kender med små børn. (Jeg har set den på tilbud til 3.000 kroner, hvilket i mine øjne er en mere overkommelig pris).

Kvalitet: MEGET GOD – Det er vigtigt at huske, at pris og kvalitet hænger sammen! Ved at købe denne vogn får du dermed en vogn, hvor jeg er sikker på, at kvaliteten er fuldstændig i top. Indtil videre har jeg i hvert fald intet at sætte en finger på.


 

1 kommentar

  • Peter K

    Hvad er det fo en sort kørepose hun sidder i, på 5. sidste billede? 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Test af Mickey's kogebog